Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok!

Mi se sokáig voltunk lenn a Plázán. Szétnéztünk, és egy kicsit néztünk a műsorból.
Kutyabemutató volt, na azt a gyerekek díjazták ám :wink: :wink:
Szerencsétlen árusoknak jól odavágott az idő.
Ezekbe a felfújhatós játékokba be, meg be nem engedtem volna a gyerekeket úgy mozgott mind, olyan szél volt :shock: :shock:

Megvolt a vizelet kontroll, az sem valami híres.
Most vizeletet kell tenyésztetnünk, postai úton küldjük Bp.-re, mint a székletet :roll: :roll:
Meg hasi uh-ra kell időpontot kérnünk.
Ha szintén pos. az eredmény akkor gyógyszer és vérvétel is lesz :cry: :cry:

Illéstincsi
milyen gyorsan telnek a hetek.
Elkezdtétek már megvenni a babadolgokat?

Szuzy
Kép

Nézitek az olimpiát? én úgy szeretem :wink: :wink:

Dina
munkahelyhez gratulálok.
Picúr addig a nagyikkal lesz? Mikor kezditek majd az ovit?

Mindenkinek szép napot: Gabi

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Sziasztok!

Gabi! Köszi szépen!
Anyósodat láttam a picit tolni, de Titeket nem. (mármint a Plázán)
Szegény Esztike! Mi lehet a baja?
A múlt héten mi is voltunk doki néninél, mert gombás lett a popsija Szilárdnak. Szerencsére már alig látszik belőle valami, de még viszket neki, mert vakarja a popóját..

Csajok! Nemsokára szeptember, jön az ősz. Úgy utálom! Megint fűteni kell, meg vastag rucikban járni. Mennyivel jobb nyáron! Élvezzük ki az utolsó nyári napokat, mert ugye aug 20 után általában itt az ősz, s vele együtt a hüvösebb idő. Jó lenne még hétvégén strandolni egyet, de szerintem pont be fognak törni nálam a vörösök.Vagyis tutira, már ma kellett volna. Most nemkapkodja el, bezzeg a múlt hónapban egy héttel korábban jöttek, és dupla ideig kitartottak....

Mi a baba cuccokat eléggé a végén vettük meg babonából. A baba kocsit a 30. hét körül a ruhákat a 33.-on, aztán sajnos mégsem lett szerencsénk. Másodszorra is a végére hagytam mindent.

De úgy imádtam nézelődni a babholmik között. Persze még most is imádok!

Na jó éjt mindenkinek!

Kép
szuzy

szép estét!

Babona, na Adrinál mi is a végén vettük meg a kocsit, már anyuéknál voltam lenn. Tibi hozott kocsitáskákat mutatóba, az alapján választottunk :wink: :wink: :wink:
Ruhát nem is nagyon vettem kaptunk sógornőméktől, na de utána. :wink: :wink: :wink:

Ruhák, turi, múltkor volt szó róla. Most a Fő úton nyílt nagyon jó, és elég jó áron. :wink: :wink:
Hétfőként van teljes árucsere, akkor 1400ft/kg, utána minden nap egy százassal olcsóbb :D :D /kg
Krisztiánnak olyan tuti fehér ingeket vettem, és jó anyagú, nem csúszós mint amit a kínaiban vettem :evil: :evil:

Szuzy
sajnálom, hogy nem találkoztunk.
Együtt voltunk anyósommal, ill. egyszer maradt le beszélgetni, lehet akkor láttad? :roll: :roll: :roll:

Ma próbáltam délelőtt is és délután is, de nem sikerült időpontot kérnem uh.-ra :roll: :roll: Lehet nem volt rendelés.
Holnap megyünk Adrival szemészetre, szemfenékvizsgálat lesz neki, ráadásul Tibi pont dolgozik :evil: :evil: remélem nem fog cirkuszolni a szemcsepp miatt :shock: :shock:

Szuzy, hogy tudd jövő héten a dr. nő szabadságon lesz :wink: :wink: bár ne legyen rá majd szükség

Ma elkezdtem a nagytakarítást, de nem tudtam befejezi a szobánkat(se)
Eszterke olyan nehezen pisilt most a zacsiba, és olyan nyafi volt amíg rajta volt. Jól ki is kezdte neki a ragasztás, jó piros.

na megyek elteszem magamat holnapra
Kép jó éjszakát!

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Sziasztok!

Turi! Én is voltam benn abban a boltban, jónak tünt, de venni nem tudtam semmit. Azért majd benézek néha. Az a baj, hogy soha nem akkor megyek amikor szeretnék, vagyis hétfőn...Gondolom akkor még nagyobb a választék.

Gabi! Én is sajnálom, hogy nemtalálkoztunk. Bár amikor anyósodat láttuk, mi már azt hiszem hazafelé jöttünk, mert Szilárd bealudt a vállamon......

Éjszaka nem tudom mi volt, de egyikünk sem tudott aludni. Csak forgolódtunk mind a hárman. Szilárd volt a lábamnál, a fejemen, a jobb oldalamon, kettőnk között, sőt majdnem a földön is.... Aztán reggel bealudt, így jó későn keltünk fel. Az egész napunk csúszott, délelőtt nem tudtam semmit csinálni.
Remélem éjszaka már tudunk pihenni is!

Lányok! Miért nem írtok???????Olyan unalmas, hogy alig van olvasni való. Nem muszály érdekes dolgokat írni. Az is érdekel, ki mit csinál napközben, mi finomat főz, a gyerkőcök mit csinálnak, stb, stb, stb..........ÍRJATOK!!!

Puszi

Kép
szuzy

Kép sziasztok!

Na túl vagyunk a szemészeten.
És, nem romlott Adri szeme :D :D :D :Djajj ennek úgy örülök, eddig mindig romlott. Úgy vettem ki javulhat, nőhet ki belőle,kinőni nem igen fogja teljesen, de annyi baj legyen :wink: :wink:

Ultrahangra szept. 1-re kaptam időpontot :shock: :shock: :shock: kissé meglepődtem, de hát ez van :roll: :roll: :roll:

Tegnap lementünk anyuékhoz, és bementünk vásárolni az áruházba.
Megint olyan jó akciók vannak (Gyöngyös, Skála :wink: :wink: )
Krisztikének sikerült venni Wink sportcipőt 1490 ft.-ért :wink: :wink: oviba első osztályú.
Meg én vettem magamnak nadrágot, mert hiába halogatom, csak nem mennek azok a kilók lefelé, a nadrágjaim meg már mentek tönkre :roll: :roll:

Szuzy
igen biztosan több ruha van árucsere után, de ugye akkor sokan csak kikapkodnak mindent, olyant is ami nem kell nekik, utána azok visszakerülnek :wink: :wink:
hétfő délután voltam bent én is, gyerekeknek találtam pár dolgot :wink: :wink:

Nika, Alíz, Thimó, Illéstincsi, Móni, merre vagytok????

Kép

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

sziasztok vagyunk mi is gege beszedett egy kis mandullagyulladást két napja már nyafi volt rosszul aludt aztán tegnap popsiban volt 38,3 láttam hogy a dokinéni még rendel leszaladtam még jó hogy itt van a ház aljában :) mondta hopgy hogy jó hogy mentünk merthogy mandullája nagyon piros most beteg másodszor remélem nem lesz több hamarosan :) jó kedélye van mintha nem is lenne beteg ma már láza sem volt :)

itt tarjánban is van turi van egy ahol kg-ra is lehet venni az is jó a posta mögött a régi diegó heylén de van egy másik ez ugyan darabáras de sokkal jobb cuccok vannak igaz én inkább gegének vásárolok itt de Gabi is talált már magának nagyon jó cuccokat meg mezeket mert hát a foci az mindent visz :)

Nézitek az olimpiát? nagyon nem akar jól alakulni

Én ma brassóit csinálok :):))

nika70
Salgótarján

Sziasztok!

Nika! Szegény Gege, vigyázz rá, mert a mandula gyuszi tud érdekes dolgokat produkálni. Mint pl erős hasfájás.

Gabi! Én csak a vállfás cuccokat néztem meg. És a teljes árucsere kamu, mert most is ugyanaz volt mint a múlt héten. A többihez nem volt időm, mert a fiúkkal voltam , s ugye ők nem birják az ilyet. No majd legközelebb több időt szánok rá. Őszi cuccaink vannak, szerintem a tavasziak még jók lesznek, de azért egy-két naci még jöhet. De csak használtra gondoltam én is.

Az olimpiát nem nézem, de a hiradókban figyelem, hogy van e már arany érem. Hát tényleg nem túl jól indultak a dolgaink.

Én ma csak tojásos lecsót csináltam, Volt egy csomó parim, ami már eléggé olyan állapotban volt, hogy sos fel kellett használni. No meg időm se nagyon van. Szilárd ma du. nem aludt. Így perc nyugtom nem volt. Legújabb hobbija, hogy az üdítőket, vizeket kinyitja és szétönti ahol éppen van. A nappaliban lévő szőnyeg tegnap is, meg ma is kapott egy fél üveg vizet. Még jó, hogy csak az volt benne. Lenn az étkezőben egy fél üveg bodza úszott. S ami a földön volt pléd, játékok, könyvek, vele együtt. Föl tud húzni nagyon a kicsi. A tűzhelyet is csavargatja, a hűtőt nyitogatja, a mosógépet menetközben eltekeri és hasonlók. Segítség bébi szittert akarok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Remélem hétvégén elviszik a nagymamik.

A gyöngyösi egykori skála, ami ma inkább kínai tényleg jó. Mert nem össze-vissza ócska cuccok vannak benne, hanem szépek, és jó áron. Én is mindig bemegyek. Igaz most már régen jártam arra.
Meg most nincs is szándékomban vásárolni.
Legkésőbb a jövő héten fát is meg kellene venni, mert hamarosan esténként majd be kell fűteni a fürdetéshez.

Remélem Adri szeme tényleg megjavul. Az unoka tesóm szeme majdnem teljesen megjavult, pedig elég vastag szemüvege volt kicsi korában. Azt hiszem csak fél dioptriás van most neki, és nem kell állandóan hordani.

Na jó éjt!

Kép
szuzy

sziasztok!

Nika
Gegének jobbulást!!!
Gyógyszert is kapott? vagy elég a nurofen v. panadol?

Szuzy
olyan jót mosolyogtam Szilárd csínytevésein :D :D :D Nekem Eszterem alapjáraton nyugodt gyerek, de az árok, patak létra az nagy csábítás :roll: :roll:
Na megy "állatbarát" minden ami kutya vagy macska v. szőrös jöhet, persze néha csípi őket :lol: :lol: :lol: főleg a cicát, annak meg vajon miért, nem tetszik a dolog :roll:
Amúgy olyan aranyosan eljátszik.
Most felfedezte a repülőket, hétvégén volt ugye egy csomó, és a madarakat is látja, de olyan édesen elnézegeti őket :D :D

Továbbra sem beszélget, most már az apa az amit esetleg ki tudok csikarni tőle.
Ha éhes vagy jön cicizni, jelzi, hogy enne, vagy kanalat hoz, és mutogat a gáz felé, vagy a hűtő felé :D :D

Szemüvegben de jó lenne, ha mi is így lennénk. Neki 2,5 , és 1-es szemüvege van most, ja +-os amit ugye mindig hordania kell.

Olimpiát én nézem, imádom. Annyi sport van amit szeretek és máskor meg nem adják csak ilyenkor :wink: :wink:
Magyarok, hát igen nem alakul :roll:
Tegnap a súlyemelőnket nagyon sajnáltam, én láttam élőben a közvetítést, hajnalban vasaltam :D akkor mutatták jó pár kameraállásból, hát szörnyű volt :cry: :cry:

Nálatok a gyerekek bírják a bent létet ebben a fülledt melegben?
Az enyémek nem bánják de én féltem őket :roll: :roll:

na megyek aludni hajnalban megint izgalmas sportesemények lesznek

Kép

jó éjszakát! Kép

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Sziasztok!

Bocsi h nem írtam, de nem voltunk itthon. Leruccantunk anyósék után Kiskunhalasra. Strandoltunk egyet Kiskunmajsán, ami nekem nagyon bejött, mert volt ott egy tó is, így én is tudtam fürödni.:):):):)
Ma meg hazafelé jövet elmentünk a férjemmel Ópusztaszerre, ami egy életre szóló élmény volt!!!! Csak ez a meleg ne lett volna!!! Akkorát rúgott a kiscsajom, azt hittem kirúgja az oldalam:) Biztosan melege volt szegénykémnek is.
De most már itthon vagyunk, és idén nyáron már nem hinném h kimozdulunk hosszabb útra, mert egyre növekszik a pocakom....

Kép
illestincsi

kapott gyógyit cecloretta vagy hogy kell írni :) mást nem kap láza sem volt már másnap :) egy fél kúpot kapott estére az első napon. Pocijával nincs semmi gond :):):):) hála istennek

Gergő sem beszél nagyon anyós már elkezdte az idegesítésemet hogy miért nem beszél a ygerek és hiába magyarázom hogy tudna beszélni csak nem akar :):):):) a nem az már nagyon megy neki mondja is ha kell neki valami akkor mutogat és az esetek 90%-ban eltaláljuk mit is akar :):):)

Szilárd látom téged is eléggé leköt :) Gergő minden papírt apró cafatokra tép szét vagyis amit csak talál papírt ujságot az nem szent neki tépkedi :):):) üvegeket hála istennek nem tudja még kinyitni pohara meg nem csöpög még arrébb van ez nálunk :):):):)

nika70
Salgótarján

sziasztok!

Szuzy
Szabi, hogy van? hallottam mi történt :cry: :cry: :evil: :evil:

Nika
üvegezés, na ne gondold :wink: Eszterke már leszedi, és a nagy üvegekkel járkál és iszik is ügyesen belőle :shock: :shock:

Beszéddel engem sem győznek meg. Mindig mondják ne értsem meg a gyereket. Próbálom, rákérdezek, mondom, hogy mond, de továbbra is csak mutogat :roll: :roll: :roll:
Amúgy meg Krisztiánból kiindulva, néha visszasírom a csendesebb időszakot :twisted: :twisted: :twisted: és nem tud várni, ha neki mondandója van, akkor fél percet sem hajlandó várni, mondja. Így minden fontos hírről lemaradok, ha beszélgetünk, mindig kérdezgetnem kell ki mit mondott, mert persze a fülem közelében harsog :lol: :lol: :lol: :lol:

Ma beraktam egy csomó uborkát :wink: :wink: 16 üveggel :D :D mi imádjuk :wink: :wink:

Többiek merre vagytok?

Tudjátok, hogy éjjel holdfogyatkozás lesz? Nálunk kicsi az esélye, hogy fog valami látszódni, ugyanis olyan felhős az ég, hogy a holdat sem látni :shock: :shock: Így meg sem várom, megyek aludni :D

jó éjszakát!!!

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Sziasztok!

Gabi! Köszi kérdésed. Szabi szerencsére jól van. Másnapra már nem volt semmi baja. Hát ilyen ez a munka, veszélyekkel jár. Még szerencse, hogy ennyivel megúszta.

Beszéd: Szilárd új szava: háp-háp. De a ha betűt nem igazán ejti tisztán, csakúgy mint a hoppánál. De legalább már mond valami újjat. Egyébként ő is csak mutogat ezerrel. Én is vissza kérdezek, meg mondom, hogy mondja, de hiába.

Szilárd is iszik a nagy palackból. Igaz néha nyakon önti magát, de néha szépen iszik.

Elég szép napos időnk van, s ráadásul nincs is hőség. Na az ilyet szeretem.

20.-án mit csináltok? Mi valószínűleg megyünk Szentkútra. Ilyenkor szokott menni a tari búcsú is. Így mi általában ott vagyunk 20.-án. Lehet korábban megyünk a mise előtt, s így elmegyünk az erdőbe sétálni kicsit. Úgy néz ki Szabi itthon lesz. (hihetetlen, kop-kop-kop, le is kopogom.)
Gondolkodtam, hogy föl kellene menni Bpestre. Ezer éve voltunk ilyenkor fönn, de tegnap Tescóstunk s elköltöttük az összes pénzünket, így oda nem magyünk most. Majd szeptemberben el kellene már menni állatkertbe, mert tavasz óta készülünk.

Tescó: Pelus le van árazva 1800Ft-ra. Meg vettem popsi törlőt is, 4 csomag volt 1200Ft. Meg szabadidiő alsó volt 750Ft-ért, meg vettem 3 db-os hosszú újjú pólót, már az őszre készülve 2200Ft-ért. No meg sok mást is. Ezeket csak azért írom, hátha valakit érdekelnek ezek az akciók. Ja még Gabi babkozmetikumok vannak 500 Ft-ért, nagyobb kiszerelésben. (fürdető, sampon stb)

Na szép napo mindenkinek!

Kép
szuzy

Helló lányok!

Látom senki sem unatkozik, a gyerkőcök "elszórakoztatnak" mindannyiótokat.:) Már alig várom h a mi pici lányunk is megszülessen.
Már egyre nehézkesebb a mozgás, és az alvás sem egyszerű. Tök jó lenne már hasra fordulni egy kicsit!!!:):) Ugye mekkora problémáim vannak?!:)
Egyébként semmi extra nem történt velem mostanság. A héten még bejárok a munkahelyemre (iskola), aztán kiveszem a még maradék szabim, majd táppénz.
Hát, ennyiről tudok beszámolni!
Üdv mindenkinek!

Kép
illestincsi

pelust mi is vettünk én nagyon meg vagyok elégedve a lila zacsis tescó pelussal :):):) a müanyag palackot ő is leemeli az asztalról bárhonnan ahol van de nem, tudja letekerni a kupakot csak cipeli dobálja attól függ mennyi vcan benne :):):)

Tincsi: hát lesz ez még rosszabb is :):):):) mármint az alig tudok mozogni stb :) minél nagyobb lesz a hasad én a végén már a cípőmet is elég körülméányesen tudtam bekötni igaz nekem óriási hasam voilt :):):)

nika70
Salgótarján

Sziasztok!

Nekem a férjem csatolta, kötötte a cipőmet be a végén. Alvás: A térdeid közé tegyél egy kispárnát vagy a paplant gyűrd oda ha oldalt fekszel, úgy kényelmesebb Tincsi!
Én háton elég jól elfeküdtem. Sokan azt mondják, hogy nem trudnak úgy feküdni. Pocakom nekem is nagy volt, bár összesen 10 kilót híztam. Hátulról szinte smmi sem látszódott, nekem nem széles pocim volt, hanem hegyes. Elől minden, a hasfalam szét is ment, lett egy kis köldöksérvem, meg kéne majd műttetni ha már nam akarunk több bébit. De ez ugye még nyitott kérdés.

Puszi

Kép
szuzy

Csajok!
Már megint sehol senki?????

Kép
szuzy

Gondolkodom egy gyógymasszőri tanfolyamon. Nem tudtok esetleg valamilyen lehetőséget ahogy támogatást lehetne rá szerezni? Elég drága a tanfolyam, kb 160 e Ft, saját erőből nem igazán szeretném finanszírozni, a helyi munkaügyi központ nem támogatja. Más lehetőségről esetleg tudtok , így gyesen lévő kismamaként?

Dina! Már dolgozol, vagy elsején kezdesz? Nem emlékszem hogyan írtad. Gyerkőc hiányol napközben?

Úgy unatkozom, írjatok lányok! Valamilyen változatosságra vágyom. Most ez a tanfolyam lázba hozott kissé. Jó lenne eljárni valahová, emg jó lenne a végzettség is nekem. A kérdés, hogy birni fogom e a gyerkőc mellet, meg esetleg tavasztól munka mellet. Egy év a tanfolyam. Állítólag az anatómia nagyon nehéz.
De érdekel a téma.

Ti nem unjátok még az otthon létet?

Kép
szuzy

sziasztok!

Szuzy
csak ezt a tanfolyamot nem támogatja a munkaügyi központ? mert Gyes alatt vannak olyanokat amiket tudtommal támogat, nem is rosszul :shock: :shock: bár lehet ez változott már időközben :roll: :roll:
Az ilyen tanfolyam engem is bolygat, de Starjánban ritkán olvasok róla, Egrit hirdetnek inkább :shock: :shock:
Egyébként jó ára van ám :shock: :shock:

Unalom, 3 gyerek mellett? Határozottan állíthatom nem :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Tegnap a megbuggyanás határán voltam.
Bírom én a hülyeséget, gyermeki csínyeket, de van határ.
Tegnap délután a gyerekek kikérezkedtek az utcára, kinn volt a szomszéd a kicsikkel, autót mosott.
Én vasaltam, figyelgettem őket, aztán Eszterkét leültem etetni, megyek ki, kezdésnek a fiam pólója a kutyánál :shock: :shock: utána látom, hogy mint egy kis majom úgy néz ki (olyan fekete) a pocsolyában fetrengtek, de szó szerint :evil: :evil: abban ült ahogy mentem érte. Nem volt rajta olyan rész ami ne lett volna saras :shock: :shock: A kis barátja apja jókat nevetett rajtuk.
Lehet bennem van a hiba, de én majd szétrobbantam :twisted: :twisted: Adri ruhája is tiszta sár, bár ő "csak" keresztülszaladgált a pocsolyán :shock: :shock:
Szóval nálunk zajlik az élet :wink: :wink: :wink:
Kis ízelítő mikre számíthattok :twisted: :twisted: :twisted:

Illéstincsi
nem akarok gonoszkodni, de a hason fekvés nem jön rögtön szülés után.
Akkor a szoptatás miatt nem fogsz tudni hason feküdni,mert úgy törődik. Legalábbis én nem tudtam, utána tiszta csomó lett. Most jobb már :wink: :wink: :wink:
Én azt is szerettem ha a párna a hasam alatt volt.
Sokan a szoptatós párnát imádják már terhesen is. Nekem az nem volt, de sok jót olvastam róla :wink:

Pocak, nekem is volt jó nagy :D :D :D de én megoldottam a cipős körömvágós dolgokat, valahogy mindig sikerült :wink: :wink: :wink:

Tescos lila csomagos pelus nekünk nem jó. Attól lett tiszta gomba a punija Eszterkének.
Most a Rossmannban vettem, ott is akciós a pelus.

2 hét és vége a nyárnak :roll: :roll: azért jó gyorsan eltelt.
Pedig olyan jó volt néha tovább aludni :lol: :lol:

Na további szép délutánt mindenkinek!!

Holnap megy valaki valamerre?
Sajna nem tudom milyen programok lesznek itt Pásztón.
fél 10-kor lesz mise a Romkertben azt tudom :wink:
Tibi délelőtt dolgozik, így esetleges kirándulás elmarad :(

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Sziasztok!

Én megint egyedül maradtam, a páromnak Pestre kellett mennie és csak csütörtökön jön haza.:( Eléggé magam alatt is vagyok, nem tudok magammal mit kezdeni. Holnap nem tudom még mi lesz. lehet elmegyek anyumékkal valahová ha mennek, ha meg nem, akkor unatkozom egyedül itthon. Elakartam menni a barátnőimhez Pestre, de a párom letiltott, h egyedül ne buszozgassak. Így a kedvem is elment minden programtól. Pedig a gyerekkori barátnőm holnap hazajön 2napra, és mondta h valszeg kijön hozzám délután, de még ehhez sincs most hangulatom.
Na mindegy!Holnap hátha jobb lesz...

Kép
illestincsi

Gabi!

Ez a tanfolyam Starjánban lesz az Eü-i szakközépben.

Unalom: na nem úgy értettem, hogy nem tudok mit csinálni, hanem úgy, hogy elegem van a mosás-vasalás-főzés-mosogatás-takarítás-gyerekfelügyelet című programokból. Kutyára unom!!!!!!!!!!

Mi holnap Szentkútra megyünk délelőtt. Ha korán kel picur akkor kimegyünk korábban és sétálgatunk az erdőben kicsit. A mise 11-kor lesz, utánna haza jövünk és du itthon leszünk. Sajnos párom is dolgozik este 6-tól így a városba már nem igen jutunk ki, kivéve ha picur du nem alszik.

Szombaton falu nap lesz Taron majd kinézünk, illetve du. nyárbúcsúztató kerti partyra vagyunk hivatalosak, a baj csak az, hogy párom akkor is este 6-ra megy dolgozni. Pénteken meg bab-mama klubba hívtak. Szóval program az akadna most bőven.

Mostanában Szilárd popója is elég gyakran gombás, ma pl nem ült bele füréskor a vízbe, gondolom csípte neki. Mi eddig Rossmanosat használtunk. Lehet, hogy attól, mert amíg Pampers megy Libero volt soha nem nézett így ki a popó. Na de gyesből azt már nem lehet birni. Így most újra elő vettem a gomba elleni krémet. Remélem a Tescóstől nem lesz ilyen gond. Az sokkal vékonyabb mint a Rossmanos. ÉÉs régebben egyszer-kétszer használtunk már akkor bejött. Mostanában picur rengeteget iszik és rengeteget pisil is, a pelus állandóan csurdultig van, így lehet ez is okozza a gondot. A baba-mama napon megméretem a cukrát, nehogy amiatt igyon ilyen sokat, hogy magas neki.

Na jó éjt!

Kép
szuzy

hát én néha punnyadok itthon :):):)

ma voltunk bent a városban mc hawer volt nagyon jó volt én élveztem kicsit buliztunk

mikor lesz tali?

nekünk semmi gondunk nincs a tescós pelustól és soha nem is volt mégcsak piros sem a gyerek popója pedig nem cserélem minden pisi után :)

nika70
Salgótarján

Sziasztok!

Ma fogrovosnál kezdtem, mert délután és este nagyon fájt még a Panadol utánn is. De jobb oldalt lennt és fennt is fájt. Erre a fogorvosnál nem volt érzékeny egyik sem.
És nem is látott semmi gondot a fogaimmal. Pedig most is fáj a jobb oldalt az egész arcom. Lehet, hogy huzatot kaptam?

Így elmaradt a mosás, a torta készítés....Utóbbit ha Szilárd alszik megcsinálom. Aztán menni kellene a baba-mama napra. Főzni sem főztem semmit. Majd tejbegríz lesz az ebéd...
Holnap de krumpli ásás lesz anyáméknál, és estére még rendbe kellene tenni az ábrázatomat, ha menni akarok a buliba.

Vasárnap meg apámat megyünk köszönteni, a névnapja lesz.
Időt kérek!

Kép
szuzy

sziasztok!

Nika
talira helyszín, idő, és jelzünk kinek jó. Szerintem "vedd kezedbe" a kezdeményezést :wink: :wink: utána szerintem mindenki jelez jó e neki vagy sem :wink: :wink:

Szuzy
jó programjaid lesznek :wink: :wink:
Mi sem unatkozunk a hétvégén.
Holnap megyünk Danikát köszönteni, holnapután meg Bosch nap lesz, tök jó programokkal :wink: :wink: remélem jó lesz az idő is.

Nálunk apának új "szerelme" van. Elment maszekolni, és üzletelt egyet, vett egy régi motort. Na azóta folyamatosan azt szereli ha ráér, és sorban viszi motorozni a gyerekeket, na ők baromira élvezik :lol: :lol: :lol: Ha csak zúgatja fogják be a fülüket ( a két kicsi) :lol: :lol:
Majd kicsinyítek képeket és teszek fel :wink: :wink:

Ildi
Danikának nagyon boldog 3. születésnapot!!!
De eltelt az idő :roll:
Kép Kép

Elkezdtem a gyerekszobát pakolni, játékot válogattam, selejteztem :roll: :roll: még be kell fejeznem :wink: :wink: lassan megyek is

további szép délutánt!!

Kép na sziasztok

képeket még hozok :wink:

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Kép ez még a rockfesztiválon készült
Kép Eszterke eteti Dorothyt
Kép a nagy horgász :lol: :lol:
Kép szépségem
Kép másik szépségem
Kép motoron

bocsánat kicsit sok lett :roll:

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Kisplutó: én nem vagyok valami jó szervező így szerintzem átadnám másnak a megszervezés lehetőségét :):):):):)
Jók a képek nagyon :):):)

Szuzy sajnálom a fogadat :( de ó a vonalzód csupa kettes :):):):):):):)

nika70
Salgótarján

Sziasztok!

Gabi! Nagyon jók a képek a gyerkőcökről.

Ildi! Kisfiadnak nagyon Boldog Szülinapot kívánunk! Azért ha van egy kis időd írj!

Nika! Elmentem fogorvoshoz és azt mondta nem tudja mitől fáj, megkocogtatta, befújt hideg levegőt és nem fájt egyik sem. De utánna.....azon az oldalon nem birok enni. Éjszaka aludni sem tudtam tőle. Most már tudom hogy hol fáj. Holnap megint mehetek. Szerintem minimum gyökérkezelés lesz belőle. Az arcom az oroom alatt jobbra megnyomva kutyára fáj. Bizrtos egy ideg gyulladt be.

Most indulunk picurért anyósomhoz, és egyből megyünk tovább ebédre anyucimékhoz.
Mindenkinek további szép napot!

Kép
szuzy

Kép

vagyok én is megint :wink: :wink:

Nagyon jó volt a szombati köszöntős buli is, csak kevés ideig tudtunk ott lenni :evil: :evil: ugye Tibi dolgozott, délelőttös volt. Azért a gyerekek jót játszottak, Krisztiánom, már azóta menni akart megint :lol: :lol: :lol:

Vasárnap a Bosch nap is nagyon jó volt. A programok is is, és az egész. A gyerekek lovagoltak, lovas kocsiztunk, Krisztián quadozott, ugráló váraztak, golfoztak,kifestették őket, a törpi mi más Pókember lett, Adri meg piros pillangó.
Majd ha lesz időm kicsinyítek képeket :wink: :wink:
Eszterkének az ugráló nagyon tetszett, de játszott, volt gyerek sátor is, a domboldalon motoroztak :lol: :lol:

Tegnap voltunk a könyvekért is, hú, jó ára van. Mondjuk mi 3 használtat kaptunk, az olvasókönyvet viszont megvettem, nekem így csak azt kellett fizetnem, 1560 ft volt.
Amúgy a teljes 4. osztályos csomag 16800 ft :shock: :shock:

Ma kezdhetem csomagolni őket :wink: :wink:

Krisztikét fűzöm menjen már a héten az oviba :lol: :lol: varrtam neki új zsákot is, el van ájulva tőle, varrtam rá gombát is :wink:

Most már biztos, hogy a hármas csapatból aki tavaly volt velük csak 1 óvónéni marad. A dadusunk nyugdíjba ment az ovónéninket meg kitették Hasznosra, onnan jön egy másik.
Nem értem miért kell ezt csinálni :evil: :evil: így is olyan nehezen szokták meg az ovit.
Ráadásul a dadusunk a lenti oviból ami megszűnt onnan jön, ez nem is baj, de ő konyhai dolgozó volt nem dadus.
Na kíváncsi vagyok milyen lesz.
Állandóan a szakképesítésről beszélnek :roll: :roll: :roll: erre meg ezt csinálják.

Szép napot mindenkinek!!!

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Kép

merre vagytok??? :wink: :wink:

Letelefonáltam, megvan a vizelettenyésztés eredménye, coli baktérium van benne.
Ugyanez volt mindig Adriennek is :cry: :cry: Bízok benne, hogy ez csak egyszeri lesz, nem fog visszajönni. Holnap délután megyünk le gyógyszert íratni rá.

Ráadásul délután az autóban Eszterem megfogott egy darazsat is :cry: :cry: pici ujja olyan duci lett.
De ő minden állatot megfog, legyet, csigát, macskát, kutyát.
Úgy kell rá figyelni, mert minden kutyához megy barátkozni.

Na, vasárnap nem félt ám a lovaktól sem, azokat is megsimogatta :D :D :D

további szép napot!! Írjatok :wink: :wink:

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Sziasztok!

Én már vagyok újra. Tegnap meg tegnapelőtt kiástuk a két nagymamám krumpliját. Hát mit mondjak nem fáztunk.....Főleg tegnap volt iszonyú hőség. Olyan izomlázam van a combomban meg a popsimban, hogy csak na!
Még van egy felvonás. Szombaton anyucimék kertjében. Ez a legnagyobb darab, de ha minden igaz oda már nővéremék is tudnak jönni segíteni.
Ha van akinek kellene eladó krumpli szóljon, lesz bőven!

Vasárnap jó lenne elmenni strandra még. Igaz akkorra hidegebbet mond, de azért még 25-28 fok sem hideg. Zsóryba gondoltam menni. Remélem sikerül!

Így a hétvégén is ritkán leszek itt. Előre is bocs!

Ma neki estem az itthon elmaradt dolgoknak.
Mosok, főzök. Takarításra nem tudom mikor jut idő, de már sürgős lenne, mert minden eléggé piszkos! Ablakot is kellene pucolni, de majd ha már nem lesz ilyen hőség!

Kép
szuzy

Sziasztok!

Már megint sehol senki?

Kép
szuzy

Sziasztok!

Az elmúlt pár napban nem tudtam írni, mert nem működött nálam rendesen az oldal. nem jelent meg ez az üzenetíró téglalapocska.:(
Nos, túl sok minden nem történt a héten. Végre a párom nem dolgozik hétvégén.:)Tegnap az ő nagypapájának ünnepeltük a 80. szülinapját, ma meg anyumékhoz megyünk, szintén szülinapozni.
És a hét elejétől már táppénzen vagyok:):):). Holnap kezdődik a suli, biztos furi lesz, h nem kell mennem tanítani.:):(.
Kedden Pesten voltunk bevásárolni kicsi manónknak. Szinte mindent sikerült megvennünk, még egy pár body hiányzik, na meg egy bundazsák. De ezek a téli cuccok még majd most érkeznek a bababoltokba (legalábbis sok helyen ezt mondták). Szóval mindent egybevetve jó hetünk volt:)
Na pusza Mindenkinek!

Kép
illestincsi

SZIASZTOK!!!!!!!!

Végre ide is sikerült elérnem! Hú lányok sikerült nagyjából vissza is olvasnom! De szerintem nem sok minden maradt a fejemben! Ha tudok hozzá szólogatok a bejegyzésekhez!

Szuzy :)
Szóval 11-én kezdtem dolgozni, Benedek addig anyukámmal van itthon, nagyon jól érzik magunkat, néha veszekednek, de hát az addig is volt amíg én is itthon voltam, mert hát Benedek mindig minden rosszban benne van!
A meló nagyon jó, jó ujra dolgozni, emberek között lenni. Bár fizut nem tudom hogy mikor kapok, mert a főnököm elment nyaralni, így nem tudta a könyvelőnk aláíratni a papírokat! Na de mindegy!
EGyébként GYES-t kaptál már? Ha igen mennyi lesz?

18-23-ig voltunk nyaralni Hajdúsoboszlón! Hát mit mondjak! Nagyon kellett! 2005-ben voltunk utoljára nyaralni, de az is nászút volt! Elvileg 22-ig lettünk volna de jól is éreztük magunkat, és szabad is volt még az apartman! Ja és mivle a kocsink szerelőnél volt, így kölcsön kocsival kellett mennünk!

Szerencsére Kriszitán a pestre menetelt megúszta, bár rebesgették, hogy talán berendelik! Hát sép balaset lett volna ha Szoboszlóról haza kellett volna megint jönnünk! Mert már voltilyen, hogy egy kollégájával nyaraltunk, és hazarendelték őket, hogy nincs ember, erre kiderült hogy ember van, csak szabadságon vannak! Hát kérdem én akkor nem azokból kellett volna berendelni akik egyébként otthon voltak :?: :?: :?: :?: :?: Hát igen ez a rendőrség!

GAbi :)
A képek nagyon aranyosak! Szépek már a gyerkőcök, és itt az ovoda, iskola! Várják már?

TAli :!: :?:
Nekem már csak hétvége jöhet szóba, a meló miatt! De ha lesz akkor ott szeretnénk lenni!

Ildi :)
Te hogy bírod a melót? Ja és hol dolgozol?
Danikának Boldog 3. Szülinapot kívánunk!

Tincsi :)
a hasonfekvést én is rettenetesen vártam! De, mint Gabi írta, nem jön az el olyan ügyesen legalábbis remélem, mert az azt jelenti, hogy sikeresen tudsz szoptatni! FEl a fejjel már alig 10 hét! :twisted: :lol:

Most egyébként másik gépünk van, így képeket nem tudok fel rakni, de a visszajön, akkor teszek fel nyaralós, és szülinapi képeket is!

Most megyek, majd még bekukkantok! PUSZA

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin

én is vagyok csak nagy szervezésben vagyok :):):) úgy néz ki vagyis 99,9 % hogy februárban elköltözünk :) párom kapott egy nagyon jó lehetőséget és nem hagyjuk ki. ausztriában dolgozhatna és odaköltözünk a határhoz :):) mondjuk jobb a munkalehetőség nekem is gyes utánra meg amúgy is fejlettebb az a régió mosonmagyaróvár mellé megyünk egy kisebb városba :) még decemberig csinálja gabi az ablakozást és utána februárban költözünk :):):) az ottani dolgainkat egy ismerős intézi egyenlőre albérletbe aztán meg ki tudja vizsont állandó bejelnett munka andauban és kétszer vagy akár háromszor annyi pénz mint most :):):):)

nika70
Salgótarján

Dina!

Benedeknek nagyon Boldog 2. szülinapot kívánunk!
Volt valami ünneplés? Torta? Vendégek? Vagy már munka mellett erre nincs kapacitásod?

Mi ma Zsóryban voltunk. Picur nagyon élvezte. Az úszó gumit nem sokáig "birta". Le kellett venni, aztán a padkán locsolt, lövöldözött. Meg kézben is úszkáltunk. Jól ki is fáradt. Hazafelé végig aludt. S kb két perc alatt elringatta az autó.

Haza felé voltunk benn Gyöngyösön a Tescóban. Egy-két vastagabb őszi-téli ruhát vettem Szilárdnak. Pl bársony nacit 1500-ért, kötött kardigánt is ennyiért. Hoszzú újjú pólót, bodyt, gatyeszt.

Nika! Látod, ha minden össze jön, akkor nagyot változik az életetek! Egy nehezebb időszak után kicsit könnyebben élhettek. Remélem sikerülni fog!

Tincsi! Miért Bpesten vásároltatok? Tudtok ott valami tuti helyet? Itt Pásztón pl a Kicsi Bizi nagyon jó. Van szinte minden, és nem drága. No meg ajánlom Neked is a Tescót. Body-t pl 3-dbosat lehet venni egy ezresért, míg baba boltban egy kerül annyiba. De jó kis tipegők is vannak. Általában amikor 2-3 -5-7 darab van össze csomagolva nagyon olcsó. És elég jó minőség. Az eslő hónapokban szinte havonta kell nagyobb méret, így nem érdemes drága rucikat venni. Másrészt a dréga se mindig jobb. Bodyból én pl a fehéret szeretem, mert azt jól lehet hypozni. Míg ha a szinesen lesz folt, pl gyümi azt tutira nem jön ki és nem is hypozható. Nekünk szinte csak fehér van. Mi minden vettetek?
Mesélj! Én imádtam vásárolni picurnak! Persze elején még én is baba boltban vettem meg mindent. De én itt helyben a K&B-ben.

Na jó éjt!

Kép
szuzy

Tincsi a tescós cucok nagyn jó minőségűek nekem egy sem nyúlt ki pedig mosom őket sokat :) szeretem :):):

nika70
Salgótarján

Sziasztok!!!

Köszike a sok tanácsot a rucikkal kapcsolatban, aranyosak vagytok:). Tegnap vettem is a tescoban bodykat és két kis nacót. Így most már a bundazsákon kívül minden megvan. És tegnap írt az egyik ismerősöm e-mailt, hogy gyűjtött nekünk össze babaruhákat, ha elfogadom szívesen adja. Így a héten azt is elhozom, csak nem tudom mit vigyek érte cserébe.
Most megint egyedül vagyok, a párom dolgozik. Majd főznöm kell valamit, ami szerintem főzelék lesz. Tegnap takarítottam, így mára túl sok minden nem maradt.
Nika! Így előre is sok sikert a költözéshez!
Dinadin! Tök jó h újra melózol. Én most élvezem, h nem kellett mennem a suliba.:):):)
Suzy: A pesti boltot egyik ismerősöm ajánlotta. Vettünk matracot a kiságyba, rugikat, pólyát, huzatot, cumisüveget, sapikat, kádat, állványt, és egyéb apróságokat. De majd benézek a kicsi bizibe is, ott még nem jártam.
Puszi nektek!

Kép
illestincsi

Sziasztok!

Én unatkozom. Persze van mit csinálni, vasaltam, meg pakoltam a rucikat, de elegem van már ebből a házitündér szerepből. Főleg az idegesít, hogy semmi látszatja a munkámnak. Hiába takarítok ki, másnap már minden ugyanolyan. A férjem sem különb a kicsinél. Minden szanaszét hagy, behordja a sarat, stb...
A párom is idegesít, a gyerekre nem tud vigfyázni egy órát sem. Mindig ordibál vele. Kikészít.

Kép
szuzy

szuzy nálunk szintén zenész .:):):):) párom itthon sincs dolgozik de ha itthon van akkor is csak kiabál a gyerekkel meg velem kekeckedik kezd elegem lenni belőle :):):):):)

nika70
Salgótarján

Sziasztok Lányok!

Aliz vagyok, remélem még emlékeztek Rám. Most már nem ppetike a fórumos nevem, hanem herbária. Azért változtattam nevet, mert volt egy kellemetlenkedőm, aki állandóan írogatott Nekem privát üzenetben. Állandóan mocskolt, amiért tavaly hagytam, hogy befejezzék a terhességemet betöltött 25-dik héten. Szerinte fel kellett volna vállalnom azt a beteg kisbabát (Potter-syndromája volt a kisbabának).

Aliz.
Vendég

Alíz: persze hogy emlékszünk rád :):):)

bossszantó hogy ilyenek vannak mi a franc köze van hozzá hogy milyen döntést hoztál az életedben az volt a legjobb deöntés abban az időszakban és egy beteg baba ha van rá mód akkor ne szülessen meg én is ezt vallom.

nika70
Salgótarján

Sziasztok!

Látom paprikás a hangulat!:) Csak nyugalom csajok...
Bár most kicsit én is kivagyok, de én az időjárás miatt. Jön hétvégére ez a kánikula, és nagyon megvisel. Majd leragad a szemem egész álló nap. Legjobb idebent. Mára már megfőztem, egy kis gombapöri nokedlivel. Holnap meg gőzöm sincs h mit kellene.
Hát röviden ennyi.

Kép
illestincsi

Szasztok Lányok!

Már lehiggadtam kicsit..
Én ma nem főztem semmit. Még maradt tegnapról egy kis krumpli főzelék.
Lehet, hogy holnap fölmegyünk Starjánba. Én szeretnék szétnézni gyerek bútor ügyben. Igaz, majd csak karácsonyra szeretnénk venni egy-két dolgot. ( nagyszülőktől kapott hozzájárulással) De olyan kíváncsi vagyok, hogy milyeneket lehet kapni, no és mennyiért. És Szabi úgyis szabadnapos lesz.
Vasárnap meg anyumékkal lehet, hogy elmegyünk Jászárokszállásra strandra. De még semmi sem biztos....

Ma mostam. Meg Szilárdkával takarítottam. Porszívózásban és felmosásban segített picur....

Most mérges vagyok, megint nem aludtunk el. A héten szerintem csak egy délután aludt el.....Csak erről ne szokjunk már le!!!!!!!
Nekem már majd le ragadt a szemem. Sőt le is ragadt, de odajött és felhúzta a szemem...Most hintázik, és kiabál, hogy lökjem már. Így megyek. Puszi mindenkinek!

Kép
szuzy

Halihó!

Sehol senki? Mit csináltok ebben a tikkasztó hőségben?

Mi voltunk ma Starjánban. Néztünk Szilinek bútort. (olyat ami nem egy évig jó, hanem még suliban is) Volt egy ami kinézetre tök jó, szuperül variálható. De kicsinyellem a 37 cm-es mélységet. Igaz a kétajtósnak 57 cm, de még az is elég keskeny. Azért még szétnézünk Bátonyban meg Pásztón is. Csak utánna döntünk. Igaz fenyő volt az elképzelés, de ez csak bútor lapos. És még így is bari drága, így ehhez már hitel is kéne.
Fenyőből egy szuper komódot láttam, nagyon sok mindent lehetett bele pakolni. Az szuper, ágyat is lehet hozzá választani, de szekrényt nem találtam ami tetszett volna hozzá.

Most a neten nézegettem. Van sok, de talán még az igazi nincs meg. Amit kinéztünk akciós, s több elemére 39% kedvezmény van 15.-éig. Így ha amellett döntünk és hitelt is kapunk akkor most kell megvenni, mert egy pár tízezres megspórolható. (csak karácsonyra akartam megvenni)

Holnap megyünk strandolni. Jó éjt!

Kép
szuzy

Sziasztok!

Nos, ez a hétvége is eltelt. A párommal nálunk is mosolyszünet van, valami biztosan van a levegőben.Tegnap dél óta nem beszélünk egymással... Na, de mindegy.
Most megyek, összeütök egy kis mézes-mustáros csirkét. Levesem még van, ez meg ügyesen kész lesz. Aztán pihi!

Kép
illestincsi

Tincsi!

Szerintem a pasik folyamatosan hülyülnek. Mióta a férjem itt dolgozik egyre rosszabb. Szerintem egymást hülyítik. És egymást hergelik a nők ellen. Sokan elváltak mostanság, így minden nő hülye és k........S ha sokáig ezt hallgatják akkor azt hiszik, hogy tényleg így van. Főleg ha még hergeik is őket.....

Tegnap mi voltunk strandon. Nagyon jó volt. Picur annyira kimerült, hogy hazafelé fél ötkor elaludt az autóban. Hazaértünk fölébredt, de már enni sem evett, csak kérte a tejcsijét és már aludt is ma reggel 8,45-ig.
Így bizti ma sem lesz délutáni alvás. Úgy látszik vége a 3 órás szabad programomnak.
Ja és kaptam eg yállás ajánlatot, amiről még nem nagyon írok. Nem akarom elkiabálni, no meg Szilárdot sem valószínű, hogy bevennék az oviba,de azért holnap bemegyünk megpróbáljuk....
De jó is lenne!

Kép
szuzy

Csao!

Látom magamban el levelezgetek.
Ma délelőtt mosó masát játszottam. Az összes szárító tele volt már. A baj csak az, hogy pénteken is, s bizony még egyik adag sincs kivasalva. Mire ki lesz elmegy a hajam. Ráadásul hasfájós napjaim vannak, így szinte csak szédelgek, fekszek....
Délután eljutottunk a Nagybátonyban lévő Otthon Bútorboltba. Ha valaki bútort akar venni ajánlom ezt a boltot, nagy a választék. Katalógusból is rendelhető és a környéken a legolcsóbb. Választottunk, és meg is rendeltük a Maglósia bükk-zöld színösszeállítást. De már agyalok, hogy lehet, hogy a bükk-kék színben jobb lenne. Reggel lesz a hitelbírálat, addig nem adják le a rendelést, így addig még módosíythatok. De nem tudok dönteni!
Jó ez a bútorcsalád, mert elemes, s azt veszed csak meg ami neked kell. Jól variálható, fiatalos!
Ja és narancssárga ágyikó lesz hozzá Végül nem gyerek ágyat vettünk, mert azt mondták azt max 6-7 éves koráig tudja használni, így egy egyszemélyes kanapé mellett döntöttünk. Remélem nem bánom meg.

Az oviba nem tudtunk elmenni, de majd holnap reggel ott kezdünk. Illetve a munkahelymre is bemegyünk, hogy a főnököm elmondja terveit. Mihez tartás végett.

Na megyek aludni!
Remélem holnap már lesz mit olvasnom!

Ja! Ma megkaptam a 3 havi elmaradt gyesemet!
Dina 25 700Ft körül van, pontosan nem emlkészem.......

Jó éjt!

Kép
szuzy

Sziasztok!

Egyre uncsibb itthon... Ez a meleg sem tesz túl jót, így ki se dugom az orrom a házból. Tegnap mostam, takarítottam. Ma majd zöldbabfőzeléket fogok csinálni, meg hajmosást tervezek. Aztán passz, h a nap hátralévő részében mit fogok csinálni. A párom dolgozik, csak 4 után jön.:(
A jövő héten majd kell már mennem Berzéhez is. Hát röviden ennyi!
Most megyek és meg is főzöm a kaját!

Kép
illestincsi

Sziasztok!

Ma délelőtt voltunk oviban, meg a munkahelyemen is.
Az oviban azt mondták legkorábban januárban kezdhetünk, de akkor csak Hasznoson. Oda nem akarom vinni, mert én nem vezetek Szabi meg ha dolgozik akkor ki viszi-hozza? Meg nem akarom a gyereket kétszer stresszelni a szoktatással, új környezet, új gyerekek, új ovónő. A munkahelyemen azt mondták vettek föl valakit a helyemre, de szerződéssel. Így ha lejár neki akkor visszavesznek. Januártól vehetem ki a szabijaimat, s áorilis közepe-vége felé kezdhetek dolgozni. Ha minden igaz, akkor már a pásztói oviba is jöhetünk. Ez van....

Megkaptuk a hitelt! Hurrá, így meg is rendelték a bútort. Nem mertem bevállalni a zöld bútort narancsárga ággyal, így változtattunk rajta. Kék lesz a bútor és az ágy is kék mintás. Már alig várom, hogy megjöjjön és készen egyben láthassam!
Azt mondták kb egy hónap.
Októberben Szabi szabin lesz, s akkorra tervezem a nagytakarítást, és rendezkedést. Úgy gondoltam majd minden nap megcsinálunk egy helységet. Ablakpucolás, függönymosás, bútorok kihuzigálása, szőnyegek tisztítása, szekrényekben a ruhák rendezése. Na és a Szilárd szobájából ki kell pakolni, hogy legyen hely mire megjön a bútor. Majd később szeretnék még venni egy szép csillárt, meg gyerek mintás függönyt is. Meg a falra mesefigurákat. A Kicsi Biziben láttam mindenféle figurát, amik nagyon szépek, a falra ragaszthatóak, azt hiszem hungarocelből vannak. És nem is voltak drágák. Remélem majd sikerül Szilárdot a saját szobájában altatni. Bár félek az atszoktatástól, azért csak sikerül egy-két hét alatt hozzá szoktatni. Biztos nehéz lesz az elején!

Holnap én tepsis-gombás szeletet fogok főzni. És csinálok egy tiramisu tortát is. Igaz abból mi nem eszünk...Szabolcs kollégája pénteken nősül, s ő viszi majd a lagziba.

Tincsi! Hát elég monoton az itthonlét. Ha meglesz a gyerkőc azért sokkal jobb lesz. Bár az eleje ott is nehéz. De ugyanakkor hatalmas élmény, és minden perce gyönyörűség! Mikorra is vagy kiírva?
Berzénél milyen vizsgálat lesz most?

Vissza néztem az oldalt. S meg kell állapítsam, hogy magamban elég jól eldiskurálgatok. Nagyon ritkán írtok lányok! Tincsinek dicséret, ő azért írogat.

Gabi! Megkezdődött a suli, ovi, gondolom el vagy havazva. Azért gyere néha!

Kép
szuzy

sziasztok!

Bocsánat, de olyan zsúfoltak voltak a napok, hogy nem volt időm, csak olvasni.
Le vagyok mindennel maradva, az elmúlt 2 hétben szinte sosem voltunk itthon, na meg anyósom jár almát szedni, hétvégén meg szüretelni, így még hétvégém sincs, akkor is főzni kell. így takarítás, vasalás csúszik mindig :roll: :roll: :roll:

Lecseréltük az autót :D :D így az után rohangáltunk, a másikon még volt kölcsön, fel kellett Pestre menni elintézni. De most már talán nyugisabb.

Az udvarunk mint egy óriási vakondtúrás :shock: :shock: :shock: nekünk a vízvezeték a szomszéd udvarán megy, úgy döntöttünk mielőtt újra betonozunk előtte átvezetékeljük. Ráadásul talán a héten még fát is hoznak, hogy hová teszik majd fogalmam sincs :roll: :roll: :roll: szóval ismét nem unatkozunk.
Tibi most szept. 1-től 2 műszakban dolgozik, és hétvégeken itthon van, illetve ha lehet túlórázik.

Illéstincsi
voltunk bent az Auchannban kedden. Ott mindig is szerettem gyerekruhákat venni, mert olcsó és jó minőségű. Most nagyon jó akciók vannak.
5 db.-os ujjatlan kombidresszt 700 ft-ért volt. nem is igazi ujjatlan hanem olyan spagettipántos, de jó anyag.
Hosszú ujjú body pedig 200 ft.-ért is van már, és nem csónaknyakú, hanem nyakrésznél patentos.

Mi Eszterkének vettünk őszre cipőt 1000 ft.-ra leárazva, de nem kínait, hanem rendes nubukos, nyersgumi talpú, szóval a jó minőségű cipőt :wink: :wink: :wink: majd lefényképezem ha érdekel valakit :wink: :wink:

Iskola, óvoda, hát elkezdődött, a múlt héten. Krisztiánom 3 nap után lebetegedett :x :x a héten már jár, de kíváncsi vagyok meddig.
Tegnap a csoportjukból az egyik kisfiúnak egész nap ment a hasa, hogy simán e vagy vírusos, az ki fog derülni. hiába nem játszik a fiam ezzel a kisfiúval a ha átvehető tuti elkapja :evil: :evil: :evil:

Eszterkének meg ismét vizeletet kell nézetnünk, utána majd ismét tenyésztés, de ezt csak a jövő héten csináltatom akkor délutános a párom és fogok tudni szórakozni ezzel.

Szuzy
ovival egyetértek, elég egyszer beszoktatni őket, akkor sem valami könnyű :roll: :roll:
Szilárd melyik oviba is fog járni?
Míg jó idő van összehozhatnánk azt a játszóterezést :wink: :wink: Neked mikor szokott Szilárd aludni?
A kis ruhákat is elvinném amiket majd összeszedek végre. annyit ehhez hagy kérdezzek postán juttatod el, vagy személyesen? mert vannak bébiételeim is kimaradva de az ugye nehéz. Szívesen odaadom azokat is :) :)

Nika
munkahely reméljük jó lesz.
Szomszédasszonyom most júniusban ment ki Ausztriába, nagyon szeretnek kinn lenni

na elköszönök költenem kell a manókat és irány az óvoda

Kép

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Halihó Mindenki!

Szuzy, köszi a dicséretet...:) Ma sajna mennem kell Berzéhez, mert megjött a vizelettenyésztésem eredménye és van vmi baci benne. Kicsit félek, remélem ez a babára nincs rossz hatással. Főznöm ma nem kell, van még kaja tegnapról. A mosógép már megy, majd még a konvektorokat akarom portalanítani, amíg ez a jó idő van.
Holnap meg megyünk Egerbe, egy kis kirándulás. Reméljük jó idő lesz.

kis plútó: Köszi a tippet, bár azt hiszem már egy kissé túl is vásároltuk magunkat. Még pelenkázótáskát akarok venni és bundazsákot. Minden egyéb megvan:)
Szép napot Mindenkinek!

Kép
illestincsi

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?