Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Zsófi: Nagyon ügyi Panka. Lassan szaladni fog!Kép

Gabó: Mi egész nap benn vagyunk a szobában, elsötétítve. Flórára csak pelust adok. Így alig fogy ruha. Igaz, mikor lemegyünk egy órácskára este rögtön koszos lesz. Ma éjszaka majdnem fáztam.

Nina: Jó lehet fõzni annak a kislánynak.Kép Nem lennék az anyukája helyében. Bár õ már biztos megszokta.

Ildiék nemsokára hazajönnek.

GAbi3
inecsg

Nina
Székesfehérvárra jártam közoktatásvezetõi szakra.
Kriszti
gykriszta

Sziasztok!
Nina: Hát férfi!!! Mit remélsz...... Kép Majd biztos logikusan fog takarítani...na persze.......épp arról híresek!! Kép Azért a receptet leírhatod, ha lesz kedved! Köszike!

Kriszti: Gratula a sikeres vizsgához!

Ágci: Köszi a címeket, szupik!!! Köszi,köszi,köszi!!!

Megyek
Pussz
Enikõ

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Enikõ:
20dkg cukor
3dl. paradicsomlé
1 mokkáskanál szódabikarbóna
picike fahéj
35 dkg liszt pici citromlé
1 dl olaj

Ezt mind jól össze kell keverni. Olyasmi tészta lesz mint a piskótáé, kicsit sûrûbb.
Olajozott lisztezett tepsiben lassú tûzön kell sütni.

Azután lehet variálni, egy kis reszelt almával. magozott meggyel mikor mivel.
Egyébbkén fini, mikor jön a kiscsaj mi is ezt esszük.

Na Apuka mára is csinált nekem melót. Hazaállitott egy láda meggyel, hogy fõzzek neki megylekvárt.....Szó sem lehet róla. megyek vágom be a mélyhûtõbeKép
Nina
nina74

Krisztina,

na vegre irtal. Gratula a vizsgadhoz, akkor mar nincs tobb? ugyi Gergo nagyon. Nem baj egyaltalan, sot nagyon is jo, hogy ilyen sokat szopizik. Remelem Simci is igy fogja csinalni.

Ha lattad volna a babokat csutrotokon Agcieknal... Szinte mindegyiknek mekegkiutese van.

Nina, pedig csinalhatnal meggylekvart, mert nagyon szeretem en is.

g.
gabomamo

Gabomamo:
Szivesen felajánlok 1-2 láda meggyetKépKépKép
Jobban van Jázmin, hogy nincs olyan meleg?
Ja a multkor még azt akartam mondani Jázmin méreteivel kapcs., hogy öcsém elsõs volt, a nagyi pedig babakocsiba tolta a sulibaKépKép Olyan picike volt. De bezzeg most..
Nina
nina74

Nina, meggy jöhet ide isKépKépKép

Úgy ki vagyunk éhezve a gyümölcsre, de ebben a roh@dt faluban semmit nem lehet kapniKép

Zsófi(37+5)

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok!

KÖZHÍRRÉ TÉTETIK! Ma 15.12 perckor megérkezett Erika kisfia Papp Dániel László 3150 grammal és 51cm-rel.

Kriszti
gykriszta

Nagy-nagy gratula Erikának! Sok-sok tejcsit kívánok nekik! Akkor bejött a lépcsõzés és nem várta meg a doki bácsit. Kép Várjuk a beszámolót majd!

Ma nálunk voltak a férjem szülei. Szülinapoztunk. Flóra fél ötkor aludt el, mikor elmentek. Még most is durmizik.

Nina: A meggyet én is szeretem. Akkor ez nálatok pont ugyan olyan, mint nálunk januárban a 25 kg répa. Kép

Nálunk a panelben még mindig meleg van.

Gabi3
inecsg

Kriszti! Én is gratulálok, és hanyas lett?

Erikának is gratula, (legalább ma már hüvösebb lett) sok tejet kivánok!!

