Új privát üzeneted érkezett!

Építkezés: nagyon jól, köszönjük, vannak fenn képek is, küldök szívesen meghívót, akit érdekel....A héten már vakolnak, villanyszerelnek, a konyhát most kell megrendelni, és már nemsoká jónnek az ablakok is Kép

Gabi
Kép
Kép
mininyúl

Sziasztok!

A hétvégén fent voltunk Pesten, ott is aludtunk egy szállodában, a csajoknak ez volt az első nem itthon alvásuk és egész jól viseltékKép Gyúrunk a nyaralásraKép
A szomszéd szobában lakók mondjuk annyira nem élvezhették a dolgot, mert este fürdés előtt volt azért egy hiszti a vacsora körül, aztán viszont szó nélkül elfogadták az utazóágyat, ami meglepett. Azt hittem majd tiltakozni fognak ellene, hogy nem a sajátjuk. Petra reggelig meg se nyekkent, Csenge 2x felkelt ugxan, de ha odamentem megnyugodott. Gondolom felébredt és idegen volt a környezet.

DM: nekem nem kell semmi, úgyhogy hozzám nem kell alkalmazkodni, a pontokat eljuttatom valahogy. Melyikbe mentek?

Enci!

Szoptatós párnám nincs, de én két sima nagypárnán szoptattam. mondjuk fogalmam sincs mivel tud többet egy szopispárna az az igazság élőben még nem is láttamKép

Era!

Eladó utazóágyunk nincs, de kölcsön tudom adni valamelyiket (mindkettőtKép) ha kéred!

Krisz!

FülfájásKép
Amit Gabi írt az jó, ha nem válik be esetleg lehet valami cseppet bele , Pl. Otipax fülcsepp, ha minden igaz ez van recept nélkül isKép

Mindenkinek köszi a szvazatokatKép

Ditke
ditke62

Hmmm de tényleg prickoljak sterimart a fülébe?????
sztem uszin maradhatott víz a fülében, nem is mostunk tegnap hajat...

este megyünk a dokinénihez, mejd Õ megszakértiKép

DM vásárlás: nekem jó esténként kivéve szerdaKép

Krisz
krisszie

Nem a fülébe, hanem a nózibaKép

Akkor csüt. este 5 után?

Gabi
Kép
Kép
mininyúl

Sziasztok!

Krisz!
jajj, fülfájásKép
Nekünk van Bioptron lámpák, ha kéred oda tudom adni.
Ezt szokták gyerekeknek is ajánlani fülorrgégészek.
Szólj, ha kéritek!
Jobbulást DorkánakKép

Gabi!
Megyek mindjárt megkuksizom a képeket.
Nekem jó a csütörtök, fél 6 körül.

Ditke!
Nem nekem kell az utazóágy, az unokatesómék szeretnének venni. Nekünk van Tokajban, de Anna azt még nem adja, mert abban szeret aludni, igaz elég szűkösen, de akkor isKépKép
Jó lehetett Pest!
És néha olyan kis rugalmasak tudnak lenni ezek a gyerkőcök. Anna tavaly nyáron aludt először úgy idegen helyen, hogy 7-en voltunk 1 szobában, és nagyon jót aludtKép

DM: ide megyünk a Délibábba.

Era

Era
Kép
era75

sziasztok!

reggel irtam de most látom, hogy nemjelentmeg. ez érdekes.
Krisz!

én fülfájásra a melegitett sot tudom. egy kis rongyba belegöngyölöd a sot , ami legyen jo meleg de azért ne égesse le a kicsi fülétés arra kell ráfeküdnie. meg azt tudom, hogy sokat kell az orrát szivni, mert a takony megy a fülére a gyereknek. nekem ezt mondta a dokinéni.
más nem jut azeszembe.

nekem a csüt. jo jo lenne fél 6 körül mert addig a párom is hazaér. florával nembiztos, hogy időben ott lennék

Ditke!

azért akarom kiprobálni apárnát, merrt nekem állandoan gondot okozott hogy nem tudtam kényelmesen alátámasztani a gyerkőcöt és szegényt állandoan zaklattam. mert volt ugy hogy egy óránkersztül is szeretett cumzini és akkor rendesen elállt a karom. de az az igazság, hogy 10. ezer ft, meg nem akarok adni érte. nem lehet olyan nagy dolog megvarni és bizti olcsobb.

sziasztok
enci
renci

Akkor holnap fél hatkor tali a Dmben?

