Új privát üzeneted érkezett!

Csináltam vonalzót Hildának is, de nem jó.
Mit írtam be rosszul?
Köszi, aki segít.
juditta2

Szia Piros!
Akkor holnap tudunk találkozni, ha visszaérsz. Légy szíves hozd el a játékot. Ha mégsem akkor jövő héten belépek érte.

Orsi te jössz?
Zsu mi a helyzet?

Szia Judit!
Te is eljössz holnap a mamatalira?
Szépek a lányok.

Üdv. Ági
nicsi1

Hát, lányok, én igazán iyhgekszem vissza, de 2-kor méga MOM Parkban van randevúm, így legkorábban 4-re érek Győrbe.

Nicsi,a játékért már tuti nem fogok tudni bemenni. De félretetettem neked, megvár.

Sietek.

Pá holnapig!

Kép

Kép

Kép
piros

Sziasztok!

Én megyek ma, már úgy szerveztem a mai programot, 3 körül ott is tudok lenni. Ki lesz ott?

Judit
Üdv újra köztünk. Nagyon szépek a lányok. A vonalzónál szerintem duplán másoltál valamit.

Csók: Orsi

Kép
sorsoly

Piros!

Dávidnak utólag is nagyon boldog születésnapot kívánunk!!!!!!

Zsu

Kép
Kép
deaknezsu

Sziasztok!

Köszönjük, Zsu!
Nálunk most non-stop ünneplés zajlik. Dávidot már két körben megköszöntöttük, azután pénteken lesz a közös bulijuk, majd a Sára köszöntése. Ja és közben egy kis Mikulás és hamarosan itt a karácsony.
Közben Kitti is szép csendben ünnepel. Hihetetlenül gyorsan múlik az idő!

Sajnos a tali nem jött össze, de talán majd januárban, ha már nem lesz ennyi program.

Kép

Kép

Kép
piros

Sziasztok!

A talira sajna én sem tudtam menni,ezért nem is írtam,dolgoztam 4-ig,utána fodrászhoz vittük a kicsiket.
Szombatunk is zsúfolt volt, Mikulás ünnepélyen voltunk,majd Marcell szülinapját ünnepeltük, egy héttel előbb,mert 13-án Kyra fellépése lesz,vasárnap meg dolgozom.

Orsi!
Gratulálok!!!!! Nagyon vigyázz magadra!
És most akkor hogy lesz a munkaviszonyoddal? Vagyis a gyeddel?
Zselyke tudja már? Biztos nagyon boldog.

Piros!
Dávidnak boldog szülinapot utólagosan!!!!!
Szerdán dolgozol?

Judit!
Szia! Jó hogy jöttél!!!!! Nagyon édesek a csajok!!!

Ági!
Sajnos a héten sem tudok Kyrával jazzbalettre menni,de majd szombaton találkozunk.

Ki volt a talin? Jó volt?

Marcellom beteg,csúnyán köhög, és náthás is.
Tegnap őt is befizettem az óviba,januártól már oda fog járni.
Meghívtak bennünket a leendő csoportjába adventi délutánra,nagyon készül rá.
Megkapta a mostani jelét/katicabogár a jele a bölcsiben is/,aminek nagyon örül,ha visszük reggel Kyrát mindig átszalad és megnézi a szekrényét nem foglalta-e el valaki :D

Bea
beátab

Sziasztok!

Egy kicsit beköszönök, hátha emlékeztek még ránk! :)

Remélem mindenki jól van!

Beköltöztünk, és nagyon jól érezzük magunkat a sajátunkban, élvezzük az "egyedüllétet"!
Benit is mintha kicserélték volna, azóta hihetetlenül jó gyerek! Ezt komolyan mondom, azóta nincs reggeli hiszti, szinte alig kell napközben rászólni.Szóval jót tett neki a levegőváltozás...
A számítógépre viszont nem jut annyi időm, vagy valahogy nem is igénylem annyira hogy leüljek mellé, mert mindíg találok magamnak valami elfoglaltságot.

Orsi!
A függönyök a legszebbek!
-Hogy sikerült a kiárusítás?
Most látom az örömhírt. Gratulálok!!!

Most elköszönök, néha azért benézek...

Sok puszi!

Kép
anyacuka

Sziasztok!

Nagyon régen jártam már itt, de azért remélem emlékeztek még rám!

Éppen építkezés előtt állunk. Még csak ott tartunk, hogy a terveink megvalósításához kivitelezőt keresünk.

Bogi, egy régi hozzászólásodban olvastam, hogy ti a Duoris Kft-vel építettetek. Nálunk is szóba került ez a cég is. Kíváncsi lennék a véleményedre, mennyire voltatok megelégedve a munkával ill. most hogy tudjátok kifűteni a házat?

manyi76@gmail.com

Márti
Kép
hideyoshi

Sziasztok Nagy Visszatérők!

öröm látni, hogy még nem felejtettetek el minket és olvasni, hogy jól mennek a dolgaitok. Üdv újra a körünkben.

