Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Kitti!
De jo hogy jöttél, ikrek még nincsennek a topikunkban. Gondolom már nagyon várják az iskolát. Még vannak emlékeim az enyimekről.
Gondolom a központba laktok.

Jucc!
Nagyon jok a képek! Látszik hogy jol éreztétek magatokat, de egy ilyen helyen gondolom nem is lehet unatkozni.

Mimi!
Mi örömben és bánatban is barátnőid vagyunk.

Sziasztok
Vendég

Jucc!
Nagyon szuper lehetett! Pontosan hol is van ez? Van esetleg honlapjuk? Igazából az árak érdekelnének.

Külsőre ég és föld a két gyerekem. A lányom tiszta apja, a fiam inkább rám hasonlít. Már sokan mondták, mikor a férjem hallja az olyan ciki. Mintha nem tőle lenne mindkettő. :oops:

Felébredt, megyünk levegőzni.

Kép
jpne

Sziasztok!

Üdvözlöm az ujjakat!

Jucc, nagyon irigylésre méltó képeket tettél fel!
Jaj, már mennék Én is nagyon pihizni!
A fiaid még mindig gyönyörűek!
Én eddig ezt a helyette szerettem a legjobban: http://www.to-hotel.hu/ mindenkinek bátran merem ajánlani!

Kostyika, hol tavaszoltok?

Cruse, nagyon ügyes vagy, Én soha nem kötöttem még életemben, és azt hiszem nem is fogok!

Jpne, tényleg nagyon szép szemei vannak a lányodnak!
Petike, és nagyon aranyos!

Zsand, amikor a lányaim nem akarnak megenni valamit, akkor csellel etetem meg őket!
Pl.egy kanállal merek és az a repcsi, és brrr berepül Bius&Domi szájába, majd jön a kutyus, vaú-vaú gyors ham be, mert ő harap meg…. :shock: :shock: brr ez elég gyagyásan hangzik, de tényleg ilyen formában megesznek mindent és, nagyon tetszik nekik!

mimi, várunk vissza!!!!! :wink:
arivirág

Sziasztok!

Mi ma a Vadasparkba votunk! Nagyon szép idő volt!Rengetegen voltak!

Kitti 36!

Nekem egy barátnőm lakik Boldván.

Juc33!
Melyik ez a fürdő? Mi többször voltunk az esztergomiba, mi nagyon szeretjük és nagyon gyerekbarát. Mikor a lányom picike volt még uszópelust is adtak. Az éttermi árak elfogadhatók. Az étterem résznél van mikró, etetőszék, külön gyerekmedence szülő nem mehet be.

Van egy fürdő agárdon is, de nem nagyon szeretjük. Nem nyerte el a tatszésemet, egyetlen előnye, hogy közel van.

Kedden megyünk beiratkozni, foggalmam sincs, mi lesz ha nem veszik föl, pedig sajnos nem kizárt. Na, de reménykedek!

Arivirág!
Már mindent kipróbáltunk. Esetleg még úgy eszik, ha játékközben én leülök ő pedig odajön egy falatér, de ezt a megoldást nem nagyon szeretm, mert most eszünk vagy játszunk?
Semmit sem hajlandó megkóstolni amit nem ismer.
Mondjuk ma nagyon jól evett. Tavaszileves és sonkástészta volt
azt megette.

Apa meghívott minket délután fagyizni? Ti szoktatok a Sós-pékségbe járni? Én nagyon szeretem és a fagyija, nagyon finom mindig gondba vagyok melyiket egyem!!4
Szóval próbáljátok ki, mer megéri!!!!
Ha marad a jóidő mi lenne, ha csinálnánk egy játszóteres baba-mama fél délutánt???
Sziasztok!
Vendég

Sziasztok!

Ez lemaradt. Volt valaki itt Érden természetgyógyásznál, tapasztalat, vélemény?
Apának magas a vérnyomása és ő szeretne menni,de nemtudom, hogy melyikhez...
Aki tud légyszi segítsen!!

Kösz zsand
Vendég

Sziasztok lányok!

Jpne!
Ma voltunk vásárolni és láttam az utrol hogy már feltették a játszora a csuzdát!

Zsand!
Én is vettem ma jo nagy cserepeket a muskátlinak. Mi minden nap a Soos péknél vásárolunk. Az a jo hogy még akkor is nyitva van amikor még a Tescot is bezárják, ünnepnapokon. Lehet hogy már láttuk egymást.

