Sziasztok!
Elébb a válaszok, aztán majd magunkról
Adri!
Látom te sem szerettél bele az új design-ba
. Elég lassú is azóta, vagy csak nekem?
Hogy megy a tanulás?
Köszi, hogy kitartasz a jó véleményed mellett rólam, még akkor is, ha már két hete nem válaszoltam a mailodra
Mi sajna a gyereknapról lemaradtunk. Pedig Mendi nagyon várta az ugrálóvárat
Remélem nem kapjátok el a barihimlőt már
Ana!
Biztos nagyon ari Milán
. Képet raksz a buliról?
Kata!
Én is írattam fel mentolos hintőport, de épp nem volt nekik, és hát nem tudtam(ok) visszamenni már. Ati ugyebár reggel fél héttől fél hétig nincs itthon, ezenkívül meg csak ügyelet van.. na, de nem rinyálok
Raul hogy van? Jesszusom, hát te sem vagy irigylésre méltó helyzetben
.
Edit!
Aztaa! Mostmár tényleg félek! Mennyivel másabb nála , mint a gyerekeknél? Úgy értem, én meg úgy voltam vele, hogy max én is pettyes leszek, meg viszketek, csak tovább. De ezekszerint nem így van
. Vannak más tünetek is? Ő mióta küzd vele? És miért kellett hívni az ügyeletet? Bocsi a sok kérdésért, csak hogy legyen fogalmam mi vár rám..
.
Sztem, ha rajtad még nem jött ki, már valszeg nem fog, legalábbis reméljük.
Remélem Zsolti is hamar kilábal belőle, szövődmények nélkül. Ati meg Anna hogy van? És te hogy állsz még energiával, meg lelkierővel??
Rbetti!
Hmm, tényleg jó napjaitok vannak. De szeretnék én is kertben kajálni
. Jó, tudom, mindig ezzel jövök
.
Édes lehet Milán taps közben. Nincs róla képed ?
.
Hú, az uradnak elég veszkós hobbija van. Vagy nem csak hobbiszinten űzi?
No, és magunkról:
tudom, a betegség sohasem jön jókor, de nekem most baromira nem jókor jött. így ugye lemaradunk minden gyereknapi, családi rendezvényről
. Ráadásul végre jóidő van, mehetnénk mindenfele, ehelyett itt kuksolunk a négy fal között. Kínomban már házikót építettem az erkélyre a gyerekeknek
, hogy a nap azért ne süsse közvetlenül a kis bőrét a csajnak, mégis kicsit levegőn legyen.
Mendi egyébként jól viseli a dolgot, tegnap óta már egy petty sem jött rajta, és amúgy sem volt rajta, csak kb. 50-60 db pöttyöcske. Szerencsére ezek sem rossz helyen. Az arcán kettő darab volt csak. Nem is viszket neki, legalábbis azt mondja, úgyhogy jól viseljük nagyon. Nem lázas, nem nyűgösebb az átlagnál.
Ma viszont valami front lehet vagy nemtom, mert meg vannak bolondulva teljesen. Sírnak, rínak egyfolytában
, veszekednek stb. Sztem mostmár Kevinen is kezd kijönni a dolog, úgy értem gyengülhet a szervezete, mert olyan álmos a szeme mindig, meg nem is tudom, hát úgy látom. Én is egyre vészesebb vagyok, bár lehet csak pszihésen
. Nem tudom kialudni magam, fáj a szemem örökké, meg a nyakam is, de nagyon. És miért pont most?? Már ha 4 hónapot kibírtunk nélküle, lehetett volna még 2-3hét. Azt ugyi írtam, hogy Atinak nem adnak szabit, most anyósomnak is extramelók vannak, úgyhogy ő sem nagyon tud eljönni, tehát semmi esélyem
. No, mindegy, így jártam:) Remélem anyu ma beugrik látogatóba, és addig el tudok menni boltba, mert nincs kenyerem
No, lelkem kiöntve