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Erika:
Gratulálok a kisfiacskádhoz. Jó egészséget és sok tejcit kivánok.
Okos kisfiú. Hallgatott a mamájára.Kép

Zsófi:
Én tudom, nekem ne is mond.
Minket kiröhögtek mikor tojást akartunk venni a boltban.
De még nem végeztem az összes meggyel, mert közben egy 2 kg málnát is el kellett pakolnom.
Magamon is meglepõdtem milyen sokat kimagoztam.Persze Vanda nagyon rendes kislány volt, és nagyot aludt délután.

Na mennem kell
Nina
nina74

Sziasztok,
Erikának itt is gratulálunk, és kellemes anyaságot kívánunk.Kép
Egyébként császáros szülés volt, nekem még annyit írt, további részleteket sajnos nem tudok.

Petra, Zsófi,
ti következtek!Kép

Ágci

Kép
Ágci

Sziasztok!

Erika!
Nagy-nagy gratula Danihoz!Kép A "hidegfront" megtette a hatását? Sok tejcsit, és jó babázást kívánok! Ha lesz idõd kíváncsian várom a szüléstörténetedet!

Zsófi!
Te pontosan mikorra vagy kiírva?

Nina!
Ma Bálintnak is nagyon alvós napja volt. Felkelt 3/4 8-kor. Délelõtt aludt 3/4 10-tõl 3/4 1-ig. Aztán Benivel egyszerre lefektettem 1/4 3-kor (Beni ragaszkodik hozzá hogy együtt aludjanak), és aludtak 3/4 5-ig. Pedig ma még uszodában sem voltunk, hogy kifáradt volna! Délután sétálni voltunk (Bálint természetesen a babakocsiban ült csak), 7-kor már jelezte, hogy elege van, induljunk haza ( 7-körül szoktak fürdeni Benivel). 3/4 8-kor már aludt is (nagyon be van állva erre a 1/2 8-8-as fekvésre. Szó szerint kiköveteli magának!

Sziasztok: Anita

Kép

Kép

Kép
banita

Sziaszok!
Erikának mi is gratulálunk Danihoz! Sok boldogságot és jó egészséget kívánunk!!!

Zsófi: Hozzánk jöhetsz meggyet szedni. Van néhány meggyfánk ami roskadozik a gyümitõl. Azontúl érik a málna is, meg kezd sárgulni a sárgabarack Kép Sajna felétek szinte mindent levert a jég Kép Itt szerencsére nem volt (kopp-kopp)

Pussz
Eniko

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Közben azt elfelejtettem kérdezni:
Lányok,
van vkinek garanciás Avent mellszívója?
Ágci

Kép
Ágci

Anita:
CSoda klassz alvókája van Bálintnak.
De Õ hogy alszik el?
Beteszed az ágyikójába és már alszik is? Megmondom õszintén irigyellekKépNálunk az alvás az olyan mumus féleKép
Annyira küzd az alvás ellen, hogy az valami borzasztó.
Most is mikor letettem(már alukált a kezemben) gyorsan hasra vágta magát, vagy háromszor körbepörgötta kiságyba, meg ilyenek. De aztán csak elaludt. Nálunk az ébredés az 5 és 6 óra között van. Ja persze éjszaka még 2-3-szor fenntvan.

Délután mikor voltunk sétálni, jött Anyu is a kutyájával.
Nem tudom mi történt Vandával, de most annyira tetszett neki az eb, Hogy szó szerint végig röhögte a rökusi körutat.
A járókelõk meg csak néztek, hogy ugyan mi lehet ezzel a gyerekkelKép
Anyu persze mindig ugy vezette a kutyát, hogy Vanda lássa.
Néha nekimentünk véletlenül a babakocsival, nahát az annyira tetszett neki, hogy még a könnye is csorgottKép

Nina
nina74

Sziasztok!

Erika!
Nagyon sok boldogságot és jó egészséget, rengeteg tejcsit kívánok Nektek Danival!

Nina! Aranka nénire gondolsz? Hát, tudnék róla mesélni. Szerintem a fõnõvér volt a legnormibb (ami nem szimpatikust jelent!), és a védõnõ, bár én velük a hazamenetelünk elõtt fél órával (!!!) találkoztam. Gondolom, az ünnepek miatt szabin voltak.

