Új privát üzeneted érkezett!

Lina,
Prü ment, sajnálom, hogy elmarad.

Hajny,
Kb 300 ft apróm van, nem sok, de postával nem akarok kilódni, főlg nem két gyerekkel. Ha valahol van a városban olyan hely ahol gyűjtik gyerekeknek, vagy bárkinek akkor szivesen odaadom.

Nem tudjátok lesz idén ovibörze?

Kép

Kép
nyhk

Kép

Nyhk!

Ádámnak Nagyon Boldog Szülinapot kívánunk!
Vendég

Gadevi!
Miért nem esett le hamarabb?
nem láttalak!merre láttál minket?én láthattalak?Erre válaszolj! :lol:

Lina!
sajnálom, hogy elmarad, jobb túlesni már ilyenkor! :(

Nyhk!
Boldog szülinapot Ádámnak!!!

:!: segítsetek lányok, hogy kell feltenni az avartat? egyszerűen nem sikerül, hiába kicsinyítem le :?

Kép
adrienn021

Nyhk,
sok boldog szülinapot Ádámnak.

Fogalmam sincs, mikor kapunk újra műtéti időpontot, majd ha meggyógyult Lili, vissza kell menni, és akkor csak, így látatlanban nem adnak. Azért szomorú vagyok egy kicsit, nagyon rosszul viselem a bizonytalanságot. Holnap ilyenkor már rég túl lettünk volna rajta. Addig viszont nem mehet oviba, kis extra szabadság. Ezt a részét annyira nem bánom, de még be kell adagolni a munkahelyemen. Azért remélem, még sikerül jövő keddre összehozni.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Nyhk:
Ádámnak boldog szülinapot!!! :D
Láttam jártok a huncutkába!Nem is mesélted.Milyen,mióta jártok?Gyerkőcök szeretik?
Ovibörzéről kérdezd Katót,tavaly is mentek...még nincs eldöntve hová megy Ádám?

Lina:
sajnálom,hogy el kellet halasztani a dolgot :(

Adri:
Csak az lehet a baj,hogy nem elég kicsire kicsinyíted...vagy próbálj másik képet.

Gabi:
fiúk édesek :) tök jó olyan mintha Bebe fején lenne a pamacs :lol:
együttfürcsi amúgy nállunk nagyon bejön,lányok nállunk kihűlésig pacsálnának :lol:

Pille:
Lari éjszaka meg du.-i alvásnál még kap pelust,néha kell is,úgyhogy az még marad is egy darabig... nem erőltetem...én ezt sem szorgalmaztam,ha rajtam múlt volna akkor még várok vele nyárig.
Rakhatnál képet a lányokról,kíváncsi vagyok :wink:
kazi

Ádámnak Boldog Szülinapot!

Nana,utána már "csak" a cipőosztályon voltunk......sztem Apája letilt a központról minket :wink: :D ....

Kép
seriff

Adri,mi a virágos elött voltunk,öltöztettem Alit.Biztos láttál,mert ott mentél el elöttünk és nem is volt ott más.Levi sétált elöl,gondolom az apukájával,Te meg utánnuk.A posta felé mentetek... :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers
gadevi

Nyhk,

Megkérdeztem az ifi házban. Az idén nem lesz ovibörze,mert körzetesítés volt, és elméletileg ahová körzetileg kötelező, hogy felvegyék a gyereket. mi elmentünk megnézni a mi körzetis ovinkat, de csak 24 vagy 28 helyük van és eddig csak a körzetből 36an voltunk érdeklődni. Itt vegyes csoportok vannak. Először az 5 éveseket veszik fel, utána a tesókat. Ebben az oviban. Ezért indulok is tovább a héten. Vhová elhelyezik, de azért nem mindegy hova kerül.

geli08

Köszi szépen mindenkinek a köszöntést Ádám nevében!

