Új privát üzeneted érkezett!

Szép estét!

msot tényleg azon filózok,hogy a doki,aki eddig szimpi volt,lett-e bunkó,vagy csak rossz napja volt,vagy én vagyok hipermegaérzékeny :roll:
nem akartam fikázni,sajnálom,hogy ez jött le,mert eddig kedves és aranyos volt általában...De most mér is védem??? :shock: asszem nem vagyok komplett :D lehet ezek babás tünetek :oops: :lol:

Ani,Kata!

a gyerekeknek sokak szerint még megvan a 6.érzékük,amit felnőtt korunkra általában elveszítünk :D

Ani!

örülök,hogy minden okés :D

Nati!

csak nem ikrekre gyúr a kisasszony is?????? :P :wink:

Mindenkinek babás álmokat
Kép
Vendég

Kata!

bocsi,drukk a vizsgáidhoz! :oops: :P
Vendég

Vicuska, a doki ügyet neked kell eldöntened! nekem hatalmas nagy lökést adott BB, kb 2 évnyi egy helyben topogás után!!

A sógornőm barátnője is DCs-hez járt. Azán ő elutazott, és kellett neki uhn tüszőt nézni. Ismerőshöz akart menni, ajánlottam neki BB-t. AZóta hozzá jár. Nem én beszéltem rá, esküszöm!! Azt mondta, ennyire kedves, normális, emberi dokival még nem találkozott, pedig neki DCs még csapta is a szelet!! :wink: Udvarolt neki folyamatosan!!

Na, dönts belátásod szerint. SENKI NEM KÉNYSZERÍT SEMMIRE, EZ TÉNYLEG A TE DÖNTÉSED!!

Jó éjt, puszi, és várom a holnapi eredményedet!!

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá

Vicuska, reggel 7 óta frissítgetek, hátha már korán megtudod az eredményt. Mikor kell telefonálnod??

Kép

Kép

hoppá

Jó reggelt!!!

Alexa
A lakást karácsony alkalmából mi is feldíszítjük, de a párom nem rajong a karácsonyfáért. Sajnos. :( Adventi koszorúnk viszont van.
De jövőre tutira lesz. :D

Márti
A skálában 4000 HUFért vettem kismami farmert, az is kicsit húzós volt. Egész ruhakollekciót nem akarok venni. A pulcsijaim alá elférek még egy ideig. :D
Azért ha turkászban találok pár szép darabot.... ;) :D

Gabi
Szupi lett a talitábla. :)

Vicuska
Sajnálom. :( Elég negatív a doki hozzáállása. Még tudsz másra váltani, BB már bizonyított. ;) :D

Ani
Aranyos a kisfiút történet. :) Nemsokára megtudod mi van a lába között. :D

Nati
Sajnálom, hogy itt elég sóher emberkékkel dolgozok együtt. De majd legközelebb. :)
Helyes a vonalzód, látom ikrekre készülsz. :D

Kata
Drukkolok a vizsgádhoz!

Krixta
Van 1 munkatársam, az most nagyon benne van a névkitalálásokban. Majd megkérdem, mit javasol. :)
Már én is gondolkodtam, hogy a teszveszen vegyek ruhát, de kicsit tartok tőle... De azért szoktam kutakodni rajta.
Babadolgokat már nézegettem (mellszívó, ágyra zenélő forgó, légzésfigyelő stb.), egész elfogadható áron vannak.
Vendég

Jó reggelt!

Kata, millió drukk a vizsgához!

Vicuska, híreket kérünk!

Huha, olyan rég frissítettem a táblit hogy hiába nézem kinek kell még drukkolni. :oops: Bocsika, drukk akinek még kell!!!

madiani

Ja, aki kismamafarmert akarna venni, tegnap délután még volt egy (szerintem még most is meg lehet) a Baliban (Budai úton kb a 80-90-es számnál- a Plusnál). Ma már csak 350 Ft. Olyan a gatya, aminek nem az eleje és a hátulja passzé anyag, hanem az oldala van kibővítve. Elvileg 36-os van beleírva méretnek, de szerintem 38-40-esnek megfelel. Nekem kicsi, a combjaimon szűköcske :oops:

Maci, akkor nem is lesz karácsonyfátok?? :roll:

Kép

Kép

hoppá

Ani, EKG-n kíváncsi leszek, mikor kerülsz be. Nem akarok senkit megbántani, de amikor odamentem, az (idős) emberek harcoltak a bejutásért. Nem név szerint hívták be őket, hanem: jött még valaki EKG-ra?? Aztán odamentem, hogy én is jöttem, kismama vagyok. Következőre, amikor a nőci kinyitotta az ajtót, ketten megpróbáltak benyomulni, amire a nőci: legyenek szívesek kint várakozni, a kismama következik... Úgyhogy ha nem hívnak be időben, nyugodtan szólj, hogy kismama vagy! Legalább most ki lehet élvezni a helyzetet, hogy elsőbbséged van! Elvileg a vérvételnél is, de ott még nem éreztem, hogy elsőbbségem lenne....

Kép

Kép

hoppá

Kata
Tavaly se volt karácsonyfánk, idén se lesz. A párom irtózik a műfenyőtől, az igazi pedig egy idő után hullajtja a tűlevélkéit. :?
Adventi koszorúnk és gyertyáink voltak, meg lesznek is.

Szegeden is ugyanilyen harc meg a dokihoz való bejutásért. A női klinikát ne is emlegessük... Csapatokban vadásznak az ajtót kikukkantó asszisztensekre. Még jó, hogy EKG-n a dokim miatt protekcióm van. :twisted: :D
Vendég

Szép jó reggelt!

Szilvi, most lehet kiábrándítalak, de én se szeretem a karácsonyfát, ha igazi volt, kizárólag a műfát. Ez egy ilyen belekötős vitatéma állandóan, bárki megtudja, olyan furán néz rám...Én csak az illatáért teszek a szobába 1-2 ágat, a fa ugyanaz minden évben, úgy megszoktuk azt a kedves kis formáját! :D A párom kitalálta, hogy ha meglesz a pici és már felfogja a karácsony lényegét, onnantól amíg nagyfiú nem lesz, élőfát veszünk, mert azt nagyon szeretik a gyerekek, utána visszatérünk a jó öreg műfenyőnkhöz. Beleegyeztem...:D

Ani, tök jók az eredményeid, nekem is vmi hasonló jött ki, egész pontosan: Crl: 55, Bpd: 21, Ofd: 29, Nt: 1,1, csak nekem mellső fali a méhlepényem. A hátsóra azt mondják vigyázni kell majd ha már közeleg az időd, állítólag az hajlamosabbá tesz a koraszülésre, de szerencsére most már figyelnek rá a dokik! Anyukámnál sajnos nem így volt, figyelmetlen volt az orvos aki utoljára uh-zta és sajnos ezért nincs testvérem. De nem ijesztgetni akarlak, tényleg figyelik már rendesen az orvosok. (Főleg, hogy van sajátod! :)) Annyira jók ezek a kisgyerekes 6. érzék történetek, én nagyon hiszek benne, fogadok, hogy tényleg kislányod lesz!!! :D Örülnél?

Kata nem vagyok táppénzen, már nem dolgozom, csak suliba járok, ráadásul sima nappalira. A meló csak 3 hétig volt és vége is lett a próbaidőmnek, szóval otthagytam őket :) Én is drukkolok a vizsgákhoz!!

Nati, a kis zebrákon biztos jót mosolyogtál! Egyetértek, a csíkos állatok Téged és Vicuskát illetik meg!! Durva eltiltásokat kaptál, nem mondom! :shock: De gondolom, mindent megér most is a KISBABÁD!! Merthogy TERHES VAGY!!! :D úgy örülök nektek!!

