Új privát üzeneted érkezett!

kob igen erre gondolotam de én nem miondig sütöm van mikor főzöm kruplival ugy is fini és édes

Kép

Kép

Kép
roz23

Szisztok!

Ezer éve nem voltam, és még elolvasni sem volt időm benneteket. Sajnos Eszter manapság elég nyűgös, alig és felszínesen alszik. Tegnap szinte egész éjjel fent volt, ma "csak" hajnalban kezdte a műsort.

Fáj a pocija, pedig kapja az Infacolt (valszeg neki nem használ?), sokat eszik, három hét alat 1,3 kilót hízott, hurkásodik.
Szinte egész nap kézben van, nem akarom, hogy sírjon, mert kétoldali lágyéksérve van. Hétfőn vettem észre, irány a doki, azóta már a gyereksebész is látta. Az nem kérdés, hogy műteni kell-e, csak az, hogy mikor. Az a baj, hogy a petefészke jár ki, ami nagyon sérülékeny, nagyon kell rá vigyázni. Szóval azóta elég cidris vagyok.

Ráadásul a fiúk is voltak itthon egy-két napot, mert köhögtek, de szerencsére túl vagyunk rajta.

Babákat a képeken megnéztem ,nagyon szépeségesek.
Talira sajnos nem megyünk, nem szeretném, hogy Eszter végigüvöltse, meg jönnek anyósomék is látogatóba. Nektek viszont nagyon jó szórakozást, ismerkedést kívánok!

Próbálok sűrűbben jönni, és olvasni benneteket!
Tudom, hogy könnebb időszakok jönnek, de most eléggé kivagyok. Kép
balim

Sziasztok!

Lassan indulunk Kecskemétre, úgyhogy a taliig már nem olvasom a netet. Vasárnap kettő körül ott leszünk. Ha véletlen valami változás lenne, dobjatok légyszi egy sms-t, jó?

Addig is üdv mindenkinek!

Lina

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

lina vigyázzatok az uton

balim
szgénykém jól kilehetsz akkor én ezt az egyet áldom hogy áki jó babuci el sem tudom képzelni hogy birod igy napokat
apa segit
fiúk jól viselik a kistesót
pocak
hát sok dolgot mondunk itt már rá masszás hason fektetés a karon hordás homeos cuccok espumizan vagy babynos csepp nemis tudom mit mondjak még az infacol nekük sem használt semmit Kép meg figyelni kell arra nem tudom olvastad e tájékoztatót hogy nem szadad azzal fecsivel beadni nekik ami benne van mert ha érintkezik a baba nyálával és visszakerül az üvegbe a fecskendő megváltoztatja vagy semlegsiti a hatóanyagokat van még ez a gripp watar uh ezt lehet hogy nemjól irtam Kép még az i jó

rohanok ezer a dolgom pussz jövök ámmég

Kép

Kép

Kép
roz23

Szia Balim,

örülök, hogy jelentkeztél, sajnálom Esztert, mikor műtik?
És hogyan vetted észre? Mennyire látszik ez kívülről? És hogy hogy a doki ezt nem vette észre? Hú, sok kérdésem lett egyszerre...
Lassan (hát, ez nem tudom, mennyire segít...) majd csak jobbak lesznek a napjaitok, de a hízással legalább nincs gondotok! Szopizok Eszter?

Roz,
nem is írtam az előbb, hogy parkettázást!

Kép

Puszi

Kép

Kép
kobudo

Sziasztok!

Seriff,Kép
Boldog névnapot!
Sztem lehet sütve is fagyasztani a tököt. De ha gondolod, én megeszem, szeretemKép
Remélem a garázsunkat nem hagyják többet nyitva! Idióták!

Nana, Dani hogy van? Jobbulást!

Balim, szeretgesd a pici lányt és gyógyuljon meg gyorsan! Meddig lehet várni a műtéttel?

Bepa, ha van elég tej, akkor miért kell a pótlás? Lehet, csak én vagyok értetlen, de nem értem. Mellesleg nem vagyok benne biztos, hogy az én 4,5 hónapos Leonám sokkal többet eszik, mint 100 g. 5 Hetes korában 80 g-okat evett. Azóta nem mérem.

Ma éjjel megint 1,5-2 óránként ébredt, ráadásul 11-től 3-ig meg én nem tudtam aludni (mert én is idióta vagyok). Alig állok a lábamon, de most sem tudtam elaludni.

Gyümölcsrizst szeretitek?

Kép
sygnum

Azt hiszem, megmaradt 2-3 Konakion, nem kéri vki? Szívesen odaadom, én csak kidobnám.

Meg nem tudtok vkit, aki Beba HA Start tápszert használ? Van egy bontatlan doboz, azt meg olcsóbban eladnám, mint a gyszertári ára (receptes).

Kobudo, köszi a Herbalaktos tippet!

Roz, egy Hamupipőke:
Kép

Kép
sygnum

Syg, köszi, de asszem már túlhajtottad a naptárat,csak jövő pénteken leszKép, de nagyon kedves vagy, és Te vagy az első!

Most mennem kell a konyhába,demajd még jövök!

Kép
seriff

Sziasztok

Nana nem tudom, hogy válaszoltak -e már neked, de igen, a cég jóindulatán múlik, hogy kapod -e. Én nem kapom. Fél évig adhatnák még.

Kép

Kép
cukkermáz

Balim sok-sok kitartást kívánok nektek. Puszi

Kép

Kép
cukkermáz

Na vissza is jöttem.

Épp tejberizs lesz ma nálunk az ebéd krumplileves utánKép!

Balim, óh szegény pici Eszter, szenved is Vele? Szeretgesd,babusgasd sokat!

Mindenkinek köszi a sütőtökös ötleteket!

Syg, ha ideköltöztök majd mindig átviszem Neked,okés?Úgy látom,olvasom, hiába beszélt Hanci Leonak! Apukám teljesen odavolt a képektől, elküldtem Neki mailbenKép.Garázs, vicces.Mikor délben mentünk a patikába láttam, h nyitva van, és nincs autó, de gondoltam, biztos van bent vki, dolgozik, csak otthagyták, aztán mikor jöttünk vissza már láttam Győzőt telefonálniKép!Még jó, h nem vittek el semmit!

Kép
seriff

Már nagyon régen jártam erre. Jozica hívta fel rá a figyelmem, hogy volt, aki hiányolt itt. Hallottam egy táblázatról is, szívesen adok hozzá meg adatokat. Talán én is ott leszek a vasárnapi talin. Nekem nagyon van hozzá kedvem, és nagyon kíváncsi vagyok rátok. Remélem a családom elkísér, úgy lenne az igazi. Lesz ott Bence korú? Õ 7 éves lesz januárban.
Addig is puszi, és figyelem a társalgót.

Kép

Kép
cukkermáz

syg

hu ez nagyon szép kössszi Kép nikiém odáig lesz érte Kép

seriff
már kezdetm megijedni hogy én vagyok ilyen figyelmetlen Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Köszönöm az együttérzést, nagyon jólesik!

Roz: kicist nehezen bírom a napokat és leginkább az is bánt, hogy a fiúkkal szinte nem is tudok foglalkozni, annyira leköt a kiscsaj. Szerencsére a férjem rengeteget segít, ő viszi, hozza őket az oviból, ő eteti és fürdeti őket, és sokszor ő is altatja el őket. Én meg próbálom Esztert csöndben tartani. Kép Remélem hamarosan könnyebben leszünk. Marci is nagyon hasfájós volt, annak idején mindent kipróbáltunk mi is. Hát lehet, hogy most is ez vár ránk.

