Sziasztok,
Banka, hatalmas gratula Viki babához. Sajnos én nem értem, hogy mi volt, hogy miért kellett császár, de remélem minden rendben van. Gondolom most kevesebbet jössz majd, de remélem hamar belerázodsz a dolgokba.
earhart, üdv. én is, én vagyok egyedül az, aki az anyaországból boldogítja a társaságot
nekem a férjem élt eddig külföldön, de lassan 5 éve itt él már ő is. a fiam a többiekéhez hasonlóan 14 hónapos. ja, és vagyok az, aki ritkán ír. sajnos kicsit több a munkám, mint terveztem, így a rohangáló gyerek és munka mellett kevesebb az időm
5 éve kint élsz? Mesélhetnél, hogy mennyire szeretsz ott lenni (vagy nem), mi volt más, stb.
a pocakod és a lányka nagyon ari
rima, D. szeret cipőben lenni már régóta, de most az új cipővel hisztik vannak. csak a régi, kopott kellene neki. azért örülök, mert mezítláb is el van már, de régebben mindig csak a cipő, cipő...
Jó otthonlétet!!!
aranyeso, hajrá a nyelvtanulással, most még amíg van időd, csináld. mert aztán egy csomó minden csak álom marad. nekem a cégem megint elkezdte finanszírozni az angolt, de sajnos 2 hónap után a válság miatt egyik percről a másikra megszűntette. nagyon sajnálom, mert jó volt a tanár, és kényszerítve voltam a tanulásra. azóta (2-3 hete) bele sem néztem a könyvekbe.
a balcsin mindig kifogjuk a szelesebb időt, de nem adjuk fel. lesz még jó idő, meg tervezzük is, hogy lent leszünk egyre többet. (bár most is itthon vagyunk
, igaz fúj is a szél, mint a veszedelem.)
monica, igen, a hason alávsnak lőttek. na meg majd jön a még kényelmetlenebb alvás
de gyorsan elrepül az idő és mindjárt itt lesz a kisbébi.
heydie, üdv. itt
katavirág, ti meg mindjárt költöztök már
oli nagyon vagány srác, és nagyon helyes. pont egyik nap néztem a játszótéren, hogy alig van barna szemű gyerek, mindenkinek világos a szeme. talán egy gyereket láttam a sokból, akinek szép, barna szemei vannak. Oli már csak eért is nagyon tetszik
a pakolás, dobálás miatt ne aggódj. most fedezik fel a világot. D. is kezd vagánykodni, olyankor meg csak szédelgünk az apjával, hogy mi lesz még itt...Oli lépeget, akkor mindjárt el is indul (na ez már látod be is következett). Onnan meg max. 2 hét, hogy rohangál. D. már rájött, hogy hátrafelé is tud menni...Moonwalker
És nagy-nagy gratula
Amikor nem is számítottál rá
Tök jó!!!!
Mi el vagyunk, sokszor csak meglepődve nézzük O-val, hogy a gyermek már milyen nagy. Na meg, hogy egyik pillanatban csak hirtelen mellettem terem a két lábán, ami még mindig nagyon vicces számomra. Elkezdett ücsörögni a lépcsőn, de még mindig marhára figyelni kell rá, nem tudjuk a lépcsőt elkeríteni, meg nem is akarjuk. Szóval bármit csinálunk, mindig D-n van az egyik szemünk. Imád menni, képes fél órákat körbe-körbe menni a lakásban valami körül. Reggel már megy az ajtóhoz, hogy menjünk le, állandóan lent lenne. Ja, Katavirág, majd meglátod, hogy estére Oli hogy kipurcan a járkálástól. Amit bevallok, hogy ez nem is rossz, mert nem kell altatni, csak berakni az ágyába.
Anyós megérkezett Au-ból, sajnos fél évig itt lesz. Szerencsére nem nálunk, de azért majd jön. Amúgy furcsa, egyszer nem mondaná, hogy vigyázna D-ra, menjünk el valahova, iagz, nem is bíznám rá. Hozott ajándékba undorító ruhákat (majd 4 év múlva jó is lesz D-ra), szóval nem változott semmit. Sajnos nagyon nehéz ember, 10 perc után már kiborulunk. Én tűrök, de O. tök ingerülten beszél vele. Ja, a 2. mondata az volt: Dani beszél már? majd utána: A bilit tudja jól használni? No comment. Tényleg gáz, de régebben már írtam róla.
D. próbálkozik szavakkal, de csak olyanokkal, hogy "ity" (itt), "ety"(egy), "ana-anya"(anya), "ta"(tack), "kö"(köszönöm). Kiváncsi vagyok, hogy majd a svédet mennyire fogja beszélni, de a "ta" már bíztató
Legyetek jók!