Kazi,
Honnan tudod, hogy járunk? Miri képében szoktam gyönyörködni az előtérben :) Ádámot és Petrát is hordom a Huncutkákba. Heti 2*2 órát. Először csak Ádámot vittem, de Petrával egyszerűen nem bírtam. Álandóan Ádámozott és sírt, ígyhát Katóval megbeszéltem, hogy őt is hagyhatom-e. A kisasszony haza sem akar jönni. Nagyon szeretnek menni.
Ovibörze nem lesz, most írta geli. Pedig nekem végig kell járnom az összes integrált ovit, ott azért egyszerűbb lenne informálódni ha egy helyen vannak. Sajnos még mindig nincs eldöntve, pedig már lejárt a "határidőm". Pedig már a városon kívülre is mentem. Sajnos sehol nem várnak tárt karokkal, sőt... :(

Geli,
Köszi az infót. Egyébként olyan szépen hangzik, hogy kötelező felvenni, de mivel te is gyed-en, vagy így a sor végére kerülsz, főleg ha túljelentkezés van. Nagyon nehéz ügy. Egyébként nem biztos, hogy elhelyezik valahová, erre azért nagyon figyelj oda!

Kép

Kép
nyhk

Sziasztok!

Ugye milyen klassz idö van napok óta?Kész vaok minden ablakkal,jöhet a 8 órás meló! :lol:

Nyhk
Nagyon boldog szülinapot kívánok Ádámnak,remélem megtaláljátok a legjobb ovit.
Szerintem a Mc Donaldsban bedobálhatod a perselybe.

Geli
a végén még tényleg a borítékolási módszer marad!De hát már itt is így kell tenni?

Erszényes
hogy sikerült a Juccat elvinni?Nem tört el?

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Kazi!
hát nem tudom, már ezer képpel próbálkoztam, olyan kicsire kicsinyítettem, hogy a monitoron már nem is látszódik csak egy pötty :roll: , és mégis azt írja ki, hogy túl nagy a mérete :? .
Már a fényképezővel is kicsinyítettem, úgy próbálkoztam vele, de semmi....

Kép
adrienn021

Sziasztok!

Nagyon szépen köszönöm,hogy gondoltatok rám a névnapomon,annyira jólesett :) !!!

Utólag én is kívánok minden Szülinaposnak és Névnaposnak nagyon-nagyon sok boldogságot!!!

Betegeknek jobbulást!Mi jól vagyunk,szépen elkezdett már gömbölyödni a pocim is,nagyon élvezem :D,Lenci pedig egy kis csacsogó,mostanában sokat mondókázik már magától is,nagyon bírom :lol: .

Kép Kép

Kép
dettus

Sziasztok!

Nincs túl nagy forgalom :( Mindenkit kicsal a jóidő? :)

Nyhk:
A szomszéd kislány is odajár és a szülinapi fotókon láttam a gyerekeid :) Szupi,hogy szeretnek járni,én is akarom majd Larit vinni :wink:
Volt tavaly előtt nekem olyan ovis összefoglaló kiadványom.Megpróbáljam előkotorni?Segítene valamit?
Ádám szülinapos képek?

Adri:
Akkor passz! :? Másik képet se enged?
kazi

Olvasok mindent!!!!!!!!! :wink:

Kazi,kicsalt bizony.. :lol:

Tegnap,ma..egész nap csavarogtunk,csak enni meg aludni jöttünk fel.Vettem Alinak is végre kismotort,igaz én h.... nem próbáltam rá és persze a nagyobbat vettem meg,mondván tuti jó lesz,erre nagy lett nem tud vele menni..így vettem neki 1kicsit is.Nagyon élvezi. :lol: Még nem megy gyorsan,mint a többi Pici,de gondolom hamar belejön majd...jó lesz majd rohanni utánna pocakosan,így is annyi biciglis van a Főtéren,mennek mint az őrült. :shock:

Turizni szeretők!!A Könyvtárnál az 1ik kis bódéban csak gyerekruhák vannak,darabáras..szerintem nem olcsó,de válogatott szép kis rucik...ezt kb 2perc alatt szűrtem le...ennyi időm volt. :lol:

Csak maradna ez a jó idő!!

gadevi

nyhk: Boldog Szülinapot kívánunk mi is kisfiadnak!! :)

hajny: köszi, elbírtam vele, jó kis egzotikus hangulatban autóztam odáig.... :lol: :lol:

Lina: örülök, h összefutottunk! Remélem mihamarabb meg lesz az időpontotok!!

thymi: hogy vagytok?? Tegyél már fel képeket ide! :wink: :lol:

KépKép
erszényes

húúú eza jó idő nekem is tettszik!! Bár így maradna, vagy méééég melegebb lenne..... :lol: :lol: :lol:

KépKép
erszényes

nyhk: csak most láttm a pü-t... :oops: , elintézted már a gyest?? Ha nem szivesen leirom mit kell vinni. :lol:

KépKép
erszényes

Sziasztok!

