Új privát üzeneted érkezett!

Gabi
Mondasz valamit.... Anyukámat megkérem, hogy csináljon majd. Úgyis van még neki 1-2 zsák darált szivacsa... Köszi a tippet. :)

Annyira beleszabadultam a kutakodásba, felét képes lennék megvenni.
:oops: :D
Vendég

Lányok,
már órák óta olvasok, de valami mindig közbejön.... azért igyekszem mindenkinek reagálni...

Andi,
nagy kő esett le a szívemről, hogy jelentkeztél és a körülményekhez képest jól vagytok!!! Tényleg most a Babócátok a legfontosabb, próbáljátok meg élvezni a pocaklakós időket!!! Aztán írd meg, hogy mikor mész 4D-re!!!
Mozog már a pindurka???
Nagyon sokszor gondolok Rátok és sok-sok erőt kívánok!!! Most már csak előre van!!!!!!

Vicuska,
bár nagyon optimistán állsz neki, gondolom mennyire a padlón lehetsz... S ez a spontánozás, várakozás maga lehet a kínszenvedés... Hihetetlenül drukkolok és tiszta szívemből kívánom, hogy mielőbb légy babás!!! Talán a karácsony jót fog tenni, bár én magamról tudom, hogy ha nem sikerült volna, nagyon kilennék...
Kezem, lában csuriban, hogy összejöjjön!!!!!!!!!

Alexa,
Martin baba nagyon édes volt a névnapján!! És mennyi ajándékot kapott!!!! Gyönyörű kismami voltál, a pocód így képen valóban nem látszik akkorának, mint most Gabié, de látod a végeredmény a fontos :wink:

Ani,
milyen lett az EKG eredmény? Ezt az sztk-ban csinálják?? Hát, nem semmi a doki beosztásod, lassan tényleg új tábla kell, hogy ezek beleférjenek :shock: :lol:
A fejfájásod elmúlt?? Remélem igen és most már felhőtlenül élvezed a VUK mentes, fejfájás nélküli kismamiságot :P
A kislányos story nagyon édes, és szerintem van benne valami!!!! Én hiszek az ilyenekben!!!! Anyukád mit szólt az uh-hoz? Nem érzékenyült el???

Kata,
egy óra múlva hamar lezavarod a vizsgákat :wink: Menni fog, nem lesz semmi gond!!!! Drukkolok nagyon!!!! Fetrengős barátod elhagyott vagy néha-néha még meglátogat?

Márti,
nahát, milyen édes KisAtitok van!!!!!! Szuper ez a kép!!!!!!!!! Gondolom nagyon megnyugtató, hogy keresztanyád bent lesz veled végig...

Gabi,
klassz lett a táblicsku!!! Nem gond ám, ha nélkülem találkoztok, majd fotózzatok és legközelebb én is ott leszek!!!
Picurkátok mozog már jobban?? A szülésznőt mi alapján választottad, hol találkoztál vele / velük először?? Köszi, hogy leírtad a szülőszoba körutat, már pont kérni akartam :P

Vikike,
Te egy hercegnő voltál az esküvődön!!! Gyöngyörűek voltatok, persze most is nagyon helyes vagy!!! :P Mesés érzés volt, igaz? Sajnálom, hogy Levi Masás képét nem nézhetem mindig, de írd meg mihelyst lehet szavazni, én több helyről is fogok :P :P :P :P

Judy,
nem semmi miket írsz ezekről a fájásokról... Pedig még jópár hét hátra van.. Én életem legszebb 9 hónapjára készülök, de nem adom fel még az álmomat, kitartok :oops: :P
Barbi még visszafordulhat, vagy most már végig befordulva marad?? Csak Te ne fordulj be a fájásoktól :wink: jól van na, just kidding :P
Bazsi várja már a hétfői sulit? Gondolom már nagyon szeretne visszamenni...

Szilvi,
Nem akarod RL-t választani dokidnak? Azt hittem azért kerestél orvost - bár most már tudom, arra apellálsz, hogy BB lesz az ügyeletes és nála tudsz szülni :P :wink:
Cipőt sikerült venned? Milyet szeretnél?

Kriszta,
még egyszer gratula a kislányhoz!!!! A kiságy nekem nagyon tetszik és állati praktikusnak tűnik. Még nem vagyok jártas a keresgélős oldalak között, de kitartás, szerintem előbb utóbb biztos találsz használtan is valahol ilyet. hajrá!!!!

Kriszti,
Milyen volt az anyósodéknál? Merre van Bölcske? És Martin baba hogy bírta az utat??

