Sziasztok Lányok
!
Nagyon régen jártam erre.Nem sok időm van sajnos.
Látom helyel-közzel mindenki jól van.
Bepa:
Hova jártok bölcsiba hogy tetszik ?
Hajny
Ne bosszankodj ezen az óvodai dolgon.Én is túl vagyok már ezen kerámia,bábszínház, csopotpénz, angol tánc,......és még sorolhatnám mind a 2-3 nak, Ákos nem jár táncra angolra mert Ő még kicsi.Meg elég izgága
De hidd el egy magán ovi sem feltétlenül tud többet Én nagyon meglepődtem hogy majdnem ugyan olyna létszámmal működniek mint egy önkormányzati példát modok a 2-3 éves korcsoport 28 gyerek van 2 gondozónénivel és 1 daduskával szerintem ez nagyon durva..Hogy van idejük pelenkázni ennyi gyereket nem is értem ..
Kazi
örülök hogy jól érzitek magatoka nálunk
Lina
van egy ismerősőm hasonló cipőben mint Ti nem jön a kisbaba már 2 éve várják . Ti hova jártok vagy hova érdemes menni, melyik kórházba vagy dokihoz ?
erszényes
Dolgozl ? Milyen a meló ? Tényleg megszünik az északi térfalon az irodátok ? Ott adtam fel múltkor hírdetést és ott modták hogy megszünik?
Thymi
Útólag is sok boldog szülinapot.
Pille
Ha néha még olvasol irnál nekem az úszásról bár szegény Niki itt is nagyon fázott,Ti kihez jártok konkrétan milyen idősseket vállal mehet e egyszerre a két lány, Ákos sajnos reménytelen a nyáron a vízalá merült a legmagasabb csúszdáról csúszott most meg nem merte még kezem sem elnegedni és nagyon fokozatossan ment csak bele a vízbe..még a medencés helyiségbe sem akart bejönni
( nem sok zsír van rajta ami melegítse)
Karácsony:
Én már teljes lázban égek
Nálunk már szinte meg van az össze ajándék idei tömegcikkünk a sólámpa
amióta nekünk van mindeki ilyet akar .Adri állatorvosos barbimeg egy nagy gigantikus méretű baba
(110 es gyerekruha való rá
),Nikinek sok darabos matrica festék korongozó készlet, Ákosnak Pókemberes szabdidőruci egy playmobil vár katonákkak lovakkal, ruhák pizsik ...ez Persze nem csak tőlünk mamáktól,keresztszülőktől.. is kapnak belőle.