Új privát üzeneted érkezett!

Szijasztok!

Karmen! Jaaaaaaaaj, de jó hir! Nagyon örülök, és gratulálok a babucihoz! Hány hetes kismama vagy akkor?

Gabomano! Hát az elsö babán megtanulja az anyuka a fogásokat, aztán a másodikkal megy minden mint a karikacsapás. Remélem én is ilyen profi leszek majd.

Erika! Ez csak természetes, hogy aggódik az ember a szülés miatt, egy anyuka se ment még haláli nyugalommal szülni. De a végén úgyis minden rendben leszKép

Banita! Beni mióta alszik rendes ágyon?

Ágci! Bezzeg Hanga még most sem alszik...(14:36), amikor elkezdtem a tányérjába szedni az ebédet, sirni kezdett...persze, hogy nem ette megKép Végül 10 kicsi szelet csirkemellsonkát evett. Hát nem fog elhizni ettöl semKép Na mindegy, majd ha hüvösebb lesz, hátha visszaáll az étvágya.

Örülök, hogy teccett Hanga vigyora, most felteszek egy képet az új ágyáról, amin éjszaka alszik.(délután inkább kiságy)
Kép

Szijasztok, Lara

ui: Ha Ildianyuról tudtok valamit, feltétlen irjátok!!! Nagyon igzulok!
lara

Ja és az ágy aljáról hiányzik még két piros textil, a lépcsö mögötti résztöl és az ágy másik végéröl. Ezek felszerelése még folyamatban...
Lara
lara

OFF:
Ágci, Gabi3!
Néztem a Munkaügyi Kp honlapján az angol tanfolyamot, de semmit nem ad ki. Vagy rosszul kerestemKép
Lara
lara

ildiaNYU FEL 3KOR SZULT MA.
Janka 3120 g.
gabomamo
gabomamo

megelõztél Gabó

Lara, ne írj be semmit, csak nyomd le a keress gombot, akkor kiad egy jó hosszú listát, ott szíjjelnézhetszKép
Ágci

Kép
Ágci

Ildianyu,

nagyon gratulalunk es sok tejcsiket kivanunk!!!!!!!!! Kép Kép Kép

Lara,

te mered Hangat az emeleten altatni? Nem felsz, hogy leesik?

Kulonben mikor hazaertunk, lefurdettem Jazmint, ebedelt, ugy , mint eddig (marmint a mennyiseg) es azonnal elaludt, deltol 3-ig alukalt. Pedig nem szokott eddig.
(Jazmin kulonben nem eszik kevesebbet a meleg miatt. Meg jo...)

g.
gabomamo

Ildi: Gratulálok Jankához! Sok-sok tejcsit kívánok és jó egészséget! Gyors felépülést. Amint tudsz írjál!Kép

Flóra még most sem alszik! Pedig nagyon nyüszi. Na majd éjszaka...Enni is alig evett.

Karmen, Erika:A kutyimnak vesemedence gyuszija van, vagy húgyúti gyulladása. 20 napig Sumetrolimot írt a doki. Utána hátha rendbejön. Remélem nem lesz semmi baja. Szeretném, ha megérné hogy egy kicsit lakjon velünk az új házunkban.

Gabi3
inecsg

Ildinek nagy gratula, és sok tejcsik kivánok én is!

Erika, remélem azóta már sokat rugdos!!

Gabi3,Erika! Molli most fürdött, nem mondanám hogy odavan érte. Nem értem miért nem hálás ezért, amikor utána sokkal jobb neki. Amugy valakinek le kell fognia, hogy ne rohanjon el. A legjobb amikor többször is megrázza magát, ugye ismeritek Kép Erika, szegény kutyusod. Molli még csak 1 éves múlt nemrég, igy igen virgonc ha nincs nagy meleg. Nálunk lakásban van, de majd kertbe akarunk költözni mi is.

Lara! Még csak ma lettem 6 hetes. Amugy pont a szülinapomon kellett volna megjönnie, igy szerintem életem legszebb ajándéka lett.

Zsófi! Jol olvasom, hogy vizben oldjam fel, nem lehet lenyelni?

Gigi! Mi benne annyira szörnyü? Keserü? Na majd kiprobálom.

Karmen
karmen

Karmen, én mindig lenyeltem, nem oldogattam.

Ildianyu, nagy-nagy gratula!!!
Várom a beszámolót!

Erika nagyon drukkolok érted, remélem minden rendben. Én tudom mit érzel, tudod, hogy nekem is volt ilyen...

Én most értem haza a bevásárlásból, mostmár mindene megvan a babának!!!
Na megyek feküdni, mert nagyon görcsöl a hasam...

Legyetek jók!

Zsófi(37+2)

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Lányok!

Petra hová tûnt????
Csak nem szült meg õ is???

Zsófi(37+2)

www.mamami.hu
zsuzsófi

Ildianyu miatt jöttem fel, és im itt a jó hir!
Gratulálunk Jankababához, nagyon szép neve van, és a súlya is szuper!
Sok tejcsit nektek!
Lara
lara

Sziasztok!

Karmen
Még egyszer hatalmas gratula. Annyira örülök Nektek, hogy egyfolytában fülig ér a szám. KépKépKép

Ildianyu
Gratulálok a picihez, biztos egy kis tündérke. Kép Sok boldogságot és sok-sok tejcsikét kívánok Nektek!

Mi jól vagyunk. Pöttömke egyre ügyesebben szopizik, kezd rájönni az ízére. Kép Mióta szinte csak szopis teát iszok víz helyett is, a tejcsi is egy kicsit több. Remélem csak beindul végre, hogy elég legyen. Köszi Karmen az ötletet. Kép
Jajj, képzeljétek, mág 5340 g a pici és szombaton leszünk 3 hónaposak. Ugye milyen nagy fiú? Kép

Puszi,
Edelweiss
edelweiss

Sziasztok! Jöttem elköszönni egy idõre, holnap megyek befeküdni a Klinikára, bár az égadta világon semmi értelmét nem látom egyenlõre. A Koloszár-Daru páros ugyanis nincs a hétvégén (mától valami konferencián vannak Pesten), nekem a Koloszár a dokim. Viszont mivel betöltöttük a 40 hetet (elvileg mára voltam kiírva), be kell, hogy feküdjek. Koloszár legközelebb hétfõn lesz. Addig majd malmozok ezerrel, ugyanis pocaklakó pici lányom semmi hajlandóság nem mutogat, hogy meg akarna születni. Fájásnak semmi jele, méhszájam mindössze minimális 1 cm-rel van nyitvaKép Az elképzelhetõ viszont, hogy hétfõn vagy kedden a túlhordás miatt megindítják nálam a szülést. Csak ezt a hétvégét kéne valahogy túlélni ebben az iszonyat melegben.
Gondoljatok majd ránk, én sokat gondoltam rátok, de egyszerûen minden energiámat kiveszi ez az idõ, sokat pihenek, és nemigen jutottam gép közelbe.
Sziasztok!
Petra
40+2
petra28

Sziasztok,

Karmen,

garatulalok. Megirnad pontosan ezt a cink dolgot? Erdekelne. Tobb ismerosom is hasonlo problamaval kuzd. Igaz te mar csak kuzdottel Kép

Zsofi,

aranyosak a tesoid. Vannak meg uttorok? v. az csak vmi szindarab kelleke az a nyakkendo?

En nem is tudtam, hogy a Magnezium citricumot fel kell oldani vizben. Az en dobozaimra nem volt rairva. Kulonben en is utaltam szedni, mert nagyon keseru.

Edelweiss,

csak beindul a kiccsavo szopi ugyileg. Hatha nem is kell potolni, nagyon jo lenne!!! Kép
A teaval vigyazz, tul sok nem jo belole, sot babonak hasfajast is okozhat az edeskomeny.

Petra,

hatha nem kell meginditani es jon a picur magatol!! Majd lessuk az ujsagot.

Lara,
hol vettetek az agyat?
Banita Benije most tavaly ota , amikor mexuletett Balint kerult at nagyagyba. Addig tehat 3 eves koraig racsos agyban aludt, de nekik jo nagy fajta a racsos agyuk. Ugye jol tudom Anita?

Krisztinaval mi van?

nu csok mindenkinek,
gabomamo
gabomamo

Petra: Nagy kalappal, hát szerintem kibírod a hétvégét. Legalább meglátogatod Ildit, meg Jankát. Lépcsõzzél rendületlenül.Kép Pont hétvégére fektenek be?

Gabó: ágy ügyben:Én arra gondoltam, hogy ha odajutunk, hogy Fló már rendes ágyba kerülne, matracon fog aludni. Nem veszünk holmi veszedelmes ágyat. Van egy olyan ágyunk, aminek a háttámláját le lehet venni. Pont olyan mintha egy ágybetét lenne.

Flóra fél nyolckor kezdett teljesen kidõlni, vacsi után. Úgy gondoltuk megfürdetjük, még mielõtt K.O. lenne. Negyed tízkor került ágyba. Remélem reggelig bírja.

Ágci: Gabó meddig aludt?

Jó éjt mindenkinek!

Gabi3
inecsg

Sziasztok!

Épp csak bekukkantottam, mert hulla fáradt vagyok (3 házat néztünk + bankos hitelekrõl érdeklõdtünk), és látom a nagy örömhírt:
Ildianyu! Sok-sok boldogságot és még több tejcsit kívánok Nektek Jankával!

Petra! Drukkolok nagyon, hogy azért ne kelljen megindítani Viktóriát a nagy útra!

Jó éjt mindenkinek!

Melinda
melinda29

Sziasztok,
Petra, saját felelõsségedre hazamehetsz szombaton vasárnap este kell visszamenni. Kérdezz rá, én is így voltam annak idején.

Gabi3,
majdnem 3-ig. Összebeszéltek már megint szerintem Jázóval. Mindig ezt szokták.Kép
Ágci

Kép
Ágci

Sziasztok!

Ildianyu!
Nagyon-nagyon gratulálok Jankához!Kép Úgy látom ti is az utolsó pillanatban döntöttetek név ügyben! Ha lesz idõd várjuk a szülésrõl a beszámolót! Majd írjál Lilirõl is (hogy fogadta a tesóját stb.)!

Petra!
Úgy látszik minden doki mániája a "túlhordás", és a szülésbeindítás?

Lara!
Jól írta Gabómamó, Beni 3 éves kora elõtt 1-2 hónappal költözött át a nagy ágyba. Nem tudom emlékszel-e, de a mi rácsos ágyunk jó nagy (70×140 cm-es).

Ágci!
Csak csajok voltak ma délelõtt nálatok? Szegény Gabó nem bírt velük?Kép

Melinda!
Hogy álltok a háznézéssel?

Ma már szerencsére semmi bajom nem volt, rendberaktam a lakást, kitakarítottam (a tegnapi nap után úgy nézett ki, mintha egy hurrikán söpört volna végig). Beni 3/4 9-ig aludt, Bálint meg 3/4 10-kor kelt fel a délelõtti alvásból, aztán gondoltam egyet, gyorsan összekészítettem a cuccot és lementünk a Sportusziba. 11-tõl voltunk lent fél 1-ig. Ezt a hõséget csak víz mellett lehet elviselni. Tök jól jött ki, mert odafelé is, és visszafelé is alacsony platós busszal mentünk.Ez nem egy utolsó szempont két gyerekkel, babakocsival. Beni örömérõl nem is beszélve, hogy új busszal mentünk!Kép

Sziasztok: Anita

Kép

Kép

Kép
banita

Ildianyu:
Gratulálok A pici lányhoz. Látod milyen kis értelmes szófogadó babócád van? Tudta mikor kell érkezniKép
Nina
nina74

Sziasztok

Ildianyu, gratulálok Jankához, jó egészséget nektek. Kép
Látom beindul a babaesõ, ki lesz a következõ lányok? Kép Kép Kép

Petra, drukkolok, én is azt hittem, megszületett már a picid.

Melinda, mekkora házat szeretnétek? Milyenek az árak? Minket is foglalkoztat a téma, de csak hitellel nálunk is.

Én mindig feloldottam a Mg Citricumot, mert ráírták a dobozára. Elég sokára oldódik fel és egy kicsit keserû. Akkor a maradékot mostmár csak úgy beveszem. Kép

Gigi
gigi1

Sziasztok!

Ildianyu:Nagyon örülök,hogy megszületett Janka,annyit gondoltam Rád.Sok tejcsit kívánok én is!Kép

Lara:Köszi a bíztatást.Nagyon szuper ágya van a kis csajszinak!de tényleg nem tud leesni róla?

Karmen,Nina:16.00 óra után valamit mocorgott,de amikor a kispapi hazajött egy kis csokis sütivel az megtette a hatását s egész este rugdalodzott.:o
Ma már sokszor éreztem.

Gabi3:Ti melyik dokihoz viszitek a kutyust?Oda a keresztöltés utcára?Mi most akarjuk õket kipróbálni.

Zsófi:Ez a pénteki nap már nem a mi napunk.Bár a tied még lehet!:oNekem még mindig semmi fájás,keményedés is alig.Kép
Nagyon mondogatom a picinek,hogy mindkettõnknek jobb ha magától indul meg,úgyhogy hallgasson rám!KépVan még egy hete!Kerüljük el azt az indítást!Remélem okos fiú lesz s hallgat a mamára!Kép

Mindenkinek puszi!

Erika
38+5
Erika

Sziasztok Csajok!

A Flóra ma olyan ügyesen elaludt egyedül délben, még most is durmol. Remélem nem kiabáltam el. Közben megcsináltam az ebédet és a tortaalapot.

Melinda: Tényleg milyen házat nézegettek? Mennyiért árulják? Az autóban úgy szoktam szellõzteni, hogy egy oldalon húzzuk le az ablakot. Így nincs nagy huzat. Arról az oldalról van nyitva, ahol nem a Flóra ül, tehát az ellenkezõ oldalon.

Nálunk az erkélyen 38 fokot mutat a hõmérõ. Árnyékban.

Gabi
inecsg

Erika, az én napom sem. Eddig legalábbis semmi jele. BrühühüKépKépKép

www.mamami.hu
zsuzsófi

Jaj lanyok ne turelmetlenkedjetek mar szulesugyileg!!!!
kulonb4en meg a mai napbol tobb, mint 9 ora van... Kép Kép
g.
gabomamo

Szijasztok!

Gabomano! Picit félek, hogy leesik Hanga, de annyira nem, hogy ne tudnék aludniKép Remélem azért, hogy nem esik le, hiszen ott van a "rács".
Az ágyat a Baumaxban vettük.

Karmen! Ennél jobb ajándék nincs is!

Edelweiss! Szépen növexik a babuci!

Petra! Most hogy olvaslak, hogy mész be, teljesen magamat látom, nálam is ugyanez volt a helyzet, Kiirt idöpont után, semmi sem történt az ég világon és be kellett feküdni és várni...de ez attól még nem túlhordás! A szülés VÁRHATÓ idöpontja nem azonos a szülés rendes idöpontjával, nem lehet pontosan tudni, hogy kinél melyik napon jött össze a baba és ebböl erednek a csúszások, szóval ez nem túlhordás. Viszont az a lényeg, hogy már ketten jöttök haza!

Gabi3! Milyen az a "veszedelmes" ágy?Kép
Amúgy nekünk is van szivacsunk, csak arról legurult mindig Hanga és erre ébredt fel.

Banita! Soxor eszembe jut Beni buszmániája, föleg hogy Hanga legtöbbet mondogatott szava is a busz. Hát ez örület! Föleg mikor megyünk az utcán és arra jön egy busz, olyan öröm van az arcán, hogy végre lát egyet és mondhatja, hozzá, hogy busz!
Azért nem gondoltam volna, hogy ez lesz Hanga kedvenc szava...

Tegnap is gondoltam sokat Ildianyura, hogy már biztos szoptat..dejó lehet!

Ma kimostam Hanga kedvenc kis állatkáját, amivel alszik, mert már a fehér-kék szinét barnává változtatta. Mikor meglátta, hogy a mosógépben forog, nagyon mérges lettKépMost vele alszik, annak ellenére, hogy csupa viz.

Szijasztok, Lara
lara

Beszeltem tegap este Ildianyuval, jol vannak. Oxitocint kellett bekotni neki, mert nem akrtak jonni a fajasok. Vegen meg vissza kellett tartania, mert nagyon fent volt meg a babo feje.
Szopizott mar akkor, de mondta hogy aluszekony. Nem csoda, csak ez volt az elso napja. Kép

g.
gabomamo

Sziasztok,
Janka baba be is sárgult, úgyhogy nincs kinn nála. Az ágyat kérdezte, de azt mondták, hogy csak akkor adják oda, ha már 20-at szopizik.Kép Gyagyák!Kép Még csak 5-öt sikerült. Addig persze öntik bele a tápot.Kép Pedig írta Ildi, hogy olyan szépen szopizik.
Ágci

Kép
Ágci

Agci,

amikor Simon 60-at szopizott, akkor beleontottek a tapot. Kép
g.
gabomamo

Gabi! Most kaptam ezt a levelet: "Az otthoni könyveimben olvastam a cinkrõl: meddõségre, potenciális zavarokra, spermium kép javítására, vágy fokozására, serdülõkorban növekedésre, és a szaporítószervek normális fejlõdésére, és levertségre ajánlják a cinket A könyv címe: Gyógyítsunk másképp! "
Én egyébként Bio-Cinket vettem, mert abban a napi ajánlott 100%-a van. 30 szem, kb. 1000-1200 Ft, napi 1-t kell bevenni. Most jókat nevetek, mert amióta emlitettem a forumokon, mindenütt nagytételben fogy. Mondjuk én is ugy voltam vele, egy próbát megér.

Edelweiss,Gabomamo! Tesom 160l tejet adott el, ö viz helyett is azt itta, napi 6-7 litert. Nem volt baja a picinek, de persze ha hirtelen a baba hasfájos lesz, akkor ettöl lehet.

Petra! Drukkolok nagyon!!

Lara! Tesom is most teszi át Csillust másik ágyba, nem olyan magas mint a tietek, de annak is ilyen pereme van. 1 éves mult a kiscsaj.

Erika! Gondoltam rád sokat, de csak most tudtam jönni, látom irtál, megnyugodtam.

Ágci! milyen 20at? Naponta 20x? Vagy csak 20ml-t kell? Bocs, de ebben nem vagyok járatok.

Gigi, járhatnánk majd együtt kismama tornára.

Lányok, Gigi mesélte, hogy emlegettétek itt az alternativ védönöt, mitöl más, mitöl jobb??

Az Oxitocint hova kötik vénába? Nincs mellékhatása? És mi van ha valaki nem kéri, valóban ajánlatos? Most már figyelem ezeket a fontos infokat.

Ja és a profilomba tettem fel képet Kép

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!

Erika!
Ha nem akarod hogy beindítsák a szülést beszéld meg a dokiddal. Nem kényszeríthet rá, hogy akaratod ellenére befektessen, pláne úgy, hogy te is és a baba is jól vagytok! Mondd meg neki, hogy szegedi vagy, és ha kell minden nap eljársz CTG-re. A Klinikán sem csinálnának mást veled, csak pár nap múlva megindokolnák, hogy miért KELL megindítani a szülést stb. Ha elolvasod Enikõ tavaly márciusi szüléstörténetét meglátod mivel járhat egy korai (a baba számára) szülésbeindítás.
Élvezd ki a terhesség utolsó napjait, én az utolsó percig nagyon jól éreztem magamat mindkét terhességemmel. Én nyugodt voltam, nem sürgettem, hogy mikor születik már meg a baba, tudtam hogy elõbb-utóbb úgyis eljön a várva várt pillanat!

Lara!
Akkor Beni emberére (vagy asszonyára?) talált Hanga személyében!Kép

Sziasztok: Anita

Kép

Kép

Kép
banita

Karmen,
egy evésre 20 ml-t.
Csak amit írtam, azért Kép , mert attól lesz tejed, ha szoptatsz. MInél sûrûbben teszed mellre a babát, annál gyorsabban fog belövelni a tej, annál hamarabb tud a baba is szopizni többet. Másrészrõl, ha besárgul egy baba, ez teljesen természetes, errõl majd írok bõvebben, és legfontosabb lenne, ha sûrûn tudna szopizni, mert az anyatej segít a bilirubin szint csökkentését. Majd egy kicsit jobban megfogalmazom, csak hosszú begépelni. De úgyis máshol is már ígértem.

Orsi írt, megvan a jogsija, kapott egy kis polski fiatot, úgyhogy a legközelebbi talira már jönnek.Kép

Ágci

Kép
Ágci

Sziasztok,

most latom telihold van. Ilyenkor sok babo szuletik!!!
g.
gabomamo

Sziasztok!

Szegény Janka, azért nagyon okosak ott a klinikán. Ezek hol élnek, nem olvasnak Kismamát? Ott benn más könyvbõl tanultak? Kép

Lara: Csak azért írtam, hogy veszedelmes, mert hogy le lehet róla esni. De a matracról is le lehet gurulni. Én biztos jót aludnék egy olyan ágyon. Emlékszem nekem emeletes ágyam volt. Egyébként nincs tesóm. A plüss állatok és a babák aludtak ott. Mindig szerettem volna fenn aludni, de sosem engedte anyukám.

Ma több mint 3 órát aludt a Fló. Nagyon kis aranyos volt mikor felkelt, nem is sírt. Csak szopta az ujját és vigyorgott.

Jó éjt mindenkinek!

Gabi3
inecsg

Sziasztok!!!

Pnka ma Hat hónapos!!!

Kapott tortát, persze inkább szétkente, mint ette, ami nem is bajKépKépKép

Vannak fényképek, majd ha kész lesz, felteszem.

Nem is mondtam, hogy mi mindent csinált tegnap: Elõször is sikerült felülnie!!! Elõször ugyan azzal a lendülettel orra is bukott, de másodszor megmaradt ülve vagy fél órát!!!
Mintha ez nem lenne elég, délután kint ült apájával a kertben, a kertiszéken, ami oda volt tolva az asztalhoz. Egyszer csak azt vette észre apa, hogy Panka belekapaszkodott az asztalba, és felállt!!!!
Sõt majdhogy nem felmászott az asztalra.
Nagyon tetszett neki ami ott voltKépKépKép

És mintha ez nem lenne elég, este a pelenkázón, amikor öltöztettem, hanyatt feküdt, majd mikor egy pillanatra elfordultam, hasra fordult!!!

Na ehhez mit szóltok???

Azóta is próbál felülni, még nem sikerültKép

Ja,én még nem szültemKépKépKép

Zsófi(37+3)

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok!

Ma egy kicsit nyugisabb napunk volt. Ma nem néztünk házat, bár délután elmentünk egy bnõmék házába Deszkre, úgyhogy ott is, meg az úton is csorgathattam a nyálam.
Milyen házat szeretnénk? Hát, a legfontosabb, hogy jó állapotban legyen, vagy legalábbis ne kelljen rá sokat költeni. Min 3 szoba, étkezõ, konyha, fürdõszoba, WC. Jó lenne egy kicsi kert is.
Az árak változóak. Láttunk bontás elõtti állapotút is 11 mFt-ért, de van jó is (itt pl. csak a konyhát kéne megcsinálni) 14 mFt-ért. Ami tetszik, az 70 négyzetméter 10,5 mFt.
Viszont a szoc. pol. csak új ingatlanra jár (2 gyerkõc 1,6 mFt), úgyhogy elkezdtünk építésen is gondolkodni. Egy deszki telek (közmûves) most kb.2,2 mFt. Érdekelne bennünket a könnyûszerkezetes ház is.
Egy biztos, nem egyszerû dolog.

Meghírdettem a lakásunkat.
40 négyzetméter, 1,5 szoba, földszinti téglaépítésû lakás, jó állapotban van. Ár: 7,65 mFt (ezek ennyiért mennek).

Lotti egy arany kislány, Deszken ült a szõnyegen, játszott magában, produkálta magát, amíg beszélgettem.
Képzeljétek, ma elaludt a földön (játszás közben!) 11-kor és 12 után ébredt.
Bármilyen állatot meglát, rendkívüli extázisba esik, kiabál rá, és hajtogatja, hogy "do-do". Eszméletlen pofa ilyenkor.
Kitalálta egy pár napja, hogy hogyan kell szúrósan nézni. Lehajtja kicsit a fejét, összevonja a szemöldökét. Persze mi meg majd bepisilünk a nevetéstõl.

A klinikán szerintem egy ember sem ért a szoptatáshoz, úgyhogy jó lenne, ha inkább nem mondanának semmit.
Jankának csak az lenne a jó, ha szopizna ezerrel.

Hosszú voltam.

Jó éjt!

Melinda
melinda29

Méri
Igy látatlanban teljesen összekevertelek MelindávalKép
Azért rámszólhattál volna, hogy ne Lottizzam a kislányodatKépKépKépAzért hittem azt, hogy még nincs egy évesKépKép
Na mostmár legalább tiszta mindenKép
Nina
nina74

Ágci! Köszi.

Katicával mi van, tudja valaki??

Zsófi! Várjuk a képeket!! Ha már egyszer sikerült neki, akkor hamarosan már rutinból megy majd.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Hátfájásra van valakinek valami csodaszere?
Nina
nina74

Nina,

gondolom a szoptatastol van. Nekem is minden ejszaka faj, csak oldalt tudok aludni, ha hatonalszok nagyon faj.

Amikor JAzmint szoptattam, mindenfelekeppen fajt ejszaka es lementem a foldre aludni, 1 kicsit jobb volt. + jo meg a maszirozas. 1 eve keszulok en is ra.
g.
gabomamo

Sziasztok csajok!
Mi is gratulálunk Ildikónak. Sok boldogságot és jó egészséget kívánunk! Kép
Épp tegnap voltam a klinikán. Ha tudom, hogy bent vannak, meglátogatom õket. De nem tudtam! Remélem könnyû szülése volt. Nagyon szurkoltam nekik, mint mindenkinek Kép

Képzeljétek voltam a strandon, szerdán délelõtt és tiszta kiütéses lettem mindenhol, amim kivolt a fürdõruhából. Nem ilyen kis pöttyök voltak rajtam, hanem egybefüggõ vörös hólyagszerû akármik. Az hagyján, hogy ronda volt, de úgy égett és viszketett, hogy majd bele õrültem. Elmentem a bõrgyógyászatra és kiderült napallergiám van. Ezt mondjuk már pár éve sejtettem, mert mindig kipöttyösödtem, de ennyire még sosem. Mivel nagyon fehér a bõröm egyáltalán nem szabad napra mennem. Na nem mintha eddig mentem volna. Én úszni járok a strandra nem napozni. Utálok napozni. Úgyhogy se szoli se napozás Kép hipóreklám maradok.... Kép Azért lett napallergiám, mert a környezetszennyezés miatt egyre nagyobb az ózonlyuk, ráadás még ez a rakás ultraibolya meg mittomén, milyen sugarak! Úgyhogy lányok,vigyázzatok nagyon magatokra. Csak hûvösbe napozzatok Kép

Ágci: Te profi vagy a netben, tudsz mondani olyan cimet, ahol a kisgyerekkori tej és tojás allergiáról van szó? És ahol receptek is vannak. Az allergiológus akinél voltam, kérdezte tõlem (mert cukrász vagyok), hogy van-e tojás meg tej, pl a kifliben, perecben, kenyérben... mert a kislánya tej és tojás allergiás és hogy milyen ételeket lehet adni neki,receptek...stb. Szóval 27-én kell visszamennem kontrollra és addigra gondoltam összegyûjtök némi infót ezekrõl a dolgokról, hamár õ orvos létére nem tudja..... Szóval receptek érdekelnének, meg egyéb infók, hogy miket ehet, meg miket nem egy tej,-tojás allergiás gyerek!
Elõre is köszi!!!!
Tényleg van köztetek valaki akinek valami étel allergiája van????

Pocakosok kitartás már nincs sok hátra!
Puszi
Enikõ

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Sziasztok,
Enikõ:
[url=http://szaszika.klubmail.hu/webmeku/tejliszt/" TARGET="_top]http://szaszika.klubmail.hu/webmeku/tejliszt/[/url]

A másik:
[url=http://www.tar.hu/frameset.phtml?path=/liszterzekeny" TARGET="_top]http://www.tar.hu/frameset.phtml?path=/liszterzekeny[/url]

Itt a baloldalon az Adott diétában fogyasztható termékeknél sok cég termékeinek összetétele olvasható, a pick tuti nem tartalmaz tej, tojást ás glutént. DE marhát nem ehet, tehát semmi olyat,a miben ez van, felvágotatt sem, mert az is allergiás reakciót válthat ki.

A 3. oldlaon még további tejallergiás cikket is találsz: www.tej.lap.hu, Tejallergiás blokk, de ezt nem olvastam át, receptek nem tudom vannak-e.

Ágci

Kép
Ágci

Enikö! Éppen tegnap volt a Navigátorban a napallergiáról is szó. Meg is állapitottam, hogy elég szörnyü lehet annak, aki ebben szenved.

Lányok! Meddig, ugy értem hanyadik hétig kell magnéziumot szedni? Mert én csak nyelem, de a doki nem mondta meddig ajánlott.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Karmen!

