Új privát üzeneted érkezett!

mi történt? most meg én vagyok egyedül? mindenki vacsizik?

Kép
sygnum

sziasztok!

itt vagyok én is, olvasatlak titeket.
mikor lesz a tali? hány órakor?
birolili

Syg!

Leo egy kis tündér! Ezt a sok-sok sírást olyan nehéz elképzelni, egyátalán, sirni sem tudom elképzelni.

A férjem közben volt a gyógyszertárba. Azt mondja 1/4 órát tanácskoztak a gy...nénik, de nem tudtak semmit adni száraz köhögésre.Kép
A telefonját persze itthon hagyta, igy meg én nem tudtam értekezni vele. Kép

Egyébként mondta a gyógyszertáros a férjemnek hogy vannak ilyen kismamák akik az első hetekben teljese legyengülnek, védtelenek lesznek mindennel szemben. Kép Eddig nem is tudtam hogy van ilyen.

Már 2 héttel ezelött is beteg voltam, aztán ez a fertözés, most köhögés, de tulajdonképpen 2 hete alig birok lábra állni..szédülés... És hiába eröltetem valahogy nem megy! Hát mi lesz ezek után az én kis maszatkámmal Kép
A nagy és okos tesójáról és az apukájukról nem is beszélve, már annyira sajnálom őket, hogy ilyen tehetetlen vagyok Kép

KépKép
KépKép
nana09

nana

ne legyél elkeseredve drága minden rendben lesz hamar erőre kapsz és dani és férjed is megérti biztossna hogy neked most pihenned kell feküdve ülve is tudsz danival játszani beszélgetni modt el neki hogy most kicsit gyenge vagy és biztos megérti ugy sajnálom hogy ilye lehangolt és beteg vagy sok -sok energiát küldök nekd Kép

say
gyönyörű ez kiscsajszi olyan szépek a szemei imádni való
jelentem parketázás 85 % ban kész az egyik szoba nagyon megy ez nekünk áki végig aszisztálta hordozóból és nagyonm tetszett neki Kép

megyek mert még ezer a dolgom még belesek pusszi

Kép

Kép

Kép
roz23

Szisztok!

Nana gratulálok a pocaklakódhoz.
A B6 vitamin jó hányingerre. Nekem van itthon egy infralámpám, azzal lámpáztam a mellkasom, és nagyon szépen felszakadt a trutyi. Egyszer a fülem is bedugult, arra is jó volt a lámpa. Ez olyan 4 ezer forint körül van.
Kobudo köszönöm, hogy szívesen láttok a talin. Férjem lehet, hogy dolgozni fog vasárnap és akkor nem tudunk menni. Ma pedig nekem annyira kínzóan fájt a lábam, hogy vásárlás közben kijöttem az Auchanból, férjem fejezte be.
A kért adatok: Bence 40. hétre született 1999. janu. 13-án, 3750 dkg 52 cm-vel. Állítólagos lánykámat pedig jan. 31-re várom.
Jó éjt mindenkinek, pusz

Kép

Kép
cukkermáz

Ezt most találtam! Jajj!

http://www.mindmegette.hu/index.php?apps=cikk&cikk=21035

Még jövök

Kép

Kép
kobudo

Most csak gyorsan jövök. Olvaslak titeket csak időm nincs írniKép

Nana!
Nagy gratula a babához!!!!!!!!!!!!!!!!
Nekem amikor Bogival voltam állapotos akkor tíz hetesen kellett használni a Kliont.
Nem volt más választásom mert a dokim azt mondta hogy a fertőzés jobban árthat ebben a korai szakaszban.
Szerencsére nem volt semmi baja tőle .
Sűrűbben jártam uh-ra meg vizsgálatra .
Én ezt javaslom neked.

Sziasztok és jó éjszakát!!!

Kép

Kép
samchee

Jó estét!