Lányok, köszönöm mindenkinek a halk gratulákat, szerintem most én vagyok a világ egyik legboldogabb embere :P :P Nagyon vigyázok magunkra, bár nehéz, mert most nagyon lehetne idebenn pörögni, annyi minden van.
Kicsit infantilis leszek, de azért beszélek többesszámba a babákhoz, mert nálunk a zárt méhszájam miatt, ez volt az első alkalom, hogy a kiskatonák túljutottak a hüvelyemen, tehát gyakorlatilag első próbálkozásra teherbe estem és 4 gyöngyörű tüszőm volt, s ha többen vannak még mindig, akkor nem akarom megsérteni egyiket sem, hogy csak egyesszámban beszélek hozzájuk :oops: :P :shock:
Vendég

Hűűűűűűűűűű, jó hosszúra sikerült és közben teleírtátok az oldalt... Hát sose érlek be benneteket????

Viszont Csajok, most aztán annyit kérdeztem, hogy tessék ám válaszolni, mert különben irgum-burgum lesz!!!!

Gabi, a talit sajnálom, de nyugodtan csináljátok 29-én!!! Majd legközelebb én is ott leszek!!!

Most már mennem kell, van még munka bőven és időben ahaz akarok menni!!!!!

Este benézek, de mostanában bedőlök az ágyba :oops: :P :shock: , ezért akkor már nem tudok gondolkodni és írni....
Vendég

Jaj de édes, amit írsz, Nati!!!
Vendég

Nati
Nem haragudnék RL-re, csak akkora kavarások vannak, hogy nem tudom, egyáltalán van-e értelme a dokiválasztásnak. Meg ugye az anyagi vonzata se utolsó.... :?
Csak aztán nehogy 3-as ikrek legyenek. :D
Cipőt még nem vettem. Apára is kell(ene), tegnap írta. Valami jó meleg téli cipellő kellene.
Vendég

Nati!

A szülésnő választást illetően,mint már írtam,volt egy kis galibám,de ezt nem akarom itt nyílvánosan leírni,ha valakit érdekel leírom priviben.Röviden csak annyi,hogy késöbb derült ki,hogy nem szeretnek annyira együtt dolgozni a dokival.De már minden OK és tisztázódott én is megnyugottam,hogy minden rendben lesz és jól választottam.Emiatt tanácsolom Neked azt,hogy kérdezd meg a kezelőorvosod,hogy ő kit/kiket ajánl és választd közülük a legszimpatikusabbat.
Vendég

Csajok, most vettem észre, hogy a picuromról készült kép, majdnem tükörképe a vonalzómon lévő babának!!!! Ez véletlen? ! :D
Vendég

Kép ugye???
Vendég

Nati!

És pihenj sokat a babócák a legfontosabbak!!!!!Kiváncsi leszek,hogy végül mennyien lesznek.Ezt mikor tudod meg?
Vendég

na szerintem ma már nem jövök, ezzel újabb nehéz helyzetbe juttatom önmagamat, hiszen kezdhetem elölről a visszaolvasást... :lol:
Vendég

Márti!

Tényleg!!! :D
Milyen érdekes?
Vendég

Nati

Azért tényleg próbálj kicsit lazítani nagyon nagyon kell vigyáznod magatokra!Főleg ha többen vannak odabennt..én nagyon vágytam ikrekre mert a párom családjában van pár iker volt rá esély..azért így is nagyon boldogságos a dolog:D :D :oops: ...de még mennyire hogy az...
Pihenj sokat!! Jó??
Vendég

Kriszta!

Tetszik az új vonalzód!
Vendég

Márti

:D :D :D :D :D :D
Vendég

Köszönöm gondoltam újítok én is kicsit..van kékben is ám ha érdekel... :)
Vendég

Krixta!
nekem is bejön a vonalzód :lol:

Nati!

mikor derül ki,hányan vannak a bentlakók? :P 8)

Márti!

tényleg tükörkép :D
Vendég

Köszi Kriszta,majd megnézem,de azszem maradok a réginél.
Vendég

Lassanként leépegetek. Majd szerda reggel leszek ismét. Hétfőn, kedden dokijárás lesz. :? Legalább ezen is túlleszek.
Jó hétvégét mindenkinek!
Vendég

Hello, megjöttem, még nem olvastam vissza. Vizsgám a szóbeli ötös, az írásbeli is jól sikerült.... :lol: mindenkinek :lol: ... a "fegyverek" sokat segítettek!! :wink:

Majd visszaolvasok, és jövök!!

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá

Kata
Hatalmas grat ügyes vagyol :D :D

Csajok
Félve kérdezném meg és csak halkan de nem kell valakinek tengerimalacka?:DVagy esetleg nem ismer valakit aki szeretne?Gondoltam hátha...kb.még 1hónapig szopiznak.. :D :D
Pár kép... Kép

Kép
Vendég

Vicuska, kűdd eee lécci a hejjessiro balynokk ellérhettőséggét prívíbenn, lyó?? kőszí...
(ha valaki nem értené: van egy csaj, akinek iszonyú helyesírása van. terjed, mint a pestis a híre. én is kíváncsi vagyok rá!!)

még nem értem a végégre az olvasásnak! majd jövök

Kép

Kép

hoppá

Sziasztok!

Kriszta!
Mennyiért adod a malackákat?Lehet minket érdekelne.

Kata!Akkor gratula,ügyes voltál.
Vendég

Gabi
Természetesen ingyen..nekem lenne segítség ha eltudnám ajándékozni őket...(szívem szerint megtartanám őket annyira édesek :D )
Vendég

Sziasztok!

Hát nagyon gyors leszek, mert iszonyú fáradt vagyok. Igérem holnap a táblit is javítom. :oops:

Az EKG-hoz sajna nem értek semmit, a nőci meg nem mondott semmit. 1-re volt időpontom, kicsit elöbb értem oda, nem volt egy árva lélek se, 1 óra 5 perckor már a kocsihoz tartottam. :)

Kata, gratula a vizsgádhoz!

Vicuska, sajnálom pirit, de nagyon teccik a hozzáálásod! Vérvételre eddig én is a régi SZTK-ba jártam.

Márti, köszi a méhlepényes infót, majd rákérdezek a dokinál. Az a vérvételes sztorid nagyon durva. Ne is hagyd magad, utálom (már bocsánat) az ilyen vén trottyokat (tisztelet a kívételnek).

Szilvi, érdekes dolog ez a fa kérdés, én pl nem tudnám elképzelni a karácsonyt egy 2-3 méteres igazi fenyő nélkül. De nem vagyunk egyformák, és a fától függetlenül a szeretettben gazdag karácsony a legszebb ünnep az évbe (sztem).

Gabi, de jó neked hogy akkora hó volt nálatok. Utálom hogy Fehérváron soha nincs hó. És én pont ma nem mentem Bodajkra :evil: A tábli miatt meg természetesen nem haragszom, utána már nekem is eszembe jutott hogy mindjár szülsz, nem sok időd lesz :) Na meg nem akarom lepasszólni csak félek hogy nem elég sűrűn frissitem nektek.

Judy, jó neked hogy az EKG-t a házidoki is megcsinálja, egy kalap allat le van tudva. Kérlek ne rőltesd túl magad, és tessék pihenni amikor Barbi azt kívánja.

Kriszta, nagyon jó lett az új vonalzód, én is akarom majd ha már tudjuk a nemét hogy hozzá közelebb áló szín legyen, addig semlegeset próbálok gyártani. Sajna babaágyban nem tudok segíteni, nem nézelődtem még ilyen után.

Nati, nagyon vigyázz magatokra! Köszi a fejfájás elmúlt. Édesanyámnak nagyon teccet az ultrahang. Most hogy látta vett is 2 body-t :)

Na most tényleg megyek, hulla vagyok. Akinek nem reagáltam bocsika. Holnap jövök. Jó éjt

madiani

Kriszta!

Sajna,de mégse kell malacka.Ajándékba akartuk a párom keresztgyerekeinek,de a szülők nem rajonganak a gondolatért.Nekem is tetszenek,de most inkább majd a születendő gyermekünkre koncentrálok.Azért köszönöm szépen!

Puszi:Gabi
Vendég

Sziasztok!

Rengeteget írtatok, azt se tudom már mit olvastam!

Most csak annyi, hogy Gabi! Nekem bármikor jó, hiszen tényleg én hoztam fel és próbáltam, úgy, hogy még te is egybe ott legyél! Remélem Noel is úgy akarja!

Majd jövök holnap, remélem!

Jó volt anyóséknál, Martinka tegnap este 7-kor evett és utána csak éjjel fél 2-kor kelt fel, utána meg reggel 6-kor. De napközben bezzeg szigorúan betartotta a 3órát. Kicsit hasfájós szegénykém, és a kakálás is gondot okoz neki. Annyit erőlködik és mégsem jön...

A többit majd holnap!

Puszi, babás álmokat mindenkinek!
Vendég

Sziasztok csajok! Hát nem semmi mennyit termeltetek :shock: , igyekszem mindenkinek írni.

