Sziasztok!
Itten vagyok én is,pénteken megint volt egy hányós bulim
.Asszem a terhességi vitmain nem tette jót...nálatok volt ilyen?Mármint hogy a vitamintól hányingeretek volt?Mert hallottam már róla,de nem akartam elhinni...De más okot nem tudok.
Bekaptunk egy vírust is,így Bulcsú mamázik ezerrel,én meg dolgozok...nem annyira ezerrel
!
Móranya
Köszi a drukkot,csak holnap tudok menni kontrollra,bár azt mondták,nem muszáj sietnem,de ha visszarendelnek,ugyan ki nem siet megtudni,hogy minden okés-e???
Egyébként Bulcsúval is volt visszarendelésem,ott meg az egyik méhartériában nem volt túl jó az áramlás(naná,hogy a papíromon nem ez volt),de aztán persze minden ok lett.Csak hogy fontosnak érezzék magukat
.
Az én fogaim?
jó,jó,tudom...Egyébként nálunk napra pontosan 6 hónaposan jött az első,de én már 4 hónapos korában meg voltam róla győződve,hogy jönnek..
Szóval kistesó
.Én majd drukkolok
!
Azért rendes ez a gyerek,hogy éjjel legalább nem sűrűn zaklat
.Babakocsis sztori szép lehetett...hogy bírtad???
Rupetra
Hűűű,ez a súlybecslés aztán igen!!!!Gáspár volt az,aki a barátnőm lányának a veséjét összetévesztette a belével.Már midenfélét ki akart találni,amikor bement Jósa és mondta,hogy az nem is a bele,hanem a veséje
!Na,ennyit róluk...De 700 gr tévedés!Hasonlót csinált Pfund is egyik ismerősömnek,hogy mekkora babája lesz és nem lett 3 kiló
.
Megfullad
...na még ilyenek kellenének..igaz szinte egy szót sem szólt Josa a vizsgálatnál...csak azt mondogatta,hogy tud ilyen lehetetlen módon feküdni ez a gyerek
!
Ivászat
.Legalább a strandon már nem lesz gondotok
!
Családi házat keresek,ha lehet,mert a kedves alattunk lakó szomszéddal nem jövünk ki...ne meg most tudnánk végre lépni...de eddig csak lelomboztak
.
Milyen az a tejcsorgató buli
???
Sziklakertet építesz???Jaj de jó,azt én is imádom!!!!
És mit akartatok fúrni???
Csirkesz
Hát örülök,hogy jól vagytok olyan messze!!!
Nem is kell méregetni azt a legényt,ha eszik,akkor ugyan minek
!bár én is eszem,aztán apukám szt azért vagyok (már nem
) olyan sovány,mert tuti férges vagyok
!
Gratu Botinak a négykézlábhoz
.Lassan futhatsz utána!
Azért mesélj,milyen kint?
Nem jó a Norbi?Eddig azt hallottam,hogy tuti...nehéz csinálni?Na,nemmintha nagyon komálnám...meg kéne...
KOmoly a költözés,most megtehetjük (végre) anyagilag,csak amikor ezt vettük,még ezt nem tudtuk...Na meg mint írtam, a szomszéd....Csak hát egyedül elég nehéz házat nézni...Pláne,hogy mindig hülyének néznek...Ja,igen,családit....Jó lenne.
Fiam szt tuti lány,ő kezdettől ezt mondja és állítólag megérzik
!Jaj,csak még ne aggódjon Apa,addig hozunk még össze lányokat
!
De hosszú haja lesz,az tuti,mert nagyon ég újabban a gyomrom
!
Kirri
Néha írjál magatokról is ám
!
Mi van a legénnyel???
Fogyókúra?!!!Norbira sokan esküsznek,meg nálunk az a 90 napos diéta volt nagyon jó,sok kolléganőm csinálta eredménnyel...Ki is kezdte a babagyártást ott a munkahelyen?
Pusszantás,Anyapoc