Sziasztok
Vendég

Kép Kép Levike Kép Tamika
kitti36

Hűha az előbb lemaradt a szöveg :oops:
Sziasztok!
Örülök ha befogadtok és igérem megpróbálok gyakran jönni.
Judit!
Igen igazad van a központban lakunk a két vasút között.
A gyerekeket eredetileg a mariánumba szerettem volna , hogy járjanak de sajnos nem jutottunk be csak a reménylistára. :( ,
ugyhogy azért még bizakodom.
Bár a Bolyairol is sok jót hallottam.
Jucc az a pancsi nagyon jó lehetett, én is szívesen elmennék csak sajnos most anyagilag nem engedhetünk meg magunknak ilyet, de majd nemsokára :D
És a gyerekekrő a képek előbbre sikerültek. :oops: l
kitti36

Zsand,
Na a balkezes kötés dolog nekem is feladná a leckét :wink: Egyébként a poncsót én akartam nagyon, mert szerintem tök praktikus, amikor az ember kocsival jön-megy és csak keveset kell a gyerkőcnek sétálni. Nem kell félóráig öltözteni :)
Kaja témában nem tudok sajna segíteni. Nálunk is most az van, h amit előtte megevett, azt most nem és csak az kell neki, amit mi is eszünk :roll:
Beiratkozáshoz drukk!!!

Dolli,
Köszi, akkor megnyugodtam, h más sem gondolja úgy, h a lila nyanyás lenne :) Nekem az egyik kedvenc színem és ma bosszúból vettem a börzén a csajomnak egy lila szoknyát :lol:
Vacsi és Munkácsy jól hangzik :wink:

Jpne,
Meglepi a dokinőnek nagyon kedves dolog Tőled :) Egyébként én is gondolkoztam, h viszek meglepit annak a dokinőnek, akinél én voltam a fogammal (mert nagyon rendes volt), de aztán úgy voltam vele, h végülis megkérték azért szépen az árát. Maradtam inkább smucig :lol: :oops:
Gyerkőceid nagyon szépek :) Anettnek hihetetlen gyöngyörű szemei vannak, Petike pedig igen jó husiban van :wink:

Gabi,
Saját készítésű torta, wow és wow :) Én nem mertem bevállalni :oops: Jöttök majd kedden?

Sylph,
Üdv közöttünk :) A szép nevű gyerkőceidről képeket kérünk!!! Érd melyik részén laktok?
Én meg akkor a poncsó tudásodra vagyok irigy :wink: Először úgy volt, h a poncsót is én kötöm, de nem találtam semmi jó mintát, anyós meg csípőből vágta a témát, így átadtam neki a lehetőséget :)

Andi,
Nagyon jó pihit Nektek!!!

Kitti,
Üdv itt :) Ikrek, hűha :o Az elején biztos nem lehetett egyszerű :? És jó messziről költöztetek ide.
Gyerkőcök nagyon helyesek, látszik, h dúl a tesószerelem :wink:

Mimi,
Gyere nyugodtan panaszkodni!!!

Jucc,
Még nem voltunk, de nagyon jókat hallottunk róla. Szerinted Adéllal érdemes lenne odamenni vagy még kicsi? :? Tavasszal tervezünk egy kiruccanást az üdülési csekkekből és most el kezdtem vacillálni, h hova is menjünk.
Képek nagyon jók, tényleg jó helynek tűnik :) A srácaid meg annyira helyesek :)

Kép Kép
curse

Bocsi csak vonalzót próbálok :oops:
holnap írok bővebben!

Kép
KépKép
kitti36

Sziasztok!

Hát az édeskettes vacsi szépen elmaradt, mert olyan szinten voltam fáradt, hogy pénteken és szombaton is eldőltem, mint a krumpliszsák. :( Viszont Munkácsyt nem hagytuk ki, és „napoztunk” is kicsit. :) Képet majd holnap dobok, mert párom bevitte a gépet a munkahelyére. :(

Gabi! Tortasütéssel én is hasonlóképp állok, sosem sütöttem, most viszont nagyon akarok. Hajrá! :) :wink:

Jpne! Nagyont tündérek a gyerkőcök! :) Nekem munkatársam engem kérdezett meg, hogy mi közöm van a gyerekhez, mert rajtam sem látszik, hogy szültem, meg tiszta apja. Még jó, hogy tudom, hogy én „szültem”. :wink:

Sylph! Üdv itt! Lányod majdnem egyidős a fiammal. :)

Andi! Várunk vissza az élménybeszámolóval! :)

Noémi! Várunk, írj ki magadból mindent!

Kitti! Üdv köztünk! :) Ikrek! :) Jó messziről költöztetek! Miért jöttetek el? Munka?
Én csak 4 hónapja lakom itt, de nagyon imádom. Persze én hozzászoktam, már nem is számolom, hányadik költözésen (környezetváltáson) vagyok túl gyerekkorom óta (20 körül). Gondolom, hozzászoktam, de nem volt mindig ilyen egyszerű a váltás. Azért remélem, megszereted Érdet! :)
Nagyon szépek a gyerkőceid!

Jucc! Szerintem simán fizethetnének neked jutalékot, annyira felvillanyoztál! Idén ugyan nem, de lehet, hogy egy év múlva felkeressük a helyet! Nagyon klasszak a képek, tényleg látszott, hogy élvezték a fiúk! :)

Arivirág! Vasalás után megnézem ezt a Tó hotelt is! :)

Curse! Liláról: Volt régen egy kollégám festőművész és óvóbácsi, ő elemezte a színeket, azt mondta, a lila, az erotika színe, ha pedig a lilát és a zöldet is szereti valaki (én pl), akkor az az őrültségé! Lehet, hogy van benne igazság? :oops: :wink:

Beiratkozóknak szurkolok! :)

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Sziasztok lányok!

Kitti!
Ugyes vagy jo kis vonalzot csináltál!

Arivirág!
Végre kész a lányoké is. :lol:

Zsand!
Te miért nem csinálsz vonalzot a lányodnak? :cry:

Sziasztok
Kép
Kép
Vendég

Jucc,hát nagyon irigykedem :D Nagyon jó kis hely.

Mi sokat járunk a soós pékségbe ,de érdekes módon nemtom miért,de a fagyit nem próbáltuk ki.de majd most.Mi a kis osváth-ba szoktunk fagyizni járni.

Kitti,mi is a két vasút között lakunk a Máriáról nyilik az utcánk :lol: Ti merre?

Curse,igen megyünk holnap :D

Kimentünk tegnap a Margitszigetre.Nagyon frankó volt.Vittem Jotikának "játszóruhát"és hagytuk,hagy élvezkedjen a fűben.Hát mit ne mondjak odáig volt a Béb.Élvezte nagyon.Most is viszem ki a kertbe mindjárt :lol: Du.meg lementünk tárnokra a rokonokhoz.Ott is a fűbe jött ment. :lol:

Dolli,már akartam kérdezni,hogy nem szoktad a fiadat kendőbe vinni?Mert már párszor láttam valakit aki kendőbe vitte babáját a központnál és nemtom miért,de amikor ide jöttél közénk egyből ő jutott az eszembe.

Kép

Gabi
gabibi

Sziasztok!

Judit!

Hát, mert nemtudom, hogy kell! :cry:
Gabibi!
Az meg hogy lehet, olyan szép az a gagyipult, hogy én nem is tudok neki ellanállni!!!

Most csak ennyi, megyek mert nincs még ebédünk!4

Sziasztok
Vendég

Bocs nem gagyipult hanem fagyipult
Vendég

Szia Zsand!

Amelyik vonalzo tetszik a mieink közül, van rajtuk cim, ird be a keresőbe. Ott eltudod késziteni a lányodnak tetszőt. A http kodot utána át kell másolni a profilodba, az aláiráshoz, és be kell ×hogy mindig csatolja ha irsz nekünk.
Ennyi.
Ha megakadsz szolj segitünk.

A péknél az a jo a fagyiba hogy tényleg van benne igazi gyümölcs. Többször találtam már benne.

Szia
Vendég

Sziasztok!

Gabibi!
Mi az Alispán elején lakunk, ugyhogy nagyon közel lakhatunk egymáshoz.
Tekiroll!
Igazad van talán az a probléma , hogy nem vagyok hozzászokva,egyébként szeretem Érdet meg az új házunk is jobb mint a régi ,csak az a rossz ,hogy ott ahol laktunk mindenkit ismertem , ott voltak a barátok.Szóval az sokkal jobban hiányzott , és hiányzik héha most is , hogy nincs kivel órákig beszélgetni. :(
Egyébként azért költöztünk ide merta Bátyám itt lakik és a Hugom is Budafokra ment férjhez( most 5 hónapos a kisfia , akinek én vagyok a keresztanyja :D )

Curse!
Tesószerelem hol van az már :twisted: most ott tartunk , hogy gyilkoljuk egymást reggeltől estig. Most nagyon nehéz időszakuk van mind a ketten nagyon erős akaratuak és egyik sem akar soha engedni, amitől megmondom őszintén a falnak megyek.

A péknél a fagyit mi már akkor szerettük amikor még nem is laktunk itt.

Kitti

Kép
KépKép
kitti36

Sziasztok!

Megyünk me beíratkozni, szerintetek, érdemes több oviba is beíratni a gyerköcöt, vagy csak oda, ahová tartozik??!
arivirág

Szia Arivirág!

Szerintem kérdezd meg ott ahova mentek.

Sok sikert!!!!!!!!!!!!!!!!

Szia
Vendég

Sziasztok!

