Új privát üzeneted érkezett!

Jó éjt mindenkinek!

KépKép
eszti76

Viol!
A "nagyonterhesek" sajnos így néznek ki! Fehér bőr, nagy poci, vizes végtagok! Nézz csak rám!
Nem baj annál jobban örülünk majd ha szép vékony barnák leszünk...Kép Kép
(Ja, és lesznek tök cuki babáink!!!)

A Haragot énis a japán változatban láttam!
Azt a büntetést. Bűn-rossz egy film! KépI Kép Kép
Ezek után a Lackó nem volt hajlandó vállakozni az amerikai változatra sem... Kép

Jó éjt!
Vendég

Viol!
A "nagyonterhesek" sajnos így néznek ki! Fehér bőr, nagy poci, vizes végtagok! Nézz csak rám!

Ezek után a Lackó nem volt hajlandó vállakozni az amerikai változatra sem... Kép

Jó éjt!
Vendég

Viol!

Jó éjt!
Vendég

Viol!

Jó éjt!
Vendég

Ja, és a kis sárga hold egy zenélő játék Áronnak is volt ilyen felhúzom és a pocakomhoz teszem.
Felismerik a dallamát amikor megszületnek!!!
Vendég

Igaz már elköszöntetek, én még írok! Kép

Eszti,
na, te aztán nem vagy csufi! Kép
Horrorkedvelő család? Kép Ez jó! Kép Hát, korán kezdi a lányka! Kép
Láttam a Másvilágot, és igen, elég durva a vége! Én csak akkor jöttem volna rá, hogy mi a helyzet, amikor kiderült volna, hogy mi a helyzet... De Gábornak kicsit előbb sikerült, így elmondta nekem. De nem is baj, tényleg jó volt! Kép

Vero,
húú, nekem nem is annyira a méreteimmel van bajom (azt már megszoktam! Kép), hanem a fejemmel! Sikerült jó hülye képeket vágnom! Kép Na de nem hangsúlyoznám, mert még sokan itt visszatekerik és azt nézik, igazam van-e! Kép Higyjétek el, igazam van, ne nézzétek meg még egyszer! Kép

De az igaz, hogy visszanyerjük majd régi csodálatraméltó alakunkat! Kép És ott futkoz majd mellettünk egy gyerkőc is! Kép De remélem előbb nyerjük vissza, minthogy fut a gyerek! Kép

Van a Haragnak amcsi változat is?? Eszti melyiket láthatta, amelyik tetszett neki?

És a végére egy komoly kérdés: Ti hogyan altatjátok/altattátok vagy szeretnétek altatni a Piciket? Hason vagy háton?

Jó éjt Mindenkinek! Várom a párom! Kép Tízig DÓGOZOTT szegényke. De mindjárt jön! Kép

Sziasztok! Kép

Viol és Dorka 34+4

nadine81

Sziasztok!

Nadine!
En is tettem a feje ala a pelenkazora egy kis torulkozot. A feneke ala nem, mert ott konnyu osszekakazni, a muanyagrol meg konnyen lemoshato. A kapucnis torulkozohoz volt egy mosdokesztyu meg egy kis meretu torlulkozo es ezt tettem ra.
Nekem gerincferdulesem van, eleg nagy, es ennek tudhato be a derekfajas. Amugy nem nagyon szokott fajni, most szerintem csak a 10 kg folyamatos cipelesetol van. Szerencsere egyebkent nem is latszik (valoszinu az uszas miatt – 8 evig versenyszeruen usztam) es a terhesseg alatt sem okozott az egvilagon semmi gondot.
Az ejszakai sirasra valo felebredes szerintem attol fugg, hogy mennyire melyen alszik a Gabor. A Jason pl. akkor szokott felebredni, ha mar nagyon nagy a cirkusz. Ilyen talan egyszer volt a Bencevel. Amugy siman atalussza az egeszet, es ha sikerul viszonylag hamar visszaaltatnod, akkor nem lesz zavaro, hogy egy szobaban van veletek a baba.

Erika!
Tok jo, hogy tudtok aludni ejszaka. Egesz mas az ember napja, ha kipihent. Csak igy tovabb!

Gabi!
Innen is mennek a drukkok! Biztos sikerul ne izgulj!! Szerintem is oktatot valassz, mert ha hulye az oktato, az elveszi a kedved a vezetestol egy eletre.

Vero!
Tok jo a kisagy! Szep az a kis baldachin. Aron varja mar a kistesot? A Bence (igaz o meg csak 4 eves volt akkor) nagyon varta, aztan megis ugy jott ki rajta a feltekenyseg, hogy attol felt, hogy mi mar ot nem szeretjuk. Pedig minden letezo pillanatban vele foglalkoztam. Most viszont mar nagyon szereti a Balintot.

Eszti!
Jo, hogy tetszik az ovi! 3 het sok ido, ezalatt biztos megszokja majd! A Bence imad jarni, ha nem fogad szot azzal szoktam fenyegetni, hogy nem mehet oviba. Kép

Ma a mobil boltban kezdtem a napot, mert eltuntek az ikonok rola, meg nem csorgott, es szerencsere csak annyi volt, hogy kivettek az aksit meg visszatettek es minden ok.

Ma este megyunk tv nezobe, kivancsi vagyok milyet talalunk?

Kép
Kép
agi

Jo hulye vagyok, most latom, hogy nem is ez volt a kerdes. Szoval en haton altattam oket egeszen addig amig maguktol hasra nem tudtak fordulni. Akkor mar ok maguk iranyitjak, hogy hogy akarnak fekudni. A Bencenel nem, de a Balintnal hasznaltam legzesfigyelot is. Bocs, hogy nem olvastam el rendesen a kerdest!

Kép
Kép
agi

Mindig ugy sietek elkuldeni, hogy nehogy kidobja az egeszet, es nem olvasom at. Szoval latom van jo par eliras. Elnezest. Feljebb azt akartam irni, hogy a terhes kepeken van olyan idiota frizuram. Kép

Kép
Kép
agi

Sziasztok!

Jó reggelt!

Gabó!

Egy egész szippantós autóval kívánok neked, nagyon szorítok! Kép

Eszti!

Nagyon kedves vagy örülök bármikor, ha jössz, de ráér ebben a sz... időben. Kép
Jó lesz pénteken is, úgyis csak hétvégén tudjuk nézni. Kép
Látom, nevelitek a gyereket Kép, szeretem a Sikolyt. Kép
A Más világ megvan, nagyon szeretem. Kép

Vero!

Nagyon jók a képek Kép, a dinók szuperek, nagyon tetszenek Áron "munkái" is. Kép
Holdacska is nagyon cuki, én is vettem annak idején egy zenélőt, rá is tettem a hasamra, egész nap zenéltem a Máténak, aznap este kezdett keményedni a hasam Kép.Tiszta babonás lettem, többen nem zenéltem neki. Kép

Reni!

Mi sima paraffin olajjal kentük, de csak fürdés előtt fél órával, és kissapkát adtunk rá. Ahogy Vero írta nekünk is azt mondták, hogy vakarni, kaparni nem szabad. Nagyon sokára múlott el, kitartás.Kép Ezt a módszert addig csináltuk, amíg a nagyja nem múlott el.
Lehet kapni a Niveánek, és a Penátennek is kamillás samponját, amire nálunk kis betűvel az is rá van írva, hogy koszmó kezelésére is alkalmas.
Ezt használtuk, már az olajjal együtt is, és utána is, ma is. Szép lassan elmúlt. Kép
Remélem érthető, sietek. Kép

Nadin!

Tök jó vagy a képeken, meg mindenki Kép!

Ági!

Jó tv nézegetést, reméljük nem rádió lesz, belőle KépKépKép
Úgy szeretem olvasgatni, amiket írsz, mindig valami poén kerekedik ki, belöle.Kép
Persze gondolom neked nem poén Képpl.:pisilés az üvegbe, én biztos agyvérzést kapnék.
Nem lehet neked sem könnyű egyedül Kép, és ahogy olvasom anyós sem egy ász. Kép

katus78

Nadin!