Lina férjecskéjének a segítségével megcsináltam a táblázatot úgy, hogy ne a linkkel kelljen foglalkozni ( és Erszényes is meg tudja nézni Kép)
A felbontása nem a legjobb, de ez a legnagyobb engedélyezett méret Kép

Kép

Szép álmokat!

Kép

Kép
kobudo

kob

rádéreztem Kép csak közben hülyér eröhögtem magam a recepten amit belinkeltél Kép az sor tetszett a legjobban

Adjunk a tésztához 1 teáskanál sót és 10 dkg durvára vágott diót (közben álljunk ellen a kísértésnek, hogy mind Tüncikét, mind Öcsit durvára vágjuk

Kép Kép
de az egész baromi jó!!!! be is másolom Kép apa elolvshatja hogy nem a lába,at lógatom ithhon ahogy ő a zt gondolja Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Roz,

hát igen, sokszor nem tudják elképzelni, hogy mit csinálunk mi itthon. Bár pár hete Anyukám, aki hármunkat nevelt fel, mondta, hogy miért adom oviba Kamillát, mit csinálok én otthon...

Én is kb. így szoktam főzni, gondolom sokan közülünk. Holnap jönnek a vendégeink, 10 csirkecomb töltve. Ez vár rám délelőtt...

Puszi

Kép

Kép
kobudo

kob

mert neki már megszépültek az emlékek Kép nem elmékzsik rá hogy mennyi melóval jár 3 gyerek
mennyi korkülömbszég van köztetek ?? mármint gyerekek között

Kép

Kép

Kép
roz23

Ó, lányok, az én anyukám is azt mondta, hogy neki olyan szép emlékei vannak a mi gyerekkorunkból, és semmi rosszra nem emlékszik... hát, a két kicsi mellett mindig happynek érezni magát az embernek... van ilyen, hogy sosem bukik ki az ember?
birolili

jó reggelt Kép

lili hát az én anyukámmár nem ezt mondaná Kép bár rólam igen én állítólag nagy jó gyerek volt a tesómat rendszeressen tetőlről szedték le mindig megszököt és anyum szerint az oviban megtanult csűnyán beszélni és lehető legrosszabb időkben dobtabe mint orvosi rendelő nagy családi összeröffenés és szerintem nmagyon kevés az az ember aki nem bukik ki bár akinek több gyereke van mint nálunk is ( szerintem ) sokkal másként éli meg dolgokat ritkábban bukik ki nálunk is ez inkűbb mostanában jellmző az elmultt 3 hónapban amitóa feujjitunk meg hasonnlók hogy nehezebben veszem az buktatókat de szeritem mindekinek van ugy hogy na mostm,ár elég

hu megyeadri a friss en lerakott parkettán tologat valami jó hangosat Kép Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Jó reggelt!

Roz!
Szerintem is a szülőknél már elhalványultak a gyermek nevelés emlékei és csak a jó dolgok maradtak meg.
Arról nem is beszélve hogy az tuti ha a gyerek a mamánál van akkor ott szót fogad és jól viselkedik.
Nálunk Bogi itthon egy kis Ördög, de ha a mamához megy akkor kis angyal és ott soha nincs rá panasz.

Az éjszakánk viszonylag jó volt bár lehetne jobb is.Kép

Nem tudjátok hat hónapos korban változik az étvágya a babáknak?
Hanna mostanában két három óránként eszik de valami hatalmas mennyiséget.
Képes 180ml-et enni meg ha kanállal eszik akkoe is egy jó nagy adagot.
Eddig meg a felét ette csak.

Még egy kérdés:
Milyen idős kortól lehet a hordozó helyett a rendes gyerek ülést használni at autóban?
A miénkre az van írva hogy 0-18kg-ig, csak nem tudom hogy mikortól van az az idő hogy hátra lehet ültetni benne.
Mert nálunk a hordozóban már nem nagyon szeret lenni mert kezd kicsi lenni neki.
Ha valakli tudja írja meg!!!