Vicuska sajnálom, hogy megjött piri, de örülök, hogy legalább nem vagy bizonytalan helyzetben, hogy most mi van,
miért nem jön meg. Én is egyet értek veled, hogy új hónap új remények, no és fantasztikus nőci vagy, hogy így
kitartasz, de ha a te helyedben lennék biztos én is így gondolkodnék. Nagyon nagyon szorítok, hogy most már
tényleg meglátogasson a gólya benneteket annyira megérdemelnétek már. A talira meg én is szeretném ha jönnél,
biztos tudnánk egy két szóval bíztatni és bátorítani téged.

Alexa,http://www.bonsaibp.hu/vasarl.htm én innen rendeltem meg az üvegfestéket. Ez egy karácsonyi szett, azt nem tudom pontosan, hogy hány db. festék van benne, 1800ft plussz a postaköltség. Remélem nem csalódom benne és jó lesz.
Mit vesztek Martinkának karácsonyra? Mi biztos, hogy veszünk neki kis asztalt meg székeket hozzá, szerintem az ikeásat, jól is néz ki meg túl húzós az ára.

Kata nagyon nagy gratula a vizsgádhoz, ügyi voltál, Geri baba nem rúgdosott, hogy anya most már elég a szónoklatból :D ?

Gabi, hogy neked mekkora pocid van, gondolom fáj rendesen a derekad is most már. Szép a havas táj, bárcsak nálunk is esne már, vagyis esett, de sajnos nem maradt meg :( . A talira megyek én is, nekem jó a csütörtök is meg a péntek is.

Andi sokat gondolok rád és a babára, nagyon örülök, hogy minden rendben vele és szívből kívánom, hogy kisfiú bújkáljon a pocidban. Várunk vissza nagyon nagy szeretettel ha már úgy gondolod, hogy tudsz írni.

Ezt most elküldöm és írok még, csak nem szeretném ha elveszne.

Kép

Kép

Kép
vikike_

Chrissyy de jó, végre eljött ez az idő is, hogy a kis Martinkával jössz a talira :D. Emlékszem mikor írtad, hogy majd legközelebb a talira már a kis lurkóval jössz, milyen hamar megy az idő.
Most akkor egész jó volt az éjszakátok ugye? A hasfájásról annyit, hogy hallottál már az angolvízről? Én anno a Liszt Ferenc utcai patikában vettem, a dokim is ajánlotta, az van a dobozra írva, hogy már 100éve alkalmázzák és jó hatása van, szerintem próbáld ki, nem veszítesz semmit. Az angolok találták fel, de ezért is angolvíz a neve :roll: .

Judy, a vásárlással én is így vagyok, szinte nem veszek semmit és csak pislogok, hogy mennyit fizettem.
Tényleg, rendesek voltak a kórházban?
Köszönöm a bókokat az esküvői képemmel kapcsolatban, aranyos vagy, na igen, én is úgy éreztem magam mint egy királykisasszony, de szerintem ezzel mindenki így volt az esküvőjén.

Krixta, Anita nekem is mesélte, hogy muszály volt megsimizni a pocid :D , mondta, hogy szép kerek már. No és rózsaszín rucikat veszel most már? Hát a tengeri malackákról megkérdeztem a férjem, hogy legyen e, de nem rajongott az ötletért, pedig én úgy szerettem volna.

Szilvi most már van állandó orvosod? A fát megértem ha így gondolkodtok, ha úgysem vagytok otthon akkor ki nézegesse.
Meddig fogsz dolgozni, bírod még a pörgést?

Nati köszönöm, hogy szavazol, majd szólok ha látom már, de tényleg vigyázz, egy felhasználó csak egyszer szavazhat, állítólag szigorúan veszik, mert versenyből való kizárással jár :shock: .
Azt hiszem gratuláltam a poz. tesztedhez, de azért mégegyszer nagyon nagyon örülök, vigyázz magadra, tessék pihenni. Remélem a talit sikerül úgy megszervezni, hogy te is ott legyél.

Shellcat nagyon cuki a sztárfotó a kis pöcsösről :D , és az a tükörképes dolog tényleg figyelemre méltó :D .
Az öregekkel meg tényleg vigyázni kell, nagyon résen tudnak lenni, hogy mikor jöjjenek sorra és olyankor őket nem érdekli senki, de tisztelet a kivételnek, amúgy ilyen sztorim nekem is volt, akkor még Levi a pocimban lakott, eredményért mentem és elémfurakodott egy nyanya, igazából azon akadtam ki, hogy nem kért meg, hogy ne haragudjon, de nem vagyok jól, maga elé mehetnék? Na de nem ez volt hanem csak úgy belibbent elém, én is jól elküldtem a francba. Múltkor a postán viszont kellemes meglepetés ért, mentem a Levivel, jól be volt öltöztetve, sokan álltak sorban én is beálltam és egy bácsi következett volna, de nagyon aranyos volt és maga elé engedett, gondolom a lurkóm miatt, hogy ne melegedjen be nagyon meg stb...., így megúsztam egy hosszú sorban állást. Szóval azért még vannak figyelmes emberek, bár egyre ritkább :( .