Kicsit pang most az élet a fórumon, mert ahogy nőnek a gyerkőcök egyre több anya-időt igényelnek és kevesebb jut a gépre és magunkra. A karácsonyi készülődés is elvon minket, de szerintem ránk is fér egy kis gépcsend. biztos vagyok benne, hoyg az ünnepek után újra fellendül az élet és felvesszük a beszélgetés elejtett fonalát.

Addig is kívánok nektek és szeretteiteknek sok-sok boldogságot, türelmet és szép közös perceket az Ünnepekre!

Kép

Kép

Kép
piros

Sziasztok csajok!
Üdv visszatérők!!

Szeretnék nektek nagyon boldog, békés ünnepeket kivánni!! Sok sok puszi!!

Zsu

Kép
Kép
deaknezsu

Sziasztok!

Kellemes karácsonyi ünnepeket és sikerekben gazdag boldog új évet kívánunk mindenkinek!!

Elutazunk anyukámhoz, majd az új évben jövünk. Remélem januárban egy talit is sikerül összehozznunk.

Kép
sorsoly

Sziasztok!

Békés ünnepeket, és boldog új évet kívánok Nektek!!!

Töröltem a régi regisztrációmat,próbálom a múltat lezárni, talán így könnyebb lesz elfelejteni a sok szörnyűséget, ami történt velem!!!
Olvasgatlak Benneteket, csak nem írok, mert nincs mit...
Megvagyunk, dolgozunk, és nem történik velünk semmi.

Vagyis nekem volt egy nőgyógyászati műtétem,de még nem voltam kontrollon, nem tudom, mi a helyzet műtét után, remélem, rendeződtek a dolgok...

Orsi, olvastam az örömhírt, gratulálok, minden jót kívánok Neked és a kis pocaklakónak!

Mindenkit puszilok: "Luca" :wink:
Vendég

Megígértem a családnak, hogy gépcsend lesz karácsonykor, de Téged mindenképpen szeretnélek köszönteni Luca! Örülök, hogy újra velünk vagy!

Legyen olyan boldog az ünneped, amilyen csak lehet és a választott mottód szerint kívánom őrizd meg mindazt a jót az életedben, aminek örülhetsz.

Januárban összehozunk egy talit, ha törik, ha szakad. ez lesz az egyik újévi fogadalmam :-) !

P.

Kép

Kép

Kép
piros

Nagyon szép, meghitt, örömökben gazdag boldog karácsonyt kívánok mindenkinek!

Niki és Zalán
Kép
A világ anya szemével
kancellar

Kép

BOLDOG, SZERETETTELJES KARÁCSONYT KÍVÁNOK MINDEN CSALÁDNAK!!!!

Bea
beátab

Kép Kép

Klári

Kép
anyacuka

Nagyon Boldog Új Esztendőt Kívánok Mindenkinek!

Nem tudom, hogy volt-e már szó róla, de a napokban tudatosult bennem, hogy Győrben is van "kismamabérlet". És úgy gondoltam, hogy megosztom Veletek, hátha valakinek jól jön az infó:

Bedobtak egy "Szociális iránytű" nevű városi kiadványt, és azt olvastam benne, a 16. oldal alja felé, hogy "A negyedéves összvonalas buszbérlet megvásárlásához támogatás nyújtható annak, aki a háztartásában 0-3 éves gyermeket nevel."

A támogatást utólag adják, a bérlet kell hozzá, és a buszbérlet árának a 60 %-a. Most ne kelljen beírnom az egészet, a város honlapján is van róla valami. Meg szerintem egy telefont is megér, ha valakit érint a probléma.

Kép
Kép
nyuszog

BÚÉK Lányok!

Gyorsan elszállt az utóbbi két hét. Kész sáskajárás volt nálunk, kb. 30 ember fordult meg a házban és komoly logisztikai kihívást jelentett megszervezni a vendégeket és ellátásukat. Azt hiszem mindenki jól érezte magát, mert gyakran hajnalig maradtak a vendégek.

A gyerkőcök kellemes meglepetést okoztak. Egészen jól boldogoltunk velük. Társasoztunk is sokat és a sütés-főzésbe is aktívan bekapcsolódtak. Gyorsan teltek a napok a millió programnak köszönhetően és talán az első olyan karácsony volt, amikor nem gyűrt le minket a stressz és maradéktalanul élveztük az együtlétet. Még annak ellenére is, hogy mindhárom gyerek átesett a "kétnapos láz" víruson. Sára pont szenteste lázasodott be. Édesem éppen csak annyira tudta összeszedni magát, hoyg letépte az ajándékokról a csomagolópapírt, de már nem bontotta tovább őket, hanem inkább lefeküdt aludni.

Remélem nálatok is minden rendben ment és kívánom, hogy olyan jó legyen az évetek, mint amilyennek szeretnétek.

P.

Kép

Kép

Kép
piros

Sziasztok!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
Vendég

Sziasztok!

Boldog új évet mindenkinek! Remélem mindenkinél kellemesen teltek az ünnepek.