Azt hiszem, ma megtaláltuk álmaink házát. Újszentivánon.
Már csak KP kéne, letenni a foglalót.
Rettenetes izgalomban vagyok emiatt.

Egyébként Lottival tök buli házat nézni. Leveszi a lábáról az eladókat, vigyorog, beszél, de azt folyamatosan és hangosan.
Ma a lány alig evett rendes ebédet, de a meggyért õrjöngött, azt nyomatta befelé.

Jó éjt!

Melinda
melinda29

Nina,
édi lehetett ahogy pörgött az ágyban!Kép A kutyus az nálunk is nagyon menõ!

Csajszik,
van kedvetek jönni a jövõ héten is? Csütörtökön esetleg?

Enikõ,
kerestelek múlt héten telcsin, de nem tudtalak elérni.
Olvastad a múltkor kerestek itt a topikban.
Ágci

Kép
Ágci

Enikõ, Gabómamo, Carmen: Köszi szépen a gratulációtokat, nagyon aranyosak vagytok. Négyest kaptam, de én ennek nagyon örülök.Az egyesen kívül bármilyen jegynek örültem volna, mert nekem csak az volt a fontos, hogy sikerüljön.

Holnap jövök!

Kriszti
gykriszta

Enikõ, Gabómamo, Carmen: Köszi szépen a gratulációtokat, nagyon aranyosak vagytok. Négyest kaptam, de én ennek nagyon örülök.Az egyesen kívül bármilyen jegynek örültem volna, mert nekem csak az volt a fontos, hogy sikerüljön.

Holnap jövök!

Kriszti
gykriszta

Holnap jövök!

Kriszti
gykriszta

Sziasztok!

Hinnye, Kriszti, triplázol???KépKépKép

Erika!
De írigyellek, nagy-nagy gratula!!!
(Ezek szerint nem megyünk együtt ctg-reKépKépKép)

Anita, én július elsejére vagyok kiírva.

Enikõ, komolyan mondod???
Szavadon foglak!

Pussz mindenkinek!
Ui: Drukkoljatok anyumnak a keddi államvizsgához!!!
Meg nekem is a keddi vagy szerdai szüléshez!!!

Zsófi(37+5)

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok!

Zsófi: Már ennyire meg akarsz szabadulni a pocakodtól? Na jó megértelek, ebben a kánikulában. Kép

Anita: Iyen jól álszik Bálint!Nem panaszkodhatom most, mert igaz tegnap délután ötkor aéudt el Fló, de fél nyolckor kelt(este). Tízkor már ágyban is volt. Olyan ügyes, nem sír ha beteszem nappal az ágyába. MIndent kidobál, aztán elalszik.

Nina: A málnát is imádom. Flórának is volt ilyen idõszaka, szinte nem tudtam semmit csinálni mellette. Mondjuk õ akkor olyan 9-10 hónapos lehetett. Próbáld megszerettetni vele a kiságyat. Tegyél bele valami kedves kis játékot, amit szeret, amit nézegethet. De jó, hogy ennyire szereti a kutyákat. Kép

Ágci: Nekünk van kedvünk menni hozzátok! A csütörtök elõre láthatólag jó!

Lányok, tud valaki szerezni Professional Home Design Suit nevû programot. Ez egy lakberendezõ program.

Melinda: Sok szerencsét a ház vásárláshoz!

Gabi3
inecsg

Képzeljétek, az éjjel 1-kor arra ébredtem, hogy ott a baba mellettem! De hogy mikor vettem ki a kiságyból, meg hogy miért, arról fogalmam sincs. Biztosan szopizott is! De tényleg nem emlékszem. Borzasztó.
Na mennem kell hiv az 5 óra óta ébren lévõ gyermek.
Nina
nina74

Nina: Ez már kóros!Kép

Gabi3
inecsg

Sziasztok!
Gratulálok a jó hangulatú topichoz!
Azért kukkantottam be hozzátok mert készülünk Szegedre költözni. Lakást akarunk venni, sajnos csak panelre futja. Azt szeretném megtudni tõletek, hogy melyik környéket (lakótelepet) javasoljátok. Ahol két pici gyerekkel is el lehet viselni a panelosdit. Játszóterek, közlekedés, közbisztonság, egy kis zöld esetleg.....
Köszi!
Léz
Névtelen

LÉZ, én a Retek utcára szavazok, azaz Tarjánra. Nekem szimpi, bár nem én lakok ott, hanem a nagyszüleim...