No remélem senkit nem hagytam ki, jó hosszú lettem, volt mit bepótolnom :shock: . Ne írjatok ennyit mert nem tudok lépést tartani veletek :shock: . Na jó csak vicc volt :D , szuper topic, szuper emberekkel!
Szép álmokat mindenkinek, pihenjetek sokat, már aki teheti.

Ezzel a képpel kívánok jóéjszakát:
vikike_

Jaj most olvastam vissza, a kis asztalról meg székekről. Azt akartam írni, hogy: ráadásul az ára sem túl húzós :lol: , nem vakítani akartam, hogy nem számít nekünk az ár :lol: . Néha becsúszik egy kis hiba az írásaimba.

Szal a kép:

Kép

Azt hiszem ez most aktuális kép így lefekvés elött :D .
Na mégegyszer jóéjt!

Kép

Kép

Kép
vikike_

http://www.startapro.hu/tobbi_kategoria ... rok/852697

http://www.startapro.hu/tobbi_kategoria ... rok/895409

Még ezeket találtam, Krixta!

Vicuska, végülis megkérdezted az eredményedet tegnap?? :roll:

Kép

Kép

hoppá

Ja, különben jó reggelt mindenkinek! :lol:

Ki mit csinál hétvégén?? Karácsonyra ugye még ti sem kezdetek el vásárolni?? Én biztos nem, mert mindig az jut eszembe, ha valami elektromos kütyüt veszünk, azt 3 napig cserélik ki, ha nem jó... Az meg kicsit messzebb van, amire kibontják....

Ja, bejelentkeztünk 4D-re december 17-re. Pesten most ÁKCIÓS egy helyen, 12.000 Ft helyett 9.000 Ft. A védőnőm ajánlotta, volt ott egy kismama, aki másfél (!!!!!) órát töltött ott, mert nagyon alaposan megnéznek mindent, amíg valamit nem tudnak lemérni, megnézni, addig nem engendek el. Állítólag süti, üdítő az természetes, kinyalják a fenekedet. Na, felhívtam, mondta a nőci, hogy az elején 6-8 perc 2D, aztán kb. 30 perc 4d, mindent rögzítenek dvd-re, kapsz egy színes képet. Kíváncsi leszek, ő nem beszélt akár másfél óráról, de ha mindent megnéznek alaposan, akkor az is jó. Így visszagondolva a 16. héten, amikor voltunk, akkor olyan ide-oda kapkodás volt, 2d-4d ugrálás. Vagy ez így szokott lenni?? Akinek van tapasztalata, várom!!
Amúgy ez a www.4dgenesis.hu oldalon olvasható. Aki december 31-ig bejelentkezik, tehát nem kell addig elmenni, annak 12e helyett ez 9e Ft. Nem mindegy. Ja, és én később akartam volna menni, de a nőci azt mondta, tapasztalatból ajánlja, hogy inkább a 30. hétig menjünk, mivel ha befordul a gyerkőc a szülőcsatorna felé, akkor már pont a pofiját nem fogjuk jól látni!! Persze nem minden esetben van ez így, de ekkor még biztosabb....

Bocs, kissé sok lettem. :oops:

Kép

Kép

hoppá

Ja, és ma van vissza még kerek 100 napom, és nem utolsó sorban 1 év múlva ilyenkor fogjuk ünnepelni Geri babánk névnapját! Így ma reggel már a pocakomban boldog 0. névnapot kívántam a drága kicsi fiúnknak!!

Kép

Kép

Kép

hoppá

Jó reggelt,

Előre is bocsi, de most nem tudok reagálni senkinek, mert ezer a dolgom. Anyós mindjárt itt lesz, és fel kell tennem az ebédet. Este meg anyukámat megyünk köszönteni szülinapján.
Csak annyi, hogy

Kata,

Boldog 100 napot kívánok. :lol: :lol:

Ja és még a vizsgádhoz is nagy-nagy gratula. Ügyi voltál.

Kép

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Sziasztok Lányok :D !!

