Szisztok!
Nana Drága!!
Millió pusza a kicsi szívednek!! Hát Maszatkát ültetett Apa a pocakodba?!? Fantasztikus!! Nagyon örülök Nektek!
(általában a lányos anyucik hányósak...)
Privát véleményem, ha megengeded:
A felszálló fertőzések télleg veszélyesek, de nem kéne mindenáron hagyományos gyógyi. A homeók szuperek, a gyógyteákban csücsülés szintén, a vaginális folyás pedig természetes terhesség alatt! Én is megilyedtem, mert soha nem volt ilyen problémám, de a terhesség alatt felszaporodott a váladék. Doki mondta, ha nem kellemetlen szagú, és nem okoz csípő-viszkető érzést, akkor nem szabad bántani! Mondta, terémszetes immun folyamat. Ha megszülök, elmúlik. Igaza volt. Viszont 14. héten a bolond időjárás miatt megizzadtam, és felfáztam. Csak húgyúti fertőtlenítőt szedtem, és gyógyteákat ittam, pedig már belázasodtam agyulladástól.. Minden elmúlt. Én annak vagyok a híve, ha megy, természetes gyógymoddal biztonságosabb a kezelés, ha nem megy, akkor marad a gyógyszer.
Erszényes
Szívből gratulálok Janikához!! Végre még egy pasi!! Már Benedeket is nagyon vártuk!
Bepa
Ha kell privát ortopéd doki infó csecsemő szűréshez, csak szólj! Mi megjártuk már a hadak útját!!
Patriot
Nagyon sajnálom, hogy ritkán fogsz tudni írogatni! Mindig megnyugtat, mikor Bombiról írsz, hogy nem csak az én Bábim olyan pocó, és nappali alvás problémás..
Remélem Apa szíve (és pénztárcája meglágyul), és lesz otthon netetek! Egy kismamának szükséges, fontos dolog! Az ember esendő, és annyi más fölös dologra elszórja a pénzt. Hátha mégis kiszorítható lesz a költségvetésből..
Rozikám Drága!
Te még emléxel a 2 hónappal ezelőtti overál felajánlásodra??? Hihetetlen vagy!!
Andris kérdezi, hogy jővőre Roz24 lesz a nicked??
Bocs, akit kihagytam!!
Sam
olvastad amit talán még kedd-szerda magasságában írtam hozzád?
Balim
Eszterke is pocakfájós?? Együttérzésem!! űha tapasztalatra vagy kívááncsi, szívesen segítek...hátha..
Bálint még mindig szenved vele..