Húúú, mennyit írtatok!
Rena, szegény Benedek most másztatok ki nemrég az előző bacikból és már megint...
Én is azthittem, hogy Soma péntek estére lázas lesz, mert nyűgös volt, kezdte fájlalni a lábát, torkát, 37,8 volt a "láza". De estére már "kutyabaja" volt!
Szerintem leküzdötte, komolyan mondom ez a közösség tök jót tett az immunrendszerének, már többször volt ilyen!
Szegény Kevin, hogy bírja a diétát? Roland nem kellt fel az éjjeli "műsorra"? Tényleg, egy szobában vannak?
Dorkának is jobbulást, neki is valami vírus?
Erika, tuti a foga miatt nyúlkál le a torkán, hisz biztos kínozza, szegény már azt sem tudja, meddig "nyúl be"!
Bíztatlak: ha így megszenvedtek az első fogakkal, a rágók, szemfogak már meg sem fognak neki kottyani- nálunk is így volt!
Angi, leírod a répatorta receptjét, légyszi-légyszi!
Remka esztergomi és a 2 kiskrapekjával mire ideér, már indulhat is vissza, a szabadban meg azért tovább lehetne lenni, nem 2 órát!-ez a magyarázat!
Ügyelet: én sem irigylem az orvosokat, főleg ilyen vírusos időszakban, és hát ha ugye elmegy, akkor az ottmaradó betegek várnak jócskán. Bár nekünk eddig 1-szer mondták (3 hónaposan), hogy nem tudjuk-e bevinni, akkor én is meglepődtem azért! Azóta meg már számítok rá, bár talán még azon kívül csak egyszer kellett bevigyük-nappal! Szerintem legközelebb mondd, hogy egyedül vagy vele meg a picivel, akit talán nem keltenél fel!!!
Jó estét mindenkinek!
Ja, képzeljétek el, tegnap a HírTv-n láttam egy műsort, az örökbefogadásról: Dobray György dokumentumfilmjét.
Itt a babaneten, az örökbefogadók topikjába írogatott egy pesti házaspár, akiknek végül egy tatabányai hölgy adta örökbe a kislányát. Mutatták a tb-i kórházat, uh-t, Pazárt, műtőt, műtétet, örökbeadó anyát, aki nyilatkozott, hogy miért döntött így és azt ahogy viszik haza a pici Lilit, aki 2005. aug. 25-én született az Andráska dr. nőnél!
Még sírtam is rajta!