Gabó,
itt Hegykőn is fúj a szél! Hogy fúj, az már nem is jó kifejezés, de itt is már tegnap délután óta. Nekünk még az is rossz itt, hogy a házunk mögött lévő telkek még üresen állnak, így ott nincs mi kicsit visszafogja a szelet, mind a mi házunkon "csapódik" le. Sőt, még az utca is elég ritka, mármint ház szempontjából, csak úgy söpör át rajtunk.. Fúú, de Gábor hogy utálja! Azt mondja legyen inkább vihar, villám, dörgés, eső, fagy vagy nyakig érő hó, de a szélnél semmit nem utál jobban. Egyszerűen felidegesíti magát. Tegnap délután még a garázsunk ajtaját is kinyitotta a szél a helyéről. Nagy nehezen visszacsukta. Éjjel is rázott itt valamit az udvaron, le is ment Gábor fél egykor (!), hogy melyik garázsajtót szabta vajon ki. De aztán egyiket sem, hanem a szomszéd telkén az esőcsatornát rázta. Szóval dióhéjban, van világ itt is...
A 72 és 68 pontos teszt az jónak számít? Mennyi a max? vagyis mennyivel mész át?
Milyen Suzukit vennétek? Swiftet? Vagy nagyobbat? Anyuéknak az van. Még a sima Swift. Semmi panasz rá. Már lassan 3 éve megvan, de még semmi baja nem volt. Azon kívül, hogy amikor olajcserére kell vinni, vagy műszaki vizsga miatt el kell vinni átnézetni az autószerelőhöz, nem volt még baja. Anyuék barátainak (egy pénzes házaspár) is volt valamikor Suzukijuk. Eladták. Azóta volt már egy Opel Corsájuk, azt összetörte a nő. Most van egy Peugeot-juk és egy Toyota Yaris. De a pasi azóta is a Suzukit áldja, hogy azzal x év alatt semmi gond nem volt, ezzel a kettővel meg állandóan van valami nyűg. Sokszor viszi szerelőhöz valami miatt, és persze az alkatrész is drága.
Szóval nekünk bejött a Suzuki, nem olyan rossz kocsi az. Neked mi az, ami miatt nem kellene?
Nekünk Corsánk van, igaz azzal sincs semmi gond.
Erika,
nekünk azzal mázlink van, hogy a kiságy befért a mi hálószobánkba, igaz csak úgy, hogy átvittük a mi ruhásszekrényünket a gyerekszobába. Ha majd át akarnám szoktatni a gyerekszobába, csak vissza kell cserélni a szekrényt a kisággyal. Lehetett volna persze úgy is már az elején, hogy a baba külön van tőlünk, de én azt nem akartam. Inkább legyen ott mellettünk. Keresztanyámtól mindig azt hallgatom, hogy majd szegény Gábor (aki a pénzkereső!) mindig felkel, ha sír a baba, milyen rossz lesz neki majd így munkába járni.. Az én véleményem viszont az, hogy azt a pár hónapot ő is kibírja, ki kell, hogy bírja, hisz az ő gyereke is. Nekem az fontosabb, hogy mellettünk legyen a baba. Az ő lánya úgy csinálta, hogy az első naptól fogva külön szobában aludt a gyerekkel! Na én ezt sem akarom. Attól, hogy az elején vagy még egy jó darabig még nem lesz semmi "összebújás", attól még a férjem és én szeretnék mellette aludni, mellette ébredni. Bezsúfolhattunk volna mi is valami kicsi ágyat nekem a gyerekszobába a kiságy mellé, de semmi értelmét nem látom. Ha sír a baba, akkor arra Gábor a másik szobából is felébred, nem kell ahhoz egy légtérben lenni, hogy felébredjen.
Na, szóval az elején hármasban leszünk, aztán Dorka valahogy átköltözik majd az ő birodalmába!
És nektek van légzésfigyelőtök?
A derekam a takarítós napok után tud nagyon fájni, főleg este. De már akkor is fáj, ha mondjuk az aznapi takarítás csak egy felmosásból áll. Mert próbálom szétszedni több napokra
, hogy ne egy nap kelljen mindent megcsinálni. Időm is jobban telik vele, és nem is olyan megterhelő. Ezért van az, hogy minden nap elmosogatok, akkor is, ha alig van valami.
Korábban összevártam a dolgokat..
Tulajdonképpen mindene megvan, mindenből van már. Még újszülött méretű pelust akarok venni 1-2 csomaggal, eldobható pelenkázóalátétet, cumisüveget, WC-re papírülőkét, szopis teát és tejtároló zacsit. Ezen kívül tényleg megvan minden.
Tényleg, azt szeretném kérdezni, hogy arra a pelenkázólapra, ami a pelenkázókon van, tesztek még valamit, amikor pelenkáztok? Mondjuk egy textilpelust, vagy ilyen alátétet? Csak mert ez a műanyag szép meg puha, csak olyan hideg meg rideg. Kell rá valami?