Hogy van Dorka???????

Gabi
Kép
Kép
mininyúl

Sziasztok!

nekem is jó a csüt fél6Kép

köszi az érdeklődést, jobban van DorkaKép nem a füléről volt lázas, de vigyázni kell, hogy nehogy ráhúzódjon, mert nagyon taknyos.
Már csak hőemelkedése van és szedjük az antibiotKép

Krisz
krisszie

Sziasztok!

Hát nem tolonganak a hozzászólások, ebben a szép, új rendszerben :D :lol:

Remélem azért mindenki jól van!

Era
era75

Nekem egész nap nem jött be a babanet :(

kedden egy tali nálunk? :wink: :)

írjatok mélt inkább, ha okés:):)

Kép [/img]

Krisz
krisszie

miújs?

tudom, hogy jó az idő, de csak be lehetne kukkantani ide néha :lol:

Krisz
krisszie

Csajok!
ezt láttátok??:)

http://www.haon.hu/engine.aspx/page/hao ... 5801/dc/im

Ditke, gratula nektek!! :lol:

Krisz
krisszie

Sziasztok!

Krisz!

Köszi, épp most akartam elújságolni :D

Köszi mindenkinek a szavazatot!
Vasárnap lesz a díjátadás a vidámparkban délután. Olyan büszke vagyok rájuk!! :D

Már két vizsgámnak tudom az eredményét, 4-es és 5-ös lett, úgyhogy igazán jó nap ez a mai!:)

Ditke
ditke62

Sziasztok!

Ditke!
Gratulálok!!!! :) Mindenhez :lol:
A csajok gyönyörűek, Te pedig nagyon ügyi vagy!!

Krisz!
Én is hiányolom a többieket...... :!: :!: :!:

Era
era75

Sziasztok,
elveszett bárányka jelentkezek :D Mamánál ragadtunk 1 hétre :lol:

Ditke,
gratulálunk a lányoknak, nagyon ügyesek vagytok :D :D

Holnap gyermeknap, még nem is néztem szét a programok között, dehát, volt egy halom mosnivalóm. Ti, terveztek valamit?
Én leginkább azt szeretném, ha szép napos idő lenne.

manóka
manóka

Sziasztok!

Boldog névnapot kívánunk Zsaninak :)

Era
era75

Sziasztok!

Era köszönjük... Átadtam a csajnak! nem igazán érti hol a torta ha neki névnapja van.... na meg a tüzijáték. De mondtam neki hogy az csak hétvégén lesz ha Mamáék is itt lesznek.

Most megyek, örülök ha élek napközben ez az idő kikészíti a csajokat meg engem is....

Nadine
KépKépKép
nadine

Sziasztok, régen írtam :oops: még februárban, amikor megszületett a kisfiam...
Lassan 4 hónapos, egyetlen gondom vele, hogy gyorsan nő :lol: :lol: Jelenleg 68/74-es ruhákat hord (7.77 kg), amiket nem akarok feltétlenül újonan venni (arra a max. 1-2 hónapra :roll: ).

Tudtok ajánlani gyerekturikat? Én a Mikszáth-on levőt ismerem (itt van a szomszéd háztömbben :wink: ), a környéken érdekelne, van-e?

Sok puszi a gyerekeknek ebben az átok időben :twisted:
kismica

Sziasztok!

Zsanicsajnak boldog névnapot !! :D

Kismica,
gratula a kissráchoz:) tényleg jó súlyban van :wink:

Turi ügyben nem nagyon tudok segíteni, bár 1 éves korig még elég jó cuccokat lehet kifogni. A Centrum mellettiben szoktam néha jó cuccokat találni és pasis is sok van:)

Krisz
krisszie

Sziasztok!

