Sziasztok!
Csucsu: igen most egy kicsit jobb a kedvem, tegnap voltunk alma koncertem szigetszentmiklóson. Jó volt, a Bömivel voltunk ketten, meg az egyik barátnőm a kislányával. Bár kérdéses volt, mert mire odamentünk, közölte a csajszi hogy elfogyott a jegy. De a végére valahogy azért mindenki bekerült. A pasi aki énekelt, tök rendes volt, mondta hogy akinek nincs helye az üljön a színpadra. Bár neki is annál több pénz jut gondolom minél több a néző. Aztán lehet, hogy fix összeget kér, és csak szimplán jófej volt. Na mindegy lényeg az hogy befértünk
Apa meg itthon maradt a prüntyikével.
Ma meg a tesóm szülinapját tartottuk, ma 21 éves. Komoly életkor.
Úgyhogy átjöttek az uncsitesómék is a kisfiukkal, aki annyi idős mint a Bömi. Ment a harc a játékokért szokás szerint
Szóval a hétvége szupi volt, de sajna a hétköznapok gázosabbak amikor egyedül vagyok ugye. De ilyenkor amikor jó a hétvége azért tart a lelkesedés még pár napig. Meg még szerdáig az idő is jó lesz ha minden igaz, úgyhogy remélem marad a jókedv.
Az elefántosodás meg csak nőtt és csak nőtt a mai nap. Torta süti hegyek stb.
Milyen volt a grillparty? Csak a házszomszédokék voltak, vagy a többi szomszéd jobbról balról is átnézett (vagyis ha jól emlékszem csak jobbról vannak lakók, na mindegy)
Nóri: én is örülök, hogy Attika jobban van. Akkor lassan regenerálódhatsz te is.
Nita: igen az biztos hogy a Bömi részéről ez zsarolás is, csak nehéz megtalálni a középutat, hogy ne érezze, hogy vele nem törődünk, viszont ne is tudjon kijátszani minket a zsarolásával.
Ja és nem is meséltem, hogy mekkora mákom volt a csípőszűrésen. Mentem nagy felvértezve, hogy lesz ami lesz. És ott ültek ezren ahogy vártam, mindenki a kis sorszámával. Akkor megkérdeztem, hogy hol kell sorszámot húzni, és mondták, hogy a babáknak nem kell. Amíg van baba egy felnőtt meg utána pedeg egy baba, és mivel egy baba volt előttem, kb 5-10 perc alatt sorra kerültem. Nem akrtam elhinni, hogy fél óra alatt megjártam az egészet.
Rendben volta minden, és a hasi meg koponyaultrahangon is.
Na megyek altatni a Bömit
Pusza mindenkinek.