Piros!
Büszke lehetsz a gyerkőcökre!! Remélem az új üzlet is sikerekkel indult!

Bogi!
Ismét láttalak a Kisalföldben. Gratulálok a kitartásodhoz, remélem lesznek eredmények!

Nálunk betegséggel indult az új év, Krisz 3 nap ovi után kötőhártya gyulladással szenved, Kittinek pedig jön egy rágófoga, ami nagyon megviseli. Ettől függetlenül szépen fejlődnek, okosodnak, Kriszt sokszor megdicsérik az oviban. Kitti pedig elindult, felmászik gyakorlatilag mindenre, és gagyog, táncol mindig.

Én 2 hét múlva kezdek angolra járni, ideje újrakezdenem. Ó, tényleg, nem tudja valaki melyik intézmény szokott pályázatiró tanfolyamot hirdetni? Mert az sem ártana.

Kis üzlet: tudjátok, mi bútorgyártással foglalkozunk, illetve jelenleg leginkább a férjem. Szóval elkezdünk nyitni a lakosság felé, mostantól nálunk is meg lehet rendelni ha valakinek kárpitos ülőhgarnitúrára lenne szüksége. Niki késziti a web oldalt, nagyon kreativ!

Most ennyi rólunk, irjatok ti is. (bocsi, nincs hosszú i betűm..)

Puszi,Zsu

Kép
Kép
deaknezsu

Sziasztok!

Köszönöm Zsu a dícséretet, valóban büszke is vagyok rájuk.

Az üzlet lassan indul, érezni a válságot, gazdaságilag annyira nem jön be a dolog, de nem adom fel. Már csak az a jópár közös játszással eltöltött óra is megéri, amit most munkaköri kötelességként a család eltölt. A gyerekek a próbajátékosok és a barátaink is gyakrabban jönnek azóta egy kis társasozásra.

Elindítjuk újra a társasjáték klubbot is itt Barátin. Első idei közös játszónapunkat január utolsó péntekének délutánján tölthetjük együtt. Vagyis 2009. január 30-án, pénteken 14.30-17.00 között a Művelődési Ház galériáján.

Ha bárkinek van kedve jöjjön el. Persze csak ha éppen járhatóak lesznek az utak.

Ha kész az üzlet weboldala, rakd majd fel, engem érdekelne.

Üdv,

Piros

Kép

Kép

Kép
piros

Sziasztok!

Boldog új évet mindenkinek!

Brigi
Örülök, hogy újra köztünk vagy.

Piros
A Glöckneres társasjáték nagyon jó. Zsezsének és nekem tetszett, akinek vittük nem igazán értékelte, ill. a szülei is nézték meg, hogy milyen jó játék.

Zsu
Kitti nagyon aranyos lehet már. Hova mész angolra? Pályázatírást a www.eu-suli.hu-n találsz. Az internetről is egész jó anyagokat lehet ezzel kapcsolatban találni.

Többiek hol vagytok?

Nálunk minden rendben. Zselyke oviba jár, még mindig lelkes. Én túl vagyok az első vérvételen és uh-n. Már elfelejtettem, hogy milyen hosszadalmas dolgok ezek. :? Hihetetlen sokan voltak mind a két helyen, és az adminisztráció nagyon lassú volt. Most még azt is bevezették, hogy a leleteket nem hozhatja el a védőnő, hanem mindenki mehet maga érte. A reformok nem mindig a gyorsaságot szolgálják.

Azt tudja valaki, hogy hol lehet Győrben jellmezt kölcsönözni?

Legyetek jók!!

Kép
sorsoly

Szia Orsi!

Mi náluk jártunk sikerrel:

http://www.treffjelmez.hu/

Korábban Csanakon volt üzletük, de most Szabadhegyen vannak. Elég jó az oldaluk is, nézd meg.

Mi lesz Zsezse farsangkor? Nálunk még meg a variálás, de valószínűleg idén marad a herceg és hercegnő téma, mert Sára imádja a barokk ruháját. Én meg örülök, hogy nem kell még erre is költeni :oops: Csak egy jó palást kéne Dávidnak a kardja mellé meg a papírkorona és csá.

Kép

Kép

Kép
piros

Jaj, meg akartam köszönni a visszajelzést a játékról. Most hoztam még egy édes kisgyerekes társast és várok is még kettőt. Szólok, ha megjött, mert azt érdemes lenne megnézned szerintem.

P.

Kép

Kép

Kép
piros

Sziasztok!

Jelentem végre meggyógyultak a gyerekeim!! Kopp kopp!! Múltkor Krisznél jöttek a szövődmények rendesen, lett még középfül és mandulagyulladása is. Másnapra kijött Kittin is a kötőhártya gyulladás. Kész voltam.

Piros!
Ne is add fel, kitartás!

