Lányok,
már órák óta olvasok, de valami mindig közbejön.... azért igyekszem mindenkinek reagálni...
Andi,
nagy kő esett le a szívemről, hogy jelentkeztél és a körülményekhez képest jól vagytok!!! Tényleg most a Babócátok a legfontosabb, próbáljátok meg élvezni a pocaklakós időket!!! Aztán írd meg, hogy mikor mész 4D-re!!!
Mozog már a pindurka???
Nagyon sokszor gondolok Rátok és sok-sok erőt kívánok!!! Most már csak előre van!!!!!!
Vicuska,
bár nagyon optimistán állsz neki, gondolom mennyire a padlón lehetsz... S ez a spontánozás, várakozás maga lehet a kínszenvedés... Hihetetlenül drukkolok és tiszta szívemből kívánom, hogy mielőbb légy babás!!! Talán a karácsony jót fog tenni, bár én magamról tudom, hogy ha nem sikerült volna, nagyon kilennék...
Kezem, lában csuriban, hogy összejöjjön!!!!!!!!!
Alexa,
Martin baba nagyon édes volt a névnapján!! És mennyi ajándékot kapott!!!! Gyönyörű kismami voltál, a pocód így képen valóban nem látszik akkorának, mint most Gabié, de látod a végeredmény a fontos
Ani,
milyen lett az EKG eredmény? Ezt az sztk-ban csinálják?? Hát, nem semmi a doki beosztásod, lassan tényleg új tábla kell, hogy ezek beleférjenek
A fejfájásod elmúlt?? Remélem igen és most már felhőtlenül élvezed a VUK mentes, fejfájás nélküli kismamiságot
A kislányos story nagyon édes, és szerintem van benne valami!!!! Én hiszek az ilyenekben!!!! Anyukád mit szólt az uh-hoz? Nem érzékenyült el???
Kata,
egy óra múlva hamar lezavarod a vizsgákat
Menni fog, nem lesz semmi gond!!!! Drukkolok nagyon!!!! Fetrengős barátod elhagyott vagy néha-néha még meglátogat?
Márti,
nahát, milyen édes KisAtitok van!!!!!! Szuper ez a kép!!!!!!!!! Gondolom nagyon megnyugtató, hogy keresztanyád bent lesz veled végig...
Gabi,
klassz lett a táblicsku!!! Nem gond ám, ha nélkülem találkoztok, majd fotózzatok és legközelebb én is ott leszek!!!
Picurkátok mozog már jobban?? A szülésznőt mi alapján választottad, hol találkoztál vele / velük először?? Köszi, hogy leírtad a szülőszoba körutat, már pont kérni akartam
Vikike,
Te egy hercegnő voltál az esküvődön!!! Gyöngyörűek voltatok, persze most is nagyon helyes vagy!!!
Mesés érzés volt, igaz? Sajnálom, hogy Levi Masás képét nem nézhetem mindig, de írd meg mihelyst lehet szavazni, én több helyről is fogok
Judy,
nem semmi miket írsz ezekről a fájásokról... Pedig még jópár hét hátra van.. Én életem legszebb 9 hónapjára készülök, de nem adom fel még az álmomat, kitartok
Barbi még visszafordulhat, vagy most már végig befordulva marad?? Csak Te ne fordulj be a fájásoktól
jól van na, just kidding
Bazsi várja már a hétfői sulit? Gondolom már nagyon szeretne visszamenni...
Szilvi,
Nem akarod RL-t választani dokidnak? Azt hittem azért kerestél orvost - bár most már tudom, arra apellálsz, hogy BB lesz az ügyeletes és nála tudsz szülni
Cipőt sikerült venned? Milyet szeretnél?
Kriszta,
még egyszer gratula a kislányhoz!!!! A kiságy nekem nagyon tetszik és állati praktikusnak tűnik. Még nem vagyok jártas a keresgélős oldalak között, de kitartás, szerintem előbb utóbb biztos találsz használtan is valahol ilyet. hajrá!!!!
Kriszti,
Milyen volt az anyósodéknál? Merre van Bölcske? És Martin baba hogy bírta az utat??
Lányok, köszönöm mindenkinek a halk gratulákat, szerintem most én vagyok a világ egyik legboldogabb embere
Nagyon vigyázok magunkra, bár nehéz, mert most nagyon lehetne idebenn pörögni, annyi minden van.
Kicsit infantilis leszek, de azért beszélek többesszámba a babákhoz, mert nálunk a zárt méhszájam miatt, ez volt az első alkalom, hogy a kiskatonák túljutottak a hüvelyemen, tehát gyakorlatilag első próbálkozásra teherbe estem és 4 gyöngyörű tüszőm volt, s ha többen vannak még mindig, akkor nem akarom megsérteni egyiket sem, hogy csak egyesszámban beszélek hozzájuk