Sziasztok!
Kicsit lemaradtam...
Edit: csoda, hogy így együtt is tudsz róluk képet csinálni, nekem sokszor nem sikerül. Mire kattintok, már egyik ki is fordult. Nagyon aranyosak a fiúk.
Húsvétra ajándék: most kaptak a szülinapjuk olyan kisautót, ami 1 db. ceruzaelemmel működik, ha nekimegy valaminek, felborul,akkor visszafordul, átmegy a küszöbön is. Bálint nem nagyon értékelte, nagy hozzá, de Benedek annyira örült, úgy mászik utána! Szerintem nem lehet nagyon drága, a Tescóban vették nekünk. Majd lefényképezem.
Bálint kapott szilofont, azzal is játszik Benedek, ha birod a zajt. Olyan ügyesen ütögeti. Modjuk az inkább szülinapi ajándék.
Lola:
Te szoktál futni? Én nagyon szerettem régen, és most is tervezem, mert nagyon lassan fogyok, 1-1 kilókat megyek lefelé. Milyen gyakran mész?
Hugi:
Jó, hogy leírtad a játszóházakat, mi is készülünk.
Virágnak jobbulást kívánok!
Angi:
Én is gratulálok a fogacskához. Ma is voltunk a házatokban Ádiéknál.
Mi túl vagyunk a szülinapon, oltáson.
A szülinap jól sikerült, majd teszek fel képeket, a Stopban rendeltem a tortákat. Mindhárom nagyon szép volt, csak a gyerekekét ételfestékkel színezték, és minden olyan lett. Mindenkinek a ruhája, az ülőgarnitúra is. Benedek kapott egy állványos hintát, nem érdekli, Bálint hintázik benne egyelőre. Kapott még zenélő-bedobálós csigát, könyvet, ruhákat, napocska párnát, plüss leopárdot, fürdőjátékot. Bálint megkapta a törpeházat, a Corában találtunk. (MUPI: köszi az ötletet, de nem akartam használtan. )
Kapott még törpéket, szilofont, nyomdát, micimackós dominót.
Kedden voltunk a 3 éves oltáson, volt nagy sírás. De nem volt semmi mellékhatása. Nem is érezte utána. Most mondogatja, hogy ő nem akar nagy lenni, nem akar megnőni, mert mondtam, hogy legközelebb csak nagyon sokára kap, amikor már olyan nagy lesz, mint az unokatesója. Bálint 93 cm, és 12 kiló.
Benedek sajnos fogyott, két hét múlva vissza kell menni, bár azt mondták, ne aggódjak, sokat mozog, meg beteg is volt. Januárban volt 8230, februárban 8200, most meg 8000. 72 cm. Kúszik is, mászik is, kapaszkodva lépked egy-két lépést, ácsorogva pakol. Eszik rendesen, még akkor is, amikor beteg volt, csak kicsit kevesebbet. Most már kap mindent, bébiételt is eszik, de reggel pl. palacsintát evett. A darabos kajákkal sincs semmi gond. Kér a miénkből, mutogat, hogy a szájába adjuk. A vashiány miatt is lehet soványabb, remélem nincs baj.
Erika:
Látod? Viki nem eszik, mégis hízik. Benedek meg eszik, és fogy.
Megyek rendet rakni.
Sziasztok
Rena