Sziasztok!
Hajni!
De jó hallani Rólatok! Remélhetőleg most már minden betegség messzire elkerül, mert ez nem semmi sorozat volt! Nagyon fárasztó lehet, még jó, hogy a lányok angyalok! Apa hölgykoszorúban
Zsuzsa!
Nagyon boldog szülinapot! Most milyen torta lesz?
Nekem jöhet a tábla (jó ötlet volt
), Ádám névnapja egyébként szept. 09. Csak szólj, milyen címről jön, mert az ismeretleneket automatikusan töröljük. Bár a Te címed ismerem.
Gabi!
Nagyon aranyos vagy, hogy megcsináltad a táblát!
Bevallom nekem is eszembe jutott régebben, de akkor lusti voltam, most meg már időm nincs.
Kata!
Én kikenem a muffin-formát és nem teszek bele papírt. Próbáltam kenés nélkül is, de akkor kicsit beleragad (nem vészesen). Mikor az Alsó-parkban sétálunk, mindig eszembe juttok.
Szóval a bárányhimlő benneteket sem került el, de Gergő hősiesen viseli
Anyósoméknál szánkóztunk hétvégén, de Ádám még nem igazán élvezte. Úgyhogy csak jövőre veszünk.
Terika!
Látod, érdemes volt idejönni!
Már találtál is társat a sétákhoz. Jó sokan vagytok már Veresről!
Manó!
De jó, hogy Dorka szereti a bölcsit! Én kicsit izgulok, mert szeptemberben visszamennék dolgozni, és akkortájt fogunk költözni is(remélem). Nem tudom, Ádámnak hogy fog tetszeni.
Én egyébként gyakran olvasom a topicot, csak az írásra nem jut idő általában. A lakást sikerült eladnunk, legalább már egy gonddal kevesebb. Ádám nagyon jól bírta az idegenek jövés-menését. Egyébként nagy csibész és rengeteget beszél, sok szót szinte hibátlanul ejt.
Az építési endedélyre még várunk, a főépítész nem találja elég díszesnek az épületet. Már az is baj úgy látszik, ha az ember nem csicsás palotát épít. Remélem, nem kell sokat változtatnunk, mert az előírásoknak egyébként megfelel a ház. Na, nem panaszkodom!
Mi is nagyon élvezzük a tavaszias napokat, de az igazi tavaszra még biztos várni kell. JÖvő héten elutazunk egy hétre Hévízre, jó lenne akkor is egy kis szép idő. Nyaralni az építkezés miatt úgysem fogunk.
Betegeknek jobbulást és használjátok ki a szép időt!
Sziasztok
Kriszta