A 36. hétig. Úgyhogy nyeld csak nyugodtanKépKépKép

Zsófi(37+4)

Ui: Ma már rengetegszer ült fel Panka, úgyhogy már bizton állíthatom, hogy megtanulta!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Karmen
Én még a 38. héten is szedtem. A szülés elõtt 2-3 nappal hagytam abba. Szóval tényleg nyelheted nyugodtan. KépKép

Zsófi
Nagyon ügyi a kis Panka. Kép

A Ti picurkáitok is ilyen rosszul viselik ez a nagy meleget? Szegényrõl csorog az izzadság.

Edelweiss
edelweiss

Sziasztok,

voltunk ma Ildianyunal Simcivel. janka gyonyoru kislany, hatalmas dus fekete haja van, ki sem laccik a fejbore.
Jol vannak.

nu csok mindenkinek,
gabomamo
gabomamo

Edelweiss,

Jazmin feje mindig tiszta viz, furdetem delben mindig. Tiszta piros potty a melegtol.Simci aranylag jol birja, nem latom, hogy izzadna.
Mindketten 1 ujjatlan poloban v. kombidresszben vannak, es aludni is ebben alszanak betakaras nelkul nyitott ablaknal.
g.
gabomamo
gabomamo

VAN EGY NAGYON JÓ TEJ MEG TOJÁS MENTES SÜTIM.
majd ha vandi alszik leirom
nagybetû nem direkt
nina74

Hú, én már nem is f árasztom magam recept irással, Ágci annyi jót talált.
Néha nekem is igy kell fõznöm, mert sogoromék kislányának tej tojás meg még szója is kilõve.
Na ezek után adjak enni a kiscsajnakKép

Zsófi:
Panka tényleg nagyon ügyes. Vanda még nem tud ülni.
Sõt még hasról sem tud visszafordulni.
De hason pörög, és kuszik.

Gabomamo:
Elõbb utóbb csak megyünk a földre alukálniKép
Vanda is izzad ám rettentõen.Pisi meg szinte alig.

Enikõ:
Kaptál rá valami kencét?

Szegény Petra. Nem irigylem most.Ebben a fene melegben bent dekkolni a klinikán.

Melinda
A klinikán a legidõsebb csecsemõsnk talán van valami sejtése a szoptatásról. Én legalábbis egyedül az Õ szájából hlottam egyedül minél gyakrabban tesszük mellre.... kezdetú nótát. A többitõl semmit. A a nõszemély meg annyira nem volt szimpiKép

Képzeljétek amig lent voltunk du sétálni, kedves Apucika piros pontot akart szerezni.Úgy gondolta kitakaritja nekem az oljsütõt(ráfért) De hogyan??? Beletette a kádba,éds ott kzdte el mosogatni. Na képzelhetitek hogy nézett ki az egész fürdõszoba. Azt hittem infarktust kapok rögtrön. Még a törölközõtartó is csupa olaj volt. Vagy 2 órába telett mire helyrehoztam az okozott kárt.

Na megyek is:Jó éjszakát!
Nina
nina74

Halihó!

Ismét elõkerültem a könyvkupacok mögül. Tegnap sikeresen letudtam a záróvizsgám.

Látom nagy esemény történt szerdán. Kicsit megkésve de annál nagyobb szeretettel gratulálok Ildianyunak, sok boldogságot és rengeteg tejcsit kívánok.

Nálunk is fontos események történtek Gergõ életében: megtanult ülni és kinõtt a két felsõ foga. Mostmár több foga van mint füle. Nagyon szeret rágcsálni ezért csak a villával összetört fõzeléket hajlandó megenni. Sajnos mostanában nagyon keveset eszik, biztos a meleg miatt, viszont rengeteget iszik és szopizik. Ugye nem baj, hogy egy majdnem 9 hónapos gyerek még mindig 5-6-szor szopik? Vagy fogjam vissza 3-ra szopizást?

Sajnos rossz is történt Gergõvel, mert melegkiütéses lett a bõre és még a szeme is begyulladt. Szerintem a klóros csapvíztõl, mert néhány napja annyira pancsol fürdés közben, hogy mindig belemegy a szemébe a víz.

Most megyek tenni-venni.

Forróságmentes napot kívánok mindenkinek!

Kriszti
gykriszta

Kriszti:
Hova jársz suliba?
Nina
nina74

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?