sziasztok!!
Éva-a szex is szokott hatni, a spermiumok tesztoszteron tartalma beindíthatja a szülést--ha van rá kapacitás, hajrá!!
Ildi-kedves vagy, a szövegem a saját cinizmusom betűbe öntve.
végül egy borosüveg méretü gyertyát vettünk, ami pont úgy néz ki, mint egy jó üveg bor.
Ennyire futotta az ötletládából.
Hajni-a hanygyákról azt olvastam, hogy akkor lehet kiirtani, ha a méreg a bolyba jut a királynőhöz, a Bábolna cég gyárt csapdát, a Raid meg nagyon jó hanygyaűző habot, amit az útjukba kell fújni.
Kitartás!!
lakótelepi "blokkban" csótány a divat.
Remélem mindenki túlélte a vendégsereget és holnaptól ismét "egymáséi"lehetünk
Zita-Ábel tanulmányikirándul Olszhonban, nagyon üres a ház nélküle(kéretik nem röhögni kárörvendően) és mi tagadás, féltem is a jólelkű, nagyszájú, kedves-bohém kamasz magzatomat...
pedig van itthon utánpótlás...
Ma dinka voltam-vagyok, de öregszem...apa lecserélhetne egy divatos plázacicára...habár az többe kerülne és nem köpné ki a belét más szakajtókosárnyi idegen kölkével.
szóval múlt héten beáztatták a fiaim a telefonom némi gyümilébe és édesen lefeküdtek aludni.
a telefon meg szívta vitamint magába gőzerővel, szörcsög is az akku trendesen...tehát kipurc.
Ma elhoztam a hugom által kedvezményesen vásárolt szupr újat, beakartam állítgatni ezt-azt és sikeredett elcseszni a pin kódot 3*-kéri a puk kódot, de az meg nincs a vételi csomagban, holott elővakartuk és mégse.
tehát összefoglalom:van új telefon, ohne kártya.
Holnap a kedvesem bemegy a személyijével meg a telefonnal a központba, hátha segítenek valamilyen úton-módon.
na ennyit a tavaszi zsongásomról...köszi a türelmet
k