Én egy eldobható alátétet (nem tudom a pontos nevét) tettem rá a pelenkázóra, ha "baleset volt",arról le lehet törölni egyszer-kétszer, utána meg kidobtam.

katus78

Viol! Szóval sütöttél nutellás sütit kakaó, és porcukor nélkül. Nutella volt benne azért? Kép Azért biztos fincsi lett, nagyon jól néz ki. Kép
Én is teszek textilpelust a pelenkázóra, de én nem csak a feje alá. Volt már hogy ogakakilt, így csak kivettem alóla, és nem kente össze a műanyagot.
Van légzésfigyelőnk, pont azért, mert külön alszik. De olyan vékony a fal, már az első nyüsszentésére fenn vagyok. Egyszer volt olyan, hogy a Peti keltett, annyira mélyen aludtam, nem hallottam hogy bőg. De talán előbb-utóbb felébredtem volna. Kép

Reni, Alíznak is volt koszmója a fején, meg az orra felett a szemöldökei közt. Én is olajjal kezeltem, fürdés előtt fél órával bekentem, sapit rá, aztán fürdéskor meg lemostam. Én ami a szeménél volt, azt kapargattam is finoman.
Lara hányszor eszik egy nap?
Már 2 hónaposak lesznek!!! Hihetetlen.

Eszti, tök jó, hogy Szonja így áll az ovihoz. Biztos hamar belejön, nem egy elveszett kiscsaj. Én abba az oviba jártam, ahol anyu dadus volt, és mindig bőgtem ha megláttam. Nem volt nálunk szerencsés. Én ilyen hülye bőgős voltam.

Nagyon jók a talis képek, még mindig szépek vagytok! Kép

Erika

Erika

Kép
Kép
nercsi

Vero, a sógornőm fia dinómániás. Dunát lehetne rekeszteni a dinókból a szobájába. És sorolja melyik milyen....nekem meg lövésem nincs hozzá.
Szerintem ne kérdezd meg az uh-on mi lesz. Mondom ezt én, aki olyan kíváncsi volt, hogy már a 12. héten ezzel zaklattam a dokit. De tegnap néztem a Vészhelyzetet, és ott a Carol nővér mondta, hogy ő nem kérdezi meg, mert úgyis olyan kevés igazi meglepetés van a világon, legyen a baba neme meglepi.
Ez úgy tetszett.
Az elsőt megkérdeztétek?

Erika

Kép
Kép
nercsi

Sziasztok!Sajnos korházba voltuk azér nem irtam.Virágom kiszáradt így pár napot ott töltöttünk.Reni!Nem nagyon szoktunk összejárni unokatesomékkal ,a Vikinek már kettő gyereke van.Barátnőm lakik még Lövőn.:Rácz Violának hívják.,oda ment férjhez.A képek nagyon jók a találkozóról.,olyan helyes pocakotok van.Sokat jártam én is régen a Schmidtbe ,nagyon jó hely volt régen.Mindig mindenhova textil pelust raktam még a babakocsiba is.Virinek még mindig koszmos szokott lenni a fejbőre nemtudom mikor mulik már el.Valamelyiktek kérdezte:anyukám a híd utcai gyógyszertárba szakaszisztens.

KépKép
kola2

Nem sikerül képet feltenünk.milyen bénák vagyunk!

KépKép
kola2

Zsanett, jobbulást Virágnak!! Már jobban van??

Erika

Kép
Kép
nercsi

Zsanett!

Jobbulást, a kis Virágnak, remélem már minden rendben vele.
Beteg volt előtte hasmenés, hányás? Vagy hogy hogy kiszáradt?
Én kérdeztem anyukádat.
Hogy néz ki az anyukád, szoktam oda járni, mert oda járunk dokihoz a Híd utcába.
Majd bele jöttök a kép feltevésébe is.Kép

Nercsi!

Látom kis Alíz jobban, alszik napközben is, mert többet érsz rá nettezni.
Mikor mentek méretkezni? Védőnő minden héten szokott menni?

Eszti!

Köszi a filmet, olyan kíváncsi vagyok rá, éjjel, lehet, megnézzük, Máté úgysem sokat alszik, legalább nem alvásból kell félóránként felkelnem, babusgatni.

Anyukák!

Nálatok nem okoztak a fogacskák ennyi problémát? Tudtak aludni a kis lurkók?
Máté 2hetet megint átaludt, most meg megint jó másfél hete nem alszunk. Szegénykém állandóan felsír, felébred álmából.

Nadin!

Tetszett a sütis sztori.Kép
Én is ki szeretném próbálni, most ki is keresem a receptet, mert még nem írtam kiKép sajna
Te mikor mész UH-ra?

katus78

Ági!
A maszkot szilveszterre vettük.Pár embert rendesen meg is ijesztettünk vele.Azóta a Szonja játszik vele.Kép
Képzeld nálunk is esik a hó.Asszem soha nem lesz már tavasz!Kép
Szonja ma is ovizott és nagyon élvezte.Kép

Nercsi!Tegnap amikor egy picit egyedül hagytam az oviban odament az óvónénihez és kérte,hogy hívja neki oda a mamát.Az óvónéni nem hívta(mivel így állapodtunk meg)erre Szonja azt mondta neki:Téged nem szeretlek mert nem szóltál a mamának.Azzal otthagyta és ment tovább játszani.Kép
Szerintem nem lesz gond!Kép

Zsani!Szegény kis Virág.Kapott infúziót is,hogy viselte?Nektek sem lehetett könnyű.Kép
Anyukám a Szebelédiben volt szakasszisztens.Margó vagy Hugi néven ismerheti anyukád.
Koszmón legeredményesebben az olajos vatta segít.Nálunk bevált.Kép

Vero!Írtam emailt!Fontos!
Szonja már nagyon várja a pénteket.Kép

Viol!A hét végén lesz a keresztanyám szülinapja lehet,hogy megpróbálom megsütni a nutellás sütit.Igaz kicsit izgulok mert egy süti analfabéta vagyok.Kép

KépKép
eszti76

Sziasztok!Virág már jól van köszönöm szépen.Hasmenése volt és nem akart se enni se inni.Anyukám alacsony barna haja van.Katus!Kihez jártok?Drávai vagy az Orbán Hajnalkához?Mi a Drávaihoz még én is hozzá jártam .Nálunk is mindig fent volt amikor jöttek a fogai én citrommal kenegettem neki és nálunk bevált.Meg ha jött a foga mindig a cumisüvegét szivta,szerintem ugy nem fájt neki annyira.

KépKép
kola2

Viol!Szonját hason altattam mert elég lapi volt hátul a fejecskéje és "formázás"céljából tettem így.Aztán amikor már forgolódott ő választott pózt de ez legtöbbször a mai napig is a hason fekvés.

Szonjának én is kamillás sampont használtam.Gabi kamillás sampon is van.

KépKép
eszti76

Eszti!Az infuziót tök jól elviselte.Szerintem én sokkal rosszabul türtem a korházat.Szerencsére bent maradhatam vele.Majd megkérdezem az anyut biztos ismeri anyukádat.

KépKép
kola2

Eszti!Az infuziót tök jól elviselte.Szerintem én sokkal rosszabul türtem a korházat.Szerencsére bent maradhatam vele.Majd megkérdezem az anyut biztos ismeri anyukádat.

KépKép
kola2

Sziasztok!

Ági,
sajna manapság már úgy készülnek a mobilok, hogy valamelyik alkatrészük tuti felmondja a szolgálatot, és abból kell újat venni, vagy egy egész mobilt. Szerencse, hogy neked csak meg kellett birizgálni! A régi, óriás mobilok még ma is működnek, a mai újak meg romlanak el.
Nem baj, hogy nem arra a kérdésre válaszoltál először! Kép Utána jött is a válasz az elsőre, ja és így még egy témában okosabb lettem.. Kép

Katus és Eszti,
akkor csak óvatosan azzal a receptkereséssel, már tényleg nem tudom, hogy ide jól írtam-e le.. Kép Szóval a habba kell 15 dkg porcukor is, és a piskóta pedig kakaós. De talán az nem is annyira fontos. A porcukor jelenléte fontosabb! Kép
Nekem az lett csúnya, ahogy rákentem. Kicsit barna lett a fehér hab is, és a széle sem lett szép, azt levágtam és külön tányérról zabáltuk! Kép Vendég elé az nem mehetett volna. Viszont legközelebb, ha csinálok (HA! csinálok Kép), akkor szerintem a piskótát tortaformában fogom sütni, rákenem a habokat, berakom a hűtőbe és csak utána fogom lecsatolni a forma oldalát, így tuti egyforma szép (vagy egyforma ronda? Kép) lesz. És az, hogy kocka sütik, vagy "tortaszeletek" az már mindegy. Szerintem. Kép

UH valószínű 24 lesz, de ez még nem biztos. NST-re megyek aznap. A kiskönyvembe kérdőjellell írta be ugyanerre a dátumra az UH-ot, azt mondta, lehet, hogy megnéz aznap, de még nem biztos. Azon a pénteki napon már betöltött 36. leszek, szerintem rábeszélem, hogy igen is nézzen csak meg. Feltéve ha megtalálom. Mert úgy tudom, hogy az NST kiértékelését nem fontos, hogy a saját dokim csinálja, viszont fontos, hogy doki nézze meg. Addig le sem lehet lépni, igaz?
És kell valahol előtte jelentkezni? Vagy szépen okosan leülök oda, ahol az NST lesz, és érkezési sorrend, mint általában (jobb esetben) az UH-nál?

Zsanett,
húú, sajnálom, hogy kórházban voltatok! Kép Én is azt akarom kérdezni, hogy beteg volt előtte Virág? Hányt? Vagy más okból is kiszáradhatnak?
Ha végképp nem menne a képfeltöltés, elküldheted nekem e-mailben, ha gondolod. Szívesen felteszem ide.
ggviol@easymail.hu
vagy
ggviol@freemail.hu

Esztinek a képei jobban szeretnek a freemailre jönni, még nem jöttünk rá, hogy miért. Mindegy hova küldenéd.

Erika,
ha-ha-ha, csak gúnyolódj a sütivel! Kép Ha tudnád milyen finom lett! Kép De tényleg, nem hiányzott belőle olyan nagyon-nagyon a cukor. Pont kismamáknak való. Kép Akár írhatnám azt is, hogy direkt hagytam ki belőle a cukrot! Kép De nem. Elfelejtettem, hogy kell bele. De tényleg azért, mert nem volt ott a recept. És egy tejszínhab amúgy is valamennyire édes, nem? Kép Nyugtassatok meg, hogy nem bakiztam akkorát! Kép
A légzésfigyelőtök volt, hogy már beriasztott?

Mi az a koszmóóó??? Én nem tudom...

nadine81

Sziasztok!

Ági,
sajna manapság már úgy készülnek a mobilok, hogy valamelyik alkatrészük tuti felmondja a szolgálatot, és abból kell újat venni, vagy egy egész mobilt. Szerencse, hogy neked csak meg kellett birizgálni! A régi, óriás mobilok még ma is működnek, a mai újak meg romlanak el.
Nem baj, hogy nem arra a kérdésre válaszoltál először! Kép Utána jött is a válasz az elsőre, ja és így még egy témában okosabb lettem.. Kép

Katus és Eszti,
akkor csak óvatosan azzal a receptkereséssel, már tényleg nem tudom, hogy ide jól írtam-e le.. Kép Szóval a habba kell 15 dkg porcukor is, és a piskóta pedig kakaós. De talán az nem is annyira fontos. A porcukor jelenléte fontosabb! Kép
Nekem az lett csúnya, ahogy rákentem. Kicsit barna lett a fehér hab is, és a széle sem lett szép, azt levágtam és külön tányérról zabáltuk! Kép Vendég elé az nem mehetett volna. Viszont legközelebb, ha csinálok (HA! csinálok Kép), akkor szerintem a piskótát tortaformában fogom sütni, rákenem a habokat, berakom a hűtőbe és csak utána fogom lecsatolni a forma oldalát, így tuti egyforma szép (vagy egyforma ronda? Kép) lesz. És az, hogy kocka sütik, vagy "tortaszeletek" az már mindegy. Szerintem. Kép

UH valószínű 24 lesz, de ez még nem biztos. NST-re megyek aznap. A kiskönyvembe kérdőjellell írta be ugyanerre a dátumra az UH-ot, azt mondta, lehet, hogy megnéz aznap, de még nem biztos. Azon a pénteki napon már betöltött 36. leszek, szerintem rábeszélem, hogy igen is nézzen csak meg. Feltéve ha megtalálom. Mert úgy tudom, hogy az NST kiértékelését nem fontos, hogy a saját dokim csinálja, viszont fontos, hogy doki nézze meg. Addig le sem lehet lépni, igaz?
És kell valahol előtte jelentkezni? Vagy szépen okosan leülök oda, ahol az NST lesz, és érkezési sorrend, mint általában (jobb esetben) az UH-nál?

