Sziasztok!
Kyra nevében is köszönjük a köszöntéseket.
Brigi!
Hol kerestél? Mert már szeptember óta nem vagyok a Marionnaudban. A Müllerben dolgozom, ha itt jársz szólj valamelyik lánynak a kasszában, kihívnak.
Bogi!
Jobban vannak a lányok?
Jók az alvós fotók.
És szuper gépet vettetek
Ez már kettővel újabb mint a miénk.
Alvással nálunk csak annyi gond van,hogy Kyra korábban lesz álmos,fáradtabb,Marcell még játszana és ebből szokott veszekedés lenni,hogy zavarják egymást. Próbáltuk Marcellt is ilyenkor alvásra bírni,de mindig balhé volt belőle,aztán rájöttünk,hogy jobban járunk ha hagyjuk őt játszani nálunk a hálóban,úgyis hamar elálmosodik és megy az ágyba.
De nem mindig van így,legtöbbször együtt fekszenek le.
Orsi!
Kiváncsi vagyok Zselykének lesz-e igaza kislány ügyben
Ti mit szeretnétek?
Jók a havas képek.
Most lesz vasárnap a Tappancsos buli, szombaton meg itthon tartjuk délután Kyra szülinapját, este meg bálba megyünk
,zsúfolt hétvégénk lesz.
Múlt héten nem tudtuk öszehozni a szülinapot,vasárnap egész nap dolgoztam, szombaton meg Kyra nagy meglepetésére volt szánva a nap.
Szombaton reggel felköszöntöttük Kyrát,kapott laptopot me cserepes virágot/azóta neki kell öntöznie
,már szépen kivirágzott/ és a legnagyobb meglepetés az volt számára,hogy mondtuk neki,indulunk kutyust nézni és ő választhat. 2 tenyésztőnél voltunk, és valóban ő választott /szerencsére pont azt a kutyit akit mi is a legszebbnek találtunk /
Azóta nagy az öröm nálunk, na meg a felfordulás , a gyerekek oda vannak a kutyusért és viszont. Olyan érdekes,hogy ez a kutya mennyire tud bújni,hízelegni, és sírni ha egyedül marad
A gyerekek Peggy halála óta könyörögtek másik kutyáért,de én nem akartam,úgy éreztem hűtlen lennék a meghalt kutyushoz, képtelen lettem volna másik kutyát elviselni. Egészen eddig,aztán nem tudom mi történt..... egyszer csak belém nyilalt,hogy most már kell egy kutyus. Talán ennyi idő kellett,hogy begyógyuljon a seb.....
Piros!
Szombaton találkozunk. Nem válaszoltál a sminkelésre.
Tacsifül!
Én fogadtam szülésznőt és orvost is,nem bántam meg. Gátvédelemre készültünk illóolaj keveréket ajánlott a szülésznő,evvel kenegettem a gátat hetekkel a szülés előtt,és ő is a szülés alatt. Mást én nem használtam.
A szülésindulást igazából a magzatvíz elfolyása és a rendszeres fájások jelzik. De Te is szültél már,ezt úgyis tudod.
Most néztem tényői vagy, sok ismerősöm is lakik ott.
Bea