Vicuska, nem tudom ki a dokid...persze mindenkinek van rossz napja, ha eddig aranyos és szakmailag is jó volt, végülis el lehet nézni neki, a fő, hogy semmit ne vegyél a szívedre. Amúgy hiába olvasom a fórumot, még mindig síkhülye vagyok a segédeszközök, gyógyszerek terén, amiket babásodni vágyóknak kell alkalmazniuk...emiatt nem tuok sokszor neked hozzászólni, hogy épp mit szedsz vagy mitől nem jön meg, ne haragudj! Pedig érdekel ám ez is és együttérzek, csak nem akarok hülyeségeket írni, mert nem értek hozzá...:) De annyi biztos, hogy az érzékenység eléggé babás tünet! :D én már néha olyan hisztis és hangulatingadozós vagyok, hogy nem ismerek magamra... És komolyan mondom, hetente legalább kétszer de egyre többször rám jön ez a nevetőgörcs, szinte semii se váltja ki, ha meg tényleg vicceset mondanak, akkor pláne képtelen vagyok abbafejezni, és átvált bőgésbe, folyik a könnyem és artikulálatlan hangok törnek előre, szerintem ijesztő lehetek...:D Tegnap előadáson jött rám és alig bírtam visszafojtani! :lol: Ráadásul utána ugyanazzal a tanárral volt szemináriumom...vááááá :oops: :lol:

Krixta, ezzel a számolással én is bajban vagyok, bár elég egyértelműen mondják a hozzáértők (védőnő, dokik), hogy 19 hetes, de nekem van 1 sanda gyanúm, hogy talán több...ezt már írtam sztem, de a mozgása, a méhem nagysága (illetve a teteje), a korai összehúzódások (aszem talán mos kellene kezdenem érezni őket, pedig már 3 hete érzem napi 1-2szer), ilyenek miatt...Szerintem március közepe-vége felé meglesz! :) Mi volt a gond az AFP-ddel?

Most voltam vérvételen, pisiminta-leadáson. Megkértem őket, hogy mostmárvégre írják át a nevemet és képzeljétek, megtették! :) Szerintetek ennek éhgyomrinak vagy kajásnak kellett volna lennie??? Vagy ez nem fontos? Én mindig jó korán ottvagyok, szóval nemtom nézik-e, hogy kismama vagyok, de a sorban most pofátlanul elém akart állni egy néni, merthogy siet, meg is lökte a pocakomat, én meg elküldtem a fenébe...lehet szemét vagyok, de olyan jólesett!! Hát nem lát a szemétől?? Utána láttam, hogy mögöttem 2-vel sikerült magát befúrnia, de mire végeztem, még nem ért oda! hehe!

Bocs, hogy ennyit pofázok, de örülök, hogy végre képben vagyok és ráérek írni! :) :oops: Szóljatok, ha sok belőlem! :roll:
Vendég

atyaég, milyen sok lett... :oops:
Ani, elfelejtettem: nem láttalak, csak ismerős volt a helyzetleírás, gondoltam, hátha...
Vendég

Márti
Anyáéknál mindig műfenyő volt, mamánál viszont mindig igazi. Pár ág is bőven elég volt. A szaloncukrot úgyis lelegelem róla. :D :D :D
A párommal nincs kedvem vitatkozni, ennyivel is több pénz marad, meg úgyse sokat vagyunk otthon karácsony táján.
Vendég

Jó reggelt Lányok!

Mikor kinyitottam reggel a szemem,gyönyörű havas táj tárt elém az ablakon kinézve.Én szeretem!
Örülök,hogy mindenkinek tetszik a tábla!

Ani
Köszönöm a megtiszteltetést,de ha nem haragszol nem venném át a táblácskádat,úgyse tudnám már sokáig csinálni,meg aztán annyira változó a kedvem az ilyenekhez van,hogy órákat el tudnék pepecselni vele,máskor meg aztán egy percig se köt le.Remélem azért nem baj.

Kata
A szülésznőm vezetett minket végig a szülészeten,nem szültek sokan a 4 szülőszobából 2 szabad volt,mindent megmutatott és szerintem nagyon szupi,bármit be lehet vinni ami a Te ellazulásodat segíti (CD,kazetta-és tényleg van bent magnó,illatmécses...)Vannak olyan nagy labdák és beköltözhetsz velük a zuhany alá,meg masszírozós süni labda,meg szivacs-amire le tudsz térdelni,de ha esetleg nem találod amikor ott vagy kell szólni és már hozzák is.Kipróbálhattuk a szülőszéket is-vagyis ráültem meg mögém a párom...Aztán megmutatták,hogy hol fürdetik és látják el az újszülötteket,de csak az ajtóból kukkantottunk be,mert épp voltak bent-ide is elkísérheti az apuka a picit.

Ja és ezer drukk a mai vizsgádhoz,biztos sikerülni fog!!!!

Jelenleg így áll a topiktali:
(akinél még nincs jel,az reagáljon valamit,vagy ha változás lenne akkor is szóljatok!)

Kép

Puszi:Gabi
Vendég

mivel most épp veled dumálok msn-en Szilvi, ezért neked neeeem reagálok! :lol:
Vendég

Gabi
Itt nincs semmi hó. Nekem még várhat, de ha karácsonykor nem lesz, akkor irgumburgum.... :D
Jó, hogy megosztottad a szülőszobás tapasztalásaid. Ezért is szeretnék itt szülni és nem Szegeden. Ott dobbantás fel az asztalra, lábakat a kengyelbe, azt hadd szóljon. Barátnőm nem véletlenül szült másodszorra pesten....
Vendég

Gabi, tök jó, hogy leírtad a "túrát" a szülészeten, tetszett, amit tapasztaltál! Korábban volt szó a szülésznő fogadásról: én azért nem fogok, mert egyrészt ugye nincs "kedvem" hozzá, másrészt ott lesz velem keresztanyám, nem vezetheti le a szülést, mert már nem azon az osztályon van, de nyilván számít a jelenléte és nekem is segít!
Vendég

Már lassan itt is elolvad,úgyhogy gyorsan fényképeztem egyet:
Kép
Vendég

Azért Lányok,ha van mód rá menjetek be mindenképpen és Ti is nézzétek meg milyen,szerintem megnyugtató látni,hogy milyen környezet és körülmények közöttt fogod világrahozni a bébit.
Vendég

Jó reggelt!

Kép

Gabi!

klassz hogy van ilyen szülőszoba-látogatás 8) legalább ismerős helyre mész amikor itt lesz az idő :wink:

Márti!

ez a kórházi vérvétel eszelős egy dolog,én mindíg rosszul vagyok ott,ájulás környékez,tömeg,sehol egy ablak nyitva.. :evil: a pisit lehetett otthonról vinni? :oops:

Kata!

drukk a vizsgákhoz :D majd az esti hokimeccsen lazítasz :lol:
tényleg,nyert a szavazáson a magyar srác?

Ani!

hajrá EKG :D kitartás :P

Nekünk tavaly volt az első karácsonyunk a házunkban,és a párom hozott igazi fenyőt,hogy majd utána kiültetjük a kertbe.Aztán kitalálta,hogy nem szabad behozni a lakásba,mert akkor nem marad meg majd kint.Szóval a kertben volt karácsonyfánk,bent nem :shock:
Idén szeretném kint is földíszíteni égőkkel :wink:
Bár mi is Szenteste valamelyikünk szüleinél vagyunk :D vagy dolgozunk :shock:

Nya,rólam.Ma reggelre megjött piroska iszonyú görcsök közepette :D
a véreredmény csak.du. lesz meg,de így ugye már nem is izgat :shock:
Új hónap,új remények. :D :D :D

Asszem idén spontán hónapoklesznek már csak,auztán jövőre gyűjtünk erőt az újabb inszemhez,mert most bizony elfogyott 8)
Vendég

Gabi
Akkor nálatok lehetett reggel havat lapátolni. :)
Majd én is szeretnék bemenni körülnézni, tudjam hova is kell majd menni. :D Apával lenne jó, de olyan mint a kutya vacsija.... :?
Vendég

Vicuska
Sajnálom piroskát. :(
Vérvételen az ájulás környékez engem is... Utálom, ha szúrkálnak. Mikor még mehettem a véradóba, pikk-pakk levették, nem kellet tömegelni éhesen órákat....
A karácsony tavaly úgy nézett ki, hogy szenteste együtt voltunk a párommal, gyertyafényes vacsit csináltunk. Másnap az ő szüleinél voltuk, utána az enyiméknél (akkor van apukám névnapja :) ). Utána jöttünk vissza. Szilveszterkor meg melóztam.
:x
Vendég

Lányok, hogy ti mennyit írtatok...
Most visszaolvasok pár oldalt, aztán jövök :P :P
Vendég

Bocs, csak Vicuskát olvastam gyorsan, így uccsó tanulás közepette: a francba piri nénnnnyéééveeeee....... :twisted:

Különben a hokis srác nyert, írtam is még akkor!

Majd este felé vizsga után, meccs előtt jövök!!