Zsanett,
húú, sajnálom, hogy kórházban voltatok! Kép Én is azt akarom kérdezni, hogy beteg volt előtte Virág? Hányt? Vagy más okból is kiszáradhatnak?
Ha végképp nem menne a képfeltöltés, elküldheted nekem e-mailben, ha gondolod. Szívesen felteszem ide.
ggviol@easymail.hu
vagy
ggviol@freemail.hu

Esztinek a képei jobban szeretnek a freemailre jönni, még nem jöttünk rá, hogy miért. Mindegy hova küldenéd.

Erika,
ha-ha-ha, csak gúnyolódj a sütivel! Kép Ha tudnád milyen finom lett! Kép De tényleg, nem hiányzott belőle olyan nagyon-nagyon a cukor. Pont kismamáknak való. Kép Akár írhatnám azt is, hogy direkt hagytam ki belőle a cukrot! Kép De nem. Elfelejtettem, hogy kell bele. De tényleg azért, mert nem volt ott a recept. És egy tejszínhab amúgy is valamennyire édes, nem? Kép Nyugtassatok meg, hogy nem bakiztam akkorát! Kép

nadine81

Sziasztok!

Ági,

Katus és Eszti,

Zsanett,
ggviol@easymail.hu
vagy
ggviol@freemail.hu

Erika,

nadine81

Jézus, háromszor ment el...

nadine81

Azért kérdezem ám a hason-/hátonfekvős dolgot, mert azt hallottam/olvastam több helyen, hogy a hátonalvó babáknál kisebb a bölcsőhalál kockázata. Jó, mondjuk ahogy néztem a többi rizikófaktort, azokba nem esünk bele.. De azért, ha van, amit megtehetek, akkor megpróbálom...

Ohh, és még valami! Kép Húú, ahogy közeledek a vége felé, egyre több kérdésem lesz ám! Kép
Szóval van nekem ez a Chicco hidegfertőtlenítő lötyim, amit ugye vízbe kell tenni és otthagyni a cuccost, amit fertőtleníteni akarok. Írja a duma, hogy cumi, kanalak, játékok, stb. Akkor mehet bele mondjuk orrszívó is?

nadine81

Ez viccesen hangzik kicsit nem?

(Jézus háromszor ment el...) Kép

A koszmó a kis fejükön száraz bőr ami rátapad a faggyútól v mitől. Csúnyuska de ártalmatlan...

E-mailt elolvastam, később visszajövök sokat írni!!
Sziasztok!
Vendég

Nadin!Csak hasmenése volt és nem ivott nem evett.,de már nagyon jól van mert állandóan huncutkodik.Ha nem jön össze a kép küldés akkor elküldöm Neked.Én hason fektettem a Virágot de most már mindig hason alszik,szerintem igy kényelmes Neki.Szerintem az orrszívó is mehnet bele.Mikorra várod a kisbabádat?Én nagyoszerettem várandósnak lenni.Tök jó érzés volt.

KépKép
kola2

Vero,
nahát milyen vagy!! Kép Ejnye!! Kép Jézus után ott figyel a vessző!! Kép Így nem is félreérthető... Kép

Zsanett,
akkor jó, hogy már rendben van Virág. Túl vagytok rajt. Kép
Április 20-ra vagyok kiírva. Kép Épp ma gondoltam rá, amikor néztük picit hogyan mozog a hasam Kép, hogy ez az érzés már csak pár hétig csak az enyém, utána pedig mindenkié... Jó is meg nem is. Persze, páromnak tetszik, ahogy néha eldeformálódik a hasam Kép, mert annyira kinyomja magát valahol a kiscsaj, de azt, hogy ilyenkor mi egészen pontosan mit is érzünk, azt elmondani nem lehet. Kép Õk "csak" látják. De annak, hogy érzem, ahogy ott van bent valaki, annak már nemsokára vége van. És csak akkor lesz újra ilyen, ha úgy döntünk, hogy legyen. Szóval én is "szeretek babát várni" Kép. És még ha így a végére kicsit kényelmetlennek tűnik is, ki kell élvezni minden percét. Kép

nadine81

Viol, a légzésfigyelő még egyszer sem riasztott.
Az NST külön élmény, főleg a nő aki csinálja. Érkezési sorrendbe kell menni, utána a dokinak kell megmutatnod az eredményt. Pisit vigyél!!!