Seriff
Nagyon örültem, hogy találkoztunk. :) Hanna olyan minn egy kis tündér. :) Gyönyörű és bájos.
Szerintem kell egy kis csavargás. Mi is voltunk ma is. Ma Danus is szabin volt. Tök jó volt az egész napot végig csavizni 3asban. :)
Holnap már munka. :(
Meséltem a férjemnek hogy találkoztunk, erre Danus megszólalt "Ja! Ő volt az Orsi?!" :D :lol:

Lina
Sajnálom hogy elmaradt. :( Nálunk is ez volt. az első időpontra lebetegedtünk, de 2 hét múlva kaptunk új időpontot. Gyorsan túllesztek rajta.

Bepa
Édesek, helyesek a fiúk! :D

Nyhk
Ádámnak boldog szülinapot! :) ...biztos tök tudatlan vagyok :oops: :shock: ...de mi az a Huncutka?

NEM tudja esetleg valaki, hogy hol lehet BLA-BLA sapkát venni???

KépKép
KépKép
nana09

Jó reggelt!

Ugye ma is olyan klassz idö lesz mint tegnap?

Erszényes
örülök hogy sikerült elvinni,remélem sokáig egészséges marad.

Gadevi
ne aggódj,hamar elkezdenek menni vele gyorsan.Majd ellesi más gyerekektöl a technikát és megy majd mint a szél. :lol:

Dettus
de jó lenne talizni egy kicsit,kíváncsi vaok a pocidra.Meg hát Lencusra is,na és hogy a pocaklakó fiú vagy lány.Na hátha összefutunk.

Thymi
jól vagytok?Mikor mehetünk baba látogatóba?

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Nana,
nektek is úgy volt, hogy mikor meggyógyult, akkor kellett menni új időpontért, vagy rögtön kaptatok másikat. Nekünk akkor kell visszamenni, ha meggyógyult, és akkor kapunk csak időpontot. Én úgy döntöttem pénteken lesz ez :lol:
Az a baj, hogy pici hurut Lilinél szinte mindig van, és amíg nem műtik meg nem is fog nagyon elmúlni, de ha így meg nem műtik meg... na szóval ördögi kör.
Péntekig már ki se mozdulunk itthonról (hogy fogom én ezt kibírni :oops: ), hátha segít.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Nana,milyen aza BLA-BLA sapi? :oops: :lol:

gadevi

Sziasztok!

Látom sokan ovit kerestek...tudok egy jót :D Anyósomék oviját a Jász utcán. Nagyon kis barátságos, aranyos ovonénikkel és dadusokkal. Hagyományörző ovi amúgy és sokat foglalkoznak a gyerkekkel. Vannak délutáni foglalkozások is és sokat járnak bábszínházba.
Valaki írta nyitra utcát is. Ott dolgoztam egy ideig. Nagyon jó ovi az is. Imádtam ott lenni, csak kevés volt a pénz, így váltanom kellett... :cry:

KépKép
Mennyire hasonlítanak?

Hoztam egy pár képet ha nem baj...
Kép
Kép
Már hallom előre..."anya nem hagy békén"
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
thymi

Hajni
Péntek?

Kép
Kép
Kép
thymi

Nana,

Köszi szépen. A Huncutka játszóház a Széchenyi körúton.

Erszénye,

Köszi elintéztem (félig). Kétszer voltam bent de be sem jutottam a folyosóra annyian voltak. Tegnap pedig a gyerekeket elvittem a játszóházba és beszaladtam. CSAK ÉN VOLTM :shock: :shock: , (igaz utánna 5 perc múlva már 5-en).02 El is intéztem félig, csak valami nyugdíjos papírt nem vittem, de szerencsére postázhatom is. Eddig nem is értékeltem azt, hogy a munkahelyem elintézi. Pedig arany életem volt addig. :)

Kazi,
Kató modnta, hogy volt valakinek szülinapja, és hogy Ádám is jól viselkedett :) . nem tudtam, hogy kép is készült :) . Mi csak bejárogatunk egyenlőre. Szokatom Ádámot, meg kell a gyerektársaság.
Szülinap majd 9-én lesz, együtt Petráéval, Apáéval, sógotommal, és tesómmal. :) . (anuyt 14-én "letuttuk"). De azért volt egy kis torta, amit neki kellett hazahozni a Jakoból, és persze himbálta közben, de nem lehetett elvenni tőle. Egy kicsit féloldalas lett a torta mire hazaértünk, de fini volt. Majd képet megnézem, hogy sikerült-e egyáltalán csinálni :)

Kép

Kép
nyhk

Thymi,

Ugyen enm mondod komolyan, hogy az egyik képen Gyopi van a másikon meg Nimród???????
Nagyon szépek! Látom Gyopi is imádja!
Ha van kép még én örömmel nézegetem!!!!!

Lili,
Képek vannak? És te?????

Kép

Kép
nyhk

Nyhk
De. Az egyiken Gyopi a másikor Nimród....Most szembesültem én is vele h mennyire hasonlítanak....

Kép
Kép
Kép
thymi

Kazi,

Bocsi, de el is felejtettem írni, hogy köszi a füzetet, igaz kiváncsi lennék rá, de már kifutunk az időből és péntekig el kell dönteni. Ma is és holnap is megyünk egy "bemutatkozásra".

Kép

Kép
nyhk

Kazi
Mi van Miri szemével? Rendbe jött?

KépKép
KépKép
nana09

Thymi
Elképesztő a hasonlóság!!! :) Édesek nagyon a képek! :D

KépKép
KépKép
nana09

thymi: még a kis ujjaik is ugyanolyanoka képen!! Mintha ugyanarról a babáról készült volna a 2 kép!!! :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: Húú én még iylen hasonlóságot nem is láttam!! Még a fülecskéjük is!! :lol: :lol:

nyhk: a magánnyugdíjas papír nekem se volt meg. Azt hova kell postázni?? nekem nem mondták h postázni is lehet...., hanem h majd vigyem vissza. De eddig még nem jutottam oda.... :roll:

KépKép
erszényes

Roz,
Ákinak nagyon sok boldog névnapot kívánunk! Bölcsiben ünneplik?

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Erszényes
de csudi jópofa Jana azon a fotón.Csörgös sipka?

Thymi
na megbeszélem és én oké.Mék.Erszényes is lehet?Jöhet?

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

ÁKOSNAK nagyon boldog névnapot!

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Erszényes,

elméletileg 8 napon belül kérte hogy vigyem be. én kérdeztem rá a postázásra, és még a címet is leírattam vele. (nagyon rendi volt).
Magyar Államkincstár Dél-Alföldi Rég. Kecskemét Kurucz krt 16 (nekem ez az egyszerűbb)

Csak az a gondom, hogy nem találom, azt a zárlatot vagy mit. de mondta, hogy az utolsó egyenleg is jó, viszont az a 2006-os. Neked is ezt kell bevinni?

Kép

Kép
nyhk

Roz
Ákinak Nagyon boldog névnapot! :)

Lina
Mi rögtön akkor kaptunk új időpontot, amikor az első meghiúsult és azért is igyekezett a doktornéni 2 hétre besuvasztani minket, mert addigra csak meggyógyul és újra még csak nem beteg...igazából Dani is mindig taknyos volt kicsit, köhicsélt is... szóval a műtét napján sem mondható hogy 100%ig egészséges lett volna, de minden ok volt.

Hajny
Légyszi hadd adjam át valamikor a cuccokat. Ha bárki otthon van nálatok, csak odaadom és kész.

KépKép
KépKép
nana09

Kép

Roz!

Ákosnak Nagyon Boldog Névnapot kívánunk! :D
Vendég

Kép

Roz!

Ákosnak Nagyon Boldog Névnapot kívánunk! :D
Vendég

Óóóó,miért 2× ment el?
Na,mindegy,legalább bizti látod Roz! :lol:
Vendég

Roz: Ákinak Boldog Névnapot kívánunk!! :lol:

nyhk: igen nekem is a magánnyugdíjas papírt vagyis vmi kártyát kellett volna bevinnem... de én már akkor kicsúsztam a 8 napból. Mindegy, nem érdekel, a lényeg h kapjak gyest ez meg azt nem befolyásolja csak h a nyugdíjjárulék az államiba vagy a magánba menjen-e 1 évig.... :roll:

hajny: igen csörgőssipka!! :lol: :lol: Most először tűrte meg magán, vagyis még pózolt is benne.... :wink: :lol: :lol:
du hívlak akkor a részletek miatt... :wink:

Thymi: téged is!! :wink: :lol:

KépKép
erszényes

Roz,nagyon boldog névnapot Ákosnak!!!!

gadevi

Azt hiszem Lili elindult a szobatisztaság útján. Ma már másodjára veteti le a pelust. Meg most szólt, hogy pisilni kell, de nem jött, utána meg nem kérte a pelust.
Ez nekem most kicsit új, meg gyors. Hogy van ez most, innentől szólni fog? Vagy ezerrel mosni fogok? Nem akarom elrontani...

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Nana,
Danust ki műtötte?

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok csajok!

Régen írtam már, a jó idő bennünket is kicsalogatott a természetbe. Sokat csavizunk mi is, bár volt egy kis hasmenése a nagylánynak, most meg folyik az orrunk, de ezen már nem lepődök meg.

Amiért írok, szeretném megosztani veletek, hogy Réka ma este megtette első 4 lépését. Nagyon büszke vagyok rá, meg egyben kicsit szomorú is, mert nagyon rohan az idő.

Linácska, sajnálom, hogy a műtétet el kellett halasztani. Remélem hamarosan túl lesztek rajta.

Thymi, a gyerkőcök elképesztő, hogy mennyire hasonlítanak egymásra. Gyönyörű a kisfiad is. Én is szeretnék még egy kisfiút! :roll:

Sajnálom, hogy nem lesz ovi börze, jó lett volna szétnézni!

Hajny, mindig elképedek rajta, hogy milyen korán képes vagy írni.

Kép
Kép
kisévi

Roz!
Ákosnak sok-sok boldog névnapot!!!!!

Lina,
Hajrá Lili, csak így tovább. Nemsokára pelusmentes lesz. Próbáld meg a lehúzható pelust, azt könnyen vissza lehet rá adni.

Kisévi,
Gratula az első lépésekhez!!!!

nana,
Nektek bent van még a tubus? Vagy már kiesett?

Kép

Kép
nyhk

Sziasztok!

Nana
drága vagy,én ma délután kettö után itthon vaok,3 után mek Annáért,gyakorlatilag 4 -kor meg már ott vaunk a játszón elöttünk.Ha gondolod átdobhatod,lent vaunk 5 órakor még tutti.Ha nem esik az esö.Délelött sajna dolizom.

Erszényes
fotót majd kérünk a tortáról! :lol:

Kisévi
muszályból kelek ám csak ilyen korán.Amúgy 7 alvó vaok.

Lili
hogy vagytok?

Dora
el is felejtettem írni,tegnap láttam Katikát egy idös hölgyel sétálni,háromnegyed egy körül,olyan kis cuki volt abban a baseball sapiban! :lol:

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Erszényes
a legfontosabbat!Nagyon boldog szülinapot a kis Janának!

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Sziasztok!

Isten éltesse Jana nagyfiút és Ádámot is (egy kicsit megkésve)! Ákinak boldog névnapot!

Thymi, tényleg hihetetlen a hasonlóság a gyerkőcök között. Helyesek mind a ketten! Gyopi jár már bölcsibe vagy még inkább otthon tartod? Óvónéni vagy "civilben"?

Bepa, dögleni fognak (már bocs a kifejezésért) a fiaid után a lányok. :D Férjed is ilyen kreolos vagy mind a két macsó pasi rád hasonlít? :wink:

Erszényes, találtál már munkát?

Nana, Bla-Bla satyit Kiskőrösön vettem egy gyenge pillanatomban (marha drága) de láttam már a babaszobán is.

Lilypie Pregnancy tickers
pillle

Nyhk,
hát a szobatisztaság lehet, hogy megtorpant, este belement a kaki a nadrágba, szegény Lili úgy megijedt, pedig mondtuk, hogy semmi baj, sírt, hogy pelust kér. Na mindegy, de legalább már próbálkozott, ez is olyan váratlan volt.

Erszényes,
sok boldog szülinapot Janának!

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Köszönjüka köszöntéseket! :lol:

Pille: Nemsoká Orsi jön!! Hogy eltelt eza 2 év.... :shock: :lol:
Nem még nincs munka, de folyamatban van, meg nézelődök, meg apukám is próbál segíteni... :wink: :lol:

KépKép
erszényes

Pille: tényleg, te akkor maradsz otthon gyesen a 3. évben végig?

KépKép
erszényes

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?