Sziasztok!
Beszámoló következik, csak erős idegzetűeknek!!
Napokig őrülten fájt a fogam és pénteken az ügyeleten kihúzták... Sajnos nem lehetett megmenteniés miután kihúzták kiderült hogy hatalmas gennyzacskók voltak a foggyökér alatt
A heyl ahol megszabadítottak tőle a Ced-Dent volt élen Dr Szabó Leventével... Aki elég unszimpatikusan állt hozzám, kérdőre vonva, hogy miért nem jutott eszembe talán előre bejelentkezni múlt héten a magán rendelésre... Na ezen akkor már elszállt az agyam...
Kicibálta a fogam, beletett egy jókora gézt és viszlát..
Hiába húzták ki folyamatosan fájt, de olyanszinten, hogy azt el sem tudom mondani. Napi 3-4 Cataflammal próbáltam kihúzni, de vasárnap már nem bírtam tovább...
Egész nap őrülten fájt a kihúzott fogam helye, egyszerűen estére már zokogtam páromnak a fájdalomtól. Közben valami elég szúrós , kemény fehér valamit vettem észre a sebbe... Igy viszamentünk éjjel 12-kor az ügyeletre! Elég nehezen akartak beengedni minket, legalább negyed órát nyomtuk a csengőt! Ekkor kijött egy doktornő és csodát tett. Mondtam neki mi a helyzet, megnézte és közölte az a csont az az állkapocs csontom és bizony a doki pénteken úgy húzta ki, hogy egy pici helyen összetörte az állkapcsomat... Valamint kérdezte kaptam-e gyógyszert ugyanis ő úgy véli fogmeder gyulladásom van és ez okozza ezt a komoly fájdalmat......Nagyon fájt amíg tisztogatta a sebem, de végül rakott bele valami irtó keserűt és huss... elszállt afájdalom. Éjjel kiváltottuk az antibiotikumomat és már szedem..
Ennek ellenére, reggelre már gyönyörűen hőemelkedésem volt, de mivel ez egy baromi erős gyógyszer valószínüleg nem lesz komolyabb bajom...
Hab a tortán, hogy ebbe a szutykos időben megfáztam és nagyon fáj a torkom...és a plusz ráadás hidegrázásom volt és egyre feljebb kúszó lázam..
Párom hétfőn egész nap melózott én délutánra olyan rosszul voltam, hogy felkellni nem tudtam az ágyból..
A két 10 évesem próbált helyt állni, de közben látszott rajtuk az aggodalom, hogy most mi is lesz...
gyógyszer folymatosan megy befelé, torkom továbbra is olyan szinten fáj, hogy a Cataflame szedését még mindig nem tudtam abbahagyni:( Próbáltam már a kamilla teát mézzel, mézet tea nélkül, különböző torokfertőtlenítőket és mindeféle öblögető szert.. de csak nem múlik a dolog! Már az őrület határn állok, mert olyan nagyon fáj, hogy sírni tudnék, ha nem fájna még az is!:(
Szóval !! Véleményem az igencsak sötét az itteni eü ellátásról és most úgy általában mindennel szemben nagyon-nagyon rossz paszban vagyok!
Majd jelentkezem!
sziasztok!