Zsaninak boldog névnapot kívánunk mi is :D
(igaz, már megint holnap van mire a géphez jutok :( )

Kismica

A barátosném kisfia is jan. legvégén született és szintén ilyen irdatlan gyorsan nő. Még jó hogy az enyémek picik voltak, az 56-os ruhákat 3 hónapig hordtuk :D
Petra most 80 centi, de simán ráadom a 68-as body-t, pólót. Csak a nadrágokkal van a baj, a 68-asnak rövid a szára, a 80-as meg leesik derékban:(
Én az Egyetem sugárútra járok turizni, igaz, inkább csajosakat láttam, de lehet hogy csak azért mert már erre álltam be. Akkor érdemes menni mikor ki van írva hogy extra nap (előző héten nagy betűkkel ki szokták írni az ajtóra hogy :pl. hétfőn extra nap, akkor hoznak új árut, jókat lehet találni (9-kor nyitnak érdemes akkor menni mert akkor még Te lehetsz az első:) ). Sajna inkább 1-1.5 éves korig van, bár ez szerintem minden turira jellemző. Utána már az angol gyerekek is széttérdeplik, lekajálják.. :?

Jövő hétre mit szólnátok egy talihoz? Már olyan rég nem láttalak benneteket!

Ditke
ditke62

Sziasztok,
szép időnk van mostanában :( Mintha nem is nyár, henm inkább ősz-tél következne.
Ráadásul, nálunk a gyereknapból sem lett semmi vasárnap, még a fejem is fájt. Akárcsak most is.

Kismica,
szia, a kicsi gyarapodásához gratula :lol:
Ha itt laksz a közelben, akkor még tudom ajánlani a Richter gyógyszertár melletti angol turit a hőközpont épületében. Kedden jön árú, akkor vannak jó cuccok, és árban is nagyon jó. Illetve, a Matáv épületében is van egy turi, ott is nagyon sok gyerekruha van.

manóka
manóka

Sziasztok!

Időjárás: :evil: :twisted: :evil: :twisted: :evil: :twisted: :evil: :twisted: :evil: :twisted: :( :( :(
A többi amire gondolok, nem ide való :lol:

Ditke!
Tényleg jó régen találkoztunk!
Még nem tudom a jövő hetet, lehet, hogy megyünk egy kicsit Tokajba.De hogy mikor???

Nadine!
Ha Annától kérdezem, hogy mit szeretne szülinapjára, mindig csak a tortát mondja :D
Nekik ez a lényeg :)

Kismica!
Szép súlyú legény :)
Én még szoktam találni jó dolgokat a Jerikón lévő bizományiban is.

Era
era75

Sziasztok!

Nagyon Boldog Szülinapot kívánunk Zsaninak!!! :) :) :)
Kép

Era és családja :)
era75

Sziasztok!

Era és családja :D köszönjük :D !!!

raktam fel képeket a : http://kep.tar.hu/nadine/50296125#2 címre

Most rohanok, vacsora idő van......

Nadine
KépKépKép
nadine

Sziasztok!

Boldog Szülinapot Zsaninak!

Kép

Kriszta és Dorka
krisszie

Boldog szülinapot Zsaninak!

Megnéztem a képeket, helyesek a gyerkőcök:)
Mindig úgy irigykedem ha szép terített asztalt látok, nálunk képtelenség normálisan megteríteni, az enyémek úgy esznek mint a malacok:(

Jó hétvégét mindenkinek! (És végre jó időt!!!!!!)

Ditke
ditke62

Ditke
Köszönjük a köszöntést! ÓÓÓÓ nehogy azt hidd már, hogy ezek a csajok nem kismalacok, de Zsani már egész ügyes már nem kell elé előke és nem eszi le magát, de Grétinek minden hova jut az ennivalóból. És most már nem nagyon engedi hogy etessem, hanem ő akar egyedül.... na azt meg lehet nézni utána. Ez az abrosz is ott volt a legksozosebb ahol a két gyerek ült... de engem nem zavar különösebben azért van a mosógép :D ha meg nincs ünnep, egy letöröhlető abroszt rakok az aztalra... Mondjuk neked nehezebb, mert nálunk ugye Zsaninál én voltam a jó példa, akit utánzott ahogy ettem ő is úgy evett, Grétinél meg Zsani az Isten, mindent utána csinál, csak ügyesednie kell még. Neked meg egyszerre kéne a két csajt lekötni hogy szépen egyenek, de hát tudom én hogy az az érdekesebb ha kiöntik, feldöntik szétdobálják stb.

Era
Annának add át : "BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT! " Mikor mondtam Zsaninak hogy Annának holnap lesz, mondt hogy menjünk akkor hozzátok mert most ott lesz boldog szülinap :D Nekünk jövőre tuti emeletes tortát kell venni a csajoknak, mert nekünk épp hogy jutott még, jövőre a morzsákat hagyják csak (de csak a pöttyös torta a finom - feketerdő torta meggyel a tetején)

Na én most eldőlök, szerintem nem kell alatatni.... (ja hogy miért vagyok még fent, Gréti 11:30-kor aludt el, Zsani meg éjfél után és most végeztem....)pedig mindig elalszanak legkésőbb fél 10-10 fele, extrém volt nekik is ez a nap majd délben fel is kelnek :D

Nadine
KépKépKép
nadine

Anna cica!

nagyon sok boldog szülinapot mégegyszer!!!

Zsani !

neked is nagyon sok boldog szülinapot kivánunk

Enci és Flora[/img]
renci

Sziasztok!:)

Annának nagyon boldog szülinapot kívánunk!

Kép

Kriszta és Dorka
krisszie

Zsaninak, és Annának is kívánunk nagyon boldog Szülinapot :lol:

Györffyék

Enci, veséd?

manóka
manóka

Sziasztok!

Köszönjük a kedves köszöntéseket! :D
Átadtam az ünnepeltnek.

Nadine!
Gyönyörűek a csajok!
Nálunk is szombaton volt az ünneplés, mert Anyukám vasárnap dolgozott, így Zsani lemaradt volna a tortáról :D

Képek:
A 3 éves :)
Kép

Torta:

Kép

Ajándék:
Kép

Era
Kép
era75

Sziasztok!

Kihalóban a babanet:( Az ikresekbe se ír senki, itt is alig-alig:(

Era!

Boldog szülinapot kívánnak a csajok is Annának! (no meg az anyájuk:) - akit Pepe két napja "nyanya"-nak hív... Az hogy egyáltalán végre monja valahogy :D na de miért pont nyanya??! :( Egyébként csak a fényképre mutatva mondja hogy papa, virág, nyanya=esküvői kép korrekt leírása:))
Nagyon tuti tortája volt Annának! A közepén a virág marciánból van? Olyan gyönyörű! És jól látom hogy minden szirmán van egy kis gyertya?

Szörnyű ez a rossz idő. Ma legalább délután ki lehetett mozdulni, de tegnap alig bírtam a csajokkal. Jöhetne már a nyár, mert úgy ősz lesz hogy rájuk sem adom a csini nyári rucikat amiket vettem:(

Jó éjt mindenkinek, aztán írjatok már néha-néha!!!

Ditke
ditke62

Ditke!

Köszi a köszöntést!
Az a virág műanyag, minden szirmán van egy gertya, középen tüzijáték, és még zenélt is :D
Anyukáméktól kapta a drága.

A nagy szülinapra Anna kicsit betaknyosodott, meg egy kicsit nyűgös volt, de szerencsére semmi komoly. Bár az orra folyik még rendesen.

Az idő kiborító, már én is rosszul viselem, nem hogy Anna. Ma is este rohangáltunk egy kicsit a kertben, levezetni a sok energiát.

Nyanya :lol:

(Már gyűjtöttem neked egy csomó Knorr-os vonalkódot.)

Tényleg, volt szépségverseny díjátadás? Gondoltam rátok, mert szakat az eső :(

Megyek olvasok még egy kicsit...

Jó éjt mindenkinek!

Era
Kép
era75

Sziasztok!

