Na hello, megjöttem!
Szóval ennyire hiányoztam...
Szépek vagytok!
Otthon szuper volt, kivéve, hogy nem számítottam ilyen hidegre. Vittem ugyan pulcsit, de nem vettem fel
Amikor meg felvettem, már késő volt. Úgyhogy szépen megfáztam. Ma lázam is volt, de 2 algopirintől lement, szerencsére. De megérte a hidegben sétálni. Egyrészt, Zsombi úgy aludt, hogy még, másrészt vettünk neki anyával téli cuccokat:
harisnyát (600 Ft),
vastag zoknit (300Ft) és kantáros nadrágos, amolyan síruha szerű
téli cumót (naci+dzseki 2600Ft. kínaiban). Orsi, ez a Rossmann feletti kínai Tiszaújban. Aranyos, sötétkék, igaz 80-as, de a 74-t rövidnek ítéltem meg. Ja, és voltam a barátnőmnél is, kaptunk tőlük is kölcsönruhát, amit a kisfia már kinőtt.
A
karácsony még nem hoz lázba. Előbb lesz Zoli szülinapja, Zsombi névnapja, anya névnapja, anyós szülinapja (két utolsó egy napon, így nem kell megjegyezni külön dátumot, tiszta szerencse
), végül após névnapja. Aztán már jöhet is a karácsony.
Megfogadtuk Zolival, hogy legközelebb nem megyünk ottalvósra senkihez, mert az utazóágy+babakocsi kombináció még a micubisi karizma csomagtartóját is megtömi, más nem is nagyon fér.
Más: Elég sokat kávézom, napi kettő a minimum, másként nem élnék már. Lehetséges, hogy Zsombi azért alszik rosszul napközben, mert őt felpörgeti a koffein? Engem nem pörget fel szinte semennyire, de nélküle kóma vagyok. Ma is olyan rosszul voltam, alig bítram ülni is. Anya készítette össze Zsombit az utazáshoz! El kellene mennem dokihoz ezzel? Az alacsony vérnyomásnak milyen következményei vannak (azon túl, hogy zombi vagyok, és nekimegyek az ajtófélnek)?
Jó éjt!