Roz, csak ismételni tudom,amit a lányok írtak, Adri egy az egyben olyan,mintha Te lennél! Nikinek pedig gyönyörű barna szemei vannak! s Boldog Szülinapot Neki!
Lina, micsoda hoszú hajú lett Lili!
Roz, próbáltuk volna, csak mire mindkét lábára felcsatoltuk a lécet,közölte, h vegyük le
, igazából pici is még hozzá, és nem is volt ennyi idős vagy 1-2 évvel idősebb pajtija, aki belevitte volna, de majd jövőre!
Pille, köszi kérdésed, jól bírta Hanna az utat, én kevésbé, mert eléggé elfáradtam,mire az összes ovis csoporttársát lerajzoltam a hazaúton
, abszolút 0 rajzkézséggel...a végén azt mondtam,h nem akarok ceruzát látni egy ideig, akkor még kihegyeztem, azóta nem rajzoltunk
. De viccet félretéve tényleg jó volt, nem türelmetlenkedett, aludt mikor úgy hozta kedve, mesélt-énekelt-és rajzoltatott
.
Nana, épp tegnap gondoltam rá, de mostanában nemigen van időm turizni, és ráadásul annyi ruhája van Hannának,h inkább selejtezek.....komolyan vagy 8-9 zippzáras kardigán, majd ha tavaszodik nacit kéne és szoknyácskát(az talán kevesebb van
)..Hol voltál különben? Kicsit besokalltam még az ősszel, nem dobott fel az sem,h árat emeltek....Ovizik,igen.
Kazi, áh dehogy döntöttem
...Mirinél azóta nem jöttek elő a foltok és semmi? De végül semmi sem derült ki?