Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok lanyok,

Most fejeztem be az egesznapos csomagolast. :evil: A ferjem kozben elvitte M-et jatszohazba es aludt napkozben 3 orat edesdeden. Ami valoszinuleg azt jelenti, hogy keszen all az ejszakai repulos bulizasra. :D Egyebkent mar 24 oraja laztalan. Junius 2-an jovunk haza addig meg ha talalok netet valahol feltetlen benezek hozzatok.
Aranyeso, neked is jo utat jovohetre es koszi a dvd cimeket. Nagy reszuket mar lattam nekem legjobban a Vicky Christina Barselona tetszett kozuluk. En meg soha nem voltam baby shower-en. Egyszer majd talan. Mondjuk a tieden ha meghivsz. :D
Monica, utolag is boldog szulinapot Charlotte-nak!
Rima, te aztan jo sokat leszel otthon. Szegeny Mario maganyos lesz nelkuletek. Minden tiszteletem a tied amiert Leon mellett suliba jarsz. Nalam ez most elkepzelhetetlen lenne de en kiszorakoztam magam a huszas eveimben es majd ha a gyerekek nagyobbak lesznek ujra nekivagok.
Katavirag, Oli csudaszep mint mindig! Teljesen megertem amiert felsz az ikrektol, en egy gyerektol is be vagyok szarva. A 6 embriobol valamelyik biztosan celbaer majd. Drukkolok ahogy eddig is tettem. M is hatalmasakat zakozik mostanaban ezert tele van harci serulesekkel es neha en sem figyelek ra kellokeppen. Ha nemsokara koltoztok akkor elotted is nagy munka all a csomagolas teren. Majd Oli segit. :D
Puszi es jok legyetek!

Kép
Kép
eduarda07

Sziasztok :D !

Holnap ismet vizsga, juheeee, rendesen varom :D ! De azert legyszi drukkoljatok :oops: !
Kepzeljetek a mult heten hivtak a kornyek legjobb ovijabol, h felvettek Leont, oda ahova lehetetlen bekerulni :shock: ! Ma szepen elmentunk megnezni, ugye utoljara mikor voltunk ott, Leon kb 1hetes volt es csak atfutottunk az egeszen, h aaa ide ugy se jut be. Szoval ma, tatott szajjal setaltunk a termekben, Leon nem tudott hova kapni, ilyen boldognak meg sose lattam :shock: ! Ha minden jol megy, szeptemberben kezd(masik ovit felkell hivni, h adjak oda a helyet masnak). Leon leendo ovonoje vagy bacsija, szeptemberben meglatogat, velunk tolt egy napot, h megismerje Leon szokasait, megtanulja a leggyakrabban hasznalt magyar kifejezeseket!!! Kb 1het a beszoktatas, de azt mondtak, h ez valtozo, van gyerek akinel 3het is, persze ez teljesen ingyenes. Leon csoportjaban, 1 ovonore jut 2 gyerek! Az egesz evben nagyon sokat fenykepezik a gyereket es profile bookot keszitenek(olyan mint egy marha vastag fenykepalbum), amit a szulo ev vegen megkap emlekbe! Vannak kisallatok, novenytermesztes, dzungel szoba, oriasi jatszoter, rengeteg kreativ munka, a szulok reszere konyha(ha nem lenne ido reggelizni, tudjon az anyuka kavet, teat fozni ill vannak kekszek stb). Nagyon nagyon szep az egesz, de oriasi lelkiismeretfurdalasom van es szar anya vagyok, h van szivem beadni oviba :cry: :cry: :cry: !!!! Tudom, tudom, tudom, h tetszeni fog neki, nagyon szereti a tarsasagot, de akkoris!!!!!!!!

Kép Kép
rima

Katavirag! Oli valtozatlanul jokepu, soooot, naprol napra pasisabb :wink: ! Teljesen megertelek, en sem szeretnek ikreket, foleg nem egy kisgyerek melle. Meg en imadom a babakorszakot es nem szeretnem letudni ilyen gyorsan :oops: ! Tenyleg, ti mennyi gyereket terveztek? Tragediakrol egy a velemenyuk, en sem elnem tul, de ilyenre csak akkor gondolok, ha hallok vmi szornyuseget, amugy mindig vidam vagyok es nem szoktak ilyenek az eszembe jutni :wink: ! Jajjj a vasalo, ez mar tobbszor eszembe jutott, mar nem is vasalok inkabb :evil: ! Szegeny Oli....epitesz lesz a fiad, enyem meg terrorista, o rombolni szeret :twisted: !

Aranyeso! Aranyos vagy, h igy biztatsz :) ! Jo a DVD gyujtemenyed. Ferjednek tetszik MO? M is mindig menne, de talalt a varosunkban par albant(hogy azok mindenhol elnek :evil:) es eleg jol elvolt, sot varja a kovetkezo hazautat. Nem faj a szived, h csak olyan rovid idore mentek? en sem voltam baby showeron, de en is majd a tiedre elmegyek :wink: !

Kolyok! Nagyon jo utat vagy ezt mar mondtam :oops: ? Hogy megnott a fiad :shock: , atya gatya, de hihetetlen edes, aranyos, jokepu es tuti egyszer osszehozunk egy talit, sot topik talit :wink: ! Nalunk a baba project nagyon nem aktualis, eloszor a sulit kell befejezni, bar ha veletlenul meglepne egy baba, orulnek es vhogy megoldanank!

Monica! Edes lehet Charlotte, ahogy kozlekedik :) ! Nem semmi, h megtanultal enekelni vagyis franciaul, na jo, faradt vagyok :oops: ! Lesz programotok boven otthon. Milyen gyakran latja Charlotte a nagyszuloket?

Edu! Szerencses utat es nagyon kellemes nyaralast! Orulok, h Aron laztalan :) ! M eljon meglatogatni parszor(ha megkapja a vizumot) es egesz augusztust naluk toltjuk albaniaban. Mit szeretnel tanulni?

Na megyek aludni!

puszi

Kép Kép
rima

Hali csajok :!: Hetfo, yeah :wink:

Na, en mar nem tudom kovetni, ki mikor, hova utazik, majd aki van az ir :wink: Aki hazajott, meg beszamol :wink:

Olikam epp most ebredt fol deleotti alvasbol, de hagyom dunnyogni, epp a farkast utanozza, en meg kilakkoztam pirosra a kormom, adok meg par percet magamnak :wink:

Rima, ez nagyon jo, hogy Mario talalt maganak alban baratokat nalatok otthon. Micsoda lelemenyesseg :lol:

Monica, az a jargany nagyon baro lehet :lol:

Aranyeso, DVD cimeket megjegyzem, tudod, en kolcsonozni szoktam a konyvtarbol es sokszor egesz uj filmjeik vannak.

Edu, jo utat :!:

Nalam semmi kulonos. Embriobeultetes elotti es utani 2 hetek valtogatjak egymast. Most epp az utaniban vagyok.
Valtozas annyi, hogy most estenkent nem banansplitet eszem a DVD-hez, hanem epret eperfagyival, tejszinhabbal es eperontettel.

Ja, a peteerleles nekem nem fajt, erdekes modon en eleg jol meguszom ezeket a dolgokat, mint petevezetekatfujas, peteerleles hormonokkal es szules, meg ilyenek :wink: Csak annyit lattam, hogy 3 kgval tobbet mutatott a merleg, ami el is tunt, tehat csak viz volt.

Itt amugy kezd osziesbe fordulni az ido, Olikam elso kemenyebb talpu cipojere beruhaztam, mert nedves volt a zoknija jatszoter utan. Kapott egy szuper PUMA cipot, de ehhez nem szalad oda, ha Halasz Judit enekli a kiscipot :cry: De majd biztos megszokja :wink:
Az ausztralok meg ha netan 20 fokra lecsokken a homerseklet, csizmaban es nagykabatban vannak, bezzeg Norvegiaban ha 20 fokra felszokott a ho a tinik mar fel is kaptak a strandpapucsot es a rovidnadagot es a hirado is nagy hirkent kozolte a kanikulat :lol: En meg jo kis kozepeuropai modjara farmert veszek rovidujjuval es zartcipovel, persze zokni meg nem kell...

Na, megyek Olihoz :!: Aztan osszedobunk egyutt egy dzsuvecst :wink: Na ki tudja, mi az :?: Mario biztosan :wink:
katavirag

Sziasztok :!:

Faj a jobb oldalon a nyakam, nagyon elaludtam, igy most kiforditott fejszogben irogatok :shock: nem kellemes, kicsit meg kellene tornaztatnom, talan ezert is faj a fejem :?: :roll:
Tegnap voltunk mogzoban, megneztuk az Angels and Demons-t :lol: nem olvastam a konyvet, mert legutobb otthon felejtettem, aztan angolul nem igazan vett ra a lelek, hogy elolvassam, igy most megneztuk. Kicsit fantazia dus volt, de nagyon elveztuk :arrow: nem sokszor jarunk moziba, jobb szeretek dvd-ni, mert -20 fokban meg a pisi is belem fagy, ezek itt annyira legkondiznak mindent :oops: Aztan vagattunk uramnak 1 jo kis frizkot, mert olyan gyorsan no a haja (ahol meg van szegenykemnek, mert hajjal nem nagyon aldottak meg). En meghagyom az enyem, otthoni kezekre bizom, eleg volt a cikcakkokbol, vagy 5 honapja nem latott fodrasz :arrow: Kata, ezert is olyan hosszu :roll:
En a 20 fokos homersekleteket kedvelem a legjobban! Szerintem az a legturhetobb, nincs nagy meleg, se hideg, most vagyok en is irigy-irigy, mert melegbol megint forrosagba megyunk.
Oli hogy viseli az uj Pumajat? Ami kell, az kell, uhogy az lesz az uj kiscipo! :wink:
Rima, hajraaaaaaaaa, drukkok a vizsgahoz! :D Ferjem rajong Mo-ert (szerncse) szereti a kajakat, az emberket, de mar bejarta Tolnat-Boronyat, az osszes borvideket, hegyet-volgyet, Balatont, kedvence talan a Ferto-to volt, ahol vitorlazott a legtobbet, minden hetvegen kocsiban ult, igy mar sajna nem nagyon erdekli. :roll: Csak az autokazas, ezert most Olaszorszagban idozunk majd kicsit, Velenceben es Romaban. Most kutatom a szallasokat, meg tervezem az utat Michelin baratunkkal :wink:
Edu, elvezzetek :!:
Nem tudom, mi az a dzsuvecs? Kajcsi... :lol:
Hu, en most meglendultem a kilokat illetoen, 56 :shock: :roll: a vitaminok az tuti, na jo, meg a par szelet nutellas kenyer is TALAN :lol:
Vendég

Sziasztok!

Kepzeljetek mar meg is van a menyjelolt. :lol: :lol: :lol: :lol:
Kiderult, hogy a baratnomnek kislanya lesz!! :lol: :lol: :lol:

Aranyeso
huss nyakfajas,fejfajas! :twisted:
56 kilo??? :shock: irigy-irigy :oops: :lol: En 62-vel kezdtem a terhessegem, aztan a hanyasoktol lefogytam 55-re ( :!: ) most vagyok 65 :roll:

Katavirag
Eper,eperfagyi?! hmm..nyamm...(kár h allergias vagyok az eperre :? :twisted: )

Dzsuvecs??az nem olyan mint a lecso? :oops:

Rima
Charlotte sajnos csak 1 evben 2x latja a nagyszuleit. :roll: Ok jonnek hozzank karacsonykor, es mi megyunk ugye nyaron.
Igen halistennek lesz progi boven. :D
Vizsga hogy sikerult??

Banka
Hogy vagy?
Vendég

Haliho!

No, a nyakfajasom meg mindig kitart, igyekeztem most nem kitekeredve aludni, mikor elugrottam a bankba reggel autoval, hirtelen jobbra forditottam a fejem es auuuuuu :roll:
Ismet egyedul vagyok, megint nem kell fozni par napig :wink:
Tegnap sikerult befejezni a Kite Runner dvd-t a maradek vasalni valoval, haaat, akinek tetszett a Slumdog, ezt se hagyja ki, gyermekek eleterol, cseperedeserol szol, nekem ez nagyon tetszett :!: Kata, jo is am a konyvtar, en angliaban voltam nagy tag, mindig kolcsonoztem mindent, itt olyan, hogy konyvtar :shock:
Monica, na akkor lesz buli majd a gyerkocokkel, a baratnod gondolom otthoni, nem franciaban van... hogy megy amugy a nyelv neked meg Charlottnak?
Bonjour Monica, comment allez-vous? Quel bon temps fait il! :wink: :lol:

Mindenkinek puszi, megyek szortirozok :wink:
Vendég

Sziasztok Lányok,
Bocsánat az eltűnésemért, de vagy nem voltunk itthon, vagy telítve voltam melóval vagy voltak nálunk, stb.
Most csak az utolsó oldalt olvastam végig.
Jó utat az utazóknak!
Kata, már nem is írom, hogy drukk, mert sokat gondolok Rád írás nélkül is. Kicsit irigylem a 20 fokot, mert itt olyan dög meleg van, hogy már alig tudjuk elviselni. Szegény D. szobája a legmelegebb, csodálom, hogy tud még aludni. Amúgy érdekes, mert alig iszik, tök bágyadt. Anyja úgy szintén.
Rima, tök jó, amiket írtál az oviról, nagyon jónak tűnik. D-t is felvették a bölcsibe, de messze nem tetszik annyira a bölcsi (egyáltalán nem szimpi), mint ahogy Te írtál. De sajnos még ezért is hálásnak kell lennük, hogy felvették ide. A lelkiismerettel rendesen küzdök én is, de az biztat, hogy sokan (bölcsisek, ismerősök) azt mondják, hogy 1,5 év körül a legegyszerűbb a beszoktatás. Mivel megyünk aug. végén nyaralni Spanyolo-ba, így szept. 14-én kezdődik a nagy kihívás. Nem tudom, hogy nekem vagy D-nak lesz-e rosszabb, de van tippem.
Aranyeso, kicsit irigy az egyedüllétért, használd ki. majd megtudod :-)))) milyen az amikor vágysz egy kis magányra. kezdek rájönni (bár tudom, hogy Te nem erre vagy allergiás), hogy nekem a sajt meg a tejföl egyszerre való kajálása okoz iszonyú hasgörcsöt, kezd az a gyanúm lenni, hogy allergiás vagyok a tejtermékekre. de amíg komolyabb bajom nincs, addig nem akarok ezzel foglalkozni, mert nagyon nehezen tudnék lemondani róluk.
Monica, örülök, hogy van már mennyasszony-jelölt. :-))) tök jó.
Edu, majd visszaolvasok, hogy merre vagytok éppen, de biztos jó lesz egy kis eu-i levegőt szívnotok. a sulit ne hiányold, szerintem lesz még alkalmunk tanulni akár életünk végéig.
Rólunk, D. nagyon belejött a járásba, rengeteget megy. ezáltal estére jól elfárad, de nagyon édi, amilyen büszkén tud ránk nézni. nem mondhatnám, hogy rossz vagy figyelmetlen gyerek, de sajnos már túl vagyunk 1 fog letörésen (ezt írtam), meg 2x a száját szakította fel. annyira koncentrál, hogy jól menjen-álljon fel-vigyen dolgokat-stb. és amikor kicsit nem figyel, rögtön valami baj éri. elég rossz érzés ilyenkor nekünk, de sajnos ez van. közben meg látom a játszótéren, hogy minden gyerek milyeneket esik, zuhan, borul és semmi bajuk...
darabos kajával hogy álltok? nálunk elég nehézkesen megy a dolog, de majd csak rákap D. próbálkozok mindennel, de sokszor már nincs ötletem, hogy mit főzzek, ami neki is bejön.
D. haját levágtuk, pedig irtó aranyos volt a hosszú fürtjeivel, de a meleg miatt inkább letoltuk hajnyíróval. nagyon furcsa volt, de így sokkal kisfiúsabb. a hajmosás pár hete kész horror, annyira ordít-tekereg, hogy apja hiába ül mellette a kádban, alig tudja megfogni. de hát mindig van változás...legalább a hisztik száma jelentősen lecsökkent.
dobok pár sérüléses-maszatos-balcsis képet:
Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
1bambi

