sziasztok!
Végre ideértem én is.
Még mindig nem vagyunk teljesen kész a felújításokkal, de már szépen haladunk.
A korlát és a tető kész, de még 1 rétegben le kell festeni. A lábazat is készül, van ahol már van rajta festék. Hiába na munka mellett nehéz Tibinek mindennel haladni.
Na meg mindig elfogy valami. A múltkor 1 hét kellett a Kocsis tüzépnek, hogy speciális csavarokat meghozassák a tetőhöz. Utólag már azt mondta Tibi inkább csinálta volna a másik fajta csavarral ami a másik tüzépnél volt. Ez a fajta csavar összesen 20 000 ft, baromi drága
Eszterkével nagyon szépen haladunk a pisiléssel. Napközben nagyon ügyes, szalad a wc-re pisilni, sőt nappali alváshoz sem rakok pelus, éjjelre kap , de szerintem nem sokáig, mert száraz neki mindig a pelus.
Viszont a kakilás csak bugyiba. Ott tart ha már pukizik, megy egyedül el valahová, utána jön picsogva, hogy van kaka.. Egyszerűen azt nem akar a wc.-be, ..
Szuzy
nálatok ez megoldódott már?
Amúgy már egy dumagép, énekelget, verset is mond. Egész nap be nem áll a szája, olyan édes, és elég szépen is beszél.
Viszont ha egy picit is lehorzsolja valamijét akkor világvége van
állandóan be kell ragasztani, ha lejön és meglátja a sebet (többnyire ici-pici sebek) már menni is alig bír, és jajjgat, hogy fáj bibi
Vera
nagyon szépen a gyerekek.
Ha van időd gyere többször is, most nyáron kicsit csendesebb a topic, de néha jó sokat kell visszaolvasni ám
Szuzy
voltatok már nyaralni?
Nika
kistesó ügyileg , hogy álltok?
Szobatisztasággal?
Edina
Te is jól eltűntél megint
Tincsi
jó mulatást a lagziba nektek!!
na ébredt a kisasszony, puszi írjatok!!!!