Era
nagyon szép volt Anna tortája. Az ajándék is szupi. Nálunk végül úgy alakult hogy mi még semmit nem vettünk egyik csajnak se. Mert megvettük a hintaállványt, erre minenki pénzt adott. Na mondtuk ok, akkor visszük kedden a csajokat úgy is oltásra, és utána jöhet a vásárlás. Ilyen hordozót akartam én is Zsaninak venni.

Ditke
Ez az idő tényleg katasztrófa most is az eget nézem, hogy lesz e eső....

Na megyek készülök mind a két csaj oltást kap ma... Mondtam már hogy útlom az oltásokat.....

Ja még annyit tettem fel megint új képeket: http://kep.tar.hu/nadine/50298003#2

Nadine
KépKépKép
nadine

Sziasztok!

Húúú, tényleg régen írtam, de én elmentettem a régi babanetes társalgó címét és párszor benéztem, de mindig karbantartást írt ki. Egy idő után letettem róla, de egyszer egy világos pillanatomban felderengett előttem, hogy meg kéne nézni az eredetit és akkor láttam, hogy már régen megy a babanet csak én bénáztam el :(

Kicsit le is vagyok maradva az eseményekkel, de most nincs nagyon időm visszaolvasni, mert Berci beteg :( és egy pillanatra sem tudom egyedül hagyni. Két napja 39-40 fokos lázzal ülünk itthon....ma volt kint a doki, valami vírus, meg a foga is jön és az is okozza a lázat....nem eszik, nem iszik, nem játszik semmit csak ül az ölemben és én teljesen kivagyok ettől. Remélem hamar meggyógyul, mert ezt olyan rossz nézni, ahogy szenved szegény.

Más, minden kis ünnepeltnek nagyon boldog szülinapot kívánunk mi is!

Ditke, csajok szépségversenye :D Ez annyira jóóóó, és mit kaptak a lányok????

Era! Láttam írtad, hogy Anna is náthás :( , jobbulást neki is!!!!

na megyek, mert be kell adnom a kövi lázcsillapító adagot a kis betegnek!
Sziasztok, Orsi
brosi

Sziasztok,
Mininyul elfelejtette a jelszavát, így nem tud belépni:(
DE általam üzen nektek:)

"Mnden szülinaposnak sok-sok boldogságot kívánok. Sajnos a gépemről nagy könnyelműen leirtottam a cookikat, így visoznt az automatikus bejelentkezéseknek is vége. Én meg nem emlékszem a jelszavamra, így belépni nem tudok. ráadásul nálunk is volt kis betegség, jó magas láz, il mi. Lassan jól vagyunk már, és sok átérzős gyógyító puszit küldünk minden kis betegnek "

Anna nagyon aranyos a képeken, és milyen nagylány már:)

Bercinek gyógyító puszikat küldünk, neked Orsi meg kitartást, remélem, hamar meggyógyultok:)

Olyan nagyon hideg van, hogy fáznak komolyan az ujjaim
:cry:

Krisz,
találtál valamit?

Ditke,
a szép nyári cuccok miatt én is szomorkodok, mintha már reménytelen lenne véglegesen az idő :x

manóka
manóka

Sziasztok! :D

Nem tud esetleg valaki 4D UH-ot készítő rendelőt ajánlani Debrecenben? Olyat, amiről jók a tapasztalatok, és az árai is elfogadhatóak?
Előre is köszönöm a segítségeteket!

És még egy kérdés: Pancsika megszűlt már?

Jubi

Kép
Kép
Kép
juborka

sziasztok!

borzaszto ez az időjárás!!! nyarat akarok!!!

Jubi!

hát mi is akartunk menni 4d-re, de lehet hogy leteszek rola.amikről tudtam, azokrol egytőlegyig rosszat hallottam. egyedül az iskola utcairól nemhallottam még semmi negativat,de annak az elérhetőségét nem tudom. és van még a nagyerdei köruton egy magánrendelő ott is van , de arról nem tudok semmit

Orsi!

szegény Berci. remélemmár jobban van. nagyon sok gyogyi puszit küldünk neki!
annyira nehez amikor ennyire gyámoltalanok.