Arivirág! Ha igaz, hogy a vezetőóvónők úgyis leegyeztetik a listát, akkor nem érdemes körbetalpalni több ovit. Egyébként pedig ha valakinek, akkor a körzeti ovinak fel kell venni Biankát! Szerintem! :oops: Hajrá! :)

Kitti! Remélem, mihamarabb itt is barátokra találsz! :) Úgy azért kicsit könnyebb, hogy hugodék és bátyád is errefelé lakik. Mi is azért döntöttünk Érd mellett, mert azért nem totál ismeretlen, laknak erre barátaink, meg féltesómék is. Persze a barátokat nem könnyű otthagyni, ezt megértem.
Nővérem is Kitti, és még nem volt Kitti nevű ismerősöm, csak az ovisaim közt, mert akkoriban jött divatba ez a név. :)

Gabi! Szoktunk kendőzni, illetve kötős kengurunk van, piros. És én is piros kabátban leledzem olyankor, mert az jó nagy, ha fúj a szél, rá tudom borítani a hátára.
Jotika édes lehetett a fűben. Géza még nem mert rámenni a fűre, csak megsimizte. :)
Soós pékség merre van?

Judit! Annyira tündér Robika a szőke buksijával! :)

Megyünk készülődni, mert tanácsadás lesz, meg oltás... Kíváncsi vagyok, az eddigieket hősként tűrte. :roll:

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Sziasztok!

Arivirág,drukkolok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dolli,a soós pékség az sztk. utcájában van,ha a rendőrségnél mész be.

Curse,fiam 5-ször volt fenn éjjel igy 9.15-ig aludt.Nem akartam felkelteni.Jövőhéten megyünk.

Kép

Gabi
gabibi

Sziasztok!

Vagyok ám,csak sok a tennivaló.
Anyum pont most vitte el a Szabit.
Judit párja,meg épp veri szét a házunkat :lol:
Judit,kár,hogy nem tudtál eljönni.No de,majd máskor!

ÉN amúgy testileg tök jól vagyok,hála égnek.Lelkileg javúlgatnom kell de,hála égnek a gyerekeim mellett,nincs sok időm a búslakodásra.
No persze azért a szálka ott van bennem,mert kicsit úgy érzem,nem így kellett volna történnie,ha egyeltalán figyelmeztettnek,hogy vigyázzak,és kiméljem magam.

mimi12

Mimi,örülök,hogy "jól" vagy.Az uh-ok alkalmával egyszerse mondták(látták),hogy nem stimmel valami?
Mit csináltok a házon?

Kép

Gabi
gabibi

[quote="gabibi"]M írta:gabibiimi,örülök,hogy "jól" vagy.Az uh-ok alkalmával egyszerse mondták(látták),hogy nem stimmel valami?
Mit csináltok a házon?

Gabi,Judit párja villanyt szerel nálunk :lol:

UH.Mikor a 12hetes uh-ra mentem,akkor azt mondták elől tapadt a lepény,de a méh tetején,és az jó.Utána mentünk a genetikai vérvételre,ott is nézték a lepényt,ott azt mondták,hogy szerintük a hátsó falon tapadt de,azt is mondták,hogy olyan korán még nem lehet 100%-an menmondani.
Aztán 18hetesen mentünk a kötelező uh-ra.Ott akkor megnéztek 4D-s uh-val is,és azt mondták,hogy a hátsó falon fundusbantapadt a lepény.Az azt jelenti,hogy normál helyen fent tapadt.
Ennek ellenére,a lepény bár hátsó falon volt de,lent tapadt(nem a fundusban)rálógótt a méhszájra,és belógótt előre.
Ez a lehető leg veszélyesebb,akár az én életembe is kerülhetett volna.
SZomorú,hogy ezt úgy érzem elhalgatták előlem,vagy nem vették észre,vagy nem akarták??Passz.
Maradt bennem egy szálka,mert ha időben közlik a tényeket,akkor nem emelgetek,nem erőltetem magam,jobban vigyázok.
De le kell zárni a történteket,és előlre nézni.
Hála égnek jó helyen voltam,szakemberek keze közt,és időben cselekedtek.
Hála égnek lehet még gyerekünk,és a gyerekeimnek is van anyukájuk,és ez a legfontosabb :wink: !

mimi12

Sziasztok!

Köszönöm az üdvözléseket!

Zsand, fogdoki téma: lehet, hogy nem lenne baja a gyereknek az érzéstelenítőtől, de feleslegesen miért adjunk neki.... nem?! Még vicceltem is a dokinővel, hogy legalább Lilinek sem fájna a foga, most ugyanis 2vel szenvedünk, vagyis eggyel, mert tegnap kibújt az egyik.
Beiratkozás megvolt? Mi holnap próbálkozunk.
Természetgyógyászat: én csütörtökön megyek állapotfelmérésre, ide a mandalába. Még soha nem voltam, majd elmesélem.
Vonalzó: ha vársz egy kicsit, összeírok egy pár vonalzós lelőhelyet és segítünk!

Mimi, még nem "ismerjük" egymást, most olvastam mi történt veletek... nagyon nagyon sajnálom. :cry: De látom erős vagy és reméljük mihamarabb feldolgozod.

Szia Kitti, csudahelyesek a te gyerkőceid is!

Curse, a híresember utcáknál lakunk.
Poncsó: na ne gondolj valami extra bonyolultra, azt én sem tudnám megkötni. Két téglalap van összeöltve és kész. A méterárúban mutatta a nőci a mintát.

Judit, nagyon vagány kiskrapek a fiad!

Jucc, nagyon helyesek a fiaid! Látszik milyen jól érezték magukat!

Kicsit visszaolvasgattam, mi is a Duna utcába járunk dokinénihez!!!! :lol: Asszem 14én megyünk tanácsadásra is.

Na, ezt elküldöm, mert Lillantó felkelt és nem tudom meddig hagy gépezni...
sylph

[quote="sylph"]
írta:
sylph
Mimi, még nem "ismerjük" egymást, most olvastam mi történt veletek... nagyon nagyon sajnálom. :cry: De látom erős vagy és reméljük mihamarabb feldolgozod.

Szia Kitti, csudahelyesek a te gyerkőceid is!

Curse, a híresember utcáknál lakunk.
Poncsó: na ne gondolj valami extra bonyolultra, azt én sem tudnám megkötni. Két téglalap van összeöltve és kész. A méterárúban mutatta a nőci a mintát.

.

Szia Sylph!
Még tényleg nem ismerjük egymást de,ami ésik nem múlik :wink:

mimi12

Sziasztok!

Köszönöm a segítséget. Ma vagy holnap este megcsinálom, mert most nagyon rohanok!

Voltunk beiratkozni. Kérdztem mik az esélyeink, de nem nyilatkozott a vezető óvónéni.

Ismerős javasolták, hogy irassam be Battára, mert állítólag örülnek is. Még Ráckevéről is járnak oda gyerekek.
Azért minden nap átmenni Battára 2* hát még gondolkodom.
Abba pedig bele sem merek gondolni, hogy mi lesz, ha nem veszik fel......

Sylph!
Várom a beszámolódat, mert apának nagyon jó lenne, de apa elég konok. Íriszdiagnosztikára gondoltam, hogy bejelentem, de még nem tettem meg. Megvárom mit mondasz, hogy mi volt. Te miért mész, persze csak, ha publikus. Neki a vérnyomása magas és félek, ha bejön a jóidő még magasabb is lesz.

Bocsi, de megyek is, mert el kell tüntetnem a romokat, mert délután vendégek jönnek!

Sziasztok
Vendég

Mi is voltunk beíratkozni, majd Május 5.-én kiderül, hogy sikerült!
arivirág

Dolli,
Elmaradt vacsi :( de legalább jól éreztétek magatokat a Munkácsy kiállításon :) Wow, lila az erotika színe, hát nem semmi :o Fogalmam se volt róla :oops: :lol:
És milyen oltásra mentek? Valamenyikkel elcsúsztatok vagy ez egy kötelezőn felüli? :?

Gabi,
Jól hangzik a margitszigeti kiruccanásotok, főleg a fűben való élvezkedés :lol: 5x kelés éjjel? :( Mi történt?
Képzeld tücsök-zenén csak mi voltunk, kicsit vicces volt :lol: Egyébként ez az utolsó turnus, júniustól jön a nyári szünet. Erre a 10 alkalomra még befizettünk, mert Adél nagyon szereti. Nyáron az ember úgyis könnyebben feltalálja magát :)

Zsand, Arivirág,
Akkor mennek a további drukkok a beiratkozás eredményességére!!! :wink:

Kitti,
Tesószerelem :lol: Olyan fura, h ilyenek írsz. Eddig azt hallottam az ikrekről, h olyan jól elvannak, majdnem h egybenőve, de úgy látszik ez is csak általánosítás :?

Mimi,
Jó olvasni, h már jobban vagy :) A szálkát egyáltalán nem csodálom, h van :evil: :roll: :x Ennyi uh után sem látják a lényeget, ez nagyon-nagyon elszomorító és bosszantó :( :evil:

Sylph,
Nem semmi vonalzó gyűjteményt varázsoltál ide, köszi :) Lehet, h én is váltok.

És végre valahára megérkezik hozzánk a fekető föld és lehet füvesíteni :) Sajnos a tavalyi füvesítés ebbe a vacak talajba annyira sikertelen volt, h kénytelen voltunk beruházni a földbe. Nem olcsó, de már annyira áhítozók a pázsitra, főleg Adél miatt.
Esetleg nincs vkinek olyan ismerőse, aki bob cat-ezik? Be kéne a földet hordatni az utcáról. Egy pasit már találtam, de ő csak hétfőn tudna legkorábban jönni. Jó lenne hétvégén végezni az egésszel.

Kép Kép
curse

Sziasztok!

Zsand, semmi különös problémám nincs (remélhetőleg) csak kiváncsiság képpen megyek, mert kissé leharcolt vagyok.....
Meg voltam aurafotón is és ott mondták, hogy savas a gyomrom és vigyázzak vele... majd mesélek.
Konokság ismerős, a páromat is nehéz lenne elrángatni ilyen helyre.

