Sziasztok!
Orbis, nagyon szép kis arcocskája van a Picurkádnak. 4D-t nem csináltatok? Azt is feltehetnéd, abból többet gyönyörködhetünk. Ha lesz egy kis időm, majd felrakom a miénket is.
Theo, Osoa! Kösz a bíztatást, néha én sem tudom eldönteni mi legyen, és nagyon elbizonytalanodok, amikor valami új módszert vezetünk be, de vannak esetek, amikor már nem érdekel a következetesség, csak az, h. mindenkinek jó legyen. Soha nem tudnám D.-ot sírni hagyni, nagyon megvisel mindig ha sír, de gondolom ezzel ti ugyan így vagytok.
Nnna, lépjünk túl, ma baromi sz. napom volt, egész nap mostam, teregettem, vasaltam, kaját csináltam, mostam, pelenkáztam, etettem, altattam, sétáltattam, vasaltam, mostam, kaja, etetés, játék, fürdi, altató stb.--mint egy gép. Olyan, mintha nem is lett volna nap, csak egy csomó elintézetlen dolog. De láss csodát, véget ért, és nagyrészt a kitűzött dolgokat megcsináltam. Minden hétfőm ilyen "retek", de még mindig nem tudom megszokni. Már nagyon várom a jó időt, mert kezdek belefásúlni ebbe az egyhangúságba. Ha meleg lenne, akkor nyakunkba vehetnénk a várost, és nem kellene azon aggódni, h.melyik kakaszagú pelenkázóban fogom megetetni a Picúrt, ha már nem bírja a strapát-és főleg mit kap el út közben, vagy éppen ott helyben. Jó lenne elutazni, vagy valami különleges dolgot csinálni, vagy csak valami újat. Na jó, leszállok a földre. Ez egy ilyen nap, munka közben el-elábrándozik az ember.
Be is fejezem. Azért írjatok, veletek is van néha ilyen, vagy csak én vagyok ilyen lehetetlen alak???
Osoa! Teljesen együttérzek, én sem bírom nézni, a a Pöttöm szomorú, vagy csak bágyadt. Azt a Smeca cuccot a dokitok adta???Mi ez a csodaszer??Apropó doki, még mindig uaz??? Esetleg a homeopátiás doktor??? Reménykedjünk, h. gyors lefolyású ez az egész. Gondolunk rátok!
Na, megyek mostmár, mert dög fáradt vagyok és az alvással nekem ugye nincsenek gondjaim
))
Üdv mindenkinek, és szép álmokat!
Atka