Hali lányok!
Itt vagyunk.
Boldog Új Évet Mindenkinek.
Melinda és Vivi neketek pedig Boldog Szülinapot így utólag
A nyolc napba még benne vagyunk
Hát nálunk most elég lájtosra sikerült a szilveszter.
Dunakeszin voltunk délután a haveroknál. Mind a két családnál van baba, az egyiknél egy egy éves a másiknál meg egy három hónapos. Egy körül mentünk ki, kajáltunk egy étterembe aztán kb négy körül mikor elfáradtak a gyerekek mindenki ment haza. Úgyhogy mi már négykor túl voltunk a bulin.
Bár mi még nem haza mentünk, hanem a dokinénihez, mert a Bömi nem igazán gyógyult. Már lázas nem volt de nagyon köhög meg feketék a szemealjai. Úgyhogy úgy voltunk vele jobb ha ránéznek. És azt mondt a doki, hogy még mindig vannak tüszők a manduláján, úgyhogy kaptunk még egy adag antibiotikumot. Szegényt jól kiütötte ez a betegség most.
Aztán mire hét körül hazaértünk már majd szétrobbant a fejem, nem tudom mitől. Fürdetés, prüntyi altatás stb. Kilenc körül meg átjöttek az unokatesómék a dédivel meg a Zozokával aki annyi idős mint a bömi. De a Bömi természetesen nem akart vele játszani, hanem felakart menni az apjához aki a Prüntyit álmát vigyázta. Ők kb tízkor mentek el. Akkor felmentem Bömi aludt, prüntyi ordított. Mindeg felkelt a petárdákra, úgyhogy inkább fennmaradtam és lefeküdtem vele. A gábor meg lemet helyettem. Én már fél 11-kor aludtam a Gábor azért koccintott anyuékkal.
Szegény anyuék tök örültek, hogy itthon leszünk szilveszterkor, talán egy kicsit mozgalmasabb lesz az estéjük, hát nem jött be nekik. Elég használhatatlanok voltunk.
Hát kb ennyi, de mivel mostanában nem nagyon alszok a kisasszony miatt egyébként sem tudtam volna hajanlig fennmaradni, mert másnap én is használhatatlan lettem volana. Majd talán jövőre.
Most meg még élvezzük, hogy itthon van apa. Sokat játszunk, sétálunk stb.
Puszi mindenkinek