Curse, kerti munkálatok folynak nálatok is?! A föld nálunk is ramaty, most nagyon borzasztóan néz ki, remélem azért egy kicsit magához tér... Mi most szaletlit készíttetünk, kerítést csinálunk, gyerekeknek játszókertet....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sylph 2012.02.19 16:28-kor.
sylph

Hűű, de nagyok a képek, legközelebb kisebbre kell csinálnom. Ooops, bocsi :oops:
sylph

Sziasztok!
Nem baj, ha nagyobbak a képek, legalább jobban látszanak! :D
Látom a telefon Nálatok is nagy sláger. Látszik, hogy imádják egymást.
A vonalzó átalakításra még én is kedvet kaptam, ó a csuda, felsírt. Biztos a foga...megyek lenyugtatom.Bocsi

Kép
jpne

De nagy a csönd itt.
Hahó,hol vagytok??

mimi12

Sziasztok!
Tényleg nagy a csönd ma, ugy látszik a jó idő mindenkit kicsalt a kertbe. :)
Mi is virágot ültettünk ma , gyönyörű árvácskát és százszorszépet vettünk a balkonládába.
Tegnap este olyan dühös voltam sikeresen benyeltünk egy vírust a gépre és azt probáltuk kiirtani de sikertelenül. :twisted: :twisted:
sylph!
Gyönyörű gyerekeid vannak ,a kislányod igazi kis hercegnő.
Curse!
Az ikrekkel kapcsolatban igazad van különös kapocs köti össze őket, ha baja van az egyiknek a másik rögtön ott van és segit.De gondolom egy idő után unalmasak egymásnak.Például most iskolába iratkozásnál kérdeztem őket akarnak-e külön osztályba járni?Hát ugy néztek rám :shock: Anya dehogy akarunk akkor nem tudnánk mi van a másikkal, szóval se veled se nélküled.
Azt hiszem befejezem mert lassan jönnek a gyerekek haza a szomszédból.

Kép
KépKép
kitti36

Szasztok!

Mi is beiratkoztunk.... nem sok esélyünk van, de reméljük a legjobbakat. Bálintnak nagyon tetszettek az ovik, remélem, ha odakerül (egyszer) akkor is tetszeni fog neki. :wink:

Jpne, ti is foggal küzdötök? Mi is.
Igen, nagyon szeretik egymást, persze féltékenység is van, de hol nincs...

Kitti, köszi a dicséretet! :oops:
sylph

Sziasztok,jó reggelt!

Kitti,milyen vírusírtóval,próbáltátok a vírust leszedni??
Én van,hogy 2félét is lefuttatok :D

mimi12

Jó reggelt! :)

Rakok pár képet, mert ígértem...

Kép

Kép

Kép

Kép
Kép
tekiroll

No, ezek is jó nagyok lettek... :oops:

Tényleg nagy volt a pangás tegnap, pedig nem is volt olyan jó idő. Legalábbis mikor mi sétáltunk, kapkodnom kellett a lábam haza, mert féltem, hogy elkap az eső. Aztán mire hazaértünk, kisütött a nap.

Mimi! Szálkát megértem. :? Hogy áll a villanyszerelés? Sokmindent kellett csinálni, hogy szétverésről írsz?

Sylp! Tök jó vonalzós linkeket szedtél össze, nézegettem! Lehet, hogy én is váltok, bár már nagyon hozzászoktam ehhez a látványhoz. :)
Nagyon szépek a gyerkőceid! :)

Curse! Kötelezőn felüli volt, Meningococcus C ellen. Egyébként 8750 grammos a picúr! :lol:
Füvesítés! :) Tényleg klassz lesz, ha Adél is már abban spurizhat. :)
Mi is gondoltunk rá, aztán felhívtuk az építtetőt, és kiderült, jönnek ők áprilisban, és megoldják. :) Remélem, normális földet is tesznek alá. :shock:

Kitti! Azért az jó érzés lehetett, amikor közölték, hogy nem akarnak külön osztályba járni. :) Édesek!

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Szia Dolli!

Kész a villanyszerelés.
Azért nem volt olyan nagy szétvetés.Az udvarra lett villany csinálva,mert nem volt,és mivel ezt bentről kapcsoljuk,kellet bent is vésni.És lett még a konyhába,a páraelszívó mügé konekor csinálva,mert az sem volt.Vagyis,hosszabítóba volt bedugva az elszívó,és eléggé érdekesen festett,a tűzhely mügött lifegő hosszabító.
Sajni a mi házunkat,aki annó építette,eléggé összegányolta,villanyszerelés(és más)terén.Pl itt ebben a szobában,ahol a gép van,egyetlen egy db konnektor van :?
A konyhában annó nem volt melegvíz,és a főtés is éléggé össze van gányolva.No de,a láényeg,hogy azért minden működik :)

Szálka,az gondolom még egy ideig bennem lesz.De hálát adok,hogy ez nem pl itthon történt meg velem,vagy pl szerettünk volna elutazni.Már be is volt fizetve az út.Belegondolni is rossz,mi lett volna,ha ez országon kívül történik,és nem pont ott a korházban.
Szóval,van bennem harag de,csititgatom,és előre nézek.

mimi12

Sziasztok lányok!