Orsi!
Itt is van jelmez: www.ritajelmez.hu Krisztofer ma épp tűzoltó akar lenni, de naponta váltogatja a rendőrrel. Ez utóbbinak jobban örülnék, mert van felszerelése. :wink:

Köszi a tippet eu-suli ügyben, beszéltem már velük, sajnos horrorisztikus áron van a tanfolyam. (200 ezer, plusz vizsgadij, plusz jegyzetek)
Angolra az Oxford nyelviskolába járok, hétfő óta, és tetszik. Nem kezdtem totál elölről, hanem hozzácsapódtam egy kis társasághoz. Úgy tűnik, jó ötlet volt.
Én anno Krisszel mentem laborba mindig, már akkor is szörnyű volt a helyzet, ezzel a naplószámmal is... Az ultrahangot azért gondolom élvezted, az nagy élmény, ha a várakozási időt nem nézi az ember! Vigyázz magadra! Zsezse mit szól a kistesóhoz?

Csajok!
A lányom túlszárnyalja a tesóját mozgásban! Az égvilágon mindent meg akar mászni. Totál leutánozza azt amit a Krisztől lát. Ma pl a fürdőben amig nem figyeltem, felmászott a kis fellépőre, ami a mosdóhoz van készitve a Krisznek, és nyújtogatta a kezét a csaphoz!! Persze fogat mosni is a tesója fogkeféjével kell neki..

Most már akkor irtok ti is? Puszi, Zsu

Kép
Kép
deaknezsu

Üdv, mindenkinek!

Írnék én , de mit? Ami velünk történik: munka és bölcsi pont

Jók lgyetek, majd ha nem leszek elhavazva írok.

Zsu nektek előbb is :)

Üdv, Niki

Niki és Zalán
Kép
A világ anya szemével
kancellar

Sziasztok győriek!
egy kérdésem lenne!Működik még a Toma bababolt a Szabadi utcában?? Tudtok róla valamit? Honlapjuk nem jön be, a telefonszámon előfizető nem kapcsolható...
Ha valaki tud róla valamit, légyszives írjon, köszönöm!

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
pulcsi

Szia Pulcsi

Ott vannak még. Anno mikor voltam azt mondták ott tartják a kicsit olcsóbb cuccokat, a Szent Imre úti boltjukban pedig nagyobb választékot tartanak, többféle árkategóriában.
De biztos ami biztos: www.baby-land.hu

Zsu

Kép
Kép
deaknezsu

Sziasztok!

Pulcsi
A szent imre úti szerintem jobb, inkább azt nézzétek meg.

Zsu
Kitti nagyon ügyes. köszi jellmez tippet, mi kezdtük micimackóval, most pedig csipkerózsika a menő. mire a farsang eljön nem tudom, hogy mi lesz a sláger. Az uh érdekes volt, főleg, hogy mutogatós kedvében volt, így még az ujjait is meg lehetett számolni. :)
Ha nem kell a pályázatírásról papír neked, akkor az interneten nagyon jó anyagokat lehet letölteni.

Piros
Köszi neked is a jellmezkölcsönzőt. Majd benézek társasjátékügyben, bár most a kártya lett a kedvenc.

Lányok

Mindenki nagyon eltünt!!! :cry: Van valakinek kedve február 1-én bábszinházba jönni? A három kismalac és a farkas lesz, délelőtt 10-kor. Mi voltunk mostanában és Zselykének tetszett az előadás.

Na csók: Orsi

Kép
sorsoly

Szia Orsi (Sorsoly)!

Örülök, ha játszotok, hiszen ez az egész lényege. Mindegy, hyog kártyával vagy készségfejlesztővel vagy társassal. Mostanában a bevétel tekintetében úgyis inkább kultúrmissziónak, mint kifizetődő vállalkozásnak tűnik a dolog :-).

Sajnos mi biztosan nem megyünk vasárnap bábszínházba, mert nincs Apa egy hétig és Annánk már túl nagy hozzá, neki nem erőltetném a dolgot.

Azért csak összejön majd egy találkozó valamikor. Bár most mindenki nagyon eltűnt megint. Kiszerettünk egymásból vagy nincs idő a gép előtt ülni? Nicsi, Bogi is elveszett teljesen. Gyertek vissza!

Kép

Kép

Kép
piros

Sziasztok!

Rég voltam itt,de olvasgattalak Benneteket, mondjuk nem volt túl sok :)

Mi jól vagyunk, Marcell már óviba jár. Elég nehéz volt az első 2 hét,de végre kezdi megszokni az új helyet. Már végre beszélt az óviról,eddig nem volt hajlandó semmit mondani. Tegnap mondta: van Imola,és mi van Imolával kérdeztem- hát nunija van- :oops:
semmi egyebet nem közölt Imoláról, hiába faggattuk. Aztán mondta apának,hogy neki majd megmutatja. Na hát én ma megnéztem az Imolát......nincs ízlése a fiamnak :shock: , a kislány 7 éves, magas,duci, kissé sem mondható helyesnek, Marcell a derekáig ér :lol:

Készülünk a farsangra, Kyra indiánlány lesz, Marcell Morgó a hét törpéből. Már nagyon várják.

