Sziasztok!
Na akkor zanzásítva:
Oltás: Grétinek beadni volt nehéz hogy a bőr alá kerüljön, megfeszítette úgy magát..... Deneki azóta sincs semmi baja, elvileg majd oltás után 1 héttel jöhetnek tünetek. Zsaninak a fenekébes zírta a doktornő, lényegében csak addig sírt míg lefogták. Borogatni nem hagyta pedig kellett volna, mert lett egy tenyérnyi piros foltja ott ami meleg (Ő tenyerének a mérete) de nem fájlelja vagy ilyesmi. Első nap Este adtam neki Nurofent, mert ő minden oltástól lázasodott így azt megúsztuk, és ahogy ő fogalmazott " Sokkal jobban érzem magam a gyóygszertől" mindezt amint lenyelte
nem hiába van placebo hatás is.
Tényleg méretek: Zsani 98cm és 15 kg, Gréti meg 12,5kg és 83 cm (Zsani 21 hónaposan volt ekkora... ha így folytatja tényleg egy ruhában fognak járni)
Era
Kutya nő, nem csoda eszik mint a gép. Ő is ma kap egy oltás, még valami kombináltat, majd 2 hét múlva a veszettség ellenit. 2 hete volt 9,2kg ahhoz képest hogy nem volt 4 kg mikor elhoztuk április 17.én ahhoz képest majdnem megvan a heti 1 kg hízás....
Kazán nálunk nem bekapcsolt, én esténként fürdés előtt mindig bekapcsoltam mert nem volt 20 fok a lakásban, de az a fél óra míg ment elég volt. De jó volna egy kis meleg, na nem annyi mint amikor a csajokat szültük
de ma mintha csoda lenne, és jó idő va, ki is rakom az ágyneműt kicsit....
Enci
Örülök hogy jobban vagy! Csak így tovább! A picinek van már neve? (lehet átsiklottam felette) Flóra nagyon várja már?
Orsi
De jó Berci is gyógyulgat. Szülői: hát nekünk csa augusztus 17-én lesz, mivel még épület sincs kész, bár már kívülről a hőszigetelést rakják rá. Zsani már nagyon várja, kapott egy hátitáskát (Gréti is mert állandóan Zsanié kellett neki) és Közli hogy ő most menni akar óvodába.... remélem megmarad szeptemberig a lelkesedése.
Na megyek mert szétkapták a lakást