Sziasztok!
megint jól eltüntem és még visszaolvasni sincs most időm...
A lakás úszik, jmosás halmokban, ma két vendégség jön, holnap mi megyünk....
Levit műtötték múlt szombaton pylorussal, ez egy izom, ami megvastagszik és nem engedi át a kajcit, el is záródhat, akkor akkuttá válik és életveszélyes. Általában minden 1000. fiúcskának van, nálunk határérték volt az UH és nem záródott el, ezért tartott sokáig a felismerése, mert általában 4-5 hetesen kialakul teljesen.
1 hétig voltunk benn, mamás szoba a sebin nincs, csak sámli/szék (aki gyorsabb reggel) a kiságy mellett. Így napközben váltott a család, hogy pár órát alhassak itthon, aztán délután, éjjel az enyém volt. Sajna szoptatni sem lehetett, mert szigorú mennyiségeket ehetett meg egyszerre, hiszen teljesen összement a pocija 2 nap nemevéstől.
Mostanra újra elértük a 100/110-ket, gaz, hogy nagyon elapadtam, így csak két ciciből megy fél óra küzdelemmel, de reménykedem, hogy lesz ez még jobb is.
Csak mivel minden 24 órából 3-t sikerült aludni, most alig látok ki a fejemből. Vezetéstől is eltitottak egy darabig, amíg be nem hozom a lemaradást, mert eléggé érdekes mutatványokat műveltem, mivel ugye a kórházból csak kocsival lehetett hazajutni meg vissza.
Most megyek is, összekapom a lakást a vendégségre egy csöppet, illetve megpróbálom Levit is megnyugtatni, mert ma nagyon nyűgös, nagy váltás volt neki hazajönni....azt hiszem lesz még jó pár nap mire helyrerázódunk idehaza megint.
Aztán már tényleg jöhet az a séta....
addig is pusz