Új privát üzeneted érkezett!

Nyhk!
allergiavizsgálat miatt...tejallergia.
jaj, kérdezni akartam már, hogy azzal a programmal, TE hogy mented ki a képeket?
mert én nem tudtam, próbáltam ide bemásolni, de nem sikerült és szeretnék abból is nyomtatni majd ki, de így nem tudok! :(

Kép
adrienn021

Adri,

A file menüben van egy olyan, hogy: save as graphic, és ha azt mengnyitod lent át lehet állítajni, hogy jpg képként vegye fel. azután pedig úgy tudsz vele bánni, mint egy másik képpel.
SZólj ha valami nem megy.

Kép

Kép
nyhk

Adri,
nekünk nem kellett befeküdni kórházba, bár én Pestre vittem a Madarászba Lilit. Rögtön ott vettek tőle vért, mikor volt eredmény visszamentünk és megbeszéltük a továbbiakat.

Nyhk,
jó Petra vonalzója, csak 1-es van rajta :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina!
ha van msn-ed vagy skypod vegyél már fel!
sokmindent kérdeznék tőled!

Kép
adrienn021

Sziasztok,

Kazi,

Köszi a telefonszámot.

Hajny,

Jó volt látni téged és dumcsizni egy kicsit. Dorka 5körül ébredt, jól beájult. :D

Estelle,

Hívlak. Köszi.

Lina,

Kórház? Mi volt? Mikor mentek?

Dorka ébredt. Mennem kell. Kisfiam mamázik.

geli08

Adri,
egyiken sem szoktam lenni, de ha van T-Mobilos telcsid, vagy vezetékesed, szívesen felhívlak, az nekem ingyen van.

Borsikával én beszéltem két napja, jól van, épp dolgozott, és hallottam édi babasírásokat.

Geli,
elvileg kedden műtenék Lilit, de lehet, hogy nem lesz belőle semmi, mert ma már megint köhög, meg hörög. Mondjuk még keddre rendbejöhet.

Na én meg halmozom az élvezeteket. Tegnap kiderült, hogy nem elég nekem a pajzsmirigy betegség, még csökkent glükóztoleranciám is van. Komolyan, egyre messzebb kerülök attól a tesótól...

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina!
egyikem sincs! :?

Kép
adrienn021

Lili,ha más nem akkor is kikapcsolódtatok.

Adri,de legalább kiderül,hogy mi a gond... :(

Lina,nem tom most pontosan,hogy mi is az a glükóztolerancia,de orvosolható nem?

Megyek..Ali már teljesen jól van,most én kezdem.Annyira megfáztam,hogy nagyon!! :( Csak lázas ne legyek..

Lilypie Kids Birthday tickers
gadevi

sziasztok :)

Adri
Sajnálom hogy mennetk kell kórházba de próbáld megbeszélni hátha estére hazajárhatnátok ( bár ez nem hivetelos út de minket eddig még mindig hazaengedtek csak reggel 1/2 7 re mindig vissza kellett érni du 4 körül mehetünk haza ) Adrinak is volt ilyen terhelése 3 napig voltunk bennet első nap igazán semmit nemcsináltak csak felvettek minket az osztályra aztán éjfáltől nem ehetett semmit reggel vérvétel volt aztán elvileg 1/2 liter tejet kellene meginni és utánna bizoyos időközönként vesznek az ujjából egy pici vért ilyen pici csőbe gyűjtik össze azt hiszem előszőr 1-1 óránként másnap kontrol vérvétel és ztánna csak az eredményeket kell megvárni . Kitartás sok erőt erőt kívánok neked . Jó esélyel pályáztok egyébként a 2 gyerköcös szobára mert ilyenkor hurutmentes szobába tesznek benneteket és az nem olyan gáz van kis asztal ahol játszhatnak tv ...

Lili
jó lehetett ez a kis kiruccanás :) De jó lehett Zsófinak hoyg kicsit anyucizhatott :) Nem próbáltátok még az anyás napot, félnapot vagy csak pár órát mikor csak vele vagy ? vagy csak boltba csak kettesben mentek el ? Nagyon sokat jelentene ám neki meg neked is :) bár nem tudom mennyire megoldható ez ... Tudpm milyen nehéz most neked hogy egyik kicsi másik pici ....de ne aggódj lesz ez még jobb is :) Mi megértjük ha azt mondod hogy elééég!!! gyere ide és ird ki magadból :)

Seriff
Éddes Hannácska Próbáltát egyébként a síelést vagy csak ott mondák hogy kicsi még hozzá ?

Geli
Szegény pici lány már AB. kap :( Te jól vagy bírod? Ovi témábam hasonlóan tanácstalan vagyo mint Te.. mert már nem az izsákira járunk szeptembertől mert kinőttük az allergiát vissza jövünk a városba ha kalpkár irtaom
őket 1 csoportba kerünének az meg nem tudom mennyire lenne jó ...

pille
volt már farsang nállatok ? Végül nálunk győzőtt anya :lol: :oops: és jelmezt varrhatott :D egy cicát és lepkét :)

nyhk
pü láttam igaz csak nem régen irok rá :)

bepa
szintén :) jól vagytok egyébként ?

Lina
annyira sajnálom hogy ilyen sok minden elő jött :( bízzunk benne hogy a sok bonyodalom miatt azért csak össze jön már egy kistesó :)

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Roz, Nikinek utólag is boldog szülinapooooooot! :D
Volt ünneplés? Vagy most hétvégén lesz?
Nem győztem farsangon. :lol: Nem is eröltettem. MÁr megvolt vagy 3 hete. Teszel fel a jelmezes csajszikról képet?

Lina, pedig azt hittem már egyenesben vagy babailag. :cry: Hogy lehet ezt az újabb problémát orvosolni? Gyógyszer?

Seriff, köszi jól vagyunk. Hanna hogy bírta az utat?

Lányok, akiknek Flóra korabeli gyerkőcük van. Flórának mostanában többször fájt a lába, ált. térd alatti rész. Sztem a növekedéstől van. Nálatok előfordult ilyen?
Roz, úgy emlékszem te masszírozgattad éjszakákon át valamelyik csajszi lábát, csak nem emlékszem már rá, miért fájt neki.

Erszényes, találtál mukát? Helyet Janának?

Lilypie Pregnancy tickers
pillle

Pille!

Donátnak szokott néha így fájni a lába,éjszakánként,szerintem is a növéstől van.Masszírozni szoktam neki,adok fájd.csill.-t,volt,hogy hajnal 5-ig masszíroztam,szegénykém állandóan nyomkodta álmában is a lábát,gondolom fájt neki,de mikor masszíroztam,elmúlt,aludt nyugodtan.
Vendég

Roz!

Nikinek Nagyon Boldog Születésnapot kívánunk! Kép
Vendég

donoé pille
Nagyon szépen köszönjük a köszöntést :)

pille
volt tegnap "buli " mire hazaért az oviból( Anyukám ment most értük mert Én dolgoztam) addigra feldiszittem neki az étkezőt vettem sok lufit felfujtam felkötöztem meg krepp papirból csináltam 4 diszitő csikot azt behuztam a lámpához az apja hozott neki virág csokrot meg egy ékszeres doboz alakú tortát csináltam aminből kilógott egy pár nyaklánc karkötő kapott egy disneys "parfümöt" .. (a családnak majd húsvétkor tartjuk Ákos név-szülnapjával együtt )aztán kicsit bohockodtun sajnos nem sokáig mert Ákos megint beteg hány és megy a hasa...Láb: Nikinek görcsöl mindig a lába ez nálunk mástól van megyünk most 5. én ortopédiára is mert a lábfején ilyen nagy csomok vannak a ho. nem tudott rá mit mondani . De a mulkr mikor voltunk előszőr azt modták ha térd hajlatban fáj a lába az általában növekedésőtől van ami olyan 6-10 év között jelentekzik mert ilynekor sokat nőnek, lehet hogy Flórának is ettől van ...

Kép

Kép

Kép
roz23

Kép

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Kép
Sajnos egész alakos képet nem csináltam :(

Kép

Kép

Kép
roz23

Lina
de szép Lili :) olyan sokat nőtt :) meg a haja is milyen hosszú :)

Kép

Kép

Kép
roz23

Roz,

Boldog-boldog szülinapot a nagylánynak!!!!!
Adri, meg tiszta te! (nem minha olyan sokszor találkoztunk volna (egyszer talán? :) ), de az iWiW-en volt egy képed, amin ugyan így néztél mint most Adri :) .

Lina,
Gyönyörű a te nagylányod is, és szép kutyusa van!!! Kedden szorítok! (vigyél pizsit attól független, hogy ambuláns lesz. nekem haza kellett még robognom érte).

Kép

Kép
nyhk

Lina,
Észre sem vettem a csupa egyest (ilyen sem lesz többé már :( ). de ti meg tegnap voltatok csupa kettesek :)

Kép

Kép
nyhk

Sziasztok!

Nem kaptam meg a pü-t a tejkiütésről... :?
Egyébként sokat megyünk levegőre és már szebb. Nem kell rá kence, csak ha gáz van. De nem durvul szerencsére!!! :D

Kazi-Köszi, h. elküldted a számom! :)

Geli-Várom a hívásod!

Donoé- Írj nyugodtan arra a mail címre, amint tudom olvasom, és nagyon szivesen segítek amiben csak tudok!!! :) De a telószámom is elküldöm, mert nincs gépünk egy hétig! :(

Most is csak ennyi...bocs!!!

Kép
estelle26

Sziasztok!

Adri,
Nagyon-nagyon sajnálom, hogy korházba kell feküdnötök. :( nem igazán értem ugyan minek 3 napra :?: :shock: :( , ahogy Lina is írta, én mindenhonnan azt hallom máshol ezért nem fektetnek be.
Szorítok, kitartás és teljesen megértem, hogy félsz. :(

Lina
Először is csuda édes Lili a szőrmók kutyátokkal. :D Sajnálom az újabb rossz hírt. :cry:
A munkahelyed mostanában okés?

Roz
Nikinek nagyon boldogságos szülinapot! Gyönyörűűű szép kislány! :)
Adri 100%ban...mintha Te lennél :D
Hogy dolgozol? Mindennap délelőtt? Meglátogatnálak Botuval....na meg egyébként is mennem kell oda...sajnos tök sokat híztam :(

Pille
Nálunk is szokta fájlalni Dani a lábát. Pl. tegnap este nagyon fájt neki...mi nedves ruhát szoktunk néha rakni rá, na nem azért....de ettől megnyugszik a kis lelke. :)

Estelle
arra a kevéskére amire tudsz jönni, plizzz írj már MÓZI babáról. Én olyan kíváncsi vagyok! :)

Lili
Persze nagyon jól tettétek hogy kimozdultatok. Mindenkinek, de azt hiszem főleg Neked nagyon nagy szükséged van most erre. Pár nap kimozdulás, úgy fel tudja tölteni az embert, hogy akár hónapokig van honnan meríteni :D
Te is írj már BOTONDRÓL! :) Képek???

BEPÁval mizujs??? Olyan régen írt! :( :shock:

Seriff
Ugráló Hanna nagyon cuki. Jól vagytok? Hanna ovizik? Szoktál még járni túrni? Ezen a héten már 2szer voltam :oops: olyan ruhákat láttam kiscsajoknak!!! :lol: (majdnem meg is vettem... kicsit zizi vagyok) :lol:

KépKép
KépKép
nana09

sziasztok!

Nana:
utólag is boldog névnapot!
Te sem írsz ám a srácokról,magadról,pedig mi is kiváncsiak lennénk :wink:
Hova jársz túrni?Én mennék,de a csajszitól nemtudok...te hova teszed Botut ilyenkor?

Roz:
Nikinek boldog szülinapot!Ákinak meg jobbulást!
Kép szupi,szépek a lányok :) (mondjuk én az arcfestéstől már félek... :oops: )

Ser:
Ugrálós Hannus édes :) döntöttél ovi ügyben?

Adri:
Én is sajnálom a korházat,de ha tudja az ember,hogy 3nap akkor ki lehet bírni szerintem.Ott a bizonytalanság a legrosszabb.Viszont van lent játszószoba gyerkőcöknek ,rengeteg féle játékkal...Mira mindig odavágyott :)

Nyhk:
Mi 4ágyasban voltunk és ott is volt kisasztal,meg Tv(mondjuk nekünk marhára nemhiányzott,inkább zavart engem meg Mirát is-volt egy 2éves kislány aki 11-ig nézte,mert csak így tudott elaludni... :shock: :twisted: )
kazi

Sziasztok!

Roz
nagyon boldog szülinapot Nikinek,gyönyörü ajándékokkal kedveskedtetek neki.

Geli
én is naon örültem nektek,a kislányod egy gyémánt.Szeretném még látni,és vasalni! :lol:

Adri
még nem tudtam beszélni Tecával,9-ig dolgozik,és olyankor már nem akarom zavarni.Holnap felhívom.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Roz, csak ismételni tudom,amit a lányok írtak, Adri egy az egyben olyan,mintha Te lennél! Nikinek pedig gyönyörű barna szemei vannak! s Boldog Szülinapot Neki!

Lina, micsoda hoszú hajú lett Lili!

Roz, próbáltuk volna, csak mire mindkét lábára felcsatoltuk a lécet,közölte, h vegyük le :roll: , igazából pici is még hozzá, és nem is volt ennyi idős vagy 1-2 évvel idősebb pajtija, aki belevitte volna, de majd jövőre!

Pille, köszi kérdésed, jól bírta Hanna az utat, én kevésbé, mert eléggé elfáradtam,mire az összes ovis csoporttársát lerajzoltam a hazaúton :roll: , abszolút 0 rajzkézséggel...a végén azt mondtam,h nem akarok ceruzát látni egy ideig, akkor még kihegyeztem, azóta nem rajzoltunk :wink: :D . De viccet félretéve tényleg jó volt, nem türelmetlenkedett, aludt mikor úgy hozta kedve, mesélt-énekelt-és rajzoltatott :) .

Nana, épp tegnap gondoltam rá, de mostanában nemigen van időm turizni, és ráadásul annyi ruhája van Hannának,h inkább selejtezek.....komolyan vagy 8-9 zippzáras kardigán, majd ha tavaszodik nacit kéne és szoknyácskát(az talán kevesebb van :wink: )..Hol voltál különben? Kicsit besokalltam még az ősszel, nem dobott fel az sem,h árat emeltek....Ovizik,igen.

Kazi, áh dehogy döntöttem :oops: :shock: ...Mirinél azóta nem jöttek elő a foltok és semmi? De végül semmi sem derült ki?

Kép
seriff

Roz, de gyönyörű lánykáid vannak! Azok a szemek!! Ügyesen kifestetted őket.

Roz, Don, Nana, köszi a lábfájós kérdésre a választ. Anyósom a frászt hozta rám vagyis inkább kiakasztott. (vagy már én sem tudom mit higgyek, lehet, hogy én vagyok hülye és tudatlan) Azt mondta, hogy nézessünk vérképet Flórának, mert lehet, hogy leukémiás :!: :shock: azért fáj a lába. Én még az életben nem hallottam ilyet. Seriff te tudsz erről valamit?
Hozzáteszem a dokinénit is megkérdeztük nem foglalkozott különösebben vele, azt mondta lehet a növéstől. ( a vérvételt nem említettem)

Lina, olyan jellegzetes mosolya van a csajszidnak! :D Milyen szép hosszú haja van már. Múlik már köhögése?

Seriff, én is ilyesmire gondoltam az utazásotokról. Még a bábozásra tippeltem volna. :D

Kazi, Lari meggyógyult?

Lili, Bepa hogy vagytok mostanában?

pillle

Pille, igen még szóbajött volna, csak többek között(fogkefe-melegítőnadrág-szülinapi ajándék) a bábok is itthon maradtak :oops: :oops: :oops: ....
A lábfájás, Nana Danijának is volt,emlékszem, persze rögtön a legrosszabra gondol az ember, de a legtöbb esetben tényleg a növekedéstől lehet, azért hétfőn utánakérdezek a téma szakértőitől,oks?! Esetleg más tárul-e hozzá-lábdagadás, bőrpír, nyomásérzékenység?

Kép
seriff

Pille,
sajnos nem nagyon múlik a köhögés. Kalcium, sinupret, orrcsepp, ennyit tudok tenni így itthon. Hétfő reggel majd a gyerekorvos eldönti, hogy megműthetik-e kedden, vagy nem.

Seriff,
tényleg, ha nem lázas, csak kicsit köhög Lili, akkor még el lehet altatni, vagy totál egészségesnek kell lennie???

Roz,
munkahely végül is ok, de most már át fogunk költözni az új helyre, és utána gáz lesz. Most nagyon gondolkodom azon, hogy ugye kiderült ez a cukor dolog, megkérem a háziorvost, hogy egy-két hónapra írjon ki táppénzre, akkor oda tudok figyelni az étkezésekre, akár minden nap el tudok menni mozogni, és akkor még visszafordulhat, és akkor jöhet a tesó. Mert így nem igazán lesz.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Tudtok olyan helyet a városban, ahol gyűjtik az egy két forintosokat?

Kép

Kép
nyhk

Nyhk:
Azthiszem a K&h bankban-a beteg gyerekeknek,meg nállunk az oviban :lol:

Pille:
Köszi kérdésed,talán igen...nem akarom elkiabálni(ma már nem köhögött és az orrát is csak1x szívtuk) :)
Te sem írsz a magatokról.Hogy vagytok?

Ser:
Pedig már nincs túl sok idő gondolkodni...
Mirin azóta semmi nem jött ki(ami volt)-viszont 1-2napja a szemhéja piros,meg ma már duzzadtabb is.Mi lehet ez?Gyuszi szerint ez is allergia,szerintem meg valami árpa: Kép

Jó éjt!
kazi

H E L P! :)

Ha Valaki menne az IKEÁBA, légyszi, nagyon kérem szóljon nekem. Kérni szeretnék valamit. :oops: :)

Köszönöm előre is!
:)

KépKép
KépKép
nana09

Kazi
Ha csak az egyik szemhéján van (ha jól látom) akkor szerintem is árpa. :( Nekem nagyon-nagyon sokszor volt gyerekkoromban. :(...anyukám mindig "elkaszálta"...na ez egy érdekes történet... :shock: :shock: :shock:
Turi...Csak akkor tudok menni, ha a férjem bevállalja arra a 10 percre a gyerekeket és esetleg időben hazaér...így talán 16.50-től 17-ig turizok! :D
Gondoltam is ám Rátok, ma is. Olyan meseszép kislányruhákat láttam. :)..viszont - ahogy Ser is írja - drágább lett :( , de még akkor is...
ma 5e forintért, 2 tavaszi kabátot, címkés pulcsikat, farmert, Danusnak pólót szereztem be. ja és ami nem címkés, szerintem az sem volt gyereken (na mert persze erre meg finyás vagyok...zizi..mint már mondtam :D Ö

.. na erre még visszatérünk, de most sajna mennem kell. :( :(

Ja még azt akartam kérdezni, hogy Miri fájlalja is a szemét?

KépKép
KépKép
nana09

...szóval finnyás akart lenni :D

KépKép
KépKép
nana09

Lina, nem tudom-a gyerekorvos-az anesztes-és a fül-orr-gégész eldönti,szerintem inkább egészségesnek kell lennie.

Kazi, ha jól látom ez a felső szemhéján van, az árpa leggyakrabban az alsón a belső szemzugnál jelentkezik- de szemész csak akartam lenni :wink: ,és az árpa fájdalmas.

Nana, cimkés pulcsi? Mármint,h sosem használt és eredeti árcédulás?

Kép
seriff

Igen, Ser. Eredeti, NEXT-es árcédula van rajta. :) (bolti...11 fontról leakciózva 5,5-re. én egy ezresért vettem) már több ilyet is találtam. ma is volt több is :wink:

Igen, én is azért kérdeztem mert az árpa sajna fáj és nekem is többször volt alul, de néha felül is, bár szerintem jobban a szemhéj szélénél (bocsi Seriff a hozzánemértő megfogalmazásért :oops: )

KépKép
KépKép
nana09

Nana,Ser:
Elkaszálta? :shock: -az milyen? Amúgy csak az egyik szemén van :? fogalmam sincs mi lehet...azt mondja,ha megnyomja csak akkor fáj.Vigyem dokihoz(hova?)vagy várjak még?
kazi

Kazi..az elkaszálta, nem egy orvosi beavatkozás. :) , azért is raktam idézőjelbe, meg ne ijedj! :) aranyos, nagyon régi történet, majd elmesélem :)
egyébként szerintem akkor nem árpa, az égő, szúró állandó fájdalommal jár. Én megmutatnám orvosnak a helyedben, ha már több napja ott van.

KépKép
KépKép
nana09

Kazi, sztem hétfőn hívd fel a Bagoly u-t, ott is van szemészet,mármint tb finanszírozott,nem csak magán, hamarabb bejutsz,mint az SZTK-ba(sajna ott nem tudok segíteni,magamon ill. a saját gyerekemen sem tudtam :evil: )

Nana,értem már a cimkét. :wink: De hol voltál turizni? A Skála-piac sarkon vagy a P.S u-n?

Kép
seriff

Bocs Ser...valóban árcédula. (zizi,nem is ragozom), na tényleg megyek.
P.S. utcán voltam. máshová egyátalán nem járok, na itt is a télen max 3szor voltam (de borzalmas rucik voltak), szóval itt is ki kell fogni.
Jó éjT! :)

KépKép
KépKép
nana09

Jó reggelt!

Seriff, köszi, ha megkérdezed. De ezek szerint nem akkora blődség, mint én gondoltam. :roll: Őszintén szólva én magamtól megdajkálom, megmasszírozom, megnyugtatom, hogy nekem is volt (mert volt és emlékszem rá, mennyire fájt) és ennyi.

Lina, hátha rendbe jön még Lili. Bár holnapig már nincs sok idő...

Roz, vissza a régi oviba? Hú, nem egyszerű. Én azt hiszem a külön csoportra szavaznék, ha lehetne.

Kazi, tényleg nem nagyon írok magunkról. :roll: Semmi extra nem történik. (szerencsére) Orsi dumál és hisztizik ezerrel. Az utóbbi újdonság számomra, mert Flóránál kimaradt ez a tipikus hiszti korszak. Flóra meg rákattant a betűkre, próbál mindent elolvasni. Persze nagyon sok betűt nem ismer még (én nem tanítom, csak ha kérdez válaszolok) Hihetetlen, milyen szivacs agyuk van a gyerekeknek (mindegyiknek)
Larinak már éjszakára sem kell pelus? Nagyon ügyes csajszi!

pillle

Pille,
végül is van két napunk még meggyógyulni, a műtét maga csak kedden lenne. Amúgy éjszaka már egyátalán nem köhögött, vagyis este kapott orrcseppet, és kicsit megszaladt, na utána 10 perccel egy csomó mindent felköhögött, de teljesen nyugodtan aludt. Aztán reggel, mikor ébredt, akkor köhögött néhányat. Orra egyátalán nem folyik, nem lázas. Ha tiszta beteg lenne, tudnám, hogy úgysem műtik meg, ha teljesen egészséges, akkor tudnám, hogy igen. De ez most olyan bizonytalan helyzet, viszont nagyon szeretnék túllenni rajta.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Lina
honap várlak,hátha csupa jó dolgot mondanak a dokik.

Erszényes
jó lesz március elején a film,az jó lesz amit írtam?

Geli
szólj ám ha mehetek!Kis manócskához!

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Lina, igen tudom, a bizonytalanság a legrosszabb.

Seriff, kifelejtettem, hogy semmi látható tünet nincs. Se bőrpír, se duzzanat se semmi.

Balim, nem semmi fiad van, hogy megtanult olvasni egyedül. Bár ahogy Flórát látom, azon az úton halad ő is. :shock: Melyik suliba fog menni? Eszti meggyógyult már?

pillle

Sziasztok!

Nem tudja valaki a Góg Erzsébet magánrendelése merre van? telószámát?
Fontos lenne!!!!!

előre is köszi!

Kép
adrienn021

Adri

06303988568 Góg Erzsébet

most csak ennyi mert az udvaról ugrottam be egy pillanatra :)

Kép

Kép

Kép
roz23

sziasztok

..bocs, hogy kicsit eltűntem, de valahogy nem volt mit írnom...Vagyis azt akartam, HOGY BOLDOGSÁGOS NÉV ÉS SZÜLINAPOKAT piciknek, nagyonknak...

Kicsit elvesztem itthon, sokat megyek a srácokkal, Bebe nagyon igényli a társaságot, ha meg itt benn vagyok, van mit tenni..(sose hittem hogy lesz oylan amikro naponta mosok...)

És nagy dogok nem is történtek:)

De ma Kukucs-kát néztünk, Arborétumoztunk, aminek meg is van a hatása az összes kukis alszik:) (bocsi)
:lol:
Nekem annyira tetszett ez a kis mese, még meg is könnyeztem (nagyon érzékeny vagyok mostanában megit )

De yupppie, van jóidő:)

Roz! nézem, ha megkaptam...bocsi, majd megyönk, de Bebe irtó nehéz időszakban van most :cry:

Képecskék nagyon szépek, majd én is rakok a fiúkról

Pusz Mindenkinek

a href="https://lilypie.com/">Lilypie
Gabi
bepagabi

Már együtt fürdünk
Kép Kép 8)

a href="https://lilypie.com/">Lilypie
Gabi
bepagabi

sziasztok!

Látom jól telt mindenkinek a hétvégéje (nagyon remélem), mert nagyon nem volt forgalom erre :lol: !

Roz!
köszi a telószámot!

Bepa!
Édesek a gyerkőcök!
Azért látom Bebe is figyel, hogy a részletek ne látszódjanak!
Úgy szerettem amikor Anyu a mesztelen fotóimat mutogatta! :roll:

Kép
adrienn021

Nem lesz holnap műtét... :(

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Nyhk
el is felejtettem írni hogy én gyüjtöm az egy-két forintosokat! :lol: De tényleg!
Amúgy a postán beváltják,itt nálunk a Széchényi kispostán már rollnizni sem kell,beteszed egy zacsiba,ráírod hogy mennyi,meg a neved címed és leadod.A pénzt meg megkapod.

Bepa
de szépek a srácaid!Én is örülök a jó idönek,le is pucoltam a nagyszobában az ablakot,meg az erkély ajtót.Jó kis meló volt,izzadtam naon.

Adri
remélem sikerül elintézni a Góg dokinénivel!

valamikor nincs kedvetek arborétumozni?Bármég csak 4-ig van nyitva.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Lina
sajnálom hogy elmarad a mütét,jobb lett volna átesni rajta.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Adri!!Auchan délelött???Én mindig csak utólag szoktam rájönni,hogy ki honnan ismerős... :lol:

Lina,jobb lett volna túl lenni rajta,tényleg....jobbulást! :(

gadevi

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?