Kob! Hétfő reggel vettem észre egy nagy dudort az egyik lágyékban. Akkor felhívtam az orvost és el is mentünk hozzá. Õ megerősítette a gyanút, hogy sérv. Eddig nem lehetett látni, azért nem vette észre. Szerdán mentünk a Bán dokihoz, egy hónap múlva kell menni kontrollra, de ha nagyon sokat kint van a petefészek, akkor hamarabb. Ettől függ a műtét időpontja. Sajna bezavarnak az oltások is, mert elméletileg védőoltást követő egy hónapban nem tanácsos altatni. Hát védőoltásból pedig sűrűn kapunk mostanában. Azt mondta a doki, hogy jó lenne 4-5 hónapos koráig kihúzni. Eszter egyébként csak szopizik, tejcsi van bőven szerencsére.

Syg! Hát nekünk elméletileg még sokáig kelleni fog a Konakion. Legalábbis én szeretném féléves koráig kizárólag szoptatni (sajnos a nagyfiamnak ételérzékenysége volt, ezért próbálom minél később bevezetni az egyéb kajcsikat - ők egyébként mindketten 13 hós korukig szopiztak).

Seriff! Előre is boldog névnapot kívánok. Nekem aznap lesz a szülinapom Kép. Elméletileg nem fáj neki, csak akkor, ha kizáródik (na akkor már régen rossz, és azonnal műteni kell). De hogy én ezt honnan fogom tudni? Szóval ezért parázok és lennék túl a műtéten minél hamarabb, holott tudom, hogy az altatás miatt minél tovább kéne tolni.

Cukker! Köszi!

Egyébként most nem tudom mi történt, mert két és fél órája alszik a kicsi lány. Már ebédelni is tudtam. Ez ám a valami. Tegnap egész nap összesen nem aludt ennyit. Remélem megtartja jó szokását.
Puszi mindenkinek!
balim

Sziasztok!

Húúú! rengeteget írtatok!!! Még nem tudtam mindent visszaolvasni, de igyekszem!

Daninak hörgőgyulladása van (megint), dokinéni jól meg is ijesztett, hogy "jaj csak nehogy megint tüdőgyulladás legyen"

Köszönöm Mindenkinek már tényleg jól vagyok. Tegnap én is voltam dokibácsinál ÉS...
már én is joggal irhatok ide, mint kecskeméti babaváró... szóval van egy kis maszatka a pocimban és tegnap már a szivecskéje is vert! Kép
Már 3 hete tudom, de nehéz, rögös 3 hét áll mögöttem, rengeteget szenvedtem lelkileg és néha fizikailag is, de kezdem elhinni, hogy megint (és megin ELSÕ probálkozásra) megtörtént velünk a csoda! Kép Kép

KépKép
KépKép
nana09

Látod, Seriff, Leona elveszi az eszemet! Tényleg egy héttel előrébb járt a naptár, de ki hajthatta tovább...
A memóriám meg olyan, mint az öregeké. A rövidtávú már nem is működikKép
De így legalább tényleg én voltam az elsőKép
A garázs meg... Este 7-től másnap délig nyitva állt és nem tűnt el semmi! Ez tényleg nem semmi. Még jó, hogy ilyen rendes szomszédaink vannak
Kép

Cukkermáz, gyere csak a talira, jó megismerni egymást, utána lehet arcokat is kötni a nevekhezKép

Balim, szívesen odadom a Konakiont, de mikor és hol, ha nem jöttök a talira?
Leona is csak szopik -remélem ez így is lesz még 2-3 hónapig-, de nem kell már adnom neki a "kokaint", csak 3 hónapos koráig kellett.
Egyéni oltási renddel nem lehetne oltani a picit? Akkor beleférne a műtét is, de a legjobb tényleg minél tovább kihúzni. Csak nehogy gyorsan kelljen műteni és bekavarjon az oltás!

Gyümölcsrizst a tali miatt kérdeztem ám.

Kép
sygnum

nana hát hatalmas gratula neked nagyon örülök hogy beköltözött egy baby a pocakodba szuper Kép
nagyon sajnálom danit Kép pihenjetek sokat Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Nana, ez szuperrrrrr!!!!!
Még egy pocakos! Hurrá-hurrá!

Kép

Ezt meg Daninak, hogy gyógyuljon meg
Kép

Kép
sygnum

Juhéj!!

