Jó reggelt!
Csucsu, most futottam át a lemaradásomat, ISten éltessen utólag is!
Nóri, kecó sztem sokkal fontosabb, mint kocsi, nagyon drukkolok, hogy összejöjjön! Majd írd meg, mit válaszoltak a lébecolók a polgiból.....
sok helyen amikor kisbaba születik, az önkori ad pénzt, vagy ajándékot. Pl. XI. ker-ben valami 40.000 FT-ot, Pomázon meg a polgimester személyesen megy ki a kismamához és visz egy jó értékes csomagot, pelusokkal, kisruhákkal meg egyéb hasznos holmikkal. Jó mi?
Itt meg, amikor bemetnem, hogy van-e ilyen, az előadó kerek szemekkel nézett, hogy csak segély van, rászorultsági alapon és miről beszélek. Amikor elmondtam neki a fenti példákat, közölte, hogy ilyen nincsés ezt nem hiszi el nekem.
MOndtam neki, hogy ideje lenne utánanézni....
a kismamák támogatása talán előbbrevaló lenne, mint minden héten újratöltögetni a muskátlisballonokba a virágokat az út mentén....meg kiásni a fagyizó előtti gödröt súlyos pénzért, aztán újra betemetni pár hétre rá.....stb. na jó, nem puffogok tovább, csak kissé furi dolgok történnek errefelé sztem.
Bucsek, hallottam, mondtad a védőnőnek a kórházi sztorit, mert képzeld, felhívott (sajnos őt elfelejtettem értesíteni, csak a dokinak szóltam
) és kijött még tegnap megnézni minket. Sztem ez nagyon rendi tőle....
Adélról tegyél fel képet!
Nálunk: totál felborult a rend, nem éjfél körül alszik el Levi hanem 7-8 között, de hajnali 1től óránként felsír. Már totál zombi vagyok, pedig még a kórházat sem aludtam ki. Aztán persze napközben pótolja, de effektíve 1 hete nem volt olyan hogy 3 óránál többet aludt volna egyhuzamban. Szóval kicsit húzzuk egymás idegeit.
Borzasztó szar idő van, de azért most már követem az eseményeket és jövök játszózni ígérem!
Ja és teszek fel pár képet is: