heheni szia
!
Én február 25-re vagyok bejegyezve császárra..
...előzőekben 2 faros kisfiam volt ezért...
Igen..nehéz otthon hagyni a pici gyereket/ket....
A 2. szülésnél a kicsim 2 hónap híján 2 éves volt..úgy hagytam otthon hogy bőgtem mint egy nagy gyerek...ő akkor persze nem egészen értette mi is van..de mondtam neki hogy anya siet és hoz neki babát játszópajtinak!
(9 napot voltam bent ekkor..előbb be kellett feküdni a faros babyvel
)
Persze az apja küldött telefonra a gyerekről videót hogy jól van, meg hogy lássam....a mellék helységben kötöttem ki ott bőgtem ki magam.....párszor...
Beszéltem a kicsimmel is telefonon...nem értette anya hol van..kint volt a képem a készüléken miközbe beszéltünk..és ki volt akadva hogy ott vagyok a telóba...szerencsére nem sírt..én annál jobban....és megbeszéltem vele hogy anya beleszorult a telefonba...elfogadta a helyzetet.
Most ott tartunk hogy a nagy áprilisba lesz 5 éves, a kicsim 3évét töltötte február 1-én......anyukám fog vigyázni a fiúkra mert őt imádják
Telefonon fogok velük beszélni, mert hát meg van ígérve és most csak elötte való nap kell befeküdnöm, így valamivel könnyebb lesz a dolog.
Anyum meg lefoglalja őket ilyenkor módjával de megtesz mindent hogy ne érezzék annyira hogy nincs anya!
Igazi nagymama!!!
No túl sokat írok már:).
Te is szülsz mostanában? Mikor?