Sziasztok!
redeib
Nem Bernadett vagy véletlenül, és mi nem ismerjük egymást?
Üdv köztünk!
Tornával kapcsolatban sajnos nem tudok mit mondani, de nálunk pl. Győrújbaráton a gyerekeknek külön foglalkozásként van torna, kérdezd meg az oviban, hátha tudnak ajánlani valamit.
Vagy akár néptáncra, balettra is elhordhatod.
Lányok!
Nagyon aranyosak vagytok, hogy érdeklődtök
Hááááááát, nagyon nagyon hosszú azt hiszem amibe belefogtunk Pirossal és eredménye nem nagyon van, amúgy meg abszolúte közösségi érdekből csináljuk.
Szóval itt a helyi közlekedési helyzetet próbáljuk megreformálni kisebb nagyobb sikerrel.
Nálunk a telepen és az óvodánknál is rendkívül veszélyes a közlekedés, pláne kisgyerekekkel, és próbálunk minden téren tenni annak érdekében, hogy ne így legyen.
Én pl. tegnap fogtam magam, sárga mellényt húztam és az ovinál próbáltam segíteni a járókelőknek. A tegnapi nap eredményes és sikeres is volt, aztán ma felvilágosított róla a helyi rend őre, hogy szabálytalan és balesetveszélyes amit csinálok, ne tegyem.
Hát egy kicsit lelkesedésemet vette, de nem törtem meg, folytatom a harcot az út széléről.
Amúgy más nincs, mint ami eddig is volt, maximum annyi, hogy ha így folytatódik a pénzügyi válság, akkor a pelenka üzlet nagyon csúnyán be fog csődölni, mert a valuta az égbe szökött, én meg pont a válság emberek pénztárcájára gyakorolt hatása miatt, árat nem tudok emelni már.
Hát nagyjából ez van.
Katicám tehetsége szerencsére nem merül ki a hisztiben és az önfejűségben, talán másra is alkalmas lesz. Pl. a mozgása és az énekhangja is kiváló, úgyhogy már most el kell gondolkoznom rajta, hogy mi felé orientálódjunk majdan az iskolaválasztásnál.
Azt hiszem valóban nem unatkozom itthon, ezt az egyet kijelenthetem
Én most a csajokat külön foglalkozásokra olyasmire hordom, hogy hétfőnként zeneterápia van (Kokas Klára módszerével), szerdán néptánc, csütörtökön kézműves foglalkozás.
Nálunk is zajlik az élet.
Ja, és pl. egész nap nincs TV, este (én) a Hal a tortán, aztán alvás
NAp közben meg csak játék odakint, vagy idebent. Imádnak rajzolni, játszani, úgyhogy minden szépen megy a maga útján.
Puszi: BOgi