Na, en is itt ...
Jelen pillanatban mindket futyis alszik, bar ki tudja, meddig...
Gyurika 1 honapos es oriasira hizott. Csodalatos baba, alszik, eszik, alszik, eszik, neha neha csikargat es sir, de csak modjaval. Tudja, nagy hiszti nem illene most a kepbe.
Olikam viszont eleg nehez korszakot el meg, esti elalvas nehez, sokat ebred, koran kel, sok a hiszti. Apjuk rinyazik az anyjaval, o sincs toppon. Igazabol en is csak azert vagyok meg formaban, mert a 2 gyerekhez valo ejjeli tobbszori kelesben anyosom besegit neha, ilyenkor ajultan alszom Oli mellett, mert "csak" hozza kelek ejjel. Mostanaban sokszor masfel orat is ebren van hajnalban. Eleg gaz.
Szoval most kicsit borult a helyzet, anyosek 4 nap mulva utaznak haza. Gatyaba kell raznom egy par dolgot, remelem, birom majd. A lakas romokban, elontott minket a retek. Nem is tudom, hol fogom kezdeni
Meg a ferjem is megjegyezte, hogy nagy a kosz. De mondtam neki, amig vendeg van (immar november ota megallas nelkul) en nem farasztom magam. Anyosomek ugy is vakok, nem latjak, ha feltakaritok. Ja, es tele lettunk hatalmas csotanyokkal es meg hatalmasabb pokokkal. Hogy elhanyjatok magatokat: Olikam almaleves uvegen minden reggel van csotanykaka. Egyik ejjel meg Gyurihoz mentem ki a kisagyhoz etetni, erre a feje mellett lattam elslisszolni egy orias csotanyt.
Egyszoval most nagy valtozasokat kell bevezetnem. Hab a tortan, hogy anyukam es apukam is kitalaltak, hogy meglatogatnak minket aprilisban. Koszi
Nem tudom, hogy miben tudnank segiteni, hacsak nem a szemtdombunk megnagyobbitasaban
Fogynom is kell jo 10 kilot. 63 vagyok stabilan, akarcsak Oli utan, amig anyosom hizlalt, nem valtozott a helyzet. Aztan lepattant rolam 7 kilo 2-3 het alatt. Tenyleg nem fogyoztam. Most is ebben bizom. Tegnap futottam a busz utan. Hat, nem volt jo erzes. Rengett rajtam a haj, kapkodtam a levegot. Cel az 52 kilo.
Vegigolvastalak benneteket. Most csak roviden reagalva....
Januari projekt
En mar azt sem tudom, milyen honap van, mert itt telen van nyar, meg forditva. Rima es meg ki lesz akkor terhes
Most meg fogtok lepodni, de mivel mi juliusban hazakoltozunk, es van meg itt a vilag vegen 3 embrionk, azokat magunkkal kell vinni. Ha megtapadnak, en mar terhesen utazom haza. Ja, es otthon is van meg 3 vagy 4
Rima, ez a Leon nem semmi
De azert ugye magyarul is tanitod
Bambi, koszi, hogy ide is irsz
Nem teszel fel ide is kepeket
Csak mert a blogod nekem messze van
Edu, en is boldog szulinapot kivanok Monsternek
Hol vannak a szulinapi kepek
En nem latom oket. Sokat gondolok ratok. Remelem, fiad rossz kedve lassan valtozik majd. En rossz kedvet nem szoktam Olinal tapsztalni, sot
Inkabb csak faradsagot.
Kolyok, orlok, hogy jol vagytok
Akkor most megengedik megis a sima szulest
Juhejj
Na, mara bucsuzom. Jovok majd, ha kiretkeztem magunkat
Pusszantas
ui.: es egyi sem ebredt meg fel
Na megyek is elszivok egy bagot