Nana,
ez nagyon jó, gondoltam ám erre, de nem akartam rákérdezni, majd ha Te szeretnéd elmondani! Nagyon szorítok még mindig, és nagyon örülök!
Kép
Milyen gyógyszereket kap Dani? Antibogyót is?

Syg,
már elkezdtem parázni, hogy Orsi esetleg Helén lenne? Mert az a névnap van ma... Sebaj, most is felköszöntjük, meg jövő pénteken is, így a jó!
Te már nem adaod a Konakiont? Nekem úgy mondták (bár többfélét is hallottam), hogy ameddig csak szopizik, addig hetente adni kell.

Balim,
akkor még jó, hogy észrevetted, tényleg elég sok védőoltás van mostanában, talán kibírjátok addig.

Cukkermáz,
az adatokat Nekem kellene elküldeni: gyerkőc neve, szül adatok, hossz, súly. Ha akarod, akkor a telszámod, címed is elküldheted, a többiek adataival együtt elküldöm azt mailen. Asszem ennyi. Ja, még annyi, hogy hányadik hétre született.
Várunk a talin!

Megyek ebédeltetni!

Kép

Kép
kobudo

Kobudo, Kokainról már sokfélét hallottam, a mi gyerekorvosunk azt mondta, hogy 3 hónapos korukig szokta adni nekik. De ha jól tudom, a szakmai kollégium vagy mi a szösz 6 hétig javasolja.
Leo utálta, így már nem adom, ha egyszer nem muszáj.

Kép
sygnum

csajok és d vitaminról hogy tudjátok nekm azt mondta minig a doki hogy nyáron ne adjam még ákinak sem a tesómék dokija ( pongi ) azt mondja hogy 2 éves korig kötelező adni máshol azt olvastam hogy más országokan nem is adják csak nálunk hogy van ez akkor ?

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok, itt Helén!

Nana, ez szuper! Nagyon nagy nagy gratula! Majd egyszer írd le, persze csak ha akarod, h mi volt a baj!Kép

Syg, még mi is adjuk a Konakiont-ez nálunk kétemberes feladatKép!

Balim, ne legyen rá szükséged, de leírom a sérvkizáródás 1-2tünetét: a legfontosabb, h fájdalmas,feszes és NEM HELYEZHETÕ VISSZA!

Kép
seriff

szia helén Kép Kép Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

GRATULÁLOK NANA!!!!!!!Kép Kép Kép Kép
Már akartam a napokban kérdezni, hogy mi újság van baba fronton. Kép
birolili

Seriff, ill. Mindenki aki tud ezzel kapcsolatban segiteni,

tegnap a dokibácsi mgállapitotta hogy van egy kis bakteriális hüvelyi fertőzésem (persze miért is ne pont most. Eddig nem volt) Irt klion kúpot, mondta rá van irva, nem szabad... de rám bizza...,bár ő szerinte nem okoz semmi gondot.

Én félek! Kép nem tudom mi tévő legyek????
Felhivtam a Teratológiai tanácsadót, ők is azt mondták nyugodtan, de hát annyi helyen olvastam hogy Ne! Akkor most mit csináljak????

+++ Köhögök, fáj a torkom... Hurrá! Én ugyan elviselném, de szintén a teratológiai... azt mondták inkább kezeljem, mert a tünetek jobban ártanak a babának, mint a gyógyszer. de mit vehetek be???? Esetleg homeot? Azt ilyenkor is szabad???

KépKép
KépKép
nana09

Helénke, akkor neked lesz a legegyszerűbb odadnom a kokaint. Fura azért, hogy nem egyformán adják a dokik.

De vhol én is azt olvastam, hogy a bélbacik termelik már rögtön újszülöttnél a K-vit-t -főleg, ha embertejetKép kap-, csak még nem eleget. Gondolom néhány hónap alatt "megerősödnek" ezek a bacik is, ezért vannak dokik, akik csak addig adják. Na meg a vérzési hajlam is csökken, nem Seriff? Ill. Helén (de hülye vagyok).

