sziasztok!
végre ideértem én is.
Először is a talin valakinek a kése az én kosaramba került, fekete nyelű kis kés, szóval meg van, majd valahogy hazatalál a gazdájához
Szuzy
szorítok Neked
Torta: én marcipánosat nem csináltam még. Színezés szerintem simán csak beleteszed és összedolgozod.
Krémet ugye így szoktuk
Mi is voltunk a traktor majálisan, délután jutottunk el, nagyon élvezték a gyerekek.
néztük a műsort is, de Krisztiánom olyan fáradt volt, hogy a Csepregi Éva ahogy kezdődött el kellett jönni, el is aludt szinte rögtön a kocsiba.
Majd ha időm lesz akkor kicsinyítek képeket.
Képek: bocsánat, hogy nem küldtem még, de így küldeni ahogy Tincsi is küldte én nem tudom. Na de ő meg ugye dolgozik, utána, előtte itthon csinálja a lábazatot. 2 hét múlva jönnek a festők addig be kell fejeznie. Közben a tetőhöz is megjött a faanyag, azt is elkezdte lekezelni
No de ez mind olyan, hogy ennél én segíteni nem tudok.
Krisztiánék holnap mennek az ovival Hollókőre kirándulni, na én nem megyek vele 10-14 óráig, nekem ez a legrosszabb időpont Eszterke szempontjából. Sógornőm megy majd vele.
Én meg megyek délután anyuékkal fel Starjánba mert Lilike holnap ballag az oviból, jól összejött megint minden egyszerre
Na meg ha már fenn leszek meglátogatom Tibi keresztapját is a kórházba
szóval ismételten nem unatkozunk
Ti tartotok gyermeknapot? Mi most nem igen megyünk sehová, bár valahol néztük, hogy lesz motoros verseny
nem jut eszembe a helyszín (itt van Nógrád megyében
) majd még kiderül.
Nika
sajnálom, hogy ilyen lett a bőröd.
Nekem is el kéne már jutnom a bőrgyógyászhoz. Nem tudom én mostanában sehová sem jutok el
Van olyan szemölcsöm amit meg szeretnék mutatni, ezt pedig nem jó halogatni, na majd ha Tibi délutános lesz, na meg a belgyógyászatra is kellene beutalót kérnem
csak oda ugye kell beutaló, de a sok járvány miatt nem akartam a házi orvoshoz menni
Na nem untatlak tovább titeket.
Ja, a sport szelet receptjét is írom majd