Szép jó reggelt!
Szilvi, most lehet kiábrándítalak, de én se szeretem a karácsonyfát, ha igazi volt, kizárólag a műfát. Ez egy ilyen belekötős vitatéma állandóan, bárki megtudja, olyan furán néz rám...Én csak az illatáért teszek a szobába 1-2 ágat, a fa ugyanaz minden évben, úgy megszoktuk azt a kedves kis formáját!
A párom kitalálta, hogy ha meglesz a pici és már felfogja a karácsony lényegét, onnantól amíg nagyfiú nem lesz, élőfát veszünk, mert azt nagyon szeretik a gyerekek, utána visszatérünk a jó öreg műfenyőnkhöz. Beleegyeztem...
Ani, tök jók az eredményeid, nekem is vmi hasonló jött ki, egész pontosan: Crl: 55, Bpd: 21, Ofd: 29, Nt: 1,1, csak nekem mellső fali a méhlepényem. A hátsóra azt mondják vigyázni kell majd ha már közeleg az időd, állítólag az hajlamosabbá tesz a koraszülésre, de szerencsére most már figyelnek rá a dokik! Anyukámnál sajnos nem így volt, figyelmetlen volt az orvos aki utoljára uh-zta és sajnos ezért nincs testvérem. De nem ijesztgetni akarlak, tényleg figyelik már rendesen az orvosok. (Főleg, hogy van sajátod!
) Annyira jók ezek a kisgyerekes 6. érzék történetek, én nagyon hiszek benne, fogadok, hogy tényleg kislányod lesz!!!
Örülnél?
Kata nem vagyok táppénzen, már nem dolgozom, csak suliba járok, ráadásul sima nappalira. A meló csak 3 hétig volt és vége is lett a próbaidőmnek, szóval otthagytam őket
Én is drukkolok a vizsgákhoz!!
Nati, a kis zebrákon biztos jót mosolyogtál! Egyetértek, a csíkos állatok Téged és Vicuskát illetik meg!! Durva eltiltásokat kaptál, nem mondom!
De gondolom, mindent megér most is a KISBABÁD!! Merthogy TERHES VAGY!!!
úgy örülök nektek!!
Vicuska, nem tudom ki a dokid...persze mindenkinek van rossz napja, ha eddig aranyos és szakmailag is jó volt, végülis el lehet nézni neki, a fő, hogy semmit ne vegyél a szívedre. Amúgy hiába olvasom a fórumot, még mindig síkhülye vagyok a segédeszközök, gyógyszerek terén, amiket babásodni vágyóknak kell alkalmazniuk...emiatt nem tuok sokszor neked hozzászólni, hogy épp mit szedsz vagy mitől nem jön meg, ne haragudj! Pedig érdekel ám ez is és együttérzek, csak nem akarok hülyeségeket írni, mert nem értek hozzá...
De annyi biztos, hogy az érzékenység eléggé babás tünet!
én már néha olyan hisztis és hangulatingadozós vagyok, hogy nem ismerek magamra... És komolyan mondom, hetente legalább kétszer de egyre többször rám jön ez a nevetőgörcs, szinte semii se váltja ki, ha meg tényleg vicceset mondanak, akkor pláne képtelen vagyok abbafejezni, és átvált bőgésbe, folyik a könnyem és artikulálatlan hangok törnek előre, szerintem ijesztő lehetek...
Tegnap előadáson jött rám és alig bírtam visszafojtani!
Ráadásul utána ugyanazzal a tanárral volt szemináriumom...vááááá
Krixta, ezzel a számolással én is bajban vagyok, bár elég egyértelműen mondják a hozzáértők (védőnő, dokik), hogy 19 hetes, de nekem van 1 sanda gyanúm, hogy talán több...ezt már írtam sztem, de a mozgása, a méhem nagysága (illetve a teteje), a korai összehúzódások (aszem talán mos kellene kezdenem érezni őket, pedig már 3 hete érzem napi 1-2szer), ilyenek miatt...Szerintem március közepe-vége felé meglesz!
Mi volt a gond az AFP-ddel?
Most voltam vérvételen, pisiminta-leadáson. Megkértem őket, hogy mostmárvégre írják át a nevemet és képzeljétek, megtették!
Szerintetek ennek éhgyomrinak vagy kajásnak kellett volna lennie??? Vagy ez nem fontos? Én mindig jó korán ottvagyok, szóval nemtom nézik-e, hogy kismama vagyok, de a sorban most pofátlanul elém akart állni egy néni, merthogy siet, meg is lökte a pocakomat, én meg elküldtem a fenébe...lehet szemét vagyok, de olyan jólesett!! Hát nem lát a szemétől?? Utána láttam, hogy mögöttem 2-vel sikerült magát befúrnia, de mire végeztem, még nem ért oda! hehe!
Bocs, hogy ennyit pofázok, de örülök, hogy végre képben vagyok és ráérek írni!
Szóljatok, ha sok belőlem!