Jövő héten közösen tartunk a gyerekeknek szülinapi bulit a Tappancs Játszóházban. Meghívtuk a barátaikat, a lányoknak Hercegnő Party,a fiúknak Kalóz Party lesz. Beöltöztetik őket hercegnős és kalózos jelmezbe, lesz hercegnővé avatás, lovagi torna a hercegnőért, kincskeresés, kalóztámadás. Remélem jól sikerül.

Orsi!
Hogy vagy? Nem tudni mi lesz a baba?
Sajna dolgozom vasárnap,pedig érdekelt volna a bábszínház. Egyébként hol lesz?

Mennem kell, kicsit játszunk még.

Puszi!
Bea
beátab

Sziasztok!

Olvasgatlak ám Benneteket!

Lenne egy hatalmas kérésem!
Bettiéket beneveztem a Valentin-napi játékba, a Kisalföld szervezte.
Wellness-hétvégét nyer a megye legszimpatikusabb párja.

Légyszi szavazzatok Rájuk!Nagyon szeretnénk megnyerni a játékot!

Ha van olyan ismerősötök, akit esetleg meg tudnátok kérni, azt is nagyon megköszönném!

Küldöm a linket!

http://www.kisalfold.hu/jatek/ki_lesz_a ... ult_only=1
Vendég

Szia Brigi!

Szavaztam.

Hogy vagy?
beátab

Köszi, Bea!

Múltkor voltam az illatszerboltban, néztelek, de nem láttalak... :cry:
Biztos éppen nem dolgoztál, vagy valahol hátul voltál.
Vendég

Sziasztok!

Mi tényleg elvesztünk egy kicsit, ne hari érte.
Kicsit összecsaptak a fejünk felett a hullámok, de már látom a fényt az alagút végén!

Nálunk sajnos az oviban calici és influenza járvány van, már az ÁNTSZ is közbelépett. A 100 fölötti létszámból ma pl. 14 gyerek volt oviban összesen, őket is összezárták egy csoportba, hogy lehetőleg ők is elkapják. Na nem leszek rosszmájú, de tényleg azt gondolom, hogy ilyenkor nem szabadna keverni a gyerekeket, akármilyen kevesen is vannak. Már olyan gyerek is van aki mindegyik vírust elkapta, lázas, köhög, fáj mindene, hasmenése van és hányt.
Mi már ugyan szerda dél óta nem voltunk oviban, akkor hívtak, hogy Lilinek hasmenése van menjek értük. Itthon már semmi baja nem volt az ég világon, de mivel szerencsére meg tudom oldani, jövő héten is itthon lesznek, mert nem lenne jó visszafertőződni, ugyanis már kórházban is voltunk, igaz akkor Rotával, de nem szeretném átélni újra.

Nálunk farsang csak február legvégén lesz, természetesen tündérek lesznek a lányok és olcsón meg is ússzuk a jelmezt, mert a tavalyi esküvői ruhában lesznek egy szárny kiegészítővel és kész :)

Én most elkezdtem franiául tanulni autodidakta módon. Áprilisban jönnek a francia rokonaim haza, szeretnék velük egy kicsit gyakorolni, úgyis én leszek a tolmácsuk, majd angol és francia keverékkel elboldogulok :)

A húgom idén ballag, érettségizik és felvételizik, úgyhogy érte is van izgulni való. Ja és a nyelvvizsgát kihagytam :)
Ma volt a szalagavató bálja, ami nagyon szuper volt, kicsit nosztalgiáztam.

A gondjaimmal inkább nem traktállak benneteket, abból gondolom mindenkinek van elég.

Ja és Lili nemsokára 5 éves lesz :-)

Sziasztok, mindenkinek minden szuper jót és ha visszaolvasok akkor kommentálok is :)

Pápá: Bogi

KépKép

KépKép
farkasbogi

Kép
Katica alszik
Ez azért érdekes, mert végre eljutottunk oda az alvás terén, hogy egyedül alszanak el, nem kell őket altatni. 8-kor bezavarom őket a hálóba, puszi, aztán nézhetnek könyvet és olyan fél óra alatt elalszanak szépen egyedül. Egy hátulütője, hogy apa még mindig a gyerekszobában alszik egyedül, én meg a csajokhoz megyek be amikor aludni megyek :)
De hamarosan ezt is meg tudjuk majd oldani remélem :)

Kép
Ugyanezen okból Liliről is egy kép

Kép
Tegnapi szánkózás

Kép
Ez egy mai kép apa új Canon EOS 450D-jével :)

Puszi

KépKép

KépKép
farkasbogi

Sziasztok!

Brigi
Elég jól áll a lányod a szavazason.
:)

Bea
Még nem tudok semmi közelebbit a baba neméről, 2 hét múlva lesz a 18 hetes uh. Zselyke meg van győződve, hogy kislány lesz. Azt mondta, hogy ő nem szereti a kisfiúkat. :lol:
A Vaskakasban lesz a bábszinház, minden vasárnap van matiné, most lesz utánna játszóház is.
A szülinapi party izgalmasan hangzik. Csinálj sok képet!!