Roz, nekünk, ha jól emlékszem, 1 éves koráig kell adni a d-vit-t. De meg kellett emelnünk 2 cseppre, mert fura alakú babó mellkasa. És nyáron is kellett adni.

Kép
sygnum

Nana, homeot szabad, mindjárt nézek vmit.

Kép
sygnum

Syg,
kokainról én is hallottam, de azt nem tudtam, hogy 3 hós korig lehet adni Kép Kép

Üdv Helén!

Kép

Kép
kobudo

Nana, köhögésre egy komplex szer a Stodal szirup, ez hörghurutra is jó, Daninak is adhatod!
Torokgyuszira komplex szer a Homeogene 9.
A legegyszerűbb, ha ezeket próbálod ki, mert ezeknek több összetevője van, de ha írsz róla egy kicsit többet, akkor nézhetek vmi monokészítményt is.Száraz vagy hurutos a köhögésed? Torokfájás milyen? Nyeléskor vagy mindig?

Kép
sygnum

Kobudo, hát igen, kokainnal mérgezzük a gyerkőcöketKép

Akinek nem "tiszta", nehogy megijedjen! Kokain=Konakion

Kép
sygnum

Roz,

Kamillának 1 éves koráig kellett adni naponta 1 cseppet a D-vitaminból, utána 2 éves koréig kétnaponta egyet.

Nana,
én most Coryzaliat szedtem a náthámra, meg kalium muriaticumot az orrfolyásra pluszban. Ezek is homeósok, remélem Syg megerősít, hogy ezek jók, de tényleg 1 napig voltam csak szarul, másnapra egészen jól lettem.

Puszi

Kép

Kép
kobudo

Kobudo, Nana, igen, ezek meg az orrfolyásos problémákra jók.

Megjött az ebédem, megyek enni.

Nana, nézek majd a másik problémádra is vmit.

Kép
sygnum

na mostmár ne röhögtesset itt egész nap Kép Kép

mondjuk most rám fért adri kiakszt de majd mesélek

nana
nekem is volt sajna de már a terhesség végefelé én is használtam ezt a kúpot nem volt semmi baj

syg
tudod mi fura ákinak is " göbössek " a bordái a házi doki szerint ezért nem értetemm mindenesetre most adom neki de akkor lehet hogy át térünk 2 cseprre a későbbi adagolásról mit tudok nikinek is javasolták kb 2 hónapja egy véreredmény alpján szerintetek akkor neki is jó ez a 2 naponta 1 csep a házidoki szerint nemkell a góg erzsébet javasolta na most ki mond itt is igazat ??!!

Kép

Kép

Kép
roz23

Köszi Syg! nagyon kedves vagy!!!Kép

Az én köhögésem száraz és csak akkor fáj a torkom, ha nyelek. Feküdni viszont egyátalán nem birok, akkor folyamatosan köhögök. csak azért ilyedtem meg, mert pont ezek voltak a tüneteim akkor is amikor tüdőgyulladást kaptam. Ráadásul a mézes-citromos tea kombináció sem megy most, mert 2 napja is sikerült a wc kagylót meglátogatni a teától

Dani hurutosan köhög és ő is pont akkor köhögöt igy amikor tüdőgyulladást kapott.Kép

KépKép
KépKép
nana09

Igen Roz, csak a terhesség első harmadában nem szabad. Kép

KépKép
KépKép
nana09

sziaszok

nana! ennél jobb hírt nem hallottam mostanában...nagy gratulaKépaannyira örülök...nekem is írtak fel kliont de én nem használtam...ott áll a fiókban-és magától helyrejött.várj még vele szerintem

syg! nos igazából most van elég tejcsi eddig nem volt(30-60g között és sokszor nagyon sírt kaja után-ezért van pótlás)ami remélhetőleg ekfogy majd.
most 3 nap alatt sikerült 1/4 kg-t hízni..mert mostanában jól eszik...a pöttyökre hydrocorthisont kaptubk.

pusz
gabi

KépKép
KépKép
bepa77

SYG!

mégegy kérés. Nézznél nekem vmit az émelygésre is. Egésznapos és állandóan szédülök is. főleg délután és este már nagyon kinoz. Ha eszek (ami szörnyű hisz hányingerem van) egy rövid ideig kicsit jobb lesz.
Ezt most olvastam. Szerinted ezt kiprobáljam rá?

