Sziasztok!
Ági,
sajna manapság már úgy készülnek a mobilok, hogy valamelyik alkatrészük tuti felmondja a szolgálatot, és abból kell újat venni, vagy egy egész mobilt. Szerencse, hogy neked csak meg kellett birizgálni! A régi, óriás mobilok még ma is működnek, a mai újak meg romlanak el.
Nem baj, hogy nem arra a kérdésre válaszoltál először!
Utána jött is a válasz az elsőre, ja és így még egy témában okosabb lettem..
Katus és Eszti,
akkor csak óvatosan azzal a receptkereséssel, már tényleg nem tudom, hogy ide jól írtam-e le..
Szóval a habba kell 15 dkg porcukor is, és a piskóta pedig kakaós. De talán az nem is annyira fontos. A porcukor jelenléte fontosabb!
Nekem az lett csúnya, ahogy rákentem. Kicsit barna lett a fehér hab is, és a széle sem lett szép, azt levágtam és külön tányérról zabáltuk!
Vendég elé az nem mehetett volna. Viszont legközelebb, ha csinálok (HA! csinálok
), akkor szerintem a piskótát tortaformában fogom sütni, rákenem a habokat, berakom a hűtőbe és csak utána fogom lecsatolni a forma oldalát, így tuti egyforma szép (vagy egyforma ronda?
) lesz. És az, hogy kocka sütik, vagy "tortaszeletek" az már mindegy. Szerintem.
UH valószínű 24 lesz, de ez még nem biztos. NST-re megyek aznap. A kiskönyvembe kérdőjellell írta be ugyanerre a dátumra az UH-ot, azt mondta, lehet, hogy megnéz aznap, de még nem biztos. Azon a pénteki napon már betöltött 36. leszek, szerintem rábeszélem, hogy igen is nézzen csak meg. Feltéve ha megtalálom. Mert úgy tudom, hogy az NST kiértékelését nem fontos, hogy a saját dokim csinálja, viszont fontos, hogy doki nézze meg. Addig le sem lehet lépni, igaz?
És kell valahol előtte jelentkezni? Vagy szépen okosan leülök oda, ahol az NST lesz, és érkezési sorrend, mint általában (jobb esetben) az UH-nál?
Zsanett,
húú, sajnálom, hogy kórházban voltatok!
Én is azt akarom kérdezni, hogy beteg volt előtte Virág? Hányt? Vagy más okból is kiszáradhatnak?
Ha végképp nem menne a képfeltöltés, elküldheted nekem e-mailben, ha gondolod. Szívesen felteszem ide.
ggviol@easymail.hu vagy
ggviol@freemail.hu Esztinek a képei jobban szeretnek a freemailre jönni, még nem jöttünk rá, hogy miért. Mindegy hova küldenéd.
Erika,
ha-ha-ha, csak gúnyolódj a sütivel!
Ha tudnád milyen finom lett!
De tényleg, nem hiányzott belőle olyan nagyon-nagyon a cukor. Pont kismamáknak való.
Akár írhatnám azt is, hogy direkt hagytam ki belőle a cukrot!
De nem. Elfelejtettem, hogy kell bele. De tényleg azért, mert nem volt ott a recept. És egy tejszínhab amúgy is valamennyire édes, nem?
Nyugtassatok meg, hogy nem bakiztam akkorát!
A légzésfigyelőtök volt, hogy már beriasztott?
Mi az a koszmóóó??? Én nem tudom...