Gabi
Semmi gond hogy mégsem kell a malac azért köszönöm hogy megpróbáltad... :D

Vikike
Ez a kép nagyon tüneményes...
Anita (is) nagyon aranyos volt és örültem neki hogy ilyen közvetlen..a pocakom..majd meglátod te is bár addig még tuti gömbölyödök hozzá...lassan utolérem a Gabit..:)
Még nem nagyon vásárolgattam rózsaszín cuccokat sőt semmit sem mert anyagilag kicsit bajban vagyok ugyanis már nem jár táppénz nekem de a párommal megbeszéltük hogy nem veszünk karácsonyi ajándékokat max.kis apróságot és a picurnak veszünk dolgokat inkább..meg aztán még kinőhet ott az a kuki... :D

A 4d-s ultranahgos dolog engem is érdekelne mert mi is december elejére tervezzük..még nem kértem időpontot..állítólag itt Fehérváron is 9000ezer..ha valami biztosat tudsz arról amit írtál majd jelezd mert ha tényleg jó akkor inkább odamegyünk mi is szerintem...

Kata
Boldog 100.napot és a pocaklakó Gerinek pedig nagyon boldog Névnapot!!
Köszönöm szépen a linkeket!Tegnap nézegettük a párommal volt egy olyan ami ugyanaz volt szinte amit láttunk a brendonban..a csaj 30ezerért adta volna de felutazni érte Szentendrére a nem túl költségkímélő autónkkal az plusssz 5000 minimum..anyós is hívott és most az van hogy lehet megvesszük a brendonban az ágyat a többi dolgot(etetőszék,tejszívó stb.) azt pedig olcsóbban teszveszen vagy esetleg amit ajánlottok..de még nem tudom..ha lenne csomó pénzünk, könnyebb lenne :D :oops:

Én ma főzök aztán megnézem a született feleségek 4.évadjának pár részét..a párom estig melózik sajna.. :(

Judy
Neked jó főzőcskézést és ünneplést estére! :D

Chrissy

Majd írj ha van időd...!

Ani
Remélem kipihenten ébredtél...

Mindenkinek szép napot!Pusssz
Vendég

Az ultrahangos részt a Katához akartam írni :oops:
Vendég

Sziasztok, jó reggelt!

Akkorát aludtam.....nagyon jól eset, összevissza álmodtam.

Chrissyy, sajnálom hogy hasfájós Martin baba, reméljük hamarossan elnövi. Várom már a talit, élőben is láthatjuk.

Vikikém, látom neked is volt este egy kis szabadidőd :)

Kata, mi könyvet veszünk karácsonyra szinte mindenkinek. :) Különben még mi se vettünk semmit, de már gondolkodunk rajta. Nem szeretem az utcsó pillanatra hagyni, utálom a tömeget meg a kapkodást. 4D-re mis akarunk majd menni, de sztem mi tuti hogy Fehérvárra megyünk, mivel férjecskémnek is meg nekem is könyebb lenne ha az utazás miatt nem kéne még több időt lognunk a melóhelyről. Boldog problémamentes 100 napot. Gerinek meg boldog névnapot.

Judy, jó főzést ne hajtsd túl magad még anyós kedvéért se lécci. Anyukádnak boldog szülinapot.

Kriszta, köszi nagyon jót pihiztem. Nagyon várom már hogy nekem is akkora pocim legyen mint neked. :) Én is szeretem a született feleségeket, és mivel sajna a Grace klinikával egy időben van, nekem a Grace klinika marad ki.

madiani

Sziasztok,
hát nekem ez az este benézek és írok mostanában nem jön össze :shock: :oops: . Tegnap már 8-kor aludtam, pedig próbáltam fent maradni, de nem ment... Sebaj, jól esik és nagyon-nagyon élvezem az összes várandós tünetet :lol: :P Bár ma nem volt intenzív az émelygés...

Kriszta,
nagyon tündériek a malackák!!!! Nekünk Mazsi is elég :lol: de majd megkérdezek egy-két ismerőst, hátha van aki örülne neki!!!

Kata,
még egyszer óóóóóóóóóóóóóóóriááááááááási gratula a vizsgákhoz, remélem az államvizsga is legalább így fog menni!!!
Már látom, hogy kit fogok megkérni, ha vmit nem találok a neten. :wink: Zseniális "kutató" vagy!!!! Ti az utazó ágyon kívül vásároltatok már bútorokat? Mikorra tervezitek?

Judy,
tényleg, milyenek voltak a kórházban? Végig bent lehettél Bazsival?
Anyós nem segít inkább ilyenkor???? Biztos jól esne, hisz már elég nagy pocid van, és eddig Te vagy az egyetlen nőci a családban :P de már nem sokáig!!!!!

Kriszta,
Ezt a hasfájást több helyről is hallom, úgy tűnik gyakori a picuroknál...

Márti,
tényleg hátborzongató (jó értelemben) ez a hasonlóság.. Te tudsz valamit!!!!!

Ani,
Te mondtad igaz azt hogy nem minden nap voltál rosszul? Sikerült esetleg rájönnöd, hogy min múlik? Nem paráztál, mikor nem voltál rosszul???