Tintahal: Ajánlatos, ha a nő általános kimerültséget érez. Az émelygés állandósulhat, leginkább délután három és öt óra között. Evés után a nő jobban érzi magát, mégsem kívánja az ételt.

KépKép
KépKép
nana09

Hú Bepa! ezzel most nagyon megnyugtattál! Én is mondtam tegnap dokibácsinak, mintha csökkenő tendenciát mutatna... és Neked mikor volt? Hányadik hétben voltál?

pici fiad hogy van? pöttyös még szegény?

KépKép
KépKép
nana09

Nana, hát nem tudom, persze nem jó antibiotikumot szedni ilyenkor, de a felszálló fertőzés meg lehet, h mégrosszabb, gondolom, h a doki is ezért javasolta. Hány hetes is vagy? 6-7? A nagy okos népi hiedelem szerint, ha ennyire rosszul vagy és émelyegsz meg miegymás, akkor kicsi Liza érkezik június-júliusban!Kép Nana, melyhgés ellen pihi, reggel felkelés előtt keksz, hideg tej, és még a hideg gyömbéres limonádét hallottam jónak!Kép

Közben akkorákat koppan vmi a kiságyban, én nem tudom mit csinál ez a gyerek hintázik, és közben összetöri az ágyat?Kép

Roz, mi az, h göbösek a bordái? Valószínűleg csak ki lehet tapintani a normálisan is szélesebb végét! D vitamint elég nehéz túladagolni. De napi 1 cseppnél sztem ne adj többet. Nekünk meg azt mondta a Pongi még mikor először kijött, h nyáron majd meglátjuk a d vitamin adagolást, de semmit sem változtatott rajta a nyár során, bevallom, én van mikor elfelejtem becsöppenteni! Főleg,mióta külön harc az öltözés, az állandó hasrafordulás miatt Kép (gondatlan Helén).

Konakion és a szakmai kollégium véleményét nem ismeremKép.

Kép
seriff

ágy is Hanci is egyben

Kép
seriff

Ez érdekes Seriff!

Én kicsi Danival (mint már irtam is) annyit hánytam, hogy 1 hétig kaptam infuziot...szóval ...nem tudniKép

Tegnap töltöttem a 6. hetet, hivatalosan június 9.-én érkezik Kép

a dokibácsi(nk) egy tündér, annyit jártam mostanában hozzá, hogy tegnap már viccesen mondta, ha gondolom menjek a jövőhéten is. Kép

KépKép
KépKép
nana09

Szegény kis Hanci! vagy szegény kis-ágy?

KépKép
KépKép
nana09

seriff
segény kobak Kép Kép
ezt a góg mondzta igy ugy nézett ráém mint valami zord szülöre mint aki legalább veri a gyerekét ez kb 2-3 hete lehetett hogy látta ákit és igy kérdezte anyuka nem adja a d vitamint tiszta göb a gyerek bordája a házidoki viszont azt mondta amit te is hogy ez még az ért van mert ahogy nől porcos és az kicit olyan dudorosabb vagy valamihasonló
akkor maradunk 1 cseppnél ( köszi helén Kép )

nana
én is adrival is megnikivel is végig hánytam adrival igy nem is hiztam csak 3 kilót bezzeg most ákival bepótoltam a csajokat mert vele még hányingerem is alig volt Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Hát ez a legrosszabb Roz, Hogy én most (legalábbis egyelőre) nem nagyon hányok, és az állandó hányingernek egyetlen gyógymódja az evés. max. 2 óránként. Ha eszek, egyideig jobban vagyok, viszont emésztés=0
Már most ugy nézek ki mint egy 5 hós terhes. Kép

KépKép
KépKép
nana09

nana
probálj élóflórás joghurtott enni reggel minden előtt persze csak ha megy vagy mielőtt elkezdenél enni reggel 2-3 dl valami folyadék
tej tea viz gyümilé... nálunk ez bejön még a gyerköcöknl is

el sem fogjátok hinni mi történt jött haza apa hogy parketázunk erre adri elszaladt egy pohár vizzela kezében és kiboritotta a padloponra egy tócsa van most ott probáltam hajszárítózni erre leégett a hajszárító Kép Kép most apa elvitte a csajokat mamához meg hoz egy másik hajszárítót meg vitatkozik velem hogy nem figyeltem a gyerekre mintha csak én lennék itthon na mindegy megyek lehelem hátha hamarabb szárad Kép Kép Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Syg!

Nagyon várjuk hogy írj Kép, de gondolom kis Leo lefoglal Kép

Lányok, abban segitsetek SOS melyik gyógyszertárba menjünk homeos szerekért???

KépKép
KépKép
nana09

Nana, itt vagyok, csak Leona nem engedte magát letenni, rajtam aludtKép Úgy látszik visszatérünk a kezdetekhez.
Hányingerre fejből mondom, hogy a Cocculine jó, én is használom (állandóan hányingerem van). Ez is egy kombinált szer, nekem annó elmúlt tőle a hányingerem, csak vigyázni kell vele, mert hiába nem volt, zúgy óvatosnak kellett lennem az evéssel. Én nem voltam az és nagyon szomjas voltam a tabl. után, mivel a hányinger elmúlt, lehúztam 1 pohár vizet...5 perc múlva visszajött. Azt hittem, nem jó a bogyó és nem mertem többet bevenni (akkor még nem tudtam, h szabad-e terhesen). Azóta is szidom magam érte. Szval nyugodtan vedd be.
A Sepia egy női szer, az jó pl. a folyásra is. Lehet, h a hányinger is elmúlna, de sztem a cocculine jobb lesz.
Klion? Nem tudom. Igaza van Helénnek (Na most már Helén maradsz, remélem teccccik az új neved!), a felszálló fertőzés nagy gáz -főleg az elején-, de talán az orvos is vállalhatná a felelősséget, hogy eldöntse, melyik megoldás a jobb. Ez azért sztem az ő dolga lenne, nem? Persze nagy a felelősség, de akkor is.
Gyógyszertár homeoban a Jókai-Kada Elek sarkán a legjobb, de megnézheted itt a Pajzsban is és jó még a Rákóczi úti.

Kép
sygnum

roz, d-vit-t én magamtól nem emelném. napi 1 csepp ákinak ok. a lányoknak nem tudom. persze 2 naponta 1 csepptől biztos nem lesz bajuk.
a múltkor írtad, hogy megvan a babazene cd. nem írhatnám át? elhoznád a talira? hátha segítene vmit...

nem tudom, mi van, egész nap nem lehet letenni őt és csak sír és sír.
az előbb robi kezében volt és mindenhova jönni kellett utánam, különben sírt. jöttek a wc-re, a fürdőbe, mindenhova. mondtam is leonak, hogy már elvágta apa a köldökzsinórt, ideje lenne 10 percet anya nélkül is kibírni.
szomorú vagyok, de nagyon. és baromi fáradt. naponta 100-szor kérdezem, hogy mikor lesz ez már jobb. de ez van.
akartam egy gyereket, hogy érezzem, hogy vkinek szüksége van rám, nem hiába vagyok, hát megkaptam, pontosan azt, amire vágytam.

ha látnátok! itt ül az ölemben és kitekeredett nyakkal néz föl rám.

Kép
sygnum

megeszi a kezemet

Kép
sygnum

Vannak új fényképek
http://www.babaszoba.hu/services/albums?alid=13340

Az utolsón ő dugta bele a kezét a "táskába", nem beállított kép.

Kép
sygnum

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?