Köszike

Kép

Kép
samchee

Sziasztok,

Sam,
szerintem van olyan ülés, amelyikben már hátra lehet ültetni, csak az menetiránnyal megegyező irányba nézzen. Kamilla ülése is 0-18 kg-ig van, háttal lehet az anyósülésre bekötni már újszülöttet is benne, mert dönthető, viszont rendesen előre nézőn meg most utazik benne Kamilla. Szóval, szerintem így, gyakorlatilag fekve, én is hamarosan átrakom abba az ülésbe Emesét, mert Õ is lassan kinövi (Na persze ezt csak tavaszal akarom, akkor lesz 8-9 hós).
Mintha tényleg 6 hósan lenne egy növekedési ugrás, amikor megint sokat esznek.

ROz,
2-2 év van köztünk, és szerintem is az idő megszépíti a dolgokat. Csak ezt egy friss kismamának mondva teljesen el tudják bizonytalanítani. Mintha mindenki tökéletes lenne, csak Õ nem, nem igaz?

Puszi

Kép

Kép
kobudo

Az hogy mikortól utazhat hátul a baba és hogy milyen ülésben az korhoz van kötve?

Kép

Kép
samchee

sam én ezt nem nagyon tudom mi ugy szoktunk hogy mikortól ül akkor rakjuk át a nagyobb ülésbe

evés persze most van 6 hósan fejlődési ugrásuk
hu akkor hozzátok képest áki zabál
általán 7-8 között eszik egy tápi ami 210 ml +szopi
tizkörül eszik gyümit és utánna alszik van hogy 2 ig utána 200-250 ml főzi és utánna 4 körül megint egy 210 ml tápiszopi és este olyan 300-350!!! ml főzelék szürüségű táői kalállal utánnan 8 tól szunya reggelig

mama hát igen ez nálunk is igy van itthon mindig nyirják egymást a csajok mamánál keresztanyunál meg mint a minta tesók egy hangos szó nincs köztük

kob

pontossan én is ugyanezt érzem mikor anyukám sorolja hogy ő bezzeg elbirt a tesómmal alapot ásot főzőt meg elláta beteg dédit is de engem ez már nem érdekel szivessen cserélek velük 1 napra és nálam is hasra esik a hangya padlón de egyenlőpre nekem aza fontos hogy ne bőgjenek a gyerekek és hogy minnél több időt legyek velük
anyum engem most a fogyókúrőá
hogy állsz a főzéssel pipi futómüvek megtöltve sülnek ??

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Egész jól kialudtam magam ma éjjel. Szükség is volt rá.

Nana, sztem a terhesség minden kismama immunrendszerét legyengíti, csak most éppen járványos idő van, így könnyebb betegnek lenniKép Másnál pl. a herpesz jön ki.
Pihenj sokat, ne erőltesd, ami nem megy! Úgysem fog menni és csak rosszabbul érzed magad tőle.
Én is jobban szeretem, amikor nem sír Manó, de ez van.

Kobudo, ez a "recept" nagyon tetszett. Tényleg vhogy így néz ki a dolog és nem csak a főzéssel, hanem mindennel.

Roz, ügyik vagytok a parkettával. Babazene? Olvastad, amit kérdeztem?

Sam, nincs korhoz kötve. Ha dönthető az ülés, akkor korábban teheted bele, ha nem dönthető, akkor csak akkortól kéne, hogy stabilan ül. Amíg nem stabil, addig én nem tenném bele, addig a hordozó biztonságosabb.
Én a hordozót is hátul kötöm be, mert elől nem lehet kikapcsolni a légzsákot.Na meg amúgy is az anyósülés a legkevésbé biztonságos.

A "nagy" alváson felbuzdulva megyek mosogatni, takarítani, teregetni, vasalni...

A gyümirizsre nem válaszoltatokKép Senki nem szereti?

Ja igen, lehet, hogy később megyünk a talira, mert Leona 2 körül aludni szokott.