Zsófi(37+6)

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok,

Erika,

nagy-nagy gratula!!!Kép Kép

Nina,

lehet, hogy amikor lefekudtel, mar akkor is volt Vanda, nem?? Kép
Vidd el uszni Vandat, hatha lefarad. Ajanlom olvasd el az aludj jol gyermekemet. Amikor a mi baboink kb. fel evesek mindenki elolvasta, es alkalmazta tobb kevesebb sikerrel. Mi is probaltuk es kicsit finomitva ment is a dolog.

Lez,

en is Tarjant ajanlom, mert sok fa van, jatszoter, igaz, kicsit oregek a hazak. kb 30 evesek.
Kicsit irhatnal tobbet magatokrol.
Tenyleg nahyon ez a topic, eleg sok hozzaszolas is van, talan a legtobb, persze leszamitva az orszgos topicikat.

nu csok mindenkinek,
gabomamo
gabomamo

Sziasztok!

Léz: Szerintem is a Tarján, de én inkább Felsõvárost ajánlanám. Miott lakunk, ez Tarján mellett van. Jó a közlekedés, viszonylak jók az átjárók. Sok fa van, játszótér is akad. Közel van a Máltais játszótér. Iskola is van, óvoda és bölcsi is. A közbiztonság átlagos, de nam rossz. Azért errefelé is vigyázni kell. De nam olyan veszedelmes. Nincs sok rézbõrû. Van néhány magánház is. A panelok 20-25 évesek. Én tudok egy eladót(a miénk), de mi csak egy jó fél év múlva költöznénk kb. Kép A védõnõ és a dokinéni is jó. Tényleg írjál egy kicsit magatokról!

Gabi3
inecsg

Szijasztok!

ERikA! juuuuj, de jó hir! Gratulálunk Danihoz, majdnem egyforma súlyúak JankávalKép

Tök jó, hogy Janka ügyesen szopizik! Lilinek is ilyen nagy haja volt?

Ágci! A hordozható fénykezelös ágyat kérte el Ildi? Azért olyan bu*kók, hogy nyomatják a babába a tápotKép
Nekünk jó a csütörtök! Mi megyünk feltétlen!

Karmen! Nekem az oxitocint a kézfejembe kötötték. De ha nem sikerült volna, akkor a vénába ment volna. De azért a kézfejbe kényelmesebb, mert könnyebben lehet vele mozogni.

Banita! Bizony, söt csak úgy alszik el, ha biztositjuk arról, hogy a buszok már alszanak a buszmegállóban. Tegnap talált itthon egy buszjegyet..na az volt az isten! Amúgy közénk sorolja a buszt, igy emleget:"anya, apa, busz"

Zsófi! Mintha érezné Panka hogy fél éves. Nagyon ügyi, hogy már fel is áll!

Enikö! Egyre többet hallom, hogy milyen fertözéseket lehet összeszedni a strandon. A barátnöm kisfia is elkapott valamilyen virust a Partfürdön. Hányt és ment a hasa, nem evett és a tetejében még mandulagyulladása is lett.

Gabomano! Én Hangát egy szál pelusban altatom, nappal esetleg egy kis trikót adok rá, úgyhogy ruha szinte nem is fogy nálunk.

Kriszti! Gratulálok a vizsgához és Gergö fogaihoz!

Hanga fürdözik. Igy tuti nem kap el semmi virustKép
Kép

Szijasztok, Lara
lara

Sziasztok!

Ildiék hazamentek már a Klinikáról?

Ágci!
Ha nem lesz dög meleg, és Bálint úgy alszik, hogy még "elfogadható" idõben odaérünk akkor megyünk. Nekünk Bálint jó alvókája miatt kényelmesebb ha ti jöttök hozzánk. Esetleg jövõ héten valamikor van kedvetek eljönni hozzánk? Ez mindenkinek szól!