Most jöttünk a rendelőből, megkapta Robika a 18hos oltását. Nagyon meglepődött a doktornéni hogy mennyit nőt Robika. A sulyátol még mindig nem vagyok elájulva, mert 30gr hizott 3honap alatt. Jol viselte szúrást csak azt utálja ha lefogják. Nem kellett könyörögnöm neki hogy jöjön utánam, menekült kifelé. :lol:

Sylph!
Nagyon csini a kislányod? Ez a keresztelős ruhája? Látszik az utolso képen ki az ur! Jo az uj vonalzod!

Kitti!
Egy szobába alszanak a gyerekeid?

Tekiroll!
Nagyon jok a képek. Emlékeket csalnak elő belőlem amikor a fiamnak is elég volt még kint egy pokroc. Mostmár, még az udvar sem elég neki. :lol:

Mimi!
Jo hogy már nincs ott a gonosz villanyszerelő, és beszélhetünk nyugodtan mnsn.

Arivirág!
Jelentkezz!

Curse!
A szomszédomék is most teritették el a földet. Nekik betudott állni a teherauto. Olyan a kert minha meg is terveztették volna.

Zsand!
Nem felejtettem el a receptet, de szegény anyosoméknak el kellett utazni egy hétre kipihenni a nyugdijjas év fáradalmait. :lol:

Sziasztok Kép Ül a fiam, ritka pillanat.
Vendég

Sziasztok!

Kicsit náthás vagyok.Nemtom miért,de én anno szin te soha nem voltam beteg.Mostmeg 4.-szer.De csak orrfolyás.Lehet,hogy alergiás lettem????? :shock: Nemtom nemértek hozzá.

Judit,a férjed még mimindenhez ért????Vagyis inkább mihez nem? :lol: Jó tudni ha végre megkapjuk a pénzt és nekiállunk felújítani.

Arivirág,ti hogy álltok a ház csinosításával?

Kismorzsám nemsokára 1 éves és akkor ugyis kell valami másik vonalzó,ugyhogy jó,hogy feltetted a linkeket :lol:

Dolli,én is hűségesen mindig kiviszem a pokrócot a kertbe,de,hogy minek :roll: :lol: Persze,hogy 1 másodpercet se vagyunk rajta.

ha nem kel fel adig akkor mindjárt rakok fel én is képet a Drágámról

Kép

Gabi
gabibi

Kép Kép Kép
Még alszik :lol: :lol: Már 2 órája

Curse,nemtudom mi baja volt akkor éjjel.Még másnap éjjel is fennvolt 3-szor,de nem sirt meg ilyenek.Ugyhogy nemtom.Azóta viszont fél9 -9 körül kel :lol: Kiváncsi vagyok meddig.Mire megszoktam a 7 órás kelést addig vissza áll 9 -re :lol: :lol: Mire ehez hozzá szokok majd addig biztos át áll 7 -re :lol: :lol: :lol: Ti is sokáig alszotok még?

Kép

Gabi
gabibi

Ja még 1 ,bocsi többet nem írok ma.Már nem áll ki ennyire a haja,ugyanis tegnap hajvágás volt.Nagyon aranyos volt nézte,hogy mi esik le a fejéről és csak hümmögöt :lol: Nem vágtunk sokat,csak 1 kevéskét.

Kép

Gabi
gabibi

De gyünyörűek ezek a gyerekek!

Judit!Nagyon köszönöm,hogy kiközvetítetted a férjedet!
A párom teljessen oda meg vissza volt,hogy milyen jó és rendes munkát végzett.
SZóval tényleg köszönjük a segítséget!!
Még jön majd,mert megdumcsizták,hogy segít egy radiátort feltenni,ha már nem kell fűteni.
De!! Csak úgy jöhet,ha te is jösz vele!! :lol:

mimi12

Sylph,
Gyöngyörűek a kőcök :D Lilikére annyira illik a név, totál beleszerelmesedtem :D
Földdel kapcsolatban mi is abban reménykedtünk, h majd egyszer csak magához tér, de sajnos hiába való volt a várakozás :roll: De lehet, h nálatok jobb lesz a helyzet.
És Nektek is mennek a drukkok ovi ügyben!

Kitti,
Elképzeltem őket, amikor megkérdezted tőlük, h azért akarnak-e külön osztályba menni :lol:

Dolli,
Nagyon jók a képek :D annyira pasis már most Gézád és nem semmi súllyal rendelkezik :lol:
Meningo az ami agyhártyagyula ellen van? Ez az, amit a kullancsok is terjesztenek? Ezeket mindig keverem :? És milyen ütemben megy az oltás? Bocsi, h ennyit kérdezek, de nálam a mumus az agyhártyagyula, ezen nagyon gondolkozom :?

Mimi,
Tényleg "kész szerencse", ha szabad egyáltalán ilyet írni, h a kórházban történt és nem máshol akár többszáz kilométerre az országtól. De nagyon jól teszed, h előre fele nézel!!! Biztos nem könnyű, de a harag meg felemészti az embert :(

Judit,
Ülő Robikád :D jót nevettem, h ilyet ritkán csinál :lol:
A földet nálunk nyergesvontatóval hozzák és az abszolút nem fér be a kapunkon (kb. 2,3 méter széles), bár párom is alig fér be a kocsijával :lol: De most úgy néz ki, h sikerült a földhozást és a behordást egyszerre ütemezni. Kiderült, h ahonnan hozattuk volna földet jóval drágább (30e ft-tal :shock: ) úgyhogy most azon a palin keresztül rendeltük meg a földet, aki majd a bob cat-ezést is csinálni fogja.

Szóval akit érdekel nagyon olcsó termőföld, szóljon, mert akkor küldöm a pali elérhetőségét :wink: Egyébként Bugyiból származik a föld, mezőgazdasági területről, tarackmentesen.

Gabi,
Bulást Neked és eszméletlenül jók a képek Jotikáról!!! :D
Nálunk is a kelés egy picit korábbra tevődött, most olyan 8-9 körül kel a csaj 8)

Kép Kép
curse

Csajok, ez nagyon jó ötlet! Régóta vártam már, hogy földobja vki.
Sztetek??? :D :twisted:

Kép

Kép
jucc33
Érd

Sziasztok!

Jelzem, a férjem nem normális :evil: Épp nekiálltam volna írni Nektek, amikor egy pillanatra ide kellett ülnie valamiért, a következő percben már azt látom, hogy ide írogat. Azt se tudta, kinek ír, meg hogyan kell, de gondolta, vicces lesz. Nem hittem volna, hogy elküldi :twisted: És még örülhetek, hogy nem valami cifrát írt...
Szóval bocsi!

És azért is bocs, hogy ilyen sokáig nem írtam, mi is egész nap kint vagyunk, aztán meg bedőlünk az ágyba. Ez most még nem jött össze, férjem dolgozik, én meg eddig kitartottam mellette, de már nem bírom sokáig, szóval rövid leszek.

Mimi :) Jó, hogy itt vagy megint :) Én is megértem a szálkát, és továbbra is sajnálom :(

Képek nagyon szépek, nagyon szép gyerkőcök laknak ebben a topikban :wink:

Minden beiratkozónak drukkolok nagyon! Én végülis nem irattam be Gergőt, úgy döntöttünk, 4 évesen menjen csak oviba. Ha netán nem jön össze a kistesó, mire lejár a gyesem, nemtom, mi lesz :roll:

Köszönöm szépen a fiúk nevében a dícséreteket :)

Curse :) Adélnak szerintem nagyon jó hely lenne Debrecen / és persze Nektek is/, ennyi idősen már simán, ha amúgy szereti a pancsolást. Amit én mérlegelnék, az az, hogy az élményfürdőben nagyon meleg van, párás a levegő, és nagy a zaj a különböző vízsugarak csobogásától, zubogásától. Enyémeket nem zavarta, de egy érzékenyebb gyerek nem érezné jól magát esetleg. Két évvel ezelőtt is voltunk, akkor Gergő fél éves se volt, nem volt rosszul a helytől, de nem is repesett. Kifejezetten fellélegzett, amikor kimentünk egy nagyot sétálni a levegőre.
Egyébként a fürdőhöz tartozó szálloda is nagyon jó, van játszóháznak nevezett helyiség / nem nagy szám, de változatosságnak jó/, isteni az étterem, jók a szobák. És a közelben van állatkert is.
Honlapjuk: www.aquaticum.hu

Na, megyek aludni...

Kép

Kép
jucc33
Érd

Na, ez az oldal is jól kezdődik :evil:

Kép

Kép
jucc33
Érd

Sziasztok!

Üdv az újjaknak, főként Jucc férjének! :wink:

Tegnap lent a rendelőintézetbe levették férjemnek 2 anyajegyét, most nagyon oda van szegény! :shock:
A labor most olyan lett mint az OTP Bank, kell sorszámot húzni, és utána kiírják, hányas ablakhoz kell menni!
Gondolom ez lett a vizitdíj automata sorsa!

Szép tavaszi napot MINDENKINEK!
arivirág

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?