Sziasztok!
Zsu
Ez nagyon komoly felszerelés!! Mikor lesz a farsang? Szerencsére bennünket 2 hete a komolyabb bajok kerülnek. Zsezse is jár oviba, úgy néz ki itt már kifelé megy mindenki, mert egyre többen vannak a csoprtjukban is.
Különórák. Én vittem Zsezsit szeptembertől angolra, amit decemberben abba is hagyott.
Nem tudom, hogy mi történt, mert nagyon lelkes volt. Megbeszéltük a tanárnővel, hogy inkább nem erőltetjük, hanem jövőre újra megpróbálja. Még mindig tetszik neki az angol, mert itthon még kéri, hogy hallgassuk meg az angol cd-t. Így ez nem jött össze. Néptáncra visszont jár, de ez az oviban van hétfő délelőtt. Ezzel kapcsolatban is nyöszörgöt egy keveset, de csak itthon, az óvonéni azt mondta, hogy szó nélkül megy a foglalkozásra. Remélem sokáig fog járni!! Az úszás nekem is nagy szerelem, de én is úgy láttam, hogy 4 éves kórtól toborozzák a gyerekeket. Az oviból nagycsoportban mennek majd. Szerintem ha van kedve bárhová járni, akkor menjen. De az biztos, hogy nem kel a hét minden napjára elfoglaltság még nekik.
Vali
Én nagy rajongója vgyok a homeopátiának. Rendszeresen alkalmazzuk is. Van egy doktőrnő, aki Zselykénél segített is, hogy mit is kéne szednie. Ártani biztos nem fog a szülésnél se. Hogy bírod az utolsó heteket?
Ági
Jól vagyok. Növöget a hasam, mozog a baba. Beindult sikeresen az év? Lányok, hogy vannak?
Bogi
Boldog szülinapot Lilinek!!!!!
Biztos nagyon jó volt a szülinap a lovakkal!! Rakjál fel képeket!!!
Ti jártok még a zeneterápiára?
Bea
Nagyon aranyos a kutyus!!! Milyen fajta? Benti kutyus lesz?
Piros
Sok a munka?
Voltam 18 hetes uh-n. Minden rendben van, nő a baba, meg van mindene és ott ahol kell.
Azt mondta a doki, hogy kislány lesz. Zsezsének igaza lett.
az uh megint kiakasztott, reggel 9-től 1-ig ültem ott.
Pedig pár dolgot el kellett volna intéznem még, de teljesen lezsibbasztott az üldögélés, még jó, hogy vittem könyvet. csak jó volna valami reform az egészségügyben!!!
Képzeljétek csináltam ecetes hagymás halat, életemben előszőr és nagyon finom lett. A szomszédasszonyom segített, és a kedvessel megbeszéltük, hogy legközelebb többet kell csinálni.
Jó havazást!!
Csók: Orsi