Sziasztok!
Anita!
Én a Volán Telepen lévő Stílus autóssulinál kezdtem el tavaj valamikor ősz táján a tanfolyamot. A KRESZ elsőre sikerült, és ezen felbuzdulva reméltem, hogy a rutin is így fog menni.
Viszont az akkori oktatóm (Jutka) sosem ért rám. Mivel neki volt ez mellett főállása a Volánnál, és elég sokan tanultunk akkor nála vezetni. De mivel én voltam a kezdő, mindig engem hagyott a végére, kéthetente tudtam csak menni vezetni hozzá (rutinra). A stílusa sem volt semmi. A feladatokat pedig nem is értettem, és émindenért kiabált. Az volt a gond a rutinnal, hogy mindig mindent össze-vissza csináltatott velem, így nem értettem sosem, hogy mit akar.
Aztán besokalltam, hogy akivel együtt jártam KRESZ-re, az már a városi vizsgájára készül (másik oktatónál), és otthagytam. Ezért egy csomó plusz lóvét kellett fizetnem a Stílusnak, mert mikor az elején fizetni kellett a tanfolyamért, volt olyan, hogy x % kedvezmény, és ezt ki kellett fizetni, mikor eljöttem a sulitól. Azóta a Felíciánál tanulok a Tóth Eleknél. Jó fej pasi, de állandóan jön a direkt kétértelmű megjegyzéseivel, és mindig olyan meleget csinál a kocsiban, hogy vetkőznöm kelljen, ezért a pulcsi alá csak polót veszek, így nincs olyan melegem. Oktatóként viszont nagyon rendes, csak vizsgára nem akar vinni, mert neki így jó, hogy fizetgessem csak neki a pénzt.
Legközelebb holnap megyek fél kettőre, úgyhogy megint meneküljetek!
Két éve mi is jártunk már Pesten a bababörzén. Akkora nagy csarnokban van, hogy eszméletlen. És nagyon olcsón ki lehet fogni jó dolgokat, és aki olyan, az még alkudhat is (már ha lehet).
Én annakidején ruhákat, és készségfejlesztő játékokat vettem, na meg egy másolt dvd-t, amit ma már nem tennék (rossz volt a minősége).
De ha mentek, akkor jól nézzétek meg, hogy mit vesztek, mert sosem lehet tudni, és itt nincs reklamálási lehetőség. Ja, és ez főleg a játékokra értendő. Társas, meg ilyesmi, mert abból van, hogy elég sok minden hiányzik, és ki sem írják.
Lola!
Ezt a lakás eladás dolgot anyós intézi, mert ő fogja fizteni a két házikó közötti különbözetet, és ő tudja, hogy mennyi a legolcsóbb, amiért odaadja a lakásunkat. Ezért az ő száma van megadva, meg a Gáboré a hírdetésben. Anyós adta fel a hírdetést, de asszem a Bazárban is van.
Szóval az érdeklődök meg (mint a legutóbbi is) fel lett hívva, mert nem jött 18-ra, ahogy meg lett beszélve. Azt mondta 18:30-kor, hogy mindjárt jön, de több lakást néz, és késik. Aztán nem jött, és azóta sem telfonált. De ez a pasi állítólag még a helyiségek színét kis megkérdezte, meg hogy hol milyen burkolat van. Szóval komolynak tűnt. De, hát ilyenek az emberek.
Igen, most lementek a lakások árai, de áll. nemsokára ismét elindulnak felfelé (anyós érdeklődött), mert kevés új épül. (én ehhez nem értek, és hát anyós dolga igazából) Viszont az tény, hogy ha ezt nem tudjuk eladni, akkor nem tudunk átmenni a másikba pénz híjján.
Reni!
Gratula Benedek felállásához!
Biztos alig hittél a szemednek.
Aztán majd próbálj róla képet csinálni. Én csináltam annak idején Gergőről felállni készülős képet, és kielemeztük a módszerét.
Hugi!
Kocsink van, (mármint a gyakorlás miatt mondom) csak nem tudom, hogy Gábor mennyire hagy majd kibontakozni.
Õ kocsival jár be minden nap a Volán Telepre dolgozni, mert így nem kell korábban kelnie, és hamarabb hazaér. Szóval rajta is fog múlni a dolog, de remélem, hogy betartja az ígéretét, hogy néha azért itthon hgyja a kocsit.
Virágnak jobbulást.
Erika!
Képzeld! Utánanéztem a net-en a menetrendnek, és képezd el, hogy bejön, csak nem ott, hogy helyi, hanem az alatt van olyan, hogy menetrendek, és úgy oké.
Mi meg ott szenvedtünk nálad. Még jó, hogy volt papírod, és még így is majdnem lekéstük.
Tényleg, sikreült venned valamit diplomaosztóra, vagy hova?
Tegnap Gergővel lementünk szánkózni kicsit, hogy jobban tudjon aludni este (mostanában nem jó alvó
). A szánkón nem ült túl sokáig, inkább a hóban gyalogolt velem. Aztán megálltunk játszani. Látnotok kellett volna.
Felemelt egy (neki) nagy hódarabot, ami már fagyott volt, és megpróbálta eldobni, és majdnem a lábára esett. Õ is nagyot nézett. Meg kergetőztünk. Azt tetszett neki, hogy kergetőzés közben kiabáltam, hogy segítség. Azton nevetgélt, és követelte, hogy még mondjam.
Utána a hóban hempergett, és direkt elesett, fel sem akart állni. Még jó, hogy beöltöztettem rendesen.
Annyira tetszett neki a játék, hogy nem akart hazajönni még akkor sem, mikor látta, hogy én elindulok (pedig akkor szokott jönni utánam). Végül odamentem hozzá és felkaptam, de üvöltött hazáig, hogy nem akar hazamenni.
Szép napot!
Sziasztok
Melinda