sziasztok!
na én el vagyok megint úszva
A múlt héten csináltattam labort mind a 3 gyereknek. Eszterkéé szörnyű lett
Most készülünk újat leadni, ha az is rossz, vérvétel, vizelettenyésztés, és lehet, hogy kivizsgálás
Ráadásul a múlt héten kértem Adrikának szemészetre időpontot, akihez járunk szerdán van, rá is írattam a papírra, 5-e, de még mondta is a csaj, hogy szerda. Lement az apjával és jönnek, hogy 6.-a van
szóval tegnapra szólt az időpont.
Rockfesztiválon mi is voltunk, szombaton, délután, de a fiamnak nagyon hangos volt a zene
így nem sokáig maradtunk.
Este Tibivel visszamentünk, olyan jó volt kicsit kettesben kikapcsolódni, bár agyilag állandóan otthon voltam
A fiam úgy engedett el, hogy anya nagyon fogok érted aggódni, hogy el ne vessz
Nosztalgia buli sajna, még korai, Eszterem eléggé cicifüggő még, és apa is délelőttös, és kelnie kell majd.
Pláza, mi is megyünk. Eddig minden évben voltunk.
Viszont péntek délután a kastélykertben lesznek programok, amik szintén jónak igérkeznek, ha megtalálom a programokat majd beteszem ide
Szuzy
remélem összefutunk
Piros popsival jobban jársz ha a bőrgyógyászatra viszed. Mi ott olyan szupi krémet kaptunk tavaly. Az is kikeverős, és nagyon gyorsan használt
Árak, én tegnap úgy kiakadtam. Adrikának bevásároltunk, hát annyira felmentek a tanszereknek az árai.
Egy füzet tavaly 15 ft volt, idén 29, és ez még olcsó, Itt a Gumiklinikán néztem 60 ft leárazva
biztosan a mintás borítós, de akkor is nagyon sok.
Táskát pl. a kicsit néztük 3500ft volt az idei modell, utána figyeltük a tavalyi kimaradtak, szintén micimackós csak 1500 ft-persze, hogy jó az is
iszonyat különbségek vannak, és nincs is annyira nagy választék mint pl. tavaly is volt.
Mi is tervezünk fát venni, van még valamennyi kimaradva ahhoz. Melegebb van tőle, de csak azzal az is sokba kerül.
Jövőre tuti gáz, majd csak lesz valami.
Alíz
Petrácska már milyen nagy. nagyon édes ezen a mosolygós képen
Ildiék jól vannak. Most viszik le anyuékhoz a gyerekeket.
lennt lesznek a jövő hét végéig
na gyorsan elküldöm, nehogy elszálljon