Hali!
Csucsu: igen képzeld véletlenül taliztunk, elmentünk a csörgőbe két zsömléért a dédinek és gondoltam nem a forgalmas úton jövünk vissza hanem a kossuth l.-on és mivel meg meg álltunk, láttam, hogy egy anyuka jön kisbabát tolva. Valahogy gondoltam hogy Aprooka lesz, nem tudom miért. Lehet, hogy azért mert a védő nő mondta, hogy ezen a környéken csak a mi két babónk van aki ilyen kicsi.
Igen a Bömi is szereti a pénztárgépet. Az egyik barátnőmék kislányának volt egy olyan pultszerűje amivel le lehetett mérni a dolgokat, és utána ki lehetett fizetni amit vettél, és el vihetted egy kosárba. Azzal nagyon jól eljátszottak mindíg.
Egyébként pont most gondoltam rá, hogy elkezdek összeszedegetni dolgokat Pl üres mustáros flakon, tejes doboz, csoki, stb ami az övé lesz megy egy bevásárló táska, és elkezdünk bevásárlósdit játszani. Ahhoz meg jól jönne egy pénztárgép is
Egyébként mik vannak hozzá? Mert ma elugrottam megvenni a koncert jegyet és beléptem a Tescoba is. Ott is volt de elég gagyinak tűnt, de csak valami 1500 ft volt.
Meg doki táskát akarok venni, mert most mindenki beteg a böminél a macska, a maci mindenki és orvosságot meg injekciót kell nekik adni.
Gondoltam, hogy lecsapnak a tomira. Ilyne jó munkaerőt nem engednek ki a kezük közül ha egyszer megkaparintották.
Ezután alíg ha van megállás.
Ja és nem minden délelőttöt az oviban tölteni ám. 3 évig odajárhat, Szabina. A maradék időben tessék velünk talizni. Pl csütörtökön ficánka torna???
Meg gondoltam csaphatnánk valamelyik nap gofri partyt is. Kaptam egy tuti jó receptet. Süthetnénk a gyerekeknek. Naa??
Apooka: igen tényleg jó volt megismerkedni veletek is
A köveket meg lemeózzuk, hogy megvannak-e
Aztán növeljük a kupacot