Köszönöm az együttérzést, nagyon jólesik!
Roz: kicist nehezen bírom a napokat és leginkább az is bánt, hogy a fiúkkal szinte nem is tudok foglalkozni, annyira leköt a kiscsaj. Szerencsére a férjem rengeteget segít, ő viszi, hozza őket az oviból, ő eteti és fürdeti őket, és sokszor ő is altatja el őket. Én meg próbálom Esztert csöndben tartani.
Remélem hamarosan könnyebben leszünk. Marci is nagyon hasfájós volt, annak idején mindent kipróbáltunk mi is. Hát lehet, hogy most is ez vár ránk.
Kob! Hétfő reggel vettem észre egy nagy dudort az egyik lágyékban. Akkor felhívtam az orvost és el is mentünk hozzá. Õ megerősítette a gyanút, hogy sérv. Eddig nem lehetett látni, azért nem vette észre. Szerdán mentünk a Bán dokihoz, egy hónap múlva kell menni kontrollra, de ha nagyon sokat kint van a petefészek, akkor hamarabb. Ettől függ a műtét időpontja. Sajna bezavarnak az oltások is, mert elméletileg védőoltást követő egy hónapban nem tanácsos altatni. Hát védőoltásból pedig sűrűn kapunk mostanában. Azt mondta a doki, hogy jó lenne 4-5 hónapos koráig kihúzni. Eszter egyébként csak szopizik, tejcsi van bőven szerencsére.
Syg! Hát nekünk elméletileg még sokáig kelleni fog a Konakion. Legalábbis én szeretném féléves koráig kizárólag szoptatni (sajnos a nagyfiamnak ételérzékenysége volt, ezért próbálom minél később bevezetni az egyéb kajcsikat - ők egyébként mindketten 13 hós korukig szopiztak).
Seriff! Előre is boldog névnapot kívánok. Nekem aznap lesz a szülinapom
. Elméletileg nem fáj neki, csak akkor, ha kizáródik (na akkor már régen rossz, és azonnal műteni kell). De hogy én ezt honnan fogom tudni? Szóval ezért parázok és lennék túl a műtéten minél hamarabb, holott tudom, hogy az altatás miatt minél tovább kéne tolni.
Cukker! Köszi!
Egyébként most nem tudom mi történt, mert két és fél órája alszik a kicsi lány. Már ebédelni is tudtam. Ez ám a valami. Tegnap egész nap összesen nem aludt ennyit. Remélem megtartja jó szokását.
Puszi mindenkinek!