Lez!
Szerintem Újszeged is klassz. Van iskola, óvoda, bölcsöde, játszótér. Ott van a liget, az uszoda stb.

Nina!
Ébren van Bálint mikor berakom az ágyba, aztán én kimegyek, és magától alszik el. Van hogy 5 perc múlva, van hogy 20 perc múlva, ez változó.

Zsófi!
Még két heted van hátra, és már kedden vagy szerdán szülni akarsz? Bence tudni fogja mikor kell megszületnie, ne aggódj!Kép

Kép

Kép

Kép
banita

Anita:
Nálunk az a probléma, hogy ébren nem tudom berakni a kiságyba. Nagyon ügyes fiacskáid vannak.
Nagyon tetszik Beniben, hogy igy ragaszkodik a tesokájához.
Ez olyan jó érzés lehet Neked. Ugye?

Gabomamo:
Tuti, hogy egyedül feküdtem le. Erre emlékszem tisztánKép
Kipróbálom ezt az Aludj jól....-t
Nem tudod hol lehet kapni?

Léz:
Most merre laktok?

Ágci:
Nekünk is jó a csüt. Hánykor?

Kriszti.
Azt nem irtad, hogy rendbe jött-e Gergõ hasmenése.

Ja, Vanda alszik 8 óta. Nagy szám miKép Majd reggel meg majd 4-kor kel.
Ma volt elõször, hogy egy kis barackot lenyelt.(kb.2 milligramm)Aztán 35 másodperc múlva kihánytaKép

Lara:
Nagyon édi ám Hanga.
Sokszor eszembe jutott a héten, olyan cuki volt,ahogy eltakarta a kis szemeit, hogy ne is láson senkitKép
Aztán meg milyen jót játszott.

Megyek majd még benézek.
Nina
nina74

Sziasztok,
akkor csütörtökön fél 10kor, állítólag nem lesz dög meleg, talán addigra vmi medencefélét is tudunk beszervezni.Kép Orsinak is küldök üzenetet. És természetesen a pocakosokra is vonatkozik ez, jó?!

Ildiék még nem mentek haza, magas volt a kicsi bilirubinszintje, talán holnap.

Kriszti,
én is gratulálok a vizsgádhoz, már épp akartam érdeklõdni, mi van veletek. Gondolom Gergõ már kész fiatalember. Nincs kedvetek jönni csütrötökön, nagy a lány arány!Kép

A [url=http://kep.tar.hu/netmami" TARGET="_top]http://kep.tar.hu/netmami[/url] oldalra tettem új képket, a csütöröki babazsúrról. Nekem ugyan még azt írja feldolgozás alatt, de ha rákkatintok a kisképre a nagy kép már látható.Kép Próbáljátok meg.
Ágci

Kép
Ágci

Zsófi! Szerencséd van, hogy most lehült a levegö, bár gondolom a klinikán akkor is meleg van még. De nagyon drukkolok ám, hogy könnyen menjen.

Nekünk holnap megint UH, most már a szivét és látni lehet majd dobogni.

Melinda! Akkor szoritok, hogy nektek ez sikerüljön. Mi Mihálytelken v. Ságvárin akarunk házat venni, de még csak nézelödünk. Ami tetszene az túl drága lenne.

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!

Ágci!
Megnéztem a talis képeket nagyon jók lettek!

Nina!
Ha kell az Aludj jól gyeremekem!, akkor én kölcsön tudom adni.
Tényleg nagyon jó érzés, hogy Beni így szereti Bálintot! Ma du. voltunk a Somogyi u.-i játékboltban, és a tulajdonos csajszi odáig volt meg vissza, mikor Beni elkezdte puszilgatni Bálint talpát.
Tegnap olyan aranyos volt Beni! Délelõtt elment Leventével a piacra, meg a CORA-ba. Mikor hazajött azt kérdezte: mikor kel már föl a Balu? Mondtam neki hogy nem tudom, meg hogy a Bálint még kicsi, sokat kell neki aludni stb. A sokadik kérdés után azt mondta: meddig alszik még a Balu, ma még csak egyszer találkoztam vele!

