Új privát üzeneted érkezett!

Szia!
Grat! Mit húztál?
A pécsi extrában hirdették a Börzét! JÖvő vasárnap, 7-én lesz.

Dandy
Dandy

Szia!
Ja, lattam. Most,hogy tudom mikor van, bezzeg hirdetik! Kép
Sima egest huztam, uhogy kb. 3 percben el is mondtam mindent... masba bele sem kerdeztek. Azt mondtak az elottunk levok annyira nem tudtak semmit,hogy sorba huztak oket, igy ha mar lattak,hogy legalabb konyitunk valamit, orultek nagyon Kép
Neki szeretnek allni vegre Mikulas-Karacsonyi matricafestesnek. Te mit ugykodsz karacsonyra?
Norka
norkini

Szia!
Az jó! Már ha tudja valaki! Ügyi vagy.

Én matricának nem merek nekiállni.
Hóspray-vel vagy papírból csinálok képeket, meg fenyőágból és díszekből ablakdíszt.
Karácsonyra jövő évi naptárt készítek a gyerekek képeivel, a többit veszem.
És te?
Dandy
Dandy

Szioo!
Az sem rossz, en meg ezt nem probaltam! Nem nehez utana lemosni? Mintha valami hasonlot hallottam volna.
Eddig csak 1 hazikot+ hoembert keszitettem Jazi ablakara. De ho hianyaban annyira nincs meg Mikulas + Karacsony feelingem...
Nem ertem, mi ez a tomeg az utcakon, ma alig birtam atverekedni magam a Konzumnal a Rossmannhoz babakocsival Kép
Norka
norkini

Szia!

Igen, én is tapasztaltam a tülekedést, el is csodálkoztam rajta, de úgy látszik beindult a karácsonyi vásárlási láz.
Tegnap mind2 csemete kapott oltást, meg is szenvedték szegények. Dorka még ma is nagyon szenvedett, Martin kevésbé. Martin 62cm és 6550g. Egy hangja nem volt a szuri beadásakor! Kép
Dorina 98cm és 15kg, neki se volt nagy hangja, pedig attól jobban féltem, és vihogva sétált haza. Du-i alvás után kezdődött a hajcihő és éjjel 1/21-kor a láz mind2-nél.
Nehezen tisztítható a habspray, de azért lejön ablaktisztító spray-vel.

Dandