Új privát üzeneted érkezett!

Orsi!

Nekünk sajna a kocsi miatt csak a péntek lenne jó, de még az is kérdőjeles. Az uram reggel elmegy ügyelni és majd csak kedd délután jön haza, de sszerdán is ügyel, így szerdán elviszi a kocsit és csak csütörtök délután jön, úgyhogy talán a péntek, bár nála sosem lehet tudniKép
Szóval ne hozzánk igazítsd a dolgot, ha sikerül összehozni megyünk, ha nem, hát legközelebb. Még a hugommal akarok alkudozni kocsi ügyben, de az is csak szerdától esedékes.

Pancsi!

Én is Lucát akartam, de a férjem leszavaztaKép
Jó hogy van évek óta neve, nálunk a névkérdés még a születésük előtt 1-2 hónappal is tisztázatlan volt. Kezdtük azzal, hogy írtunk egy listát mind a ketten és összehasonlítottuk. 2 fiúnév rögtön volt amiben meg tudtunk egyezni, de a lánynevek közül egy sem egyezett. Így aztán reménykedtünk hogy fiúk lesznek (bár az apjuk lányos apa akart lenniKép) Aztán mikor kiderült, hogy bizony két csaj, hát voltunk gondban! Végül az én listámról a férjem választott, az ő listájáról meg én. Még jó hogy ketten vannakKép

Ditke
ditke62

Sziasztok!

nekünk is a péntek a legesélyesebbKép

Ditke,
nálunk is hasonlóan történtKép fiúnevünk azonnal volt, teljes egyetértésbenKép hú a lányneveknél volt harc rendesenKépKép nálunk sem voltak azonos nevek a listán, így a listán kívüli Dorka győzöttKépKépKép

Pancsi,
a férjed nem is szólt bele? Luca és kész?KépKép

Krisz

Krisz
krisszie

Sziasztok Lányok!

Sajna ma reggelre Csenge betaknyosodott, úgyhogy a tali ugrottKép Gondolom utána Petra következikKép
De lehet hogy csoda történik és holnapra kutya bajaKép Szoptatok ezerrel, háthaKép))

Ditke
ditke62

KRISSZIE!
A Lucát ő hajtja már megismerkedésünktől kezdve:"ha nekem egyszer lányom lesz, Lucának fogják hívni". Mire ez az idő eljött, nekem is nagyon megtetszett.Még aRózát hozzá akarta fűzni, de azt határozottan leszavaztam, nagyon nem tudok vele megbarátkozni.
pancsika

Sziasztok!

Akkor legyen szerintem biztosra a péntek, mert a többségnek ez a nap a jó. Így akkor mindenki tud tervezni a hétre. kb.1/2 10-re el is tudunk készülni :o)

Ditke!
Jobbulást Csengének! Hátha Petra nem kapja el és péntekre még meggyógyultok :o)

Manóka!
Mi van a fiúkkal, meggyógyultak? És a köhögése Zsigának? Tudtok jönni pénteken? Berci nagyon várja Imit is, ha kérdezem, mindig mondja hogy de-de-de, Imi is jöjjön autózni vele:o) És utána odaszalad a nagyágyhoz és azt mutogatja, hogy huncutkodtak Annával meg Imivel a nagyágyon.(mármint Nálatok). Sose felejti el.

Kíváncsi leszek, hogy fog viselkedni ha itt lesz a sok gyerkőc és mindenki az ő szent játékaival fog játszani. Azért bízom benne, hogy most már elég nagyfiú ahhoz, hogy minden simán menjen:o)
Ja és a csajok is kénytelenek lesznek autózni:o), mert mikor kérdezem Bercit, hogy mit fog játszani a lányokkal, akkor mondja, hogy "a" és "sss", vagyis autózni és vonatozni:o)

Akkor várunk pénteken mindenkit, aki ráér!
Berci&Orsi

babafalva.hu vonalzó
brosi

sziasztok!

egy gyors bejelentkezés, mert fő a vacsim, tejberizs és apa egyfolytába mondja, hogy le ne égjen Kép. este csak két citromot tudtam enni eléggé rosszul voltam, pedig már kifele kéne hogy menjek belőleKép ugyhogy akkor kajára nem tudtam gondolni, de most meg farkas éhes vagyokKép

látom péntekre alkul a tali. az nekünk is jonak tünik remélem addigra flóra is rendbe jön. multhéten megfázott és még mindig köhög, de remélem péntekre rendbe jön.

holnap este megyünk 12. hetes uh-ra. nagyon kiváncsi vagyok PötyireKép remélem minden rendben van vele és ott fog ugrabugrálni.Kép

a névválasztás hasonló volt nálunk is.Fiu név az volt , de lány nevett rettenesets nehezen találtunk ki

Csenge!

jobbulást kivánunk neked. Flóra állandóan az ikrekről kérdez . róluk kell mesélni, hogy mit csinálnak éppen.

sziasztok
jó éjt
Enci
renci

ezt még fel akartam rakni. a gyerek ma vacsi után elmosogatottKép sőt a kádban anyát játszott és az én tüsimmal mosdott, hogy "olyan fincsi legyen a bőröm, mint anyáé" és még megis borotválta a lábát. teljesen leutánozta ahogy én szoktam. annyira jópofa voltKép

sziasztok

Kép
renci

Sziasztok!

Flóra egy tündérKépKép

rendelni fogok a heavy tools honalpjáról, majdnem minden akciós most. Akar valaki csatlakozni? felezhetnénk akkor a postaköltségetKép

http://www.heavytools.info/magyar.html

Krisz

Krisz
krisszie

Sziasztok,
csak nagyon gyorsan tudok, nekünk a péntek sztem nagyon jóKép de csak Imit viszem, a két gyerek együtt nagyon sok lenne a belvárosbaKép

Ditke,
menjen a szopi, meg nem is lesz semmi baj, egy kis takony meg, nem a világKép

Flóra édesKépKép

Krisz,
lehet, hogy találtam valamit, majd megmélezemKép

manóka

manóka
manóka

Sziasztok!

Most már az egész család beteg, nekem is szörnyen fáj a torkom, a két csajnak meg folyamatosan folyik az orra, úgyhogy a pénteki tali nekünk ugrottKép
Flórát nem kérhetném kölcsön? Vagy lízingelném... Elkelne nálam is egy ki segítség...Kép
Megyek, hulla vagyok.

Ditke
ditke62

Febr. 4-re vagyok kiírva (már csak 3 nap Kép), kisfiacskánk lesz, Matyi. Remélem, nem akarja idebent kihúzni a névnapjáig ;)
kismica

KismicaKépKép
hű mindjárt itt a nagy nap!!Kép drukk nektek!!!
írj majd, hogy mi volt!

Heavy Tools ügyben: 10000 Ft fölött nincs ptk, szóval annyit kéne rendelniKépKép

Móni,
választottál valamit?

többiek! nem tecc semmi?

Krisz

Krisz
krisszie

Sziasztok!

Orsi!
Mi is megyünk péntekenKép

Krisz!
Nekem most nincs szükségem semmire.

Ditke!
Jobbulást nektek!

Enci!
Olyan édes Flóra!Kép

Most ennyire futott. 2 napja nem iszom kávét, de rá kell jönnöm, hogy nem bírom nélküleKépKép
Iszom is egyet.....

Era

Era
Kép
era75

Sziasztok
Kismamaként találtam egy tuti otthoni melot.Ha érdekel valakit.infot kérj a mariann10@freemail.hu n.
mariann2

Sziasztok!
Ditke jobbulást nektekKép
Lányok hol van a Máltai játszótér?(egyszer már lehet hogy kérdeztem)
Nem vagyok valami jártas a környéken,és a héten már annyian kérdezték tőlem, hogy merre található.Ez a játszótér olyan mint a Pagony vagy van zárt rész is ?Ingyenes?
Többet nem kérdezekKép
Sárinak jövő héten lesz a farsang az oviba,
kapott a drágám egy cica jelmezt,egy a gond vele hogy fél tőle ,közölte hogy nem fogja fel venni ,és hogy a szobájából is vigyem ki.Most törhetjük a fejünket megint hogy mi legyen.
Egy biztos saját készítésű lesz.
Ja és még Orsinak is ki kell találnom.
Ha van valami ötletetek szóljatokKép
Enci,de jó nekedKép nagyon ügyi lányod van.
Kata
jázmin

Jázmin:9
Köszi a jókívánságokatKép
A Máltai kb. a Fay andrás utca végénél van, kicsit tovább kell menni a parkoló mellett, nem tudom az milyen utcaKép teljesen körbe van kerítve, bár szerintem nem annyira tuti mint a PagonyKép Ja, és úgy láttam van játszóház is, bár be még nem mentünk, meg talán kismotorok is, így nem kell otthonról cipelniKép Mi még csak hintázni jártunk a nyáron, de idén már remélem jobban fogják élvezni... Ja és ingyenesKép
Farsangi jelmez ötletem nem sok, de mondjuk én voltam egyszer varázsló, az házilag is könnyen elkészíthető, csak valami köpeny kell, amire alufóliából vagy más fényes papírból néhány csillagot vagy holdat, valamit varrsz, meg kartonpapírból egy tölcsért hajtasz amit összetűzöl és szintén néhány csillagocskával díszíted. Meg persze kell valami bot varázspálcának és ennyiKép

Mennem kell, fő a kajaKép A csajok kicsit jobban vannak, én kevésbéKép

Ditke
ditke62

a fenébe, beírtam egy csomót és elszálltKép((
Szóval sziasztokKép Köszi a jókívánságokat, a csajok már javulnak, én kevésbéKép

JázminKép
A Máltai kb. a Fay András utca végénél van, a pontos címét nem tudom, a Sétakert u-nál ahova kimegy a Fay András, tovább kell menni a parkoló felé és ott lesz jobb kéz felől egy kis dombon. Az egész körbe van kerítve, van zárt játszóház is, bár bent mi még nem voltunk, csak hintáztunk, talán idénKép Azt hiszem még kismotorok is vannak, hogy ne kelljen otthonról cipelniKép Ja és ingyenesKép
Jelmez: én egyszer varázsló voltam a farsangon, nem nehéz elkészíteni. Fogsz valami sötétebb köpenyfélét, varrsz rá alufóliából néhány csillagot, holdat (lehet hogy celluxszal könnyebb ragasztani?), meg kell egy szintén sötét (mondjuk kék) karton, tölcsért formázol belőle, összetűzöd és az lesz a kalap. Lehet egy gumit varrni az aljára, hogy ne essen le a fejéről. arra is ragasztasz csillagokat. Kell még egy bot varázspálcának, azt is valami fénylő papírral bevonni és készKép

Mennem kell, mindjárt kifut a kajaKép

Ditke
ditke62

Na, mire beírtam megint, meg előkerült. Megkergült a gépem. BocsKép
ditke62

Sziasztok!

Dorka is taknyos lett, így sajnos nem tudunk menni holnapKép
nem olyan vészes egyelőre, de azért nem kéne végigbuszozni a várost és gyerkőcök közé vinni.

Azért ha rohamos javulás mutatkozna akkor nem kizárt, hogy elmegyünkKép

Krisz

Krisz
krisszie

sziasztok!

jobbulást mindenbetegeskedőnek!

mi lassan kifele megyünk belőle. Flóra még egyet-eyget köhint néha.sztem már mehet gyerekek közé. tegnap voltak nálunk Annaék is, de azért ha ugy gondoljátok, hogy jobb ha nem szóljatok nyugodtan és akkor kihagyjuk a holnapi talit.

nam egyekegy csomó mosogatni való vár rámKép bár lehet hogy megvárom Flórit majd ő elmossaKép
sziasztok
Enci
renci

Sziasztok!

Renci!
Szerintem egy kis köhögés vagy nátha nem gond, gyertek nyugodtan. Szokniuk kell a közösséget, mert az oviban sem lesz mindig mindenki totál egészséges.

Krisz!
Húúú, Dorkának gyors jobbulást, hátha mégis el tudnátok jönni játszani.

Ditke!
Nektek is jobbulást! A legközelebbi talin már remélem ott lesztek egészségesen :o)

Akkor holnap találkozunk!
Orsi

babafalva.hu vonalzó
brosi

Sziasztok!

Nézzetek be www.babafalva.hu

Móni
ducijuci

Sziasztok!

Remélem jól sikerült a taliKép küldjetek majd képeket!!!Kép

Dorkának hőemelkedése van így itthon kellett maradniKép

Era!!
itt van felírva a civ4 beugrassz érte?

Krisz

Krisz
krisszie

Sziasztok!

Orsi!
Köszönjük szépen a vendéglátást!
Nagyon jól éreztük magunkatKép

Krisz!
Dorkának jobbulást!
Otthon lesztek hétvégén?
Majd felugrom érte valamikor. KösziKép

Hazafelé még vettünk lángost. Anna a felét megette, és még mindig alszik. Megyek is felkeltem.....

Era

Era
Kép
era75

Sziasztok,

Dorka,
neked is jobbulástKép

Mi is köszönjük a meghívást, nagyon jól éreztük magunkatKép Imi olyan aranyosan mesélte anyunak, hogy Nercinél voltunkKép

3-negyed7-ig aludt ő is. Addig meg, csináltunk egy kis lángost, mert, ahogy enlítettétek, megkívántamKép így legalább nem itt kellett büdösíteni, anyunak meg, amúgy is, külön van a konyha, a tűzhellyel az ablak mellett, így nem olyan gáz a dologKép

Fotókat én is várok, hogy megmutathassam IminekKép

manóka

manóka
manóka

Sziasztok!

Örülök, hogy jól éreztétek magatokat! Remélem máskor is jöttök játszani, mert Berci is nagyon odavolt :o)Most már egy igazi kis csapat lettek, annyira édesek így együtt:o)

Persze ő egy szemhunyásnyit sem aludt estig, most jöttem ki tőle. Nálunk már ez is haladás, este 10 és én máris kint vagyok a gyerekszobából:o)

A képeket küldöm e-mailben.

Jobbulást kívánunk mi is Dorkának és Ditkének meg a két kicsilánynak:o)

Orsi

babafalva.hu vonalzó
brosi

Ditke!
Boldog névnapot kívánunk Csengének!
Orsi&Berci

babafalva.hu vonalzó
brosi

Csenge!

Nagyon boldog névnapot kívánunk neked!
Era és Anna

Kép

öokkkűof(Ezt Anna üzeniKépKép )

Era
Kép
era75

Sziasztok!

Csengének mi is boldog névnapot kívánunk utólag is!!

nem találtam a naptárban a Csenge napot, aztán kiderült, hogy márciushoz volt hajtvaKép így használtam már egy heteKép

Krisz

Krisz
krisszie

Sziasztok,
képzeljétek, tegnap, amint a Corában álltam sorba, két gyönyörű kislányra lettem figyelmes, akik nagyban bevásárlókocsiztak, nagyon szépek voltakKépKépKép
Boldog névnapot kívánunk mi is CsengénekKép

Akkor pénteken jösztök hozzánk?

manóka

manóka
manóka

Móni,
megelőztélKépKép

éppen javasolni akartam, hogy legyen most már nálunk a köv. taliKépKép

Era,
húú nem írtam, itthon voltunkKép

Krisz

Krisz
krisszie

sziasztok!

Csenge mi is nagyon boldog névnapot kivánunk neked!

hhhj(ezt Flóra üzeni )

Orsi!

nagyon jók letteka képek köszi, hogy elküldted. nagyon jól éreztük mi is magunkat.Flóra délután is nagylelkesedéssel meséltróla, hogy milyen jó volt

én meg aztr hittem nálunk lesZ a taliKép, de teljesen jó az is ha hozzátok megyünk MóniKép

Era!

holnap anyósomnak nem kell sietni igy lehet hogy ő viszi el a muzsikára Flórit a 10 órásira és én majd odamegyek ha végzek:

na megyek mert reklamálás van,hogy még nem rajzoltam megteljesen a babátKép
sziasztok
Enci nm(és Flóra)
renci

Sziasztok!

Beleolvasgattam a topikba, és láttam, hogy talán Jázminnak babaruciboltja van? Azt szeretném kérdezni, hogy merre van? Sajnos Debrecenben nem nagyon találtam még számomra megfelelő bababoltot. A lánykám pedig most nagyon sokat nőtt, szeretném újítani a ruhatárát. Szívesen elmennék a boltba.Kép

Krisszie Kép- Ha jól olvastam, a kislányod Dorka. Nagyon sok boldog névnapot Neki!

És a Csenge babának is boldog névnapot!
jegesmaci

Szia Anikó,

Dorka köszöni a köszöntéstKépKépKép

a Te lánykád mekkora? hogy hívják?

az ajándék tigrisselKép
Kép

és így szeretiKép
Kép

Krisz

Krisz
krisszie

Sziasztok!

Mi is boldog névnapot kívánunk DorkánakKépKép Látom van kistigris, nagytigris... nagyon édesKép
Ja, és köszönjük Csenge nevében a köszöntéseketKép
Úgy néz ki hogy túléltük a náthát, bár még kicsit köhögnek, de már kifelé megyünk belőle.
Elvileg jövő héten következne a 15 hós oltás, de még várok egy kicsit, gyógyuljanak meg teljesen. Egyébként most jött ki egy csomó foguk, Csengének 3, Pepének kettő, biztos ez is lenyomta az immunrendszerüketKép
Aggódom Csenge miatt, még mindig nem hajlandó járni. Pedig ő volt az aki előbb felállt, lépegetett kapaszkodva, most meg csak mászik meg a térdén jár.
OrsiKép
Mondtad hogy Berci is elég későn kezdett mindent, mennyi idős volt mikor elindult?
Köszi!

Jó éjt mindenkinek!
ditke62

Ja, és majdnem elfelejtettem: nyertem egy 10.000 Ft-os kedvezménykupont egy utazási irodához, ápr. 15-ig lehet felhasználni. Nem akar valaki sielni menni? Én biztos hogy nem tudom igénybe vanni. Névre szólóan küldték, de ha érdekel valakit megkérdezem hogy átruházható-e. Itt tudjátok megnézni az iroda ajánlatait:
www.rekreal-sport.hu

Ditke
ditke62

Sziasztok!

Krisz!
Én nem is tudtam, hogy Dorkának most van a névnapjaKép

Dorka!
Nagyon boldog névnapot kívánunk neked így utólag is!
Kép

Krisz!
Jösztök pénteken? Ha igen, elhoznád a Civ4-et?

Manóka!
Megyünk péntekenKép10 körül jó nektek?

Kata!
A Máltai játszótér ingyenes. Van egy kis játszóház, azt is lehet használni, és az is ingyenes.
Amúgy a Nagy Domb mellett van, a Dienes mögött.

Jegesmaci!
Üdv ittKép

Era

Era
Kép
era75

Sziasztok,
végre,. bírtam írni egy hszt, erre alszálltKépKép

Dorkának mi is kívánunk így utólag Boldog Névnapot.Kép
Ezt már 3 napja meg akarom írni, de eddig nem sikerült még elküldeniKépKép Tiszta ciki már, komolyan.

Várunk benneteket holnapKép

Ditke,
végre, neked is sikerült küldenem egy levelet a címmel.

Enci,
nem haragszol, hogy így beelőztetek tali ügyben?

Jázmin,
a tortával végül mi lett? Fotó az ünneplésről?

A napokban Kriszta volt az eszemben, ha olvasol, írj magatoktól kicsitKépKép

Még azt akartam kérdezni, ha holnap feljönne gabi, és Marci, azt bánnátok?

manóka

manóka
manóka

sziasztok!
Ma szabadnapos vagyok ,gondoltam bekukantok hozzátokKép
Dorkának Nagyon sok boldog névnapotKépNagyon édi ahogy öleli a tigristKép
Orsi hétvégén moziba volt a Bambit nézte meg a kis barátnőjével,3 jegyet nyert a rádió által meghirdetett rajz pályázatra (Bambit kellett lerajzolni),alig hittem el mikor hívtak .Még sosem nyertünk semmit.
A tortát végül a Battyányi cukrászdából rendeltem meg,nagyon fini volt.
Jegesmaci üdv ittKépMiklós 14 szám alatt vagyunk,ha a Piac utca felől jösz bal oldalt.
Írj magadról.
Lányok mentek a Főnixbe megrendezett játszóházba?Kicsit húzósak a jegyeikKép Bár jó lenne elmenni a gyerkőcök biztos élveznék.
A farsang végül megoldódott Orsi Cowboy volt(jól írom?) farmer szerelés csizma ,nagy kalap.Sárinak holnap lesz,kapott egy bohóc sapkát krumpli orrt, piros ruci meg persze kifestem,a tigris jelmezt meg szerintem elajándékozzuk.Megyek takarítani,már egy órája elkezdtem de a végén mindig ide csábulok,úgyhogy ki is kapcsolom a gépet.
Sziasztok
Kata
jázmin