Kép

Kép

Kép
banita

Banita,

remelem Jazmin es Simon is igy fogjak szeretni egymast Kép Kép
Tegnap volt eloszor, hogy Jazmin csakugy odaadott 1 pipit Simonnak. Kulonben Simon nagyon sokat nezi Jazmint es mindig nevet ra. Simon es a volt 4 honapos Jazmin eg es fold kulonbseg. Nemcsak kulsoleg persze (suly es magassag), hanem a termeszetuk. Jazmin meg ilyenkor amikor ebren volt mindig sirt es eleg keveset aludt. Simon olyan derus kis babo. Allandoan mosolyog. A ferjem azt mondta, ha lenne farka, akkor mindig csovalna az elegedettsegtol. Amikor orul, akkor mindig nagyra tatja a szajat, mintha nevetne, csak hangot nem ad ki. Szopi utan is ramosolygok o nevet es belem furja magat, mikozben fut (keze laba jar. )

nu csok mindenkinek,
gabomamo
gabomamo

Helló!
Köszi a gyors reagálást! Itt aztán tényleg pörögnek a hozzászólások!
Vásárhelyen lakunk, igaz itt se túl régóta: 4 éve. Én itt dolgoztam, a férjem Szegedre jár melózni és igazából nem sok minden köt ide bennünket. Minden programért át kell járni Szegedre. Gondoltuk, akkor érdemes lenne oda is költözni.
Gyerekek: Rita márciusban volt két éves, aranyos kis dumagép.
Hunor a kisöcsi most április 6.-án születet. Õ még csak az "eöö"-nél és "egg"-nél tart.

A költözés nem sürgõs, lassan kezdünk nézelõdni, de a gyerkõcökkel nem hiszem, hogy gyorsan megy a lakáskeresés.
Léz
Névtelen

Sziasztok!

Nina: A hasmenés rendbe jött, de elõfordul, hogy valami kaja meghajtja a hasát. Pl. a kész bébiételek, olivaolaj. Ezért mindig nekem kell neki fõznöm, nem lehet lazsálni és természetesen csak frisset adhatok neki, mert a fagyasztóból kivett fõzelék sem jó.

Ági: Nagyon kacérkodom a gondolattal, hogy elmegyünk hozzátok.Úgyis van egy csomó kérdésem. Remélem addigra rendbe jön Gergõ szeme. Most úgy néz ki, mint egy nyúl.

Képzeljétek már 2 éjszakát végigaludt Gergõ, este 8-tól reggel 6-ig. Úgy örülök neki.

Holnap meglátogatom Erikát, majd beszámolok. Jó???

Jó éjt! Kriszti
gykriszta

Gabomamo,Anita! Nagyon aranyos lehet, ahogy a nagyobb tesom odabujik és puszit ad, vagy megsimogatja. Fénykép nincs?? Kép

Lányok! Tegnap nem is meséltem, de olyan mérges vagyok. Jártam gyógytornára meg gyógymasszázsra és direkt mondtam a masszöröknek, hogy a talpamat és a bokámat hagyják ki, mert babát várok, erre tegnap egy másik masször azt mondja, terheseket egyáltalán nem szabad masszirozni. Nekem ezt honnan kellett volna tudnom, amikor én jeleztem? Mától már nem is járok, rendesek voltak az usziban, mert megbeszélik a beutaló orvossal hogy leadhatom-e a félig telt papirt, ha nem, akkor meg náluk hagyom és naponta pecsételgetik, mintha mentem volna. De a francba, miért nem figyelmeztettek? Még jó hogy nem lett baj.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!

Nina: Meddig aludt Vanda? Flóra egészen 3/4 2-ig, akkor kivettem, adtam neki vizet, az nem kellett. Mikor vissza akartam tenni sírt. Remélem nem kezdõdik a régi cirkusz, annak csak a szomszédok nem örülnének. Aztán olyan lusta voltam, hogy áthoztam a nagy ágyba. Így egészen hétig aludt.Nagy elhatározás kell az aludj jól-hoz. Flóra, mivel már tudja mondani a Mamát, nagyon szívszaggatóan tud sírni. Meg színészkedni is.

Banita: Remélem az én leendõ gyerekeim is így fogják szeretni egymást.

Ágci: Mi is megyünk csütörtökön.

Kibújt Flóra harmadik fogacskája! A jobb felsõ egyes. Kép

Zsófi: Már nagyon nem bírod a gyûrõdést?! Ne aggódj egyszer úgy is meglátod Bencét.Kép

Karmen: Nekem a férjem majdnem az egész terhességem alatt masszírozta a lábam, mert annyira fájtak. Azért a 15 kg plusz csak egterheli, én meg nem nagyon tudtam a seggemen ücsörögni.

Lara: Nagyon aranyos Hangi.Kép

Tegnap az esti szopinál hamarabb elaludtam, mint a Fló. Negyed 10-tõl háromnegyedig szunyáltam. A kedves férjuram jött hogy mikor jövök már, mert kilyukad a gyomra, olyan éhes már. Kép

Gabi3
inecsg

Gabi3?
Éjfélig kétszer kelt, utána nem is számoltam. Sokszor. Egyszer meguntam, uthagytam magam mellett. olyan fél 6 30-kor kelhetett.

Anita:
Megköszönöm, ha kölcsön adodKép Remélem beválik.

Nina
nina74

Sziasztok,

Karmen,

erdekes ez a masszirozas. A sogorom gyogytornasznak tanul, o mondta, hogy nem lehet kismamat masszirozni. De a FittMamaban es mas ujsagban olvastam, hogy lehet. Szerintem sem ajanlatos.Bar gondolom 1-1 testreszt esetleg lehet, de nem komolyan. Az en labamat is megmaszirozta a ferjem minden este, mert hasogatott, sot en magamnak is csinaltam.

Miert jartal massazsra?

Nina,

hidd el 1x jobb lesz.

g.
gabomamo

Képzeljétek, Flócinak kibújt a negyedik fogacskája is. Ma reggel vettem észre. A jobb alsó egyes. Teli lesz a szája foggal. Ahhoz képest, hogy 7 héttel ezelõtt még nem volt egy sem. Kép

Gabi3
inecsg

Sziasztok,

Masszázs: valóban nem lehet, ami a Fittmamában van, az kimondottan speciális kismama masszázs, és csak azok végezhetik, akiknek papírjuk, végzettségük van!
Az egy kicsit más kategória, ha otthon magadnak megmasszírozod a lábad, vagy a férjecskéd.Kép

Gabi3,
akkor tuti azért kelt, mert bújtak a fogacskái.

Nina,
megerõsítem Gabómamót, valóban vége lesz 1x, aztán megint elõjön, vége lesz.... de 1x télleg laudni is fogunkKép

Léz,
a deliapro.hu oldalán is megnézhetitek, milyen lakások vannak, de msot nyáron tuti drágábbak, és nagyon gyorsan kell reagálni, mert se perc alatt elviszik. Példa rá Ildianyu, aki most szült, épp, hogy el tudott csípni egy lakást.

Csüt: már kinéztem egy pancsolónak valót, remélem addig nem tünteik el, úgyhogy hozzatok vmi cuccost ami nem baj, ha vizes lesz.Kép
Ágci

Kép
Ágci

Ágci: Megvettük a fiziológiás labdát. 75 cm-es 2500 volt. 60 centisre sikerült is felfújni tüdõvel. Szép mi! Na jó rásegítettünk egy kicsit a bicikli pumpával is. Csak az ki is szippantja, amit befújt. Nem rossz csak már nincs túl sok vézszintes hely a lakásban, ahová pakolni lehet. Kép

Banita: Te milyen idõközönként szoktál sót tenni a mosogatógépedbe?

Tök ari volt a Flóra ma. Elmentünk az Otthon + 2000-hez érdeklõdni. Tök jól el volt, Majdnem felborította a polcot meg ilyenek. Kipakolta a táskámat. Talált két csomag papírzsepit, azt is szétdobálta. Az egyiket megfogta és kifújta az orrát. Persze csak itthon lábbam, hogy nem volt túl sikeres az orr fújás mert a lényeg ott fityegett az orrán. Kép

Gabi3
inecsg

Szijasztok!