Moni!

vesém szerencsére javult. az egyik szinte teljesen visszahuzodott és a másik is csokkent . ugyhogy megy a torna továbrra is ezerrel

van egy kis szunet a csaj elment az apjával másfél orára!! most van megont anya korszakunk és nélkülem sehova nem akar menni.én meg egyre többet pihennék :D
na sziasztok még kihasználom ezt a kis időt

enci
renci

Sziasztok,

csak nagyon gyorsan írok !D UH ügyében,
az Iskola utcát tudnám én is ajánlani, ott a klinikai UHs csajok vannak, ők csinálják.
Elérhetőséget most hírtelen én sem tudok, de itt a Délibáb bejáratánál van plakátjuk, ha arra jár valaki, írja fel, még én is érdeklődök utána.

manóka
manóka

Már meg is talátam az elérhetőséget:
Iskola u.1.Tel:(52)534-999

manóka
manóka

Renci, Manóka!

Köszönöm az infókat!! Igazából csak azért szerettem volna egy 4 D-s Uh-ot, mert nagyon hosszú az idő a 19. és a 32. heti között, és jó lett volna egy kicsit mozizni :D A másik ok pedig az lenne, hogy ha a következőn (32.hetin) azt mondanák, hogy fiú, miközben a 19. hetin lánynak látták...szóval ha kétszer két különböző nemet mondanának, akkor szeretnék megbizonyosodni róla egy 4D-n. De ha újra lánynak fogják látni (már csak 4 hét!!! :D ), akkor lehet, hogy elmarad...a Párom úgyis azt mondta, hogy majd megnézzük alaposan, ha kint lesz :D

Renci!
Te hanyadik héten jársz?

Jubi

Kép
Kép
Kép
juborka

Sziasztok,

Jubi,
gratula a kislányhoz :lol:
Sztem, ha a Klinikán látták lánynak, akkor megnyugodhatsz, igen nagy esélye van, hogy lány lesz :lol: Nagyon szeme van a csajoknak, és, ha nem tutira látják, akkor nem is mondanak inkább semmit.
A 4D sztem inkább kisebb magzati korban látványos. A centidből látom, már nem vagy pici :lol:
Milyen a kertes házi élet? Pont aznap jutottál eszembe, amikor írtál ide :) Sztem gyakrabban is jelentkezhetnél!

manóka
manóka

Manóka,

A Kenézyben látták kislánynak :shock: , de egészen határozottan állították :D De mielőtt kifestjük és berendezzük a babaszobát kislányosra, és mielőtt beszerzek egy csomó rózsaszín holmit :D (a két fiú után már nagyon várom a "csajos" dolgokat), szeretném biztosra tudni.
Októberben költöztünk ki Józsára, ami nem azt jelenti, hogy addigra el is készült a házunk :D Még most is van mit csinálni rajta, de azért szépen lassan haladunk. Mivel szinte mindent magunk csinálunk, így idő kell hozzá, de legalább olyan lesz, amilyet szeretnénk, és persze a költségek sem olyan magasak. Nagyon szeretünk itt lakni, bár elég sokat kell gyalogolnunk amikor Apa nincs itthon, mert én félek vezetni :oops: Talán három gyerekkel majd inkább a vezetést választom a gyaloglás helyett... :roll:

Pancsikáról nem tudtok semmit?

Jubi

Kép
Kép
Kép
juborka

Sziasztok!

Bercinek gyógyulást kívánunk és sok gyógypuszit küldünk :) :wink:

Jubi,
gratula a kiscsajhoz:) remélem így marad most már és mehettek a köv. uh után sok rózsaszín cuccot venni :lol:

tök véletlenül találtam meg az iskola utcát, amikor mentünk Katához cipőt venni Dorkának:):) mondjuk nekünk nem aktuális :D

Enci,
örülök, hogy ennyit javultál, nem is gondoltam, hogy tornával így helyrehozható:)

Móni,
ááá nem találtunk még semmit, most elutazunk kicsit, aztán nézelődök megint. Ráadásul Zoli inkább télen akar lakáscserélni, mert nyáron úgy el vannak havazva nem hiányzik neki még egy költözés is :shock:

Nadine,
hogy bírták a csajok az oltást?

Krisz
krisszie

Sziasztok!

Köszönjük a sok gyógypuszit, használt is, mert Berci sokkal jobban van, tegnap már láztalan volt :) Azért hogy legyen egy kis csavar a történetben, a gyógyszertől, amit kapott, kiütései lettek :( Most már remélem más nem jön...

Képzeljétek hétfőn megyek életem első szülőijére, olyan furcsa...örülni fognak nekünk, mert szokásosan magunkkal fogjuk vinni Bercit (hová is tenném...). Voltunk így már ügyvédtől elkezdve bankon keresztül mindenhol...
Bár apukám még lehet idejön Pestről, hogy segítsen, de ez még nem biztos.

Enci!
Vese :D Ez tök jó, hogy így tornával meg odafigyeléssel ilyen javulást lehet elérni:) Egyébként összekészítettem már rég a kendőt, majd valamikor át kéne transzportálnom, hogy még időben odaérjen hozzátok :)

Krisz!
Hova utaztok??? Jó pihit!!!! Ti már megírtátok az angol tesztet??? Ja azt is akartam már kérdezni, hogy nincs kedved angolozni nyáron is? Mert nekem lenne, de keresek társakat, hogy kicsit olcsóbb legyen az óradíja a magántanárnak.

Era!
Te nem akarnál jönni nyáron is angolozni??? Anna hogy van? Kijött a náthából?

Ditke!
Hogy állsz a vizsgákkal?

Na megyek, mert elfogyott Berci elől a kalács....vére az étvágya is alakul :D

Sziasztok!
Orsi
brosi

sziasztok!

Jubi!

én tegnap kezdtem el a 31.hetet. ugyhogy lassan visszaszámolás van. anyira hihetetlen, gyorsan repül az idő :)
mi is akartunk menni 4d-re de aztánlettetün róla. mi a vesémmiatt mivel aztrendszeresen nézték 3-4 hetente megnéztünk a picit is. és mindig annyira mocorgott a pofiját mindig elhuzta ha véletlenül siekrült befogni, pedig Angéla nagyon igyekzett, ugyhogy zstem a 4d-es nem sokat látnánk belőle ha ennyire szégyenlős. szinte alig lehet utolérni és ez most a 27 hetes vizsgálaton elég fájdalmas is volt. mert a végén már anynira forgott meg rugdosott a uh alatt :)

Nekem Florával a Kenézyben mondták, hogy lány 19.hetesen és be is jött. mondjuk akkor mondták nekem hogy nagy valószinűséggel!

Orsi!

örülök, hogy Berci meggyógyult. ha már eszik akkor már tényleg rendben van minden. annyira el tudnak gyámoltalanodni a láztól . Florit én is annyira sajnáltam

Krizs!

hallotttam lakást kerestek4 bedobtank hozzánk egy szórólapot a borbiró téren eladóegy 76 nm-es 3 szobás tel:06 20 445-6290

Ditke!
mizujs, hogy birod a tanulást?

remélem mindenre válaszoltam ,ha valaikt kihagytam bocsi. csak Flori akar gépezni és már nem tudom tovább tartani az "állásaimat" muszáj átadnom
sziasztok
Enci
renci

Sziasztok!

Orsi!
Örülök, hogy Berci jobban van!
Szülői: az elsőn én majdnem sírtam :oops:
Angol: huuu, ez nagyon jó ötlet. Benne vagyok :D
Anna már jobban van, bár egy kicsit még folyik az orra, de nem komoly. El is ment ma Tokajba egy kicsit Mamázni, meg macskázni :lol:

Enci!
Ma Anna mindenáron hozzátok akart menni, hogy Flórával kicseréljék a vasalójukat :lol:

Krisz!
Megkaptad a mailem? Nekem nem megy 2 napja a freemail.
Hova utaztok?

Jubi!
Pancsikáról nem tudok semmit.
Gratulálok a pocaklakóhoz :)

Nadine!
Mi volt az oltáskor? Mire készüljek?
Nagyon jók a képek!!!Az a kutyaaaa!!!!! :lol: Milyen nagyot nőtT!

Manóka!
Hátha jön már a jó idő!!!
Nalunk újra bekapcsolt a kazán :?

