Végreeeeeeeeeeeeeeeee
Olyan jó h ilyen sokan írtatok!
Benne vok egy kis lazulásban én is….
Geli
Nagyon sok boldog szülinapot a lánykádnak!!!
Az mit jelent h sokat kel? Nimó sem egy leányálom… Gyopi meg alvajáró. Karámos gyerekágya van és abból képes kiesni éjjel és nem a bejáraton, hanem ott, ahol a legmagasabb a karám. Éjjel felül és dumál, úgy h nincs felébredve. Épp tegnap valami hercegről magyarázott, de nem tudtuk kiszedni belőle reggel h mit álmodott.
Hajni
Mi is voltunk korizni szombaton a Katonába. Hát Gyopinak nem tetszett annyira…7végén megint megyünk. Nagyon ügyes Anna!
Gabi
Jobbulást a fiúknak!
Lina
Vigyázz magadra és a ki Katára !
Krissy
Nem tudok segíteni én sem….Gyopit Szolnokon szültem, Nimót meg Félegyházán. Ha a kettő közül választanom kéne: Szolnok.
Adri
Köszi h gondoltál rám! Kidobtam az uccsó adag fagyitejet is, kellett a hely a virslinek.
Roz
Sajnálom a melót…remélem megoldódik.
Adrinak sok puszi!!!!!! Gyopi azt igérte, mire jön a következő szülinap, felhagy a hisztivel….kíváncsi leszek.
Rólunk
Tegnap voltunk védőnővél, igaz pénteken lesz Nimó 11 hós, de nálunk csak heti 1x van tanácsadás és jövő héten nem tudok menni…
Szóval 9,5 kg és 78 cm. 16 dekát hízott csak 1 hónap alatt. Nem akarom hízlalni, csak azért lepődtem meg rajta, mert már ESZIK. Napi 2 fix kajánk van és közben is eszeget, persze szopi is van még. 1 hónapja amikor alig akart enni és szinte csak szopizott, fél kg-ot hízott 1 hónap alatt… Mondjuk rengeteget mozog. Még nem megy, de már néha elfelejt kapaszkodni és ha észreveszi, óvatosan leül v megkapaszkodik, szóval nemsoká itt a vég…
Sajna megint nem unatkozunk….van a vállgödrében egy csomó, amire eddig azt hittük h nyirokcsomó mert pont beteg is volt, de már nem az és csomó változattlan. Szóval holnap megyünk röntgenre, vv-re….nyaki UH-ra febr 16.-ára kaptunk időpontot….remélem apa tud intézkedni h hamarabb legyen.