Kép
sygnum

ÍHuh....már csak ez az oldal van hátra...de bálcsi kézben, pocófájás...
mennyit tudtok ti írni???

majd ha mindent elolvastam talán még ma jövök!

Éva:
emilek!!

KépKép
mino

Nem tudom még hogy mi lesz az üléssel majd meglátjukKép
Teszünk ma egy rövidebb próba utat és meglátjuk hogyan viselkedik hátul.
Bogi már annyira várja meg szeretné ha hátul ülne a kistesó.

ROZ! Nagyon ügyik vagytok ha Áki ennyit eszik.
Kicsit irigylem is de bizti vagyok benne hogy Hanna csak annyit eszik amennyi jól esik neki.
Ha éhes lenne akkor tuti állna a bálKép
Örülök neki hogy már ilyen jól haladtok a házzal és szeretnék már én is itt tartani de sajna nekünk megint azt mondták az Önkorm. ülés után hogy ne is álmodjunk felújításról mostanában mert amíg nincs út terv addig nincs semmire engedélyKépKép

Kép

Kép
samchee

Sam, én is úgy tudom, hogy 6 hónapos kor körül van egy növekedési ugrás.

Kép
sygnum

jaj syg ne haragudj csak elfelejtetem apa kiirja nekd kell még valkink ?? ez ilyen gögicsölös babazene itt a babnet kezdőlapján is bele lehet hallatni ha gondolod mindenesetre viszem neket a cd -t
gyümirizses kérdésre nem emlékszem mi volt ??

sam
én s ugy vagyok vele hogy annyit eszik amennyi jól esik neki már doki meg van velünk nagyon elégedve kivételessen mert minden gyerekemmel van valami baja egyébként de most tetszik neki áki csak az nem tetszik neki hogy nem akartam elkezni 6 hó előtt az hozá táplálást nem értem mi köze hozzá na mindegy

megyek lefóliázom a másik szobát mrt mindjárt itthon van apa és nyomatjuk a másik szobát le Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Syg, nekünk is megvan a babazene 1-2, ha gondolod, én is elviszem, Zsoltiék is szeretnék átírni. Kép
birolili

Syg! Syg! Syg!
Kérlek válaszolj gyorsan!
A 9ch-s chamomillából mennyit adhatok, és hányszor??????????

köszönöm!
patriot

SYG!

Veletek álmodtam! Meglátogattalak benneteket és végig Leonával babáztam. Dajkáltam, játszottunk...és végig nevetett, nem sirt, egyszer sem. Kép Ja és vendégeitek voltak és kérdezték tőled, ez a nő meg mit csinál itt? nem is hivtuk meg. KépKép

KépKép
KépKép
nana09

Sziasztok, kicsit nem voltam, erre alig bírok utánatokolvasni!

Talit még mindig nem tudom, még mindig nem tuti mikor jönnek a barátok, de 2óra és cím észben tartva!

Syg, azért nem gyenge az a katicabogaras táska!
Én szeretem a gyümirizstKép!

Nana, én már hallottam,láttam Leonát sírdogálniKép. Nana, lesznek még poénjai a dokinak, az a jó, h ha baj van akkor azért megkomolyodikKép! Én is jobb szerettem ha hánytam, és nem csak hingerem volt, mert akkor azzal vége is.Nem mondta a doki, h a hányásnak 1 ellenszere van: "Félórával korábban kelni, mert az első reggeli úgyis kijön".

Roz, hát ez szupi, akkor már majdnem teljesen kész van minden! Hajrá a befejezéshez!

Kob, pipik? Sztem is mindenki elfelejti a kevésbé kellemes emlékeket, és szinte csak a jók ill. az extrém rosszak maradnak meg!Kép

Hanci ma 5hónapos. És éjjel majdnem hangosan kacagtam, amikor ébredt (ja ez fél 6-kor volt), szóval tök sötét, nézem hol van az ágyban, erre a felém eső sarkában volt, a lehető legtávolabb attól, ahogy leraktam, és mit csinál? 4kézláb hintázik, gondoltam ez nem lehet igaz, megetetem, leteszem, felhúzom a trikómat, erre máris 4kézláb és hintázik. Nem hiszem el, h éjjel is ezt csinálja, ma lentebb engedjük a kiságyat...Kép.NA persze ezek után még 3/4 9-ig szundikált.

Állítólag ez az utolsó szép nap, mindenkinek minden jót továbbra is!

Kép
seriff

Sziasztok!

Csak gyorsan. Sietünk úszásra, még most értem haza melóból.

Syg!
gyümölcsrizs nagyon OK, bár szerintem Én még soha nem ettem olyat. Ez lesz a főpróbaKép

Várjuk már a találkozótKép Lili holnap 14,00-kor indul a buli. Aki nem ér oda az jöhet természetesen később is. Sam mama utána gyertek ti is arra. Ok? Babazene jöhet nekünk is.

délután jövünk még. Ciao

KépKép
KépKép
sbea

Seriff,

ezeket a pillanatokat nagyon irigylem most tőled. Kép

Velem egyébként elég szükszavu volt dokibácsi, ugyértem én végig dumáltam és persze ő is, csak nem olyanokat hogy jó helyen van-e a baba, minden ok-e...stb. Bár gondolom mondta volna ha vmi gáz van. Ugye???
És vizsgálatra sem kell mennem, csak majd a 12. hét után kell őt a korházban megkeresnem. ebből viszont most arra következtetek ez a fertőzés bigyom sem lehet olyan vészes. Szerinted???
Neked mindig részletesen beszámolt az állapotodról?

KépKép
KépKép
nana09

Nana, nem de tudod ez kicsit más viszony,így kórházon belül. Meg aztán én 9hetes voltam,mikor kiderült, és legközelebb a 12.héten voltam,meg a 17vagy 18-on, aztán a 26-on, 30-on, és utána a 37 től heti 2-3x. Szóval én sem voltam többször, és telefonon mindig elérhető. Nem egy bőbeszédű ember, de ha kérdezel válaszol.És vsz igazad van, h nem vészes a fertőzésed ha ráérsz 6hét múlva menni.

Kép
seriff

Képzeljétek! Nincs mosni, vasalni, mosogatnivaló és ki van takarítva a lakás. Na mit szóltok?
Gondolom rájöttetek ebből, hogy Leona ma egy kis Tündibündi volt.

Partiot, bocs, hogy csak most írokKép 9 CH-ból adhatsz 4*5 golyót is.

Roz, azt kérdeztem (mindenkitől), hogy szeretitek-e a gyümirizst, mert akkor azt viszek a talira.
CD-t átírom én, ne fáradjatok vele!

Lili, köszi a cd-t, nem tudom Roznak meg van-e mind a 2.

Nana, úgy legyen, ahogy álmodtadKép Kivéve, hogy ki ez a nő...
Tényleg jöhetsz babázni, de akár játszótérre is mehetünk együtt. Hova szoktatok menni Danival?

Seriff, küldd haza a vendégeidet és gyere taliraKépKépKép Jó vagyok, mi?
Ugye milyen keservesen tud Leo sírni? Az a baj, hogy másféle -kicsit lightosabb- sírást nem ismer. Ilyenkor meg alig lehet megvígasztalniKép

Puszi

Kép
sygnum

Syg!

Hú! Mi nagyon imádjuk a gyümölcsrizst!!!

Képzeljétek ma a férjem főzött (pedig nem is tud) (mondjuk én se)Kép
Nagyon fini volt. Erre a nagy hányingerre furi kajákat tudok csak megenni. Pl. levest (egyébként nem a kedvencem) Ma már 3szor ettem Kép

A tali miatt nagyon irigyellek benneteket és szomorú vagyok hogy nem mehetek Kép

KépKép
KépKép
nana09

Nana, a leves még mindig jobb, mint a semmi.
Jó páros lehettek, én sem tudok főzni, de az én férjem vendéglátós, így össze tudunk hozni ezt-azt.
Én is sajnálom, hogy nem jöttök a talira!Kép

Megyek aludni, jó éjt!

Kép
sygnum

Itt ülök,és nincs mit olvasni, Hanci alszik,a férjem mulat,én meg itt ülök,és máglyarakást eszem.Ideális így éjjelreKép!

Kép
seriff

Sziasztok !
Most egy kicsit fáradt vagyok , de egy tegnapi képet szeretnék megmutatni ez az első mosolygós képünk.
Kép
Talit nagyon sajnálom de nem leszünk itthon pedig tényleg nagyon közel lenne. Anyukámnál még nem sikerült befejezni a tapétázást, de remélem hogy egyszer nekünk is összejön majd a tali Veletek . Képeket majd szeretnék látni, ugye lehet!

Kép
Kép
Kép
kecsone

Szisztok!

Nana Drága!!
Millió pusza a kicsi szívednek!! Hát Maszatkát ültetett Apa a pocakodba?!? Fantasztikus!! Nagyon örülök Nektek! KépKépKép
(általában a lányos anyucik hányósak...)
Privát véleményem, ha megengeded:
A felszálló fertőzések télleg veszélyesek, de nem kéne mindenáron hagyományos gyógyi. A homeók szuperek, a gyógyteákban csücsülés szintén, a vaginális folyás pedig természetes terhesség alatt! Én is megilyedtem, mert soha nem volt ilyen problémám, de a terhesség alatt felszaporodott a váladék. Doki mondta, ha nem kellemetlen szagú, és nem okoz csípő-viszkető érzést, akkor nem szabad bántani! Mondta, terémszetes immun folyamat. Ha megszülök, elmúlik. Igaza volt. Viszont 14. héten a bolond időjárás miatt megizzadtam, és felfáztam. Csak húgyúti fertőtlenítőt szedtem, és gyógyteákat ittam, pedig már belázasodtam agyulladástól.. Minden elmúlt. Én annak vagyok a híve, ha megy, természetes gyógymoddal biztonságosabb a kezelés, ha nem megy, akkor marad a gyógyszer.

Erszényes
Szívből gratulálok Janikához!! Végre még egy pasi!! Már Benedeket is nagyon vártuk!

Bepa
Ha kell privát ortopéd doki infó csecsemő szűréshez, csak szólj! Mi megjártuk már a hadak útját!!
Patriot
Nagyon sajnálom, hogy ritkán fogsz tudni írogatni! Mindig megnyugtat, mikor Bombiról írsz, hogy nem csak az én Bábim olyan pocó, és nappali alvás problémás..
Remélem Apa szíve (és pénztárcája meglágyul), és lesz otthon netetek! Egy kismamának szükséges, fontos dolog! Az ember esendő, és annyi más fölös dologra elszórja a pénzt. Hátha mégis kiszorítható lesz a költségvetésből..
Rozikám Drága!
Te még emléxel a 2 hónappal ezelőtti overál felajánlásodra??? Hihetetlen vagy!! KépKép
Andris kérdezi, hogy jővőre Roz24 lesz a nicked?? Kép Kép Kép Kép
Bocs, akit kihagytam!!
Sam
olvastad amit talán még kedd-szerda magasságában írtam hozzád?
Balim
Eszterke is pocakfájós?? Együttérzésem!! űha tapasztalatra vagy kívááncsi, szívesen segítek...hátha..
Bálint még mindig szenved vele.. Kép

KépKép
mino

Kob
Ezt Neked teszem fel! Kép
Kép

KépKép
mino

Na még
Kép
Kép

KépKép
mino

Ja, Bálint már másfél hete olyan nyálcsorgató, hogy néha szinte folyik, vagy habosan fújja löki kifelé a nyelvecskéjével.. Lehet, hogy nálunk is fogacska nyűgösség van?? Van, ahol ki van fehéredve az ínyecskéje.. Ájánlanátok valami ecsetelőt, vagy egyéb kegyszert?? (Syg, Viborucol kúp már beszerezve..egyéb ajánlás??)
De várjuk már a talit!!
Az a csokistallér még mindig izgat... Merre is van a receptje??
Ja, és babazene CD-t mi is nagyon szeretnénk!!
SbeaZsolti- számíthatnék Rád ez ügyben? KépKép

Nahát... Alszik még mindenki??
Bálintkám nagyon is éber.. szarvasbőgés szerű hang kíséretében olyan fellegeket ereget itten az ölemben, hogy lassan már a billentyűzés sem megy.. KépKépKép

KépKép
mino

Sziasztok! Vagy szia Mino, ma még csak Te jártál itt.

Kati, Kis mosolygós Tündérke!

Mino, kire hasonlít Bálint? Én nem látok hasonlóságot, nem cserélték el őtKépKépKép
Fogzásra jó még a chamomilla is (15CH) és esetleg a Borax (aftákkal kísért ínygyulladás, elutasítja a szopást) és a Podophyllum peltatum reggel jelentkező vizes hasmenés heves gyomorkorgással, összeszorítja az ínyét, fájd. enyhül, ha hason fekszik).
Sztem első körben a chamomilla. Leonak már vagy 2 hónapja "habzik a szája", de még nincs foga. Lehet, hogy szerencsére, mert így is harap.

Hát ez a Forma-1! A McLarennek sosem lehet szerencséje?

Tündérkém 3,5 óránként ébredt csak és reggel beszélgetve és nem sírva ébredt. Kihalászta a katicáját a sarokból és vele beszélgetett még fél óráig. És 12 órát aludtKépKépKépKépKépKépKépKép

Kép
sygnum

Sziasztok!

Most jöttünk haza piacról. Venni kellett egy új hálózsákot, mert a 80-ast már kinőtte a drága. Kapiott egy 110-est. Egydarabig jó leszKép Elég hideg van odakint. Öltözzetek nmelegen.

Cd-t átírjuk ha sikerül.

Csokistallér engem is izgat. Hmmmmmmmmm.....

KépKép
KépKép
sbea

Mino!
Nagyon jó ez a kis szék. Hol lehet kapni? Kép Bálintot majd rendesen meggyúrmázzuk ma, mert már régen volt itt.

Lillának is habzik a szája már több hónapja, de még mindig nem bújt ki teljesen a fog, de már kcog a kanállal.

Syg!
az ezüst nem szín, de a PIROS igen KépKépKép

KépKép
KépKép
sbea

Kati!

később is jöhettek, ha tudtok. Kata is jó husikában van. Édes nagyon.

KépKép
KépKép
sbea

Sziasztok lányok-fiúk! Kép

Syg... fején találtad a szöget!! Amikor bemegyünk a kórházba Bálinttal, ott mindenki azt mondja, tiszta anyja! Már a megszületése után is ez volt a többség véleménye. De én nem látom... A haja totál kezd elkopni, és vöröses nő Neki vissza! Na az már az apját jelzi, hoszen mint már régen írtam, répa hajjal született Papusz! Kép Kép Kép Kép
Elcserélni??? Ahhoz túl jó kezekben volt folyamatos felügyelet mellett.. Kép De ha nem fog egyikünkre sem hasonlítani, akkor az isten sem mossa le rólam.... KépKépKépKépKép
JA, a dokibácsi barátunk azt mondta, hogy lehetne elemezgetni a gyerek külsejét, de tuti, hogy Õ egy összegyúrt, önálló formát hozó kis egyéniség! A genetika igen humoros dolgokat produkálhat a külsőnkben! De a belső (és a vércsoport) tagadhatatlan!!
Egyébként én természetesben gesztenye barna csaj vagyok. "sötét" karakterű... Majd küldök egy képet barnában és szemüvegmentesen! Sbea már látta. Nem is nagyon ismert rám!
Most meg egyszerűren "SZÕKE" (szőkés) vagyok! Kép Kép Kép Kép

SbeaZsolti
Fotó az új ruci szerzeményről??? Milyet vettetek?? Tudjátok, én hálózsák mániás vagyok, és Bábikám is nagyon szereti, de Õ is egyre gyorsabban nő ki mindent! Most is az új kék plüss rugiját... A guta megüt miatta... Még talán a jövőhéten jó lesz.. A múlt héten vettem. Na erről ennyit!
A babazene CD akárkitől, és akárhogy, de sikerül beszerezni, nagyon hálásak lennénk!! Előreis köszönöm!
Katka micsoda kis gömbölyű! Emléxem, mindig Lillára írtam ezt!

KépKép
mino

BeaZsolt, én nem is láttam PIROSAT! Olyan is volt?
Kép
Évekkel ezelőtt azért kezdtem el nézni a F1-et, mert azért szurkoltam, hogy MSC essen ki. Azóta megszerettem az F1-et, de Kiminek szurkolok/unk.
Eleve nem szeretem a németeket, elég volt 3 évig ott élni. Brrrrr... Ráz a hideg, ha rá gondolok. Ha tudnátok, milyen köcsögök.
Remélem Leora jó lesz a tél végéig a 80-as hálózsák, jó lenne, ha nem kellene mégegyet venni! Ti hol vettétek?

Mino, hát ez nálunk is érdekes. Mármint a külső. Leonának kék szeme van és szőkés haja. Mi mindketten barna szemű, -hajúak vagyunk.Kép
De belsőre tiszta anya szegényke. Na nem baj, ő máshogy fog felnőni, mint én!

Kép
sygnum

nana, folyásra homeoból jó még a pulsatilla is a sepia mellett. a pulsatilla egyébként a hangulatingadozásokra is jó, én a terh. vége felé szedtem, meg a vajúdás alatt is vettem be, mert hol sírtam, hol nevettem.

sepiát meg a depire szedtem most.

Kép
sygnum

Hálózsákot majd megmutatom élőben. Kint vettük a piacon 1900 Ft-ért. Arra még nem jöttem rá miértz adta ilyen olcsón a csaj. Rendesen bélelt, pamut, mintás.

Syg!

Én csak a pirosat szeretem. A söfőrök hidegen hagynak.

Kép

KépKép
KépKép
sbea

Zsolt (gondolom Te írtál, nem Bea, vagy mégis?), akkor nem veszünk össze. Én nem a Ferrarit, hanem csak, aki benne ül, azt utálomKép
De nekem a Ferrari is ezüstben tetszik, na nem a McLaren miatt. Az utcai Mercik meg nem is tetszenek igazán -na egy CLK-t elfogadnék- én a Volvóra szavazok, na meg a terepjárókra.

Kép
sygnum

Seriff, fogadjunk, hogy főzöl!
Hol mulatott tegnap apa? Titeket meg csak otthonhagy...még ilyet!

Kép
sygnum

Szóval mi volt a F1-en??
Hánykor volt a futam??? Most melyik nagydíj volt?
Én kedvelem a türkíz kék színt Kép Kép.. és a Sumit én is utálom..
Syg:mail
Rajtunk még nem volt a csíkos cucc. Lehet, hogy mi is kilukadunk, mert Bábi keze-lába is jár rendesen?!
SbeaZsolti
Ugye mi klassz a pihiszékünk?!? Az óperenciás tengeren túlról hozta Valaki! Kép Kép Kép
A gyurma már kijár a Kispasinak! Bár én tudnám óriás Lillát megyurizni... Kép De Õ olyan nagy, az én ízületeim meg... és még nem is akar csak a Ti kezetekből barátkozni velem.. KépKép Bezzeg Bábit megtűri maga mellet!!

KépKép
mino

Nana, köhögés, torokfájás javul? És Dani?

Kép
sygnum

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?