Bogi
Milyen nagyok lettek a lányok!! Az ovi nálunk is félüzemen ment, és itt is összevonták a csoportokat. remélem mostmár véglegesn meggyógultok.

Piros
Az anna már biztos unatkozna az előadáson, bár nagy meglepetésemre, én a legütóbbi szinházon hangosan nevettem.
A jellmezgondunk közben megoldódott, Klári néni, a babysitter, azt mondta varr Zsezsinek Csipkerózsika jellmezt. Jó a nyugdíjas a háznál!! :lol:

Zsu
Gyerkőcök hogy vannak? Krisznél volt féltékenység a kicsivel szemben, vagy most féltékeny?

Szép hétvégét!! Élvezzétek a havat. Mi már építettünk 2 hóembert. :)

Kép
sorsoly

Sziasztok!

Látom mindenki élvezi a havat! Valóban ritka vendég mostanában. Pénteken mi is "lógtunk". Anna kicsit köhögött és a hasát fájalta, így úgy döntöttem, hogy betegszabit kap. A kicsiket meg úgyis csak délig hagytam volna az oviban, mert délután társasjáték klubbom volt, így inkább el sem vittem. helyette szánkóztunk egy jót, meg hógolyóztunk meg hóembert építettünk. Négyesben, mert Apa éppen Pesten csinálja az újságot.

A farsang nálunk "hazaiból" lesz megoldva. Van néány örökölt ruci, meg mamáék hoztak Egyiptomból fejdíszt és Sára nagyon élvezi a különböző rucik kreálását. Egyik jobb, mint a másik. Úgy látom Dávidnak nem sok szava lesz, hogy mit vesz fel, mert őt is öltözteti :-).

Azért ha valaki tudja honnan lehetne hosszú parókát venni, kérem írja meg. Beáéknál néztem, de horrorisztikus ára van.

Üdv,

Piros

Kép

Kép

Kép
piros

Sziasztok!

Élvezzük mi is a havat...

Piros!
talán az Aldiban van. Az meg persze csak Óváron van, de ők is reklámoztak jelmezt. vagy Tesco,esetleg. Én most láttam pl tűzoltó jelmezt 1900-ért.
Én 2 hete kifizettem egy Villám Mc Quinn jelmezt a Rita jelmezben, erre rá egy hétre Tamás hozott Kölnből egy jó kis tűzoltó jelmezt Krisznek. Szerintetek mennyi az esély rá, hogy visszakapom a pénzt? Semmit nem kaptam róla...

Én meg tűzoltó készülék után kajtatok. Ha valakinek van ötlete...

Orsi!
Volt féltékenység, persze. De mire erre rájöttem! Mert nem volt ilyen konkrét a dolog. Krisz egyik napról a másikra semmibe vett engem. Elment mellettem, nem foglalkozott velem, direkt kiabált mikor aludt a Kitti, minden akkor kellett neki, mikor szoptattam, stb.
Volt sok sirás, szomorúság, mire mindegyikünk belerázódott az új helyzetbe. De azt gondolom, ez természetes. Előbb utóbb ez kijön, sajna. A dokinénink ezt úgy magyarázta: anyuka képzelje el, hogy a férj egyik nap hoz haza még egy feleséget. És el kell fogadni, és osztozni a szereteten. Ebbe éljem bele magam, és akkor megértem, mit érez a nagytesó. :cry:

Most megyek, kihalászom a családot a kádból. Ja, Bogi, minden tiszteletem, hogy ilyen időben, és egyedül elalszanak a csajaid!!!

Bea!!!!
nem akartam elfelejteni, és mégis:
Kyrának nagyon boldog szülinapot kivánunk!!!!!!
Zsu

Kép
Kép
deaknezsu

Sziasztok!

Zsu!
Köszönöm, de azt hiszem elismerés végképp nem illet ezért, hiszen ha mindent jól csináltam volna, akkor nem lenne szükség ilyen szoktatós időszakokra.
A példakép ebben abszolút Piros, meg a szomszédasszonyom mert náluk a gyerekek egyedül alszanak el, és egyedül is alusszák át az éjszakát. Nálunk ez pici koruk óta nem így van, rosszul szoktattuk őket, ennek a levét isszuk most.
Bár be kell vallanom azért ennek az egésznek vannak jó oldalai is, sőt, nagyon sok jó oldala van, de a házaséletre rossz hatással van. :)
Bár ha azt veszem, hogy jó esetben ezek után talán életem végéig apa mellett fogok aludni, a gyerekekkel töltött idő ehhez képest eltörpül és el is repül egy pillanat alatt ez a pár meghitt év, így nem sajnálom ezt az egészet.

Az időpont is Pirosnak köszönhető, mert bizony amíg a lányok nem voltak ovisok, addig szinte minden napos volt, hogy este 1/2 10-10 között aludtak el, és pont ovikezdés előtti nyáron töltöttünk egy hetet Pirossal a Balcsin, akkor szoktunk rá a szigorú napirendre. Ez azóta is a szorgalmi időben nagyon jól működik, szünetekben kicsit lazítunk, de a gyerekek elfogadták és ez jó.
8-kor ágyba dugom őket, még mesélnek egymásnak, vagy apa mesél nekik, vagy csak könyvet néznek, aztán 1/2 9-9 között szépen elszundítanak. Mint most is :)

Jó volt a mai hóesés is, a lányok egész délelőtt kint voltak.
Remélem mindenkit elkerül a betegség a továbbiakban, és aztán hamarosan talizhatunk.

Boldog szülinapot Kyra!

Puszi: Bogi

KépKép

KépKép
farkasbogi

Sziasztok!

Aranyos vagy, Bogi, de azt hiszem a tanítvány túlnőtte mesterét. Nálunk mostanában 9-kor kezdődik a huza-vona az alvás körül. Jócskán lecsúsztunk a 8 óráról :-(. Igaz, valóban elalszanak egyedül a saját ágyukban a megfelelő rituálék után. Dávid sorrendje pl. egy puszi, egy simi, egy ölelés 3x. :-)

Zsu!

Láttam tűzoltó kiegészítőket (palack és kisfejsze) a Régió játékboltban, a régi Interspar épületében, a Takko helyén vannak.

Üdv,

Piros

Kép

Kép

Kép
piros

Sziasztok!

Ha már ennyire belejöttünk az alvás témába, megmutatom, hogy Katica tegnap és ma hogy aludt el!
Gatyákat és nevetőizmokat felkötni!
Nem csalás, nem ámítás, nem beállított képek!

Piros!
Jók ezek a rituálék :)
Nálunk ilyen inkább reggel és nap közben van egy-kettő :)

Kép
Tegnap így aludt el Katica

Kép
Ez a mai produkció

Premier pláne :)
Kép

Puszi

KépKép

KépKép
farkasbogi

Sziasztok!

Zsu!
Nem tudlak elérni titeket (igaz hétvégén nem próbáltam). Mindegy meg tudjátok nézni, galériát is, max dobok egy mailt.

Orsi!
Téged meg jól nem hívtalak vissza, mert sokat túlóráztam, aztán meg most Zalán takonykóros, íygy nem igazán lenne jó a közeletekben.

Bogi!
De ezek szerint legalább egyedül aludt el. A hol kérdésen még kicsit lehet javítani.

Bea!
Kyrának utólag boldog szülinapot!

Jók legyetek, nem tudom mikor keveredem újra erre :)

Niki és Zalán
Kép
A világ anya szemével
kancellar

Sziasztok!

Niki
Egy ideig még vártam a telefonod, de már lemondtam róla. :) Jobbulást Zalánnak.

Bea
Boldog szülinapot Kyrának!!! Hogy sikerült a party?

Bogi
Ha az ember fáradt, akkor bárhol elalszik. :)

Zsu
Számítok némi nemű féltékenységre én is, de remélem nem lesz nagyon durva, és tudom is majd kezelni. Most még lelkes a zsezse, tegnap is megsimogadta a hasamat és közölte, hogy ő most engem és a kistesót is simogatja, ma énekelgetett, hogy neki az anyukája és a kistesója kell.

Az altatást a hónap elején mi is megreformáltuk. Odáig jutottunk, hogy gyomorideggel készültem az esti lefektetésre, mert Zselyke nem volt hajlandó elaludni. Az esetek 80%-ban sírtva fakadt, hogy ő nem akar aludni és nem is fáradt, ráadásul 10 fél 11 körül aludt csak el, és addig bennt kellett nála lenni. :evil: Ráadásul én rendszeresen elaludtam mellette, és arra kelltem, hogy az apja visszaparancsolja az ágyba. Így a hónap elején bekeményítettünk, elmondtuk neki, hogy ő már nagylány, és ügyes is ideje az egyedüli elalvásnak. Nagy meglepetésemre nagy ellenállásba nem ütküztünk, 2 napig volt sirdogálás, de csak szolidan, azóta aránylag gyorsan elalszik, néha van a takarj be, meg adjon még apa is puszit, de legkésőbb 9-kor alszik. És nem kell bennt szobrozni nála!!!! Kicsit visszanyertem az önbizalmam is. :lol:

Pár kép: Kép Kép Kép

Kép
sorsoly

Sziasztok!

Lassan a finisbe érve felmerült bennem pár kérdés, amiben szeretném a segítségeteket kérni:

1. Használt valamelyikőtök homeopátiás készítményt a szülés előtt-alatt-után? Mit és hogyan?

2. Van a győri kórházban olyan szülésznő, aki maximálisan kihasználja a homeopátiában rejlő lehetőségeket?

3. Szerintetek érdemes szülésznőt fogadni? Vagy inkább dokit?

4. Még egy nagyon fontos kérdés: mihez hasonlítanátok azt a bizonyos fájdalmat, ami jelzi, hogy nemsokára útra kel a bébi?:)

Előre is nagyon köszönöm a válaszotokat és segítségeteket!!!!
Üdv: Vali

Kép
Kép
tacsifül

Sziasztok!

Kyra nevében is köszönjük a köszöntéseket.

Brigi!
Hol kerestél? Mert már szeptember óta nem vagyok a Marionnaudban. A Müllerben dolgozom, ha itt jársz szólj valamelyik lánynak a kasszában, kihívnak.

Bogi!
Jobban vannak a lányok?
Jók az alvós fotók.
És szuper gépet vettetek :wink: Ez már kettővel újabb mint a miénk.
Alvással nálunk csak annyi gond van,hogy Kyra korábban lesz álmos,fáradtabb,Marcell még játszana és ebből szokott veszekedés lenni,hogy zavarják egymást. Próbáltuk Marcellt is ilyenkor alvásra bírni,de mindig balhé volt belőle,aztán rájöttünk,hogy jobban járunk ha hagyjuk őt játszani nálunk a hálóban,úgyis hamar elálmosodik és megy az ágyba.
De nem mindig van így,legtöbbször együtt fekszenek le.

Orsi!
Kiváncsi vagyok Zselykének lesz-e igaza kislány ügyben :wink:
Ti mit szeretnétek?
Jók a havas képek.
Most lesz vasárnap a Tappancsos buli, szombaton meg itthon tartjuk délután Kyra szülinapját, este meg bálba megyünk :roll: ,zsúfolt hétvégénk lesz.

Múlt héten nem tudtuk öszehozni a szülinapot,vasárnap egész nap dolgoztam, szombaton meg Kyra nagy meglepetésére volt szánva a nap.
Szombaton reggel felköszöntöttük Kyrát,kapott laptopot me cserepes virágot/azóta neki kell öntöznie :wink: ,már szépen kivirágzott/ és a legnagyobb meglepetés az volt számára,hogy mondtuk neki,indulunk kutyust nézni és ő választhat. 2 tenyésztőnél voltunk, és valóban ő választott /szerencsére pont azt a kutyit akit mi is a legszebbnek találtunk /
Azóta nagy az öröm nálunk, na meg a felfordulás , a gyerekek oda vannak a kutyusért és viszont. Olyan érdekes,hogy ez a kutya mennyire tud bújni,hízelegni, és sírni ha egyedül marad
A gyerekek Peggy halála óta könyörögtek másik kutyáért,de én nem akartam,úgy éreztem hűtlen lennék a meghalt kutyushoz, képtelen lettem volna másik kutyát elviselni. Egészen eddig,aztán nem tudom mi történt..... egyszer csak belém nyilalt,hogy most már kell egy kutyus. Talán ennyi idő kellett,hogy begyógyuljon a seb.....

Piros!
Szombaton találkozunk. Nem válaszoltál a sminkelésre.

Tacsifül!
Én fogadtam szülésznőt és orvost is,nem bántam meg. Gátvédelemre készültünk illóolaj keveréket ajánlott a szülésznő,evvel kenegettem a gátat hetekkel a szülés előtt,és ő is a szülés alatt. Mást én nem használtam.
A szülésindulást igazából a magzatvíz elfolyása és a rendszeres fájások jelzik. De Te is szültél már,ezt úgyis tudod.
Most néztem tényői vagy, sok ismerősöm is lakik ott.

Bea
beátab

Beátab
Köszi a választ! Megkérdezhetem, hogy ki volt a szülésznőd? Ha nem akarod itt, írd meg lécci priviben, érdekelne!
Egyébként sajnos Marcival mi nem jutottunk el odáig, hogy "elfolyt a magzatvíz és rendszeresek a fájások":( Ő a 35-ik héten született császárral, mert rossz helyen volt a méhlepény és vérezni kezdtem. Ezért kérdeztem, hogy mégis milyen az, amikor természetesen indulnak be és történnek a dolgok:)

Köszi a választ még egyszer!
Vali

Kép
Kép
tacsifül

Szia Vali!

Miski Timinél szültem a kicsiket.
Akkor már értem a szülésedet. Kívánom,hogy legyen alkalmalmad átélni a normál szülést, minden fájdalmával és szépségével együtt.
Most minden rendben van Veletek?
beátab

Sziasztok!

Bea!
Sajnos úgy tűnik azon a napon (19) lesz egy játszatásunk és nem tudom mikor végzek, így nem merem elkötelezni magam. Majd legközelebb. Köszi mindenesetre. Viszlát a bálon!

Vali!

Üdv! Sajnos én nem vagyok kompetens, mert én mindhárom gyereket császárral szültem a szemem miatt megtervezetten, így fájásokról nem nagyon tudok beszámolni. . Így én inkább szépen vágni tudó orvost kerestem, mint szülésznőt. .-)
Nem vagyok nagy homeopátia-fan sem, illetve egyáltalán semmiylen bogyót nem szedek szívesen. Talán a többiek többet segíthetnek majd.

Élvezzük a napsütést!

Piros

Kép

Kép

Kép
piros

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?