Húúú, visszaolvastam az előző oldalra is.
Boldog szülinapot így megkésve is a kislányodnak Monica!
Nagyon ügyesek a gyerekek már, amiket irtok, D. sok mindent nem csinál ezek közül. Bukfenc??????Olyan igazi????
Kolyok, hátha a következő babánál sikerül a "sima" szülés. de ha nem, nem maradsz le semmiről. Bár tudom, hogy Te nagyon szeretnél úgy, de nehogy emiatt csalódott légy!!!Egészséges bébik legyenek egészséges Anyával, ez a lényeg!
Most csak ennyi, rövidke reagálás...

Kép
1bambi

Sziasztok!

Csatlakozhatom?

Aug. 20-ra várjuk a kislányunkat, akit Milagros Letitianak fognak hívni.
Buenos Airesben élünk, a férjem argentin.
Vendég

Sziasztok :) !

Katavirag! Olit nem zavarja a cipo? Leon az elejen nagyon nem birta, igy 1honapig meztlab jart, most is a parkban leveszi a cipojet, mondjuk ezt az ortopedus is tanacsolta, biztos ertette a kis szaros :lol: :wink: . es a nike cipojet egyenesen utalja, csak a gyogyszertars cipot hajlando elviselni, pedig semmi baja a labanak, szoval erdekes. Mar keszulodsz a koltozesre? Hogy telnek a napjaitok?

Aranyeso! remelem mar nem faj a nyakad, velem is ugyanez tortent a vizsga elotti ejszaka. hat... nagyon jo volt igy vizsgazni :twisted: ! tenyleg van itt valasztek konyvtarbol :lol: ! Melyik reszen laktal Anglianak?

Monica! Milyen volt a buli? Wow, nem semmi, Noel mar csajozik :shock: :lol: ! Charlotte? Kuldenel priviben kepeket Charlotterol es rolad, legyszi? nagyon kivancsi vagyok :oops: !

Bambi! Dani olyan nagyfius, jokepu, huncut pofi :wink:! Leonnak is lekell vagni a hajat, de mindenki probal lebeszelni. annyian megallitanak, h milyen szep, suru, hosszu haja van es hogy ez nagyon ritka ilyen babaknal, de o is nagyon izzad. Leon a bukfencet ugy kezdte, h mindig lerakta a fejet, en meg atforditottam. most mar rajott, h hogyan lenditse at magat :wink: ! Szerintem is csak nekunk lesz rossz, a sracok imadni fogjak az ovit ill bolcsit. Baratnoim is csak dicserik, h mennyit megtanul a gyerek(ezt latom a jatszohazban is). Bar az teny, h nem valo mindenkinek az ovi, de pl Leon hihetetlenul tarsasagi igy tuti jo helyen lesz :wink: , ha felenkebb, anyasabb lenne, biztos nem adnam be.

Earhart! Isten hozott itt :D ! en rima vagyok Londonbol es van egy ordog 14honapos kisfiam, Leon. Nem mondod komolyan, h Argentinabol :shock: :D ? Irigy irigy irigy, meghozza nagyon :wink: . Hogy kerultel ki? Mit csinalsz, milyen a terhesseg? Minden erdekel es gyere gyakran :wink: !

puszi

Kép Kép
rima

Sziasztok!

Udv Earhart es kis Milagros, huha, ti is kalandos helyen eltek! :wink: Gyere meselj, milyen nalatok! Mi Malajziaban elunk 1 jo eve, es probalkozunk a bebi temaval mar egy ideje. Epp ma voltam baby showeren (mexikoi), hatalmas community van spanyol anyanyelvuekbol (brazil ill. kolumbiai baratok vannak), uhogy csak kapkodtam a fejem, mert hat a spanyol meg idegen szamomra, de nagyon-nagyon szeretem a nyelvet, uhogy talan el is kezdem tanulni. Konnyebb lesz mint a francia, amit felhagytam mar egy jo ideje.

Rima hogy van a nyakad :?: :?: Nekem kellett vagy 3-4 nap mire teljesen elmult, nyilalgatott jo sokaig, most mar azt mondhatom oke, de meg nem az igazi! :? Nem irtad vegul hogy sikerultek a vizsgak?! Tul vagy mindenen mar? Par het es Ti is lassan indultok haza! Ja, vegulis mire jutottatok a fonokkel a munkadat illetoen??
En Poole-ban laktam (nyelvsuliba Bornemouth-ba jartam), aztan bekoltoztem Londonba, vagyis Suttonba (5-os zona Kingston, Croydon kozott, bar Te biztos tudod) Igazabol mindket helyen imadtam :!: Mas-mas elonyokkel-hatranyokkal, de szepek voltak azok az evek, Anglia nevelt fel :wink:

Jeeeeeee, szia Bambi! :D Orulok, hogy (persze az aprobb dolgokat leszamitva) jol vagytok!!! Nagyon aranyosak vagytok a kepeken! Pulcsis ido volt a Balcsin?! Szepen totyog mar Dani! Edi! :lol: Gondoltam, hogy tele vagy meloval, ezert kerulsz minket, de ertheto :wink:

Meg holnap beugrok bucsuzkodni, vigyazzatok magatokra!
Puszi
Vendég

Sziasztok!

Anniyra rosszul alszok mostanaban. :? :? Imadok hason aludni, es most nemtudok. :roll: :(

Aranyeso
Igen,baratnom otthoni sajnos. :( Pedig nagyon hianyzik. :(
Hogy a nyelv hogy megy?? :roll: Kb. sehogy...nekem. :oops: :roll: Nagyon nem megy. Most Apa raszokott,hogy otthon Charlottetal franciaul beszel. De igazabol,azt mondta a tanara,hogy nagyon jo erzeke van hozza, es telleg eleg jol megy neki,ahhoz kepest,hogy 3 eves es meg csak 2 hete jar. :roll: Es most nalunk minden fel van cetlizve, es mindig mondjuk neki, hogy pl. frigidaire,fenetre,porte.
Szavakat en is tudok, meg meg is ertek nehany dolgot, de beszelni azt nem. :oops: :roll:

Bambi
De jo,hogy jottel. :D Dani is irto helyes kispasi, es Balcsiert pedig irigy-irigy. :lol: (Nem baj, nemsokara mi is megyunk. :twisted: 8) :lol: )
Ja es koszi Neked is,lanykam neveben is. :lol:

Kata (remelem nem baj,hogy igy hivlak :oops: konnyebb :oops: )
Udv it es gratula neked is Milagros-hoz! :lol:
En lassan 20 hetes terhes vagyok, oktober 18.-ra varjuk a kisfiunkat Noelt :lol:, de van mar egy 3 eves nagylanyom is Charlotte. Argentinaert en is irigy. :lol: Mi a franciaorszagi Nizzaban lakunk, az en Parom is magyar. Meselj meg magatokrol!Hogy kerultetek ki?,Milyen ott az elet? ilyenek.

Rima
Este kuldok kepet, nagyon szivesen. :lol: Jol sikerult a buli, csak nagyon elfaradtam, pedig csak 8 gyerkoc volt. :roll: :lol: De nagyon jo volt,telleg. Rengeteg ajandekot kapott C., alig birtuk oket hazavinni. :roll:
Vendég

Sziasztok!

Rima
5 éve élek itt. 2003 nyarán a barátaimmal csavarogni jöttünk ki. Tudod, fiatalság, bohémság. Akkor megismertem D-t. Jött a nagy LOVE. És 2004 májusában kiköltöztem, augusztusban össze is házasodtunk :wink:
Terhesség nagyon jó, eddig semmi gondom nem volt. :wink:

Aranyeső
Malayzia :roll:
Az is mesés lehet :lol:
Spanyol... én spanyol szakot végeztem :wink:
Drukkolok, hogy minél előbb összejöjjön a bébi!

Monica
Persze, hogy nem baj!
Franciaország, Nizza.. tengerpart... az se lehet rossz :wink:
Vendég

Kép
Kép

Ekkora a pocakom :roll:
Vendég

A kislányunk
Kép
Vendég

Earhart, nagyon szepek vagytok, es mekkora a pocid, formas :!: :shock: :shock: A kalandos szerelmi tortenet pedig mar regenybe illo :lol: Igy egy ev elteltevel azt mondhatom M. jo hely, a masodik nyelv az angol, uhogy mindenki beszeli (azert ennek orulunk!) Nagyon fejlett orszag, tele lehetosegekkel (es olajjal :lol: ) Igazabol en attol parazok, hogy a kov. allomasunk Del-Amerika v. Afrika lesz... de mindenhez hozza lehet szokni egy idovel :roll:

No de bucsuzok, uhogy mindenkinek Kép Kép

Kép
Vendég

Sziasztok!

Kata
Gyonyoru a pocid. :lol: es semmi stria. :roll: Irigy-irigy. :oops: :lol:
Es a benne lako Milagros is gyonyoru. :wink:

Aranyeso
Vigyazzatok magatokra, jo utazast, erezzetek jol magatokat! :wink:

Rima
este elfelejtettem kepet kuldeni,na de majd most! :wink: :lol:
Vendég

Sziasztok,

Csak egy gyors bejelentkezes, utolsokbol lesznek az elsok.
Majus 24-en megszuletett Viki baba, 34+5 napra csaszarral. Pre-Cramsiam volt igy meg kellett csaszarozni. A baba meg a koraszulottosztalyon, engem tegnap hazaengedtek, de meg mindig tok szarul vagyok,
Hetvegen hazahozhatjuk a babat is, addig meg folyamatosan jarunk a korhazba. Jelen pillanatban sajnos nagy idohianyban szenvedek, de majd jovok.

--------------------------------------------------------------------------------
Banka

Banka
Kép
banka79

jajj dejoo :lol:

Banka tiszta szivbol gratulalok nektek Viki babahoz es kivanom,hogy mihamarabb kiheverjetek a szulest, jah es persze sok-sok tejcsit is a pici lanynak! :D :D Es ha jobban leszel,akkor varunk szerettetel a bovebb beszamoloval,esetleg kepekkel. :oops: :lol:
Vendég

Banka
Sok szeretttel gratulálok!
Várjuk a részleteket!
Vendég

Sziasztok Lányok!

Lehet hozzátok csatlakozni? :) én is külföldről, igaz, mi csak a szomszédba "ugrottunk át" ;)

Banka - bár még nem ismerjük egymást, gratulálok neked én is :)

Bubciles: júl. 29.
Kép
heydie

Aranyeső
Dél-Amerikától ne félj! Gondolom, nem az őserdőbe mennétek :wink:
A nagyvárosok meg teljesen civilizáltak. Én nem bántam meg, hogy eljöttem :lol: :wink:

Monica
Nincs striám, pedig nem kenegetem semmi mással a pocimat, csak a megszokott testápolómmal :wink:

Heydie
Gratulálok és boldog, problémamentes babavárást kívánok!
Melyik szomszédból? :wink:
Vendég

Sziasztok!

Heydie
Persze,hogy lehet csatlakozni! :lol: :wink: Gratula a babodhoz! :lol: Mikorra vagy kiirva? Melyik szomszedban laktok?Hogy kerultel ki? stb. szval meselj magatokrol! :wink:

Earhart
De jo neked. :roll: Nekem vannak, meg Charlotterol. :roll: Nem veszes,lattam mar csunyabbat is, de azert van. :evil:

Edu,Rima,Bambi,Katavirag?

Csajszik!
Nalatok is hosszu hetvege van? Ha igen mit csinaltok?
Vendég

Earhart, Monica - köszi :)
Monica - Nizza a szívem csücske!!! Nemrég voltam ott, igaz csak pár rövid órára, de ennyi idő alatt eldöntöttem, h ha nagy leszek, ott fogok élni. Olyan hangulata van...jártam már jópár külföldi városban, de ilyet még sehol nem éreztem. Tehát engedd meg, h ezzel kifejezzem, mennyire mérhetetlenül irigyellek és mázlistának tartalak, amiért ott laksz :D persze csak egészségesen irigykedem ;)

Ausztriában élünk a családommal (szüleim, húgom, párom és én), a szüleim munkája miatt költöztünk ki, nagyon jó lehetőséget kaptak, nagyjából a duplája itt a havi fizetésük, ami ugye számít...én tanulok egyelőre, a tesóm idén kezdte itt a gimit. Minden szuper, szeretünk itt élni, csak hiányoznak az otthoniak, de ezzel gondolom mindenki így van :)
2010. január 10-re vagyok kiírva, legalábbis én így számolom. Eddig még csak egy UH volt, ahol a doki petezsákot látott, ez volt 2 hete -6 hetesen-, úgyhogy visszarendelt, majd szerdán megyek, addigra elvileg lesz szívhang meg minden földi jó :)

Ne haragudjatok, h ilyen hosszú lettem :oops: igyekszem én is képbekerülni veletek :)
(Monica - biztos leírtad már, amikor csatlakoztál, de esetleg leírnád még egyszer, h hogyan kerültetek Nizzába? :roll: meg milyen ott élni? Mert pár órát eltölteni tényleg fantasztikus volt... :))

Bubciles: júl. 29.
Kép
heydie

Sziasztok :!: Megint hetfo, yeah :wink:

Na latom, itt egy uj kis garda alakult ki.... udv az ujaknak :!: Es gratula a babokhoz :!: Irjatok bovebben, tegyetek fol kepeket :!:

Epp irni akartam, kezdek aggodni Bankaert, mert megfordult a fejemben, hogy megjott a baba, es tessek :!: :roll: Banka, kivanok jobbulast es egeszget mindkettotoknek :!: Gratulalok kislanyod szuletesehez :!: Remelem, sulya megfelelo es eszik is :!:

Bambi, udv :!: Dani csudaedes :!: Tovabbra is jokepu kispasi :wink:

Aranyeso, jo utat :!: Aztan gyere :!:

En mostanaban nagyon nehezen birok Oliverrel :evil: Egyszeruen olyan hiperaktiv, hogy allandoan csak pakolok utana. Mar csukva kell tartanom a szobakat, furdoszobakat, mert pillanatok alatt mindent kipakol a szekrenyekbol. De most mar erre a par hetre nem akarjuk atrendezni a lakast, sem felszerelni a szekrenyeket gyerekzarral.
Tegnap megtettuk az elso lepeseket :!: Nem is egyszer :!:
Amugy nagyon aranyos, megzabalom, csak nem nagyon tudok haladni a hazimunkaval igy, de majd Sydneyben olyan lakast keresunk, ahol lesz sajat gyerekszobaja, ahol dobalhatja szejjel a jatekait es sok sok polc magasan :wink:

Ja, cipo :!: Sajna nem jott be. Eltettem kesobbre egy nagyobbra csereltet. Egyelore Oli sem viseli el magan a kemenytalput. Regi puhatalpu kiscipo rehabilitacioja pedig ugy tortent meg, hogy abbol is vettem egy ujat, mert szornyen nezett ki mar.

Kép KISFIAM 14 HONAPOS LETT
katavirag

Sziasztok!

Heydie
En is nagyon szeretem Nizzat, tenyleg gyonyoru es hangulatos, de nem az a hely,ahol eletem vegeig elnek. :oops: :roll: (nem is fogok :lol: ) Nekem tul nyugis hely. :oops:
En pedig azert irigykedem rad, hogy egyutt vagytok ac saladoddal. :roll: Nekem nagyon hianyoznak,mit csak 3-an (4-en :wink: ) vagyunk itt. :roll:
Hat mi nagyon "hiperaktivak" vagyunk, mert nagyon sok helyen laktunk mar, es fogunk is meg szerintem. :oops: Otthon volt egy utazasi irodank, de a Parom kapott egy munkalehetoseget itt kint,igy koltoztunk. :lol: Azota pedig mar egy sajat cegunk is lett,amit szeretnenk tovabb vinni majd, ha koltozunk. :wink:
Az elet itt egesz eves ugymond, mert telen nagyon sokan jonnek ide pihenni, nyaron pedig nyaralni, gyonyoru a tenger, tisztak az utcak stb. Az emberek nem tul komunikativak (csak franciaul :roll: ), nagyon ritka az,ha beszelnek angolul. :roll: Az ez egy ami hatrany.Viszont nem egy turistakozpont, nem mondom,foleg nyaron rengeteg turista van, de nem olyan veszes.Telleg ajanlani tudom mindenkinek nyaralohelykent. :wink:

Katavirag
De jo,hogy jottel! :lol: Sajnalom,hogy nem valt be a cipo! :( De ha vissza lehet majd nagyobbra cserélni,akkor jo! Jah es Gratula az elso lepesekhez!! :lol: :lol: :wink: :wink:
Mikor koltoztok?
Vendég

Sziasztok!

Na mi ez a pangas :shock: !

Heydie! Udv itt :) ! Irj sokat!

Katavirag! Moncsi! Gyonyoru gyerekeitek vannak :wink: !

Sajna most nem tudok reagalni semmire es senkire, este repulok haza es meg bekell pakolni, nagykovetsegre ellatogatni, stb stb... Ugy fog hianyozni M. Leon annyira oda van erte, minden delutan az ajto elott varja es kiabal :) ! A heten megjartam a fodrasznot, manikur, pedikur, shoppingolas...aaaa nyaron annyira nonek erzem magam :lol: ! imadom a nyari ruhakat, mini szonyat, bikinit...es ezert kegyetlenul szoktam irigykedni Kataviragra :oops: :wink: !

repulok is tovabb

puszi

Kép Kép
rima

Sziasztok :!: Bar sokan a regiek kozul elutaztak es nem olvassatok, amit most irok, de majd csak idovel...
Szoval most szepet irok vastag betuvel vegre: terhes vagyok :!: Igen, vegre sikerult :!: Gyartok is egy uj tickert :wink:

Kisfiam meg alig nehany napja indult el, de mar meg sem all, es olyan buszke magara :wink:

Puszi mindenkiek, majd jovok bovebben is.
katavirag

Sziasztok!

Csak gyorsba este jovok!

Katavirag
Hatalmas gratula nektek!!!Dejooo! :D :D :D

Jah es persze Oli nekiindulasanak is grat!! :lol: :lol: Akkor most nagy a boldogsag! :wink: Vigyazz nagyon magatokra!

Rima
Koszonom szepn,Charlotte neveben is! :wink:
Vendég

Sziasztok,

Banka, hatalmas gratula Viki babához. Sajnos én nem értem, hogy mi volt, hogy miért kellett császár, de remélem minden rendben van. Gondolom most kevesebbet jössz majd, de remélem hamar belerázodsz a dolgokba.

earhart, üdv. én is, én vagyok egyedül az, aki az anyaországból boldogítja a társaságot :D :D nekem a férjem élt eddig külföldön, de lassan 5 éve itt él már ő is. a fiam a többiekéhez hasonlóan 14 hónapos. ja, és vagyok az, aki ritkán ír. sajnos kicsit több a munkám, mint terveztem, így a rohangáló gyerek és munka mellett kevesebb az időm :( :(
5 éve kint élsz? Mesélhetnél, hogy mennyire szeretsz ott lenni (vagy nem), mi volt más, stb.
a pocakod és a lányka nagyon ari :D :D :D

rima, D. szeret cipőben lenni már régóta, de most az új cipővel hisztik vannak. csak a régi, kopott kellene neki. azért örülök, mert mezítláb is el van már, de régebben mindig csak a cipő, cipő...
Jó otthonlétet!!!

aranyeso, hajrá a nyelvtanulással, most még amíg van időd, csináld. mert aztán egy csomó minden csak álom marad. nekem a cégem megint elkezdte finanszírozni az angolt, de sajnos 2 hónap után a válság miatt egyik percről a másikra megszűntette. nagyon sajnálom, mert jó volt a tanár, és kényszerítve voltam a tanulásra. azóta (2-3 hete) bele sem néztem a könyvekbe.
a balcsin mindig kifogjuk a szelesebb időt, de nem adjuk fel. lesz még jó idő, meg tervezzük is, hogy lent leszünk egyre többet. (bár most is itthon vagyunk :( :( :( , igaz fúj is a szél, mint a veszedelem.)

monica, igen, a hason alávsnak lőttek. na meg majd jön a még kényelmetlenebb alvás :( :( de gyorsan elrepül az idő és mindjárt itt lesz a kisbébi.

heydie, üdv. itt :D :D

katavirág, ti meg mindjárt költöztök már :shock: :shock: oli nagyon vagány srác, és nagyon helyes. pont egyik nap néztem a játszótéren, hogy alig van barna szemű gyerek, mindenkinek világos a szeme. talán egy gyereket láttam a sokból, akinek szép, barna szemei vannak. Oli már csak eért is nagyon tetszik :D :D a pakolás, dobálás miatt ne aggódj. most fedezik fel a világot. D. is kezd vagánykodni, olyankor meg csak szédelgünk az apjával, hogy mi lesz még itt...Oli lépeget, akkor mindjárt el is indul (na ez már látod be is következett). Onnan meg max. 2 hét, hogy rohangál. D. már rájött, hogy hátrafelé is tud menni...Moonwalker :D :D :D
És nagy-nagy gratula :D :D :D Amikor nem is számítottál rá :D :D Tök jó!!!!

Mi el vagyunk, sokszor csak meglepődve nézzük O-val, hogy a gyermek már milyen nagy. Na meg, hogy egyik pillanatban csak hirtelen mellettem terem a két lábán, ami még mindig nagyon vicces számomra. Elkezdett ücsörögni a lépcsőn, de még mindig marhára figyelni kell rá, nem tudjuk a lépcsőt elkeríteni, meg nem is akarjuk. Szóval bármit csinálunk, mindig D-n van az egyik szemünk. Imád menni, képes fél órákat körbe-körbe menni a lakásban valami körül. Reggel már megy az ajtóhoz, hogy menjünk le, állandóan lent lenne. Ja, Katavirág, majd meglátod, hogy estére Oli hogy kipurcan a járkálástól. Amit bevallok, hogy ez nem is rossz, mert nem kell altatni, csak berakni az ágyába.
Anyós megérkezett Au-ból, sajnos fél évig itt lesz. Szerencsére nem nálunk, de azért majd jön. Amúgy furcsa, egyszer nem mondaná, hogy vigyázna D-ra, menjünk el valahova, iagz, nem is bíznám rá. Hozott ajándékba undorító ruhákat (majd 4 év múlva jó is lesz D-ra), szóval nem változott semmit. Sajnos nagyon nehéz ember, 10 perc után már kiborulunk. Én tűrök, de O. tök ingerülten beszél vele. Ja, a 2. mondata az volt: Dani beszél már? majd utána: A bilit tudja jól használni? No comment. Tényleg gáz, de régebben már írtam róla.
D. próbálkozik szavakkal, de csak olyanokkal, hogy "ity" (itt), "ety"(egy), "ana-anya"(anya), "ta"(tack), "kö"(köszönöm). Kiváncsi vagyok, hogy majd a svédet mennyire fogja beszélni, de a "ta" már bíztató :D :D :D

Legyetek jók!

Kép
1bambi

Huuuuu Katavirag :!: Eljen-Eljen, nagyon orulok Neked!!!!!!!!!!!!!
Banka, nektek is gratula!!!!!
Most csak bekukkantottam, robogok is, csomo a tennivalo.
Puszi mindenkinek!!!!
Vendég

Sziasztok lanyok,

Vegul tegnap jottunk csak vissza mert meghosszabbitottuk a 'nyaralast' es elmentunk meg Berlinbe par napra meg Budapestre 1 napra. Most minden barat meg rokon odaig van amiert lathatta a gyereket mi mar kevesbe mert rohadt faradtak vagyunk a rengeteg repulestol. Szoval igyekszem rendetvagni itthon meg visszanevelni M-et es jovok hozzatok.

Katavirag, jo ilyen szuper hirre visszaterni!!! Gratulalok es hamarosan mi is csatlakozunk hozzatok.

Banka, szeretettel gratulalok Viktoriahoz! Remelem konnyen belerazodtok a babazasba es irj ha tudsz nagyon kivancsi vagyok ratok.

Puszi

Kép
Kép
eduarda07

Sziasztok :D

Katavirag Hatalmas gratula :D . Ugy orulok nektek, en majd a harmadiknal csatlakozom :wink: .

Banka Teljesen elfelejtettem gratulalni :oops: . Oriasi gratula es varjuk a sok szep kepet, meg beszamolot.

Mi nagyon jol erzzuk magunkat, Leont alig latom, szomszedrol szomszedra jar, az egyik srac hokizni tanitja(o profi hokista) :lol: . Igy mi nagyon elvagyunk :)

Kép Kép
rima

Gondoltam, irok, amig van lehetosgem, ugyanis lehet, az elkovetkezo hetekben en is kevesebbszer fogok jonni. Apjuk lassan szabadnapokon lesz, foglalja majd a gepet, meg ha itthon van, amugy sem babanetezem :wink: Mindjart koltozunk Sydneybe, ezzel kapcsolatabn is sok lesz az inteznivalo, pakolas...

Amugy jol vagyunk, terhessegileg mar 5 hetes vagyok :wink: Olika sokat jar es ahogy Bambi te irtad, iszonyatosan buszke o is magara, akarcsak Dani. :wink: A kaja nalunk is inkabb pepes. En igyekszem olyanokat csinalni, pl. paprikas krumpli, fozelekek, ami konnyen pepesitheto. Atyavilag, nem irigyellek anyosod miatt. Akkor o most allando jelleggel Svedorszagban el vagy Ausztraliaban :?:
Udv meg1x az ujaknak, Erarhart es Heydie :!: Gyertek gyakran, irjatok :!:
Edu, kerjuk a beszamolot, milyen volt az ut :!: Monster is jar mar :?:
Kolyok, olvastad mar, hogy terhes vagyok :wink: :?: Te leszel a kovetkezo, pesze csak Aranyeso utan :wink:
Rima, ugy latszik, cipougyben tobbunknek van problemaja az eppen jaro gyerkocnel. Nalunk vegul is a Converse igen hajlekony gumitalpu cipoje bevalt. Ja, a Tudatosszulo konyvek nagyon tetszenek, de en meg tul komolynak tartom oket Olinak. O egyelore meg csak a nagyon szines, sok kepet tartalmazo konyveket szereti.
Banka, varunk, irj magadrol, magatokrol :!: Remelem, felepultel az eklampszia es a csaszar utan es mindketten egeszegesek, csak nagyon elfoglaltak vagytok. Ha van egy kis idod, kerlek irj, tegyel fel kepeket :!:
Puszko mara mindenkinek :!:

Kép MINEN SZOKOKUT ERDEKES

Kép A KISEMBER SZALAD
katavirag

Sziasztok!

Szosszenetek rolunk: Voltunk 4D.n, 5.-en, nagyon jo volt, es Charlottenak is tetszett es megigerte, hogy nagyon szeretni fogja az Ocsikejet. :wink: :lol: Mindjart teszek is fel kepet. :wink:
Akkoor festunk ezerrel, Charlotte szobaja mar kesz van, ma megjottek a butorok is, szal a mai napom takaritas,takaritas,takaritas. :roll: C. nak tok jol megy a francia, tanar neni mindig megdicseri. :lol: Itthon is mindig azzal dicsekszik, meg csufol, hogy jobban tud mint En. :oops: :roll: :lol:
Annyit eszek,mint egy lo kb., most 4 kilo +.nal tartok. :oops: Rakok majd pocikepet. :oops: :wink:
Hat kb ennyi. Mar nagyon varom a hazautazast, rendeltem Mamanal koviubit, meg fustolt kolbaszt, zsiros kenyeret, stb. :oops: :lol: :lol:

Katavirag
Oli meg mindig nagyon helyes. :lol: es meg1x gratula a kistesohoz! :wink:

Edu
Gyere majd hamar, a beszamoloval! :wink:

Heydie,Kata?
Vendég

Kép
Vendég

Katavirág
Gratulálok!
Oli nagyon gyönyörű!

Monica
Noel jóképű kiskrapek lesz :wink:

Mi jól vagyunk, csak én kezdem utálni a telet
Vendég

Csajok, mindenki nyaral :?: Nem nagyon irtok :cry: Earhart, nalatok is a tel jon, nem a nyar :wink: Itt mondjuk tropusi az ido, nem panaszkodhatunk, nappal meg 23 fok van :!:

Monica, 4kg az semmi :!: En Oliverrel mar az elso honapban vagy 5kg-ot hiztam :wink:

Nalunk most nem minden happy :cry: A kontroll vervetelem nem lett jo, nem eleg magas a Hcg szintem :cry: Lehet, nem marad meg ez a baba :cry: Persze meg semmi nincs veszve, nem is vereztem meg, meg nem is gorcsoltem. Penteken megyunk a dokihoz ujra, minden kiderul.

Addig viditaskent uj kepekkel jovok. Hetvegen a Warner Brothers Movie Worldben voltunk, nagyon aranyos vidampark. Oliver magyar kisfiukkal talakozott es egyutt jatszottak. Olyan aranyosan, hogy meg a turistak is oket fenykepeztek:

Kép

Kép

Kép

Kép
katavirag

Sziasztok lanyok,

Itt vagyok en is de meg 1 het utan sem sikerult visszarendeznem a hazat meg magamat de a lenyeg, hogy M gond nelkul visszaallt a megszokott napirendjere es tobbet alszik mint valaha. :D Most gyorsan csak nehany szo Kataviragnak holnap majd jovok mindenkihez es teszek fel kepeket is.

Draga Katavirag, nem semmi mi mindenen mesz keresztul jr-ert. Pont irni akartam, hogy milyen sokszor jutsz az eszembe nap mint nap amikor pocakos kismamakat latok a jatszoteren szaladgalo toddlerekkel meg tegnap M bebiruhainak pakolgatasa kozben (gondoltam neked nem kell olyan nagyon elpakolnod oket) es persze, hogy mennyire irigyellek a kistesoert. Sok erot es kitartast a projekt-hez es ha nem gond ird meg mi volt az orvosnal mert nagyon szoritok ertetek. Oli annyira nagyfiu mar es tenyleg szuperek a kepek olyan vidamak rajta a gyerekek. Gyorsan en is keresek neked valami hasonlot M-rol viditas keppen.
Puszi

Kép
Kép
eduarda07

Kép Kép

Kép
Kép
eduarda07

Sziasztok :!: Szia Edu :!:

Vegre valahara irt valaki a regiek kozul :wink: Monster nagyon edi, o is kisfius mar. Kafa cipoje van am :wink: Irj majd ha lesz idod, milyen volt az ut :!: Meg amugy is magatkrol :!:

En egyebkent nem vagyok nekikeseredve, csak olyan hulye ez a semmilyen helyzet. Hol terhesnek erzem magam, hol nem. De nehany nap mulva minden kiderul.
Oli fiam viszont nagyon szorakoztato, olyan igazi jopofa, joszivu gyerek. Es kepzeld, nehany hete ugy alszik, mint 6 honapos koraban. Tobb ejjel 11 orat ebredes nelkul. Ujra tudunk nyugodtan magunkkal foglalkozni, amint lefekudt, DVD-t nezni osszebujva apjukkal. Es meg mindig naponta ketszer masfel orat alszik. A delutanit babakocsiban, igy en tudok napozni, setalgatni, kavezgatni, olvasgatni a parkban, mert az ido meg mindig gyonyoru. A delelotti alvas alatt meg hazimunka, fozes. Presze csak modjaval, igy terhesen :wink:

Termeszetesen az ujaknak is orulunk. Earhart, talan te fogsz hozzank jonni tobbet is :wink: Pl. volt egy lany nehany honapja, aki bejelnetkezett, Hasli, aztan nem irt tobbet. Nekem Argentinarol Nestor Kirchner, Maradona es Eva Peron jut eszembe. Meg a rivalizalas a brazilokkal. Persze mindenki tudja, hogy az argentinok sokkal inteligensebbek :wink: Tenyleg olyan hideg tel van nalatok :?: Argentina melyik reszen laksz :?: Mi is 2004-ben hazasodtunk. "D" a ferjed argentin :?: Elso babatok lesz ugye :?: Hogy eld meg, elted meg a terhesseged :?:

Csajok, irjatok :!: Bankarol tudtok valamit :?: Annyit gondolok rajuk, remelem jol vannak :!:

Puszi :!:
katavirag

Nagyon jók a képek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Katavirág
Drukkolok, hogy KISTESÓ-val minden rendben legyen!
Nestor helyett most már Cristina Fernandez de Kirchner van az elnöki poszton :wink:
Egy nő... így a szülési szabadság az eddigi 180 napról 210 napra emelkedett :lol:
Férjem argentin, miatta jöttem, maradtam itt, de nem bántam meg :wink:
Első babánk lesz Milagros. Eddig nagyon nyugis, problémamentes a terhességem.
Itt a terhesgondozás nem annyira orvosi probléma, mint pl. Mo-n. Vannak UH-k, vérvételek, főként az anyai veszélyeztetettséget szűrik.
Általában Buenos Airesben lakunk, főleg most, hogy már lassan közeleg a szülés ideje. Egyébként nagyon sokat vagyunk a birtokon (férjem családja marhatenyésztéssel foglalkozik)
Tél azért annyira nem szörnyű. Általában 10 foknál nincs hidegebb :wink:
Vendég

Sziasztok lanyok,

Tegnap nem sikerult jonnom este mert a ferjem elment sorozni a kollegaival es M nelkule nem volt hajlando lefekudni. Mostanaban baromira ossze van nove apa es fia. Szegeny M kiabalta 5 percenkent, hogy daaad. 11 kor mar nem birtam es hivtam a ferjem, hogy hordja haza magat mert nem birok M-mel. Kiderult a ferjem baromira leittasodott es meg a cimet is elfelejtette amikor a taxisofor kerdezte. 13 eve vagyunk egyutt de ilyen meg nem fordult elo. :D Reggel nem gyozott bocsanatot kerni es M is haragudott ra.

Ja M hihetetlen sokat fejlodott mentalisan es fizikailag is az elmult honapban. Nagyon jot tett neki az a sok ember aki csak az o kegyeit kereste heteken at. Ertem ezalatt a nagyszuloket, nagynenit, baratokat. Szepen jar mar ha fogjuk a kezet de azert egyedul meg nem megy habar a doktorno szerint aki vegre elegedett volt vele mar csak hetek kerdese. Elkezdett sokkal inteligensebben jatszani mar nem csak arrol szol a dolog, hogy mindent betesz a szajaba es utana eldobja hanem probal epiteni, alaposan megvizsgalni minden apro reszletet. Ugyanugy folytatjuk nyaron a jatszocsoportot, zeneorat, uszast, gyogytornat es juliustol elkezdunk jarni a konyvtarba ahol az o korosztalyanak tartanak felolvaso delelottot. Azert kezd mar rajta is kitorni a toddler korszak ami foleg abban nyilvanul meg, hogy sikit es megfesziti magat ha nem az tortenik amit o szeretne. Egyenlore csak pianoban megy de nyilvan nem usszuk meg ennyivel. Az etvagya eleg rossz, borzaszto valogatos lett es neha meg a kedvenceit (ravioli, banan) is elutasitja. Gondolom ez tipikus toddler jelenseg. Szopi meg megy reggel es este augusztusra megprobalom majd elvalasztani. Beszed teren nem sok uj van de rengeteg mindent megert mar es tenyleg lenyugoz a folyamat ahogy az osztonleny bababol ertelmes kisgyerek lesz. Folyt kov......

Kép
Kép
eduarda07

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
eduarda07

Sziasztok!

Most is csak nagyon gyorsan! Annyira hianyoztok, meg probalok olvasni, csak az irasra nem jut ido!
Kataviragnak mennek a drukkok!
A kissracok mind egytol egyig gyonyoruek!
Earhart! De csuda erdekes eleted lehet :) !

Holnap vagyis ma jon M. Mindig sir a telefonba, h mennyire hianyzunk neki. Leon meg a fenykepet puszilgatja, meg mindenkinek mondja, h az az o babaja. Amugy hihetetlen mennyit fejlodott miota itt vagyunk. Edu teljesen megertem, h Aronnak jot tett a kis kenyeztetes, Leon is miota o a figyelem kozeppontja, nagyon sokat megtanult. Egyre tobb szavat ismer, sot mondja, h ahoj(szia szlovakul). Meg h lepke es a kedvenc mondokaja, h lepke lepke szallj a tenyerembe es ilyenkor mondja, h lepke es mutogat a tenyerebe. Probalja a cipojet felvenni es siman bekopog az osszes szomszedhoz es orakat elszorakoZtatna mindenkit, ha nem mennek erte, ilyenkor meg visit. Szinte míndent ert es egyre jobban IMADOM :D !
Persze nalunk is kemeny dackorszak van, de azt hiszem tuleljuk.

na puszi minden babanak, mamanak :wink:

Kép Kép
rima

Sziasztok lanyok,

Katavirag, legyszi jelentkezz aggodom ertetek! Gondolom azert nem irsz mert meg nem tudtok semmi biztosat.

M ma 16 honapos. Elkepeszto mennyivel gyorsabban megy az ido miota megszuletett. A multkor el is felejtettem irni, hogy mar 2 eve annak, hogy meglattam a ket csikot a terhessegi teszten. :D Most kicsit ossze-vissza fogok irni mert ugyebar nem nagyon jelentkeztem az elmult 1 honapban. Mar 1 honapja van babysitterunk aki csutortokonkent jon este 8 es 12 kozott. Ilyenkor elmegyunk vacsorazni a ferjemmel es utana mozizunk. Az elmult 2 hetben lattuk a Night at the museum 2-t es a Hangover-t (na ezen majd beszartunk a rohogestol). Kivetelesen ma is jon a babysitter mert most koktelozni szeretnenk menni es ahhoz ugyebar az auto nem illik. M-mel atmentunk a jatszoba meg a zeneoran egy olyan csoportba ahol mar nem babak vannak hanem 'nagyfiuk'. A regi csoportok mar nem kotottek le. Holnap megyunk playdate-re egy regebbi ismeroshoz aki a hazaban tart osszejovetelt 0-3 eves gyerekeknek meg a szuleiknek. Hetvegen meg elugrunk 2 napra Philadelphiaba. M total minimalisra csokkentette a napi kaloriabevitelet. Nem viccelek elofordul, hogy egesz nap csak 1 banant eszik nemi kekszel es kesz. Tegnap lemertem es kerek 10kg-ot nyomott. Mostanaban orakat toltunk delutanonkent a jatszoteren hintazassal, merleghintazassal, homokozassal es maszokazassal. Minden nap moshatom a gatyait annyira osszekoszolja magat. Hetvegen vettem is neki ezert 5 uj nadragot igy minden napra jut 1 tiszta. Az ido kezd brutalisan melegedni az itt megszokott 95%-os paratartalommal. Kb. ugy kepzeljetek el mintha egy szaunaban elnetek 4 honapig. Mindig az az erzesem, hogy folyik valami a levegobol annyira nedves. Futni meg mindig 2 naponta jarok 3 merfoldet de ilyen nedvessegben garantaltan 2x annyi kaloriat egetek el. Penteken megint levagattuk M hajat aki vegigsikitotta az egeszet de muszaj volt mert ugy nezett ki mint egy kislany es ebben a melegben ez kulonben sem praktikus. Majd teszek fel rola kepet tok viccesen nez ki. Na most elvesztettem a fonalat es M-et is le kell fektetnem ugyhogy majd visszajovok kesobb.
Puszi

Kép
Kép
eduarda07

Kosz az aggodast, sajna, van ra ok :cry: Meg mindig ketesen allnak az esemenyek. Ma voltunk megint UH-on, ahol bar mar lathattunk dobogo szivecsket, de mindennek a merete egy hettel kisebb a kelletenel. Es hat az en esetemben ugye nem mondhato az, hogy biztosan kesobb volt peteeres vagy beagyazodas. A doki szerint barmi kisulhet meg ebbol, veteles, kuret de egeszseges baba is :roll: Szoval ugy nez ki, hogy itt a koltozes es az esemenyek es minket meg bearnyekol ez a nagy ketely, tehetetlenseg es varakozas...

En inkabb Banka miatt aggodom. Remelem, jol vannak :!:

Rima, Edu, a fiuk edsek lehetnek :!: Ugy megneznem oket eloben :!: Olikam is produkciozik nap mint nap, neha mar nagyobb tarsasagban szo szerint produkalja magat, cicazik az emberekkel, vigyorog, beszel az o babanyelven, bujocskazik, egyszoval meg nem all. Alvokaval szerencsere most sincs gond, legalabb ennyi jo jut nekunk is.... A napokban sajna osszeszedett valami hanyos-fosos virust es naphosszat csak pelenkaztam, mostam. A parkban uzsonna utan vegigboazott engem es magat is. Tulajdonkeppen inkabb nevettem mit sirtam :lol:

Na, mara bucsuzom, ha lesz valami fejlemeny, irok. Puszi :!:
katavirag

Szia Katavirag,

Gondoltam, hogy azert nem irsz mert meg nem vagytok biztosak mi lesz jr-ral. Nem igazsag, hogy ez pont veletek tortenik! Remelem csak ijesztget benneteket jr. Vicces, hogy en M-et magzatkent csak 13 hetesen lattam eloszor mert itt ha nincs kulonosebb ok aggodalomra akkor a masodik trimeszter elott nincs szivhang kereses meg uh. Gondolok ratok tovabbra is es kitartas!
Tulajdonkeppen mikor koltoztok Sydney-be? Meglatod egyszer majd sikerul osszehoznunk egy talalkozot mondjuk Europaba es megcsodalhatjuk egymas gyerekeit. :D A kispasik tenyleg bamulatosak mostanaban, nem gyozom kapkodni a fejem, hogy milyen gyorsan fejlodnek es mennyire szorakoztatoak. Lassan mar melylelektani beszelgeteseket is folytathatunk veluk. :D
Nalunk tovabbra is minden ok habar M-nek egyszerre 4 foga jon abbol 2 ragofog es elofordulnak nyugosebb napok sot ejszakai felkelesek, elalvasi nehezsegek. Nemetorszagban vettem neki borostyannyaklancot amit ott minden gyerek hord fogzaskor mert allitolag lenyugtatja oket. Nem tudom, a multkor eleteben masodszor ki kellett rohannunk egy etterembol mert akkora hisztit vagott le. A hetvegen Philadelphiaban voltunk es egesz jol viselte a 3,5 oras autoutat. Ha betesszuk neki a kedvenc szamait azokat kepes csendben vegighallgatni a kocsiban. Van ott egy kimondottan kisgyerekeknek keszult muzeum (Please touch me) ahol orakig boklasztunk vele es a vegen uvoltesek kozepette vontattuk ki onnan annyira maradni szeretett meg volna. Van par nem tul jol sikerult kep a muzeumban azokat felteszem hogy lasd mirol van szo. A mostani het rovid lesz mert kiadtak a julius 4-e elotti penteket munkaszuneti napnak es csutortoktol vasarnapig a szokasos WV erdei hazunkban leszunk.
Puszi

Kép
Kép
eduarda07

Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
eduarda07

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?