sziasztok!
Bocsánat, de olyan zsúfoltak voltak a napok, hogy nem volt időm, csak olvasni.
Le vagyok mindennel maradva, az elmúlt 2 hétben szinte sosem voltunk itthon, na meg anyósom jár almát szedni, hétvégén meg szüretelni, így még hétvégém sincs, akkor is főzni kell. így takarítás, vasalás csúszik mindig
Lecseréltük az autót
így az után rohangáltunk, a másikon még volt kölcsön, fel kellett Pestre menni elintézni. De most már talán nyugisabb.
Az udvarunk mint egy óriási vakondtúrás
nekünk a vízvezeték a szomszéd udvarán megy, úgy döntöttünk mielőtt újra betonozunk előtte átvezetékeljük. Ráadásul talán a héten még fát is hoznak, hogy hová teszik majd fogalmam sincs
szóval ismét nem unatkozunk.
Tibi most szept. 1-től 2 műszakban dolgozik, és hétvégeken itthon van, illetve ha lehet túlórázik.
Illéstincsi
voltunk bent az Auchannban kedden. Ott mindig is szerettem gyerekruhákat venni, mert olcsó és jó minőségű. Most nagyon jó akciók vannak.
5 db.-os ujjatlan kombidresszt 700 ft-ért volt. nem is igazi ujjatlan hanem olyan spagettipántos, de jó anyag.
Hosszú ujjú body pedig 200 ft.-ért is van már, és nem csónaknyakú, hanem nyakrésznél patentos.
Mi Eszterkének vettünk őszre cipőt 1000 ft.-ra leárazva, de nem kínait, hanem rendes nubukos, nyersgumi talpú, szóval a jó minőségű cipőt
majd lefényképezem ha érdekel valakit
Iskola, óvoda, hát elkezdődött, a múlt héten. Krisztiánom 3 nap után lebetegedett
a héten már jár, de kíváncsi vagyok meddig.
Tegnap a csoportjukból az egyik kisfiúnak egész nap ment a hasa, hogy simán e vagy vírusos, az ki fog derülni. hiába nem játszik a fiam ezzel a kisfiúval a ha átvehető tuti elkapja
Eszterkének meg ismét vizeletet kell nézetnünk, utána majd ismét tenyésztés, de ezt csak a jövő héten csináltatom akkor délutános a párom és fogok tudni szórakozni ezzel.
Szuzy
ovival egyetértek, elég egyszer beszoktatni őket, akkor sem valami könnyű
Szilárd melyik oviba is fog járni?
Míg jó idő van összehozhatnánk azt a játszóterezést
Neked mikor szokott Szilárd aludni?
A kis ruhákat is elvinném amiket majd összeszedek végre. annyit ehhez hagy kérdezzek postán juttatod el, vagy személyesen? mert vannak bébiételeim is kimaradva de az ugye nehéz. Szívesen odaadom azokat is
Nika
munkahely reméljük jó lesz.
Szomszédasszonyom most júniusban ment ki Ausztriába, nagyon szeretnek kinn lenni
na elköszönök költenem kell a manókat és irány az óvoda