Vár a takarítás........

Era
Kép
era75

Sziasztok!

Na akkor zanzásítva:

Oltás: Grétinek beadni volt nehéz hogy a bőr alá kerüljön, megfeszítette úgy magát..... Deneki azóta sincs semmi baja, elvileg majd oltás után 1 héttel jöhetnek tünetek. Zsaninak a fenekébes zírta a doktornő, lényegében csak addig sírt míg lefogták. Borogatni nem hagyta pedig kellett volna, mert lett egy tenyérnyi piros foltja ott ami meleg (Ő tenyerének a mérete) de nem fájlelja vagy ilyesmi. Első nap Este adtam neki Nurofent, mert ő minden oltástól lázasodott így azt megúsztuk, és ahogy ő fogalmazott " Sokkal jobban érzem magam a gyóygszertől" mindezt amint lenyelte :lol: nem hiába van placebo hatás is.
Tényleg méretek: Zsani 98cm és 15 kg, Gréti meg 12,5kg és 83 cm (Zsani 21 hónaposan volt ekkora... ha így folytatja tényleg egy ruhában fognak járni)

Era
Kutya nő, nem csoda eszik mint a gép. Ő is ma kap egy oltás, még valami kombináltat, majd 2 hét múlva a veszettség ellenit. 2 hete volt 9,2kg ahhoz képest hogy nem volt 4 kg mikor elhoztuk április 17.én ahhoz képest majdnem megvan a heti 1 kg hízás....
Kazán nálunk nem bekapcsolt, én esténként fürdés előtt mindig bekapcsoltam mert nem volt 20 fok a lakásban, de az a fél óra míg ment elég volt. De jó volna egy kis meleg, na nem annyi mint amikor a csajokat szültük :D de ma mintha csoda lenne, és jó idő va, ki is rakom az ágyneműt kicsit....

Enci
Örülök hogy jobban vagy! Csak így tovább! A picinek van már neve? (lehet átsiklottam felette) Flóra nagyon várja már?

Orsi
De jó Berci is gyógyulgat. Szülői: hát nekünk csa augusztus 17-én lesz, mivel még épület sincs kész, bár már kívülről a hőszigetelést rakják rá. Zsani már nagyon várja, kapott egy hátitáskát (Gréti is mert állandóan Zsanié kellett neki) és Közli hogy ő most menni akar óvodába.... remélem megmarad szeptemberig a lelkesedése.

Na megyek mert szétkapták a lakást

Nadine
KépKépKép
nadine

Renci!

Akkor te három héttel előttem jársz :D A két fiamnál nekem is a 19. heti UH-on mondták meg a Kenézyben, hogy fiúk, és eltalálták :D Most ugyanott, ugyanakkor (19.héten) lányt mondtak erre a babucira, nagyon remélem, hogy most sem tévedtek. Te is a Kenézyben fogsz szűlni?

Jubi

Kép
Kép
Kép
juborka

Sziasztok!

Vizsgákon túl vagyok (kettőről nem tudom az eredményt, mert a Neptunon kellene megnézni, annak meg elfelejtettem a kódját :oops: de gondolom szeptemberben a beiratkozáskor kiderül :shock:

Szépségverseny: eredetileg a vidámparkban lett volna a díjkiosztó de az eső miatt áttették a Napló székházba, ahová egy kis terembe bezsúfoltak sok tucat gyereket meg szülőt, nem volt egy nagy élmény. Lego farmos játékot, Megabloks építőkockát meg fa pizzasütő készletet ( :lol: ) kaptak.

4D UH: én a Batthyányin voltam de megbántam. Illetve én voltam hülye, 30 hetesen mentem, ikrekből akkor csak kezet meg lábat láttak - jó sokat :D
A Kenézyben 18 hetesen mondták hogy lányok, bejött :)

Végre jó idő van, egész nap kint voltunk a csajokkal, remélem marad így egy kicsit :)

A kis betegeknek jobbulást, ha meg nem gyógyultak azóta, most olvastam vissza...
Bocs ha valamit elfelejtettem :oops:

Jó éjt!

Ditke
ditke62

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?