Sziasztok!

Köszi csajokKép

Akkor úgy néz ki megyünk mi is holnap, viszek mindenkinek mindentKép

Móni,
igen azt nagyon bánnánkKép
ugyanmár!! hogyne jöhetnének, amúgyis nálatok lesz a buli, azt hívsz akit akarszKépKépKép

Kata,
én is folyton idecsábulok, nem lesz ez így jó a lakás meg szaladKép
Ha nem lesz ilyen vacak idő, csak elmegyek én is a boltba. De úgyis szólsz ha jöttek cipőkKépKép

Krisz

Krisz
krisszie

Sziasztok!

Hú, de régen nem írtam.

Krisz! Nagyon boldog névnapot kívánunk Dorkának! Jaj, nagyon tündéri ahogy öleli azt a tigrist:o))

Móni! Mi is tervezzük a holnapot, úgyhogy ha nem lesz nagyobb hó, akkor megpróbálunk elevickélni a talira. Mi is 10 után érkeznénk. Berci már teljesen transzban van, hogy megint találkozik a gyerekekkel. És ha kérdezem, hogy vannak-e kis barátai, akkor hangosan modja, hogy de-de-de.

Ditke! Ne aggódj, Berci 15 hónapos és 13 napos volt, amikor egyedül kapaszkodás nélkül megtette az első 7 lépését egyik este. :o)

Akkor holnap találkozunk, most megyek, mert Berci mindjárt fenn és én még vasalni akartam.

Orsi

babafalva.hu vonalzó
brosi

Sziasztok!

Móni!

egyáltalán nemharagszom, hogy nálatok lesz a tali.sztem teljesen mindegy hol tartjuk, addig jo amig egyszerrre 3-an jelentkeznek, hogy lehet náluk a tali.
mi is 10 után megyünk.

Krisz!

Dorkának mi is nagyon sok boldog névnapot kivánunk! annyira drága ahogy öleli a tigristKép

Orsi!

én is azt terveztem, hogy egéyz délután vasalok, mert az már éppen időszerű lenne,de ma megint elaludtam Flóra mellettKép ez a terhesség egyfolytában csak az alvásról szólKép

na megyek felkeltem a csajt, merteste sose fog elaludni

sziszatok holnap tálákozunk
Enci
renci

Móni,
klassz volt a taliKép köszi a meghívástKép

Enci,
remélem Flóra megnyugodott hamar!

össznépi rajzolásKép

Kép

Krisz

Krisz
krisszie

Sziasztok!

Krisz!
Köszi a képeketKép

Móni!
Köszönjük a vendéglátást!Nagyon jól éreztük magunkatKép

Enci!
Flóra hamar megnyugodott?

Nadine!
Mi volt a dokinál?
Remélem nem lesz semmi baja Grétinek!

Megyek ebédelni.....

Era

Era
Kép
era75

Sziasztok

Gabi vagyok, a fedőnevemből nem derül ki Kép Még ismerkedem a babanettel, sajnos fogalmam sincs hogyan kell ide képeket feltenni, de remélem boldogulok majd ;)
Először is köszönjük szépen a meghívást, nagyon jól éreztük magunkat. Marci teljesen depibe esett, hogy haza kellett jönnünk.
Reméljük Grétinek nem lesz semmi komoly baja... Itthon Marci nagy lelkesen mesélte az apukájának, hogy "Anna, baba pisíííí" egy darabig nem értettük, aztán jöttünk rá, hogy együtt pisiltették meg a babát Annával...Kép

Már csináltam is egy albumot a táron, akinek megtalálom az emilcímét küldök is meghívót...Ha vki nem kap, szóljon....illetve én is elkérhetném a képeket?

