Sziasztok!
A tegnapi napunk:
Marci nem akart még enni, így elindultunk. Rakamazon megálltunk, megnézni a fotelágyat neki. 1. gond: drága, mert 22 000 ft, 2. gond: alacsony a mi rugós franciaágyunkhoz, 3. gond: nem lehet a leesésgátlót alá tenni. Így most azon vagyunk, hogy Marcit vissza kellene szoktatni a kiságyba. Most nem tudom befordítom-e magam mellé, mert akkor kicsit gázos lesz leszállnom vagy marad így és szegénykém sír egy pár éjszakát. Csak az a baj, hogy a drágám elfoglal egy rendes helyet, mert a kezeit szépen kiteríti. Robi megint nem arról híres, hogy összehúzza magát, így nekem alig marad hely. Nem panaszkodás, tudom, hogy én szereztem ezt a gondot magamnak... Szóval már Rakamazon közölte, hogy éhes, de gondoltam hátha kibírja Nyíregyig. Be is aludt, csak a piros lámpáknál jelzett, hogy indulni kellene már. A dm-ben persze nem kaptam olyan pelenkát, ami kellett volna nekem...A C&A meg teljesen új áruval fogadott minket. Mindent elvittek, amit akartunk venni. Jó kis forgalmuk lehet... Azért vettem egy hálózsákot, Igaz nem olyan nagy, amilyet szerettem volna, de jó lesz egy ideig. Láttam egy olyan tündér ruhát! Fehér-fekete-szürke kockás volt és az alján rakott, a derekán pedig egy öv csattal. Hozzá egy rózsaszín harisnya és felső. Ha még ennivaló cukorfalat ruhát láttatokl! Marcinak akadt egy hódolója is. Hát na, csinos fiam van! Egy kb. egy éves cuki kislány, de ajnos csak érdekkapcsolatot akart. A cumink kellett volna, de lopásgátlóval volt ellátva ( cumilánc). Mivel azért csak kihúzta Marci szájából, ordítani kezdett, így apa kezébe nyomtuk a ruhát, hogy fizess! Mi mentünk enni. Hogy milyen nehéz a hordozóban ez a gyerek! A Brendonban a kedvenc szőke nénink megint dolgozott! Vettünk két pulcsit, egyet Bencének, egyet Marcinak. P.O. bodykat akartam, de itt legalább valamelyest védik az ember pénztárcáját: olyan magasan voltak a 80 méretek, hogy nem értem el. Persze alig volt vagy kettő fiús, de a szőke néni hozott nekünk a raktárból! A hintát is onnan hozattuk ki, mert az a szín kellett. Aztán találtam egy édes kis lepkés bodyt. Valami gyönyörűség! 74 volt. Nem akartam otthagyni, annyira velem akart jönni! Gondoltam megvesszem Lilinek, Edit úgyis olyan bodyőrűlt, mint én, haragudni csak nem fog. Csak kicsinek találtam. Erre szőke néni: Van nagyobb is! Hihi! Így vettem Lilinek egy lepkés bodyt. A kék igazán nem az én színem, de ez nagyon tetszik nekem. Robi belátta, hogy jobb, hogy fiúnk van! Aztán vásároltunk még a Sparban, kajáltunk a kínaiban és végül megpróbálkoztunk egy másik dm-el. Ott sem volt pelus, csak raktáron. Persze kihozattam. Szegény pénztáros néni otthagyta miattunk a pénztárat, így vártak sokan. Erre nem rossz pelust hozott ki. Pampersnek Pampers, 4 méretnek 4 méret, de nem a sima 4, hanem 4+. Már nem volt pofám otthagyni, így elhoztuk. Annyira nem nagy Marcira. Szóval nem volt minden, amit akartunk , de azért így is sikerült pénzt költeni!
Most megyünk a postára feladni sok nyereményjátékos levelet. Hátha nyerünk valamit.