Sziasztok!
Hétvégén otthon voltunk megint, szegény gyerekbõl biztos vmi nagy utazó lesz!
Úszáson sem voltunk, mert úgy volt, hogy szombaton hazajövünk, de aztán elhúztuk egy kicsit az idõt, így aztán csak vasárnap indultunk vissza.
De jól éreztük magunkat, és a kicsi is. Felavattuk az új babakocsit is, apuka az Intersparban "rodeozott" a kicsivel.
Gabomamo,
köszi a képeket, én is küldöm majd mindenkinek. A {} jelbe: "smile"-t kell írni.
F.Anita,
jobbulást Marcinak, remélem csak vmi kósza baci volt! Küldök neki gyógypuszit!
Norcsi,
én szedem a tablettát, csak hetente 1x mindig elfelejtem beszedni. Nem nekem találták ki! Nálam szerencsére nem csökkent a tejtermelés. Talán az elsõ 1-2 nap furán nézett rám Gabó, de más jelét nem tapasztaltam a negatívumoknak. Illetve, azt vettem észre, (bár lehet, hogy csak én kombinálok), hogy amióta szedem, kínkeservesen adtam le néhány dekát.
Lehet ez? Addig, meg csak úgy olvadtak le a kilók.
Amúgy ez a téma nagyon jó! Mindenki mondja nekem is, hogy hiszen nem is látszik! Jó-jó csak ruhát nem tudok magamra venni! Márciusban Dunaújvárosban aztán megelégeltem a dolgot, tudod hol vásároltam? Bementem egy Xl-es üzletbe. Csak az a baj, hogy ott meg nagyon kevés a most divatos darab, inkább elegáns 40-50 évesekre valók vannak. De talán érdemes megpróbálni. Ja, és hát az árak sem olyanok (sajnos) mint a piacon!
A találkozó nekem ok, ha lehet, ne pénteken legyen.
Bocsi a szómenésért, sziasztok:
Ágci