Most már nekem is meg kell sütnöm azt a sütit!!

Kata, Alíz tényleg alszik nappal is egy-egy órát, így nekem is több időm van itt lenni. Van neki pihenőszéke, abban tök jól elvan, nézeget, van hogy abban alszik. Volt hogy a karomban üvöltött, ott meg tök jól elvolt.

Erika

Kép
Kép
nercsi

_____
Vendég

Jóvanna, nemcsak egy Jézus van, régen egy csomó embert hívtak így... Kép Kép
Vendég

Gabóca? Mizújs?
Vendég

Én is itt várom Gabó jelentkezését!
Szorítottam nagyon!

katus78

Szia Vero!

Látom vissza, jöttél sokat írni!KépKépKép
Hogy vagy? Meddig dolgozol?
Láttam a képeket, nagyon tetszet az a sok motoros.
Meg szerintem is nagyon jól álla rövid haj.

katus78

Tényleg, Vero,
az a vonal meg a Jézusos egy sor! Kép Ejha, nem fáradtál el nagyon?? Kép És ráadásul két hozzászólásban!! Kép

Erika,
szóval akkor előtte nem kell jelentkezni sehol. És pisit vinni?? Minek? Kinek adjam oda? Annak a nőnek, aki csinálja? Akkor amikor bemegyek?

Hja, Gabi már biztos ünnepel. Kép Reméljük. Kép

Amica,
ti megjöttetek már?

Én most végeztem a csirkedarabolással.. Kép Fújj.. Kép

nadine81

Naaa,
leülök ide, és egyedül vagyok... Kép

Katus,
ezek szerint így unatkoztál te is múltkor... Kép

nadine81

Viol!A pisit a nőnek kell odaadni aki az NST-t csinálja.Úgy emlékszem minden alkalommal kellett vinnem.De ez már régen volt.Kép
Neked másfajta a Bibliád mint a miénk.Abban nincs szó Jézus nemi életéről de szívesen elkérném a tiéteket.KépBiztos érdekes hiszen a Szent Grál az övé volt.A Davinchi kód szerint.Olvasta valaki?

Gabóca!Megöl a kíváncsiság!Sikerült?

KépKép
eszti76

Eszti,
nem olvastam, de különben Vero feltételezte azt Jézusról, hogy ... Naaa... Kép Le sem írom... Kép
Én csak tiltakoztam... Kép

nadine81

No, megyek pancsizni.
Jók legyetek, kellemes napot holnapra, gondolom aki dolgozna, nem megy! Kép

Viol

nadine81

Én nem feltételeztem semmit! Rossz az aki rosszra gondol!!! Kép Kép

Amúgy a Da Vinci kód éppen erről szól fel is háborodott a katolikus egyház...
Vendég

Jó éjt mindenkinek!Megyek Szonjácskámmal Tarzant nézni.Már nagyon nyűgös mert nem aludt délután.

KépKép
eszti76

Nadine!
Nekem a legzesfigyelo csak akkor jelzett amikor mar lemaszott rola. Akkor feljebb vettem az erzekenyseget, es utana nem jelzett tobbet.
A bolcsohalal gyakrabban fordul elo a hasonfekvo csecsemoknel. Persze nem csak ez az egy ami okozoja lehet, ill. nem is tudjak pontosan, hogy mi okozza.

Gabi!
Helyzet?

Zsanett!
Honnan tudtatok, hogy kiszaradt? Nem pisilt eleget? Vagy egy ekkora gyereknel ezt honnan lehet tudni?

Eszti!
Akkor talpraesett a kiscsaj! Megmondta az ovoneninek a "frankot" Kép Nem lesz vele gond az biztos! Kép

Tegnap vettunk egy uj tv-t. Majd teszek rola kepet. Nagyon "dizajnos", de vannak hulyesegek. Tok szeles a kepernyo, es ha teljes kepernyon nezzuk, akkor szethuzza a kepet. A fejek ovalisak. Ha igazitjuk az aranyokat, akkor jo a kep, de az alja (pl. feliratok nem latszanak), vagy be lehet allitani kisebb kepre, akkor meg a ket szelen fuggolegesen fekete csik van. Es mindegyik ami kaphato ilyen formaju! Tiszta allatsag szerintem.