Gabi
Kép
Kép
mininyúl

sziasztok!

Flóra egész uton meg otthon is Zsiga anyajegyével volt elfoglalva. még nem dolgozta fel.nagyon megijedt tőle. itthon már azt mondta, hogy Móni biztos lemost, meg kidobta a kukába. meghogyha legközelebb megyünk akkor majd le lesz huzva Zsigának a kardigánja és neki nem kell majd Zsigához nyulnia ha nem akar, mert nem tetszik neki az anyajegy.

nem tudom szerintetek ez normális, hogy ilyen ijedős? meghogy ilyen nehezen megy be minden egyes alkalommal a találkozóra?
én már kezdek aggódni. Nem tudom mit tegyek, tegyem ki több uj idegen helyzetnek, vagy inkább mosthagyjam még hadd érjen egy kicsit?

mondjuk az is igaz, hogy egész nap ilyen kis siróska volt. a kisujjamat felelmeltem és már azon is sírt. két napja már 6-kor fent van ugyhogy lehet hogy emiatt is érzékenyebb volt az átlagnál.

Mi történt Grétivel?

na megyek vasalniKépKépKép annyira utálok

sziasztok
enci
renci

Szia GabiKép
klassz a nick-edKép
amikor hsz-t írsz, alul a melléklet feltöltése gomra kattintva tudod tallózni a gépeden a képeketKépKép tök egyszerű viszont max 600x600-ast lehet feltölteni, szóval át kell méretezni a képeket.

Krisz

Krisz
krisszie

Gabi!

Köszi a meghívást a TAR-ra, de nem tudom megnézni a képeket.Regisztráltam magam, de azt írja nem jó a jelszavam, úgyhogy kezdhetem előrőlKép
Örülök, hogy ti is ott voltatok Móniéknál, remélem jösztök a többire isKép

Enci!
Felment a láza Grétinek.

Szerintem ne erőltesd Flóránál ezt a dolgot, lehet, hogy magától elmúlik egy kis idő múlva. Ha nem akkor érdemes valakit megkérdezni.
Tudod, Anna se az a nagyon nyitott gyermek, de azért alakulKép

Még itthon jutott eszembe, hogy Anna nagy kedvence még a Kippkopp mese. Na azt egész nap lehetne neki olvasniKép

Megyek, mert hiányol....

Era

Era
Kép
era75

Sziasztok!

Móni
Köszi a meghívást nagyon jó volt a tali!

Era
Este leszek Msn-en (sőt minden nap vagyok szinte egész nap) ha tudsz gyere és megbeszéljük a Spongyabobot. Józsi bármelyik nap be tudja vinni, reggel fél 9-9 között szokott arra járni. Vagy este 5-6 között

Gabi
Ténleg igazi tűz ez a Marci. Szerintem többet mozogott mint az összes többi gyerek összesen míg ott voltunk...

Enci
Nem tudom én a helyedben mit csinálnék. Nem lehet hogy flóra érzi a levegőben a változást, a tesót? És ezért ilyen anyás mostanság? Én csak azt tudom, ha Zsani lenne ilyen vinném minél többet, mivel így nem egyszerre majd az oviban kell hozzászoknia a társasághoz. Grétivel meg annyi történt hogy 11 után megéreztem hogy lázas, ott Móniék kapott egy germicidet. délután meg elvittem a Dokihoz (Kiss Csilla volt) Aki megvizsgálta és semmi különösebb okát nem találta. Viszont most egy hasmenéses lázas vírus tombol, remélem nem azt nyalta be. De mióta a láza elmúlt azóta semmi baja
játszik eszik és a hasa se megy... Kapott antibiotikumot hétvégére ha nagyon belázasodna remélem nem kell odaadni neki.

Na most megyek esti műszak, mi még csak nemrég értünk haza, pontosabban 6-kor...

Nadine

Nadine
KépKépKép
nadine

Era
Ez majdnem egyszerre ment...

Nadine :D

Nadine
KépKépKép
nadine

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: