Haho Csajok, végre szunya van, jo lenne pakolni de már azt se tudom mit pakoljak elöbb
na majd alakul
Nancy: hát azért johir, h nincs más baj, de ne is legyen, hátha elcsipted idöben a lázat és nem is jön vissza, jaj nagyon remélem
Szonce: ne is mondd, nekem is volt már hosszu hszem aztán sutty igy ha sokat irok megynyomom a másolást és csak utána küldöm
ötletelhetünk fiunevekkel??? mi magunknak nem tudtunkkitalálni
de barátnöimnek simán, igy egyik barátnöm kisfiának én találtam nevet
Pandrea: kitartás Nektek, nagyon ügyik vagytok, h ennyi fejlesztésre jártok biztos meglesz az eredménye, addig is drukkolok Nektek h minél elöbb
megkérdezhetem, h mi a kisfiad igazi neve? gondolom
Fefe a beceneve?
Kusival akkor már ismeritek egymást? ha publikus h honnan kiváncsiak vagyunk
biztos tudtok majd jo ötleteket adni itt a Lányokkal (Nancy, Lady )egymásnak
Kusi: de jo ötlet a játszoház
van a Csillagvárban is ha jol tudom, azt már néztétek?
Gombocka: hát még sokminden hiányzik pl. karnis meg függöny, de lassan majd alakul a dolog
tegnap voltam itt a Savoyába, van lipoti pékség
meg dm is
örültem mint majom a ...-nak
lecsekkoltam beférek az ikerkocsival is, nincs is ajto
a boltkérdés viszont necces
az auchanban ugye nem fér el a kasszánál max ha az elsöhöz megyek kipakolok majd kimegyek és ott fizetek...hááát majd kiprobáljuk h müködik-e vagy ugye 2 Csajszi belerak a kocsiba de abbol sztem nem sok jo sülne ki
végre van kanapénk normálisan, Csajok simán belejöttek a hsználatba 1-2 esés után
bejött h csuszizni kell azt ugye ismerik a játszorol h csuszda igy tetszik nekik de volt már fejjel elöre lesés is, a tüzhelyet meg probálják tekergetni de kökemény rászolás van ugy veszem észre már kapizsgálják, h veszélyes ez a kulcsszo, van 2 szekrény amit pakolhatnak, élvezik én meg pakolom vissza
Mesike: hogy vagytok? remélem nem lesztek nagy betegek
Charlott: néha jelentkezz mizujs van Veletek
Remény: nagyon eltüntél