Gabi,
nekem leírnád a szülésznőválasztást priviben? Érdekel, hogy mi az, amire nagyon ugranak..

Ja, Kata,
sok boldogságok Geri babának így a 0. szülinapján!!!!! Csinálsz valami különlegességet?

nekem ma lightos napom van, megsimultam a kozmetikusnál, anyósom főz, így főznöm se kell. Délután majd csinálok csokis muffint, mert holnap megyünk ebédre Anyukámékhoz Erszébetet ünnepelni. Ő is és a sógornőm, no meg a nagymamám is az.. S utána délután hangverseny lesz a katolikus templomban itt csákváron, nagyon kíváncsi leszek rá. Nagyon meg tudnak hatni a templomi énekes dolgok, most pedig van miért hálálkodnom, úgyhogy nem hagyom ki :P :P

Kata és a többiek, hogy csináljátok, hogy 3 vonalzó meg még szöveg is befér az aláírásba?? Nekem 250 karakter lehet, és az a max, amit most láttok.... Többet már írni se tudtum az uh-hoz...
Vendég

Karira én már pár dolgot megvettem... Mindig úgy csinálom, hogy írok egy listát - kinek mit szeretnék és szépen fokozatosan megveszem, vagy ha valami ötleteset látok, nem hagyom ott... :oops: :shock: S ilyenkor történik az, hogy kari előtt a vásárokon rengeteg ötleteset látok, de már mindenkinek megvan minden...

Teszek fel pár képet a macska-Mazsi kapcsolatáról:

Kép Nyelves puszi

Kép Mazsi élvezkedik :-)))

Kép Macskusz élvezkedik
Vendég

Sziasztok,
lehet, hogy ismeritek, de azért megosztom veletek. Én egy másik topicban találtam és most babazenét hallgatok :P :P

http://pszichologia.multiply.com

ingyen letölthető, csak regisztrálni kell.
Vendég

Judy, Kata,
visszaolvastam a Ti csíkosodásotokat és uh-tokat... Háááááááááááááááát, most már még jobban be vagyok sz...va, gyakorlatilag nálatok a 7. héten mutatott biztos jeleket..... S én is a kórházba megyek, ahol azt írtátok, nem olyan jó minőségű a gép... ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Vendég

Látom, jól elvagyok itt magamban :lol: :lol: illetve magunkban :wink:

Vicuska,
mennyire lett más a hcg-d a múlt havihoz képest???? Sokszor ölellek és kitartás!!!!!!!!!
Vendég

Szép hóesést!
:lol:

Krixta!
szépek a kiscocikák,én is akartam,de apácska nem engedi :(
de ha akarod a váróba kiírom,ha megadod a telcsiszámod :wink:

Kata!
gratula a vizsgáidhoz :P

Vikike!

a te babócád is nagyon fotogén :D

nekem nega lett a hcg-m a vérböl is,csak az asszisz-vel tudtam beszélni :shock: doki még jó hogy mondta hogy hivjam,de a tel-t nem vette fel+vissza se hivott,de azt mondta dugdossam a progit amig nincs meg az eredmny.na most ö nem is tudja hogy én tudom,tehát töle még dugdoshatnám és lerághatnám a körmeimet amig el nem érem öt tel-on?vagy én vagyok a hülye??? :roll: :P
Vendég

Nati

Én itt vagyolódok most fejeztem be a főzést meg a takarítást...olyan szépen hull a hó..tök jó nézni...most nézegetem a baby zenéket..:)

Miért vagy besz....?
Vendég

Nati!

neked is aranyosak az állatkáid :lol:
nehogy már elkezdjél parázni a babóca ,bocsi,babócák miatt,minden okés lesz :wink:

nem tom,csak azt hogy negativ :oops:
Vendég

Húú lányok a Született Feleségek 4.évadja hihetelen izgis...én jobban szeretem felirattal nézni mert így az eredeti hangjukat is hallom a színészeknek..ha valakit érdekel megírom honnan lehet letölteni..nem kell hozzá progi csak kis türelem a gép előtt..

Nati

Tényleg nagyon aranyosak az állataid,én nagy állatimádó vagyok de sajna nem lehet a lakásban..a párom a nagy kutyákért van oda ahhoz pedig kicsi a lakás..cica lehetettvolna (nagy nehezen)de a baba miatt most inkább nem..azért ezek a malacok is kikészítenek rendesen :D

Vicuska
Köszönöm szépen,szerintem majd élek a lehetőséggel csak még várjunk vele pár hetet mert most még hiába hívogatnak azt sem tudom hogy lányok vagy fiúk..az is csak 1hónap múlva derül ki...persze ha titeket érdekel az megint más mintha idegenek hívnának....de tényleg köszönöm aranyos vagy!

Na asszem mára bedugulok.. :D
Vendég

Sziasztok!

Gyors leszek.Csak feltöltöm a táblát.Szóval akkor eddig úgy néz ki,hogy a TOPIKTALI: NOV.29-én (csütörtökön lesz) 16:00-kor az IZOLABELLÁBAN.Majd még előtte egyeztetünk.Ha valakinél váktozás van mindenképp írja meg.

Nati:akartam privit küldeni,de nem megy át.Majd még próbálkozok.
Az UH miatt ne aggódj!!!

Puszi Mindenkinek!

Kép
Vendég

Hahó! (Hó....bárcsak esne, és meg is maradna)

Nati, nagyon örülök a babás tüneteidnek. :) Nem baj ha sokat alszol, most aludj, utána ugy se tudsz majd.
Rosszuléteim szerncsére nem mindig voltak, kb heti egyszer. Egyetlen egyszer hánytam, de akkor nagyon boldog voltam. :) Nem igazán jöttem rá mitől van, de az biztos ha az elevitet éhgyomorra veszem be émelyegni fogok. Tehát nem véletlenül van a dobozra írva hogy étkezés közben, bár én inkább utána veszem be. Rendszeresen eszek, amíg nem voltam terhes ez nem volt meg, sztem ez is segít. Sok, nagyon sok folyadékot igyál. De tényleg, nekem sokat segít a hangulatomon. Nem rég óta próbálom ezt a taktikát, de bejön. A fejfáfás is elmúlt tőle meg a rossz szájíz is. Az elején megijedtem amikor egyik napról a másikra elmúlt a rosszullét (másnap megint ott volt hol erősebb hol gyengébb kivitelbe). A cicifeszülés is viszonylag hamar elmúlt, most viszont viszket sokat a bimbóm. Ne aggódj ha nincs folyamatossan rosszulléted, örülj egy kis szünetnek. Különben nekem egy csomó babás tünetem megvolt (van): rosszullét, hányás, hangulatingadozás (na ez durván jelentkezik nálam), cicifeszülés, melbimbó viszketés, fejfájás. És hogy ne legyen hapy az élet, ezek szépen felváltva jelentkeznek. :)
Nagyon arik a kis állatok, remélem jó viszony marad köztük. Anyuéknál is igy kezdődőtt, együtt aludtak meg minden, de aztán csak el kellet temetnünk a cicát. :(
Ne izgulj az UH-an miatt, csak az a lényeg hogyha most még nem lát a doki babát (kat) ne parázz, ott van ő (k) csak még picike (ék). Tudod nálam és Judy-nál s ez volt.

Vicuska, na mit ne mondjak, jó fej ez a doki, akkor miért mondta hogy hívd fel? Komolyan nem értem. Mire jó ez neki, hogy téged szívat. Nem gondol bele hogy neked minden perc számít. Huh felbosszantott. :evil:

madiani

Én is rakok egy-két kutya macska barátságról képet.
Nati, remélem nem ilyesztettelek meg azzal hogy eltemettük a cicát. Az az igazság hogy már elég öreg volt és megváltás volt neki a halál. Igazándiból nem bizonyított hogy a kutya ölte meg. Vikike is tanúsíthatja hogy a macska már nagyon beteg és öreg volt.
Kép puszi

Kép alvás

Kép alvás másik pózba

madiani

SZIASZTOK!

Kriszta! Nekünk mindenképpen kell egy PUNCIS KISMALAC!!!

A tali rendben, örülök, hogy összejön még idén!
Kiváncsi vagyok azokra is, akik nem voltak bent nálam a kórházban. De akik bent voltak, nagyon jól esett így ismeretlenül is.

Ma olyan rosszul voltam, ment a hasam, meg róka koma is benézett, ráadásul kétszer is. Most meg ezért nem nagyon tudok írni.

Martinkának Espumisan cseppet adunk minden szopi előtt, és így már tud kakilni, hála istennek. Sokkal nyugodtabban eszik és alszik is, örörm ránézni, hogy megkönnyebbült a pocakja. Néha olyan kesercesen sírt, hogy már nekem is folytak a könnyeim, hogy sehogy nem jó neki és segíteni sem tudok. De most már jobb és remélem így is marad!

Bocsi, hogy most nem írok mindenkinek!
Igyekszem majd pótolni.
Holnap meg megyünk a papámat köszönteni, 80.szülinapja lesz és csak 20-an leszünk! :-)

Majd jövök, és addig is pusszantás mindenkinek!!!
Szép babás álmokat mindenkinek!
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?