Tegnap elkezdtem levelet írni, de a Gábor eltessékelt a géptől
Csucsu: még nem mondtam meg a kocsit
szerdán épp hogy hazaért a munkából már ment a ficiba, mire hazaért meg már aludtam.
Tegnap meg fáradt volt
Köszi a felajánlást a javításhoz, lehet, hogy élni fogunk vele. Majd jelentkezünk ha úgy alakul.
Apu: hát ez a parkinzon kór kb 3 éve jött, de egy pár orvos azt mondja hogy parkinzon, egy pár orvos meg azt hogy nem az, úgyhogy még nem tuti, de nagyon úgy néz ki.
Egyébként megszűnik a munkahelye valószínű és le akarja százalékoltatni magát, a dokija azt mondta, hogy simán leszázalékolják. A kórházba most viszont nagyon bizakodóak a dokik és azt mondták nyugodjon meg mehet dolgozni.
Majd meglátjuk mi lesz.
Gyógyszerrel egyébként valamennyire korrigálható, csak az a baj, hogy mindíg elmegy más orvoshoz hogy azér többen lássák és ahány orvos annyiféle gyógyszert írnak neki. Mos a kórházba is újjat kapott.
Virágos: igen valószínű, hogy rossz napjuk volt, mert elég fáradtnak tűntek.
Örülök, hogy sikerült elintézned hogy legyen szilárd burkolatú utatok. Eszembe jutott amikor mi dagonyáztunk még itt a táncsicsba ezer évvel ezelőtt, hát nem volt semmi. Tényleg nagyon jó lesz ha nem földutatok lesz.
Csütörtökön nem mentünk ficánka tornáram mert reggel írt a csajszi, hogy elmarad mert sok a megbetegedés. Már nem is mondom a Böminek hogy megyünk, csak amikor már tuti biztos, mert csak elkeseredik ha mégsem.
Úgyhogy mint ahog az Aprooka is írta, elmentünk a Momparkba mert tudod a Gábor is ott dolgozik, így legalább tudtunk vele is találkozni. Csináltattunk családi képet, ami amúgy is ritkán jön össze nálunk.
Na az ablakpucolás mára jó progi. Akkor megint csilli villi lesz a ház
Figyu, szeretném megkérdezni, hogy megkaptad a privit amit legutóbb küldtem kb 1-másfél hete?
Örülök, hogy a kis Attikát talán meg lehet műteni, biztos könnyebb lesz neki utána. Drukkolunk, hogy addig ne legyen megint beteg.
Nita: elkezdődött a suli? Milyen volt eddig? Tetszik?
Melinda: mielőbbi gyógyulást Viviennek. Remélem azért találkozunk egyszer a tornán
Na megyek én is pakolászni.
Pusza
Szilvi