Léz! Szerintem Újszeged a legtutibb és legdrágább környék. Tarjánban vannak a legrégebbi panelek és nagyon sok a 10 emeletes. Én Makkosházát vagy Felsõvárost javasolnám, ott egészen új panelek is vannak, sok közülük 5 emeletes és szellösebb kialakításúak a terek.

Banita! jó lenne kimenni hozzátok, legalább megnézném újra a "beépitett" hütötöket, mert már sokat meséltem róla itthon. De mi 7fön megyünk 2 hétre a Balatonra.

Nina! Mikor villámlik és dörög odakint, akkor is becsukja a szemét, hogy ne lássa. Akár 5 percig is képes szoritani a szemétKép
Bár ezt már kamatoztatjuk is, mert pl. tegnap este lefektettem és mondtam neki, hogy aludjál és csukd be a szemed. Erre lehunyta és elkezdte szoritani... 2 perc múlva belestem a szobájába, hogy mit csinál és látom, hogy fexik és még mindig szoritja a szemétKépAztán addig szoritja, hogy úgy marad és elalszikKép

Ágci!Akkor viszünk fürdöbugyit is!

Gabomano! Tök aranyos SimiKép

Karmen! A kismamáknak semelyik testrészét nem szabad masszirozni? A hátát sem?

Gabi3! Fló nagyon belehúzott a fognövesztésbeKép
Miért kell sót tenni a mosógépbe?
Nem tudod milyenek a Siker Oktatásszervezö Bt. angoltanfolyamai?

Szijasztok, Lara
lara

Lara: Ez nem igazi só, és inkább a mosogatógépbe tenném!Kép Azt hiszem azért hogy ne rakódjon le a kosz,de nem vagyok benne biztos. Csak azért kérdeztem Anitát, mert én még csak egyszer tettem bele, mikor megvettük. Azóta néhányszor tölöttem rá egy kicsit. A Siker Bt.-hez jártam lakberendezõi tanfolyamra. Nem igazán ismerem a különbözõ tanfolyamokat. Az ILS az tuti. Attól függ ki tartja az órákat. Egyébként a hátát lehet a kismamócának masszírozni. Míg jártam tornázni a Flóval a védõnõ megtanított egy jó kis maszzírozásra. A szülõszobán is jó lett volna. Minden este megmasszíroztattam magam a párommal, vagy 3x. Nem nagyon örült neki, de az volt. Kép

Nem akarom elkiabálni, de a Kismanó már egy óra óta alszik.Kép

Gabi3
inecsg

Szerintem a tenyeret, talpat, arcot, fület nem lehet masszírozni, mert ott vannak olyan pontok amik válthatnak ki méhösszehúzódásokat.

GAbi3
inecsg

Gabi3! nekem azt mondták ott, hogy a masszázs vérböséget okoz, ezért veszélyes. Én nem merem a legkisebb kockázatot se felvállalni, amugy mindent csinálok ami jólesik, de erre nem merek tovább járni. A férjem se enged ezek után.
Lehet hogy csak az elsö idöben nem javasolt, én arra gondoltam, hogy szept. már lehet megint megyek. A pasinak mondtam, hagyja ki a talpamat, de igy se javasolta. Én nem értek hozzá.

Lara! Ezt nem mondták, én meg nem kérdeztem. Nekem a lábaimat, a hátamat, és a karomat kell massziroztatni.

Gabomamo! Csipöizületi és gerinckopásra irták fel.

A mai UH 14,2mm petezsák, sajna a baba csak alig látszik benne, igy a szivét se látta még, majd pénteken kell megint UH-ra menni. Mondta a doki, kicsit sürü lett már, de szeretne ö is teljesen megnyugodni.

Szerencsére már semmi szúrkálást nem érzek, ill. csak nagyon ritkán és nem is fáj. Valamit megnyugodtam, mert sokan irták a friss kismamák is hogy nekik is volt ilyen.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!

Voltam ctg-n, minden ok, meglátogattam Erikát is, tök aranyos Dani!!!!
Most nem tudok többet írni, holnapig nincs netünk, holnap jelentkezek!!!

Zsófi(38)

www.mamami.hu
zsuzsófi

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?