Sziasztok!
Mi is ideértünk!
Nekünk is jól telt a karácsony. Mindent sikerült 23-án elintézni. takarítás, sütés és még a fát is beállítottuk. 24-én én kezdtem el öltöztetni, de a végén már mindhárman csináltuk, mert az égősor minden éven beszívat. Persze nekem a mániám, hogy annak szépen csigaszerüen kell mennie és hát nem igazán jön össze mindig. A lényeg, hogy sikerrel vettük az akadályt!
Marci igazából félt tőle eleinte. Nézett is ránk, hogy mi ez, eddig nem volt itt és görbült a szája, de nem sírt. Egy kis barátkozás után már tépte is megfelé. Renden fenyőfánk volt, hagyta magát! Jövőre is megtartjuk!
A csillagszórót elfelejtettük, de majd valamelyik este meggyújtjuk. Igazából az volt a jó, hogy Robi be volt sózva, hogy vajon örülök-e az ajándékának. Végre nem kencét vett, hanem egy porcelán elefánt virágtartót. Azért olyan jó volt látni, hogy izgul. Én meg azon, hogy mit fog szólni a képkerethez. Tettem bele egy karácsonyi üdvözletet is, amin mi vagyunk Marcival. Anyós meg is jegyezte, hogy milyen szerény ajndékokat vettünk. Mondtam is, hogy nem erről szól a karácsony végre nekem, hanem arról, hogy együtt vagyunk. Marci rengeteg mindent kapott, de igazából nem tudja még értékelni a dolgokat. Majd lassacskán. Minden nap csinál valami új dolgot. Mivel az apjával volt 2 napot a takarítás, főzés miatt totál bele van esve az apjába! De Robin is látszik, hogy végre tud mit kezdeni a fiával. Szóval most teljes a szerelem kettőjük között, ha lehet ilyet mondani két pasira. Amúgy ezerrel pancol már fürdés közben, nyújtogatja a nyelvét és visít. Meg már kezd ügyesen ülni. Nem szabad fogni a kezét, így a lábaimmal kördveszem és ott garázdálkodik. Néha úgy belemerül a játékba, hogy nem is dől nekem csak nem veszi észre. Tegnap kipakoltam a kiságyát és abban volt egy kis ideig. Nagyon jól viselte tetszett neki az új helyzet. Be is tettem este eludni. Minden jó volt, de én nem aludtam nélküle egy szemet sem, így mikor 11-kor felkelt magam mellé vettem és aludtunk. 11 órát húzott le egyben, nem kért enni se éjjel. MOndjuk nem is aludt egész nap semmit és 6x evett nappal. Most többször kér enni, de kevesebbet eszik. Tegnap kapott burgonyás pulykát. Hú, hogy az milyen sz@r!!!!!!! Én kiköptem, ő hősiesen megevett 4-5 kanállal, de közben rázkódott. Mondtam is, hogy én nem adom neki, mert borzasztó íze van. Na, ki is hányta, így majd csinálom neki én a húsosakat. Attól félek, ha teszek neki bele gyümölcsöt, akkor nem fogja megenni nekem csak azzal, mint a répát, meg a tököt. De mostmár jól elvan az apjával, lesz több időm főzni neki, bár ki kell őket szolgálni. Tegnap már rá is kiabáltam Robira, mert mentem ki berakni a ruhákat a gépbe és közben Marci büfizett vissza. Na, nekem kellett bejönnöm és adni egy pelenkát. Persze neki 2 lépés lett volna, míg nekem az egész szobán át kellett trappolnom. De nála van a gyerek. Ó, mondom én néha gyerekkel megyek wc-re meg gyerekkel teregetek, neked meg csak a száját kellett volna megtörölni. Ezek a pasik!
Robi is itthon lesz most 2 hétig, ha minden igaz 100% táppénzen, bár ne lenne.
Orsi