Kép

Kép

hoppá

Vicuska, nemtom a kórházba lehet-e, de sztem biztos. Én a régi sztk-ba szoktam menni a távirdán, mindig viszek pisit, mert iszonyat koszos wc van és a múltkor is befertőzték a jó leletemet, mennem kellett mégegyszer.. Sajnálom, hogy megjött...De tetszik nagyon a derűs hozzáállásod! :D Csak így tovább!

Szilvi, én is szoktam vért adni, asszem 3x is voltam, meg egyszer potyára, mert 10 perc kínlódás és ki-be húzogatás után sem volt képes a nőci eltalálni az egyébként nyilvánvaló vénámat...na hagyjuk a horrort... :? legalább a csokit és a kajajegyet megkaptam érte! :D

Gabi, persze hogy bemegyek én is, nagyon szeretnék körülnézni, picit több ideig, mint mikor Krisztiéknél voltunk bent látogatni!
Vendég

Sziasztok,

Hihetetlen, hogy megint mennyit írtatok, így aztán tényleg képtelenség követni, hogy kinek mit akartam reagálni. :lol: :lol: :lol:

Vicuska,

Sajnálom pirit. Szerintem most koncentráljatok a karácsonyra, és az ünnepeket használjátok kis az összebújásra, és ki tudja mit hoz a spontán hónap. :wink: :wink:

Ani,

Gratulálok az eredményekhez. :lol: :lol:
Én is azt mondom, hogy a gyerekeknek tuti megvan ez a 6. érzékük, amit sajna gyorsan "kinövünk". :lol: :lol:
Drukk az EKG-hoz. Nekem is kell mennem a 30. hét körül, de nekem megcsinálja a házidokim, és ott nem kell várnom.

Kata.

Megadrukk mára a vizsgádhoz. :lol: :lol: :lol: :lol:

Gabi,

Szupi lett a tábla, ugy nézem eddig a 29-e lesz a nyerő. :lol:

Krixta,

Mi az a teszvesz???? Mi a pontos címe???? Én is körülnéznék azon az oldalon. Nekem is kellene egy farmernaci télre, mert már kifagy a fenekem. :lol: :lol:

Karácsonyfa.

Nálunk is évek óta műfenyő van. Mi szeretjük, nagyon formás, hangulatos. és legfőképpen nagyon kényelmes. :lol: :lol:

Ugy néz ki, hogy 29-én megyek a 28 hetes genetikai uh-ra a kórházba, akkor majd én is megkérem a dokimat, hogy vezessen végig a szülőszobákon, mert az uj részt én sem ismerem. Ő ajánlotta fel a multkor, most majd kapok az alkalmon. :lol: :lol:

Reggel voltunk Bazsival nagybevásárlást csinálni a Tesco-ban, elvertünk egy 20-ast. :shock: :shock: Aztán szinte nem vettüönk semmit. Nem is ez a lényeg, hanem az, hogy most alig élek. Megint majd szét szakad a lábam köze és a hasam alja. Fel kellene porszívoznom, mert holnap jön anyósom, ne mondja, hogy kupi van, de azt hiszem inkább most lepihenek, mert a hasam alja is nagyon feszül.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

http://www.expressz.hu/baba/egyeb/showA ... ,53,1.html

mOST NEMRÉG TETTÉK FEL: KISMAMANADRÁG 1000 Ft

Kép

Kép

hoppá

Judy!
Pihenj inkább és hagyd azt a pórszívózást!

Vicuska!
Én is nagyon sajnálom piri anyót,de legalább tudod mi van,az is valami.Jövőre újjult erővel kezdhettek megint.És ki tudja lehet,hogy most,hogy nem fogsz annyira rákoncentrálni,spontán összejön.Élvezzétek a téli hangulatot a pároddal,bújjatok össze és csak úgy egyszerűen szeressétek egymást,lehet ez hozza meg a hatását :D !Nagyon szorítok továbbra is!!!!
Jó lenne azért,ha te is eljönnél a talira!!!

Ja és újítottam megint a táblán,bocs ha sok helyet foglal el:
Kép

Puszi Mindenkinek!
Vendég

Hát nem is lett olyan jó! :oops:
Nem tudom miért nem látszanak a vonalak rendesen
Vendég

Gabi,

Ugy látom benned is egy kis művész veszett el.... :lol: :lol: :wink: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Márti
Eddig 13-szor adtam vért, az utolsón kishíján beájultam. Azóta nem voltam, de majd tervezem. A párom lassan 50-nél jár.

Judy
www.teszvesz.hu - Licitálós honlap.
Nálunk a mamám csinált ilyet. Eljött és elkezdett pakolni, mert hogy mekkora felfordulás van. Valamelyest sikerült leszoktatnunk róla.
Vendég

Szilvi,

Köszi szépen, fel is nézek rá most. Mármint az oldalra. :wink: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Na mégegyszer felteszem,aztán már nem foglalom vele a helyet,majd csak,ha változás lesz.

Kép
Vendég

Gabi
Egyre szebb a táblicsek. :)

Judy
Jó keresgélést!
Vendég

Gabi!

alakul a tábli! :lol:
én még nem merek mondani semmit,nem tom milyen lelkiállapotban leszek akkor :shock: :roll:
de 29-e lehet nekem is jó,bár 4-ig dolgozok :?
Vendég

meg 28 is :wink:
Vendég

Sziasztok Lányok!!

Vicuska...
Asszem búcsúzni jött már csak a piroska mert amint vége 9hónapig tuti nem látod többet!! :D

Judy

Van még a http://www.vatera.hu
Ez annyival jobb hogy nem kell megvárni míg a küldenek egy levelet..mert most jutott eszembe hogy a teszveszen beregelsz és küldenek egy levelet a címedre amiben benne van egy kód és azzal tudsz belépni..szerintem ez annyival jobb hogy megbízhatóbb..a vaterán csak regelni kell..én nagyon rákattantam az oldalra,néha órákig nézelődök és tényleg mázlim volt mert 3kismama gatyót meg 3kismama felsőt beszereztem nagyon olcsón... :wink: de van ott még csomó minden..vannak boltok akik szintén feltesznek cuccost mert nem ment el vagy mert pici varrás hibája van stb.Érdemes nézelődni!

Vérvételre én is a Távirdába járok meg pisi mintát is odaviszek..az ablaknál lehet kérni kis kémcsövet és legközelebb abban viheted a pisit..én 8körül szoktam menni akkor kevesen vannak általában..

Gabi
Irigyellek a hó miatt én idén még nem láttam rendes havat..csak tegnap gyönyörködtem a nagy pelyhekben aminek persze mára nyoma sincs..a táblázat nagyon klassz a képekkel..:)

Én imádom a karácsonyt,nagy fával,díszekkel..mióta meghaltak a szüleim nem igazán voltam olyan környezetben ahol számított volna a család a szeretet..szerencsére most megvan minden :oops:

Nem tudtok olcsón olyan babaágyat ami pelenkázós szekrénnyel van együtt és át lehet alakítani később?A Brendonban (tudom marha drága hely) találtunk egyik nap egy nagyon klasszat csak kuponnal ia 44ezer...hosszú távpn biztos megéri de kinek van hirtelen ennyi pénze?Valamennyi persze van félretéve de az kell a szülésre... :roll:
Vendég

http://brendon.hu/campaign/viewer.aspx?productid=170339

Itt van az ágyikó..gondoltam megmutizom nektek..
Vendég

Krixta
Tetszik az ágyikó. Ha szorgosan nézelődsz, lehet, hogy sokkal olcsóbban megúszod a kiságyat is.
Mi anyósjelölttől kapunk kiságyat, majd kókuszmatracot szeretnék bele venni. De ez még odébb van. :)
Vendég

Szilvi
Én is abban bízom hogy hátha találok valahol olcsóbban ilyesmit..anyós azt mondta megveszi nekünk de én úgy vagyok vele hogy nézelődök és olcsóbban találok akkor még tudok venni hozzá mást is..illetve anyós :)
A kókuszmatrac szerintem is nagyon klassz de állítólag az is elég húzós áron van..mint minden sajna :shock:
Vendég

Krixta, ezeket találtam neked:

http://www.babaapro.hu/aprok.php?eSearc ... s+kis%E1gy

http://babafalva.hu/portal/modules.php? ... d_ads=5108

https://ssl.teszvesz.hu/item268422424_b ... isagy.html

Na, lassan indulok életem uccsó vizsgájára. Ezután már csak az államvizsga lesz....

Puszi

Kép

Kép

hoppá

Sziasztok!

Vicuska!
Azért örülök,hogy nem zárkódsz el teljesen a talitól! :D
Persze megértem,hogy sokban függ a hangulatodtól és nem biztos hogy szívesen hallgatod a kismamis sztoriainkat meg problémáinkat,de azért szerintem attól nem kell félni,hogy ne találnánk közös témát,én nagyon örülnék,ha Te is el tudnál jönni!A tábliba majd holnap írlak be,hátha addig még más is jelez,nem foglalom addig a helyet az oldalon.

Kriszta!
Szupi a Brendonos kiságy,de szerintem használtan kapsz olcsóbban is ilyet.
Én például itt néztem kiságyat,15-20 000 Ft körül már kapsz pelenkázósat.Érdemes minden nap megnézni,mindig tesznek fel újakat: http://www.babaszoba.hu/services/smalla ... &x=55&y=15
De ha gondolod,megnézem majd a védőben,hátha rakott ki valaki hirdetést,mi végül ott vettük a milyenket 5000 ft-ért.
A kókuszmatrac úgy tudom olyan 10 000 Ft körül van.

Puszi:Gabi
Vendég

Krixta
Sajnos tudom, már néztem pár helyen. Venni még azért nem akarok, mert nem tudom mekkora is a kiságy... :oops:
Egyelőre csak nézelődöm, majd ha lecseng a karácsony, utána komolyabban belecsapok. :)
Most is találtam egy szép pulcsit, de nem tudom, hogy méretben jó lenne-e rám. Nincs méricském. :?

Judy
Esetleg nézd meg: http://www.teszvesz.hu/item269227588_ne ... csobb.html
Vendég

Kata
Drukkolok a vizsgához! Tudom, hogy ügyes leszel. :)

Vicuska
Csatlakozom Gabihoz! Majd adunk sok-sok pozitív energiát, hogy a karácsonyi hangulat meghozza gyümölcsét. ;) :)

Gabi
A teszveszen 4500 körül láttam kókuszmatracot.
Vendég

Kata!
Drukk a vizsgádhoz!!!!!

Macika!
Köszi az infót a matracról,én nem nagyon nézegettem,nekünk sima 5 cm-es szivacs van benne,olyan 1500 ft körül volt,ha jól emlékszem.
Vendég

Gabi
Meg azért is akarnék másik matracot, mert az ágy kb. 12 éve volt használva. A matrac elég kétes állapotú lehet, főleg, hogy eddig padláson porosodik....
Nézegettem szopis párnát is... Mellszívóügyileg kicsit tanácstalan vagyok....
Vendég

Amúgy már csak Vikike,Chrissyy és Andi nem jelezte,hogy melyik napon jó nekik a tali.Nem tudom Andi olvas-e minket,jó lenne,ha ő is eljönne,bár nem biztos,hogy sok kedve van kimozdulni.
Chrissyynek azt hiszem mindegyik nap jó,hiszen ő találta ki és mondta ezt a hetet.
29-e egyedül eddig Natinak nem jó,sajna :(
Vendég

Kata,Gabi
Köszönöm szépen..az egyik szerintem pont olyan amit néztünk...:)
Este hazajön apa akkor megkonzultáljuk mert nem mindegy hogy 30ezer vagy 44..Köszönöm lányok!! :D :D :D
Vendég

Gabi
Krisztiék elutaztak Bölcskére asszem ma este jönnek vissza,azért nem írt még :)
Vendég

Macika!

Én Avent kézi mellszívót vettem, a Babaszoba.hu-n 3000 Ft-ért (újonnan 12 000 Ft körül van-mondjuk ahhoz van egyéb tartozék is),kifőztem és annyi.Amúgy mindenkitől azt hallom,hogy ez a legjobb.
Szopis párnát meg mi csináltunk,vagyis anyu varta meg a huzatját és töltötte meg.(4500 Ft körül lehet kapni egy ilyen nagy zsák hungarocell golyócskát-ebből vagy 10 szopispárna is kijön)
Újonnan azthiszem 3500 körül lehet kapni a legolcsóbbat.
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?