Kép
Kép
agi

Szép jó reggelt lányok!!
Agi, nekünk is ilyen a tévénk. Mi is most vettük és állítani kell a képméretet. Múltkor a Mokkát néztem,(ez reggeli beszélgetős műsor, alul feliratozva az sms-kel) és nem látszott az sms sor. Én meg annyira analfabéta vagyok ezekhez a műszaki cuccokhoz, hogy ihaj. Pedig nem ártana megtanulni.

Tegnap a kiscsajom meg volt keveredve este. Megfürdettük, és utána evés helyett annyira ordított, nem tudtuk mi a baja. Még sose csinált ilyet. Aztán felvettem, elaludt a karomban. Leraktam, erre negyed óra múlva felkelt, jól bevacsorázott, és reggelig aludt. Ki érti a nőket?? Kép
Erika

Erika

Kép
Kép
nercsi

Gabi, mi volt???? Már itt izgulunk ám!!!

Nicika, ti jól vagytok?? Szinti baba növöget??

Erika

Kép
Kép
nercsi

Sziasztok!
Itt vagyok ám!Sikerült a vizsga 75-ből 68 pontom lett.Vettem is magamnak egy dobozos sört.

Nadine!Levi hason aludt.Csak úgy volt hajlandó aludni.Az igaz,hogy így"azt mondják",hogy nagyobb a bölcsőhalál veszélye,de ha a gyerek csak így hajlandó aludni akkor nincs mit tenni.Mi mind a hárman hason nőttünk fel.Azt hozzá kell tennem,hogy ebben az időszakban alig aludtam valamit,mert állandóan felébredtem,hogy lélegzik-e a gyerek,mert olyan mélyen el tudott aludni,hogy jól meg kellett figyelni,hogy lélegzik-e.Talán ezért jó a légzésfigyelő.

Ági!Milyen ez a tv amit vettetek,hogy ilyen a képe?Akkor bevált a légzésfigyelő?Valószínű,hogy a másodiknál én is fogok venni.Az elsőnél tapasztalatot szerez az ember és a másodiknál már tudja,hogy mit kell másképp csinálni.

Katus!Megint jön a fogacskája?Hány van már kint neki?Nálunk eddig semmi gond nem volt.Eddig!Remélem nem is lesz.Próbáltál már rá valamit?Szegénykém nagyon megviseli.Nemszokott ilyenkor hasmenése v. láza lenni?

Nercsi!A lényeg,hogy átalussza az éjszakát.Így is maradjon.

Eszti!De jó,hogy élvezni az ovit!Első nap sem volt semmi gond?Mennyi ideig maradt ott?

Köszi mindenkinek,hogy drukkolt.
Vendég

Gabó!

Gratulálok nagyon ügyi vagy!!!!Kép
Mikor mész vezetni?
5 foga van, és 3 jön most felül, már próbáltunk minden félét adni, sajna nem használ semmi.Kép

Nercsi!

Máté akkor szokott ilyet csinálni, amikor nagyon fáradt, nem eszik fürdés után, csak ordít, lerakom az ágyába, rögtön elalszik egy fél óra múlva, felébred, és bevágja a kaját.

Eszti!

Én olvastam a Da Vinci-kódot. Nagyon tetszet.

Nadin!

Mátét az elején, háton altattuk, de aztán a kb. 2 hetes korában (mivel nagyon hasfájos volt) hasra tettem, akkor jött pont a védőnő, kiselőadást tartott a bölcső halálról, teljesen kikészültem.
(ennyit a védőnőkről)
Nem mertem úgy altatni.
Kb. egy hét múlva újra jött a védőnő, kérdezi mi újság? Mondom nagyon hasfájos a Máté, erre mondja, meg lehet próbálni hasra fektetni. Néztem, mint a moziban, de nem mondtam neki semmit.
Szerintem nagyon jó dolog lehet a légzésfigyelő, nekünk nincs, nem tudtam a Jocót rábeszélni, de a másodiknál lesz.
2 hónaposan raktam újra hasra, és 2 hónapig úgy aludt, aztán nem volt többet hajlandó, most is háton alszik, vagy oldalán, nem akar hason, pedig már meg tud fordulni.

katus78

Gabóca! Gratulálok!!!!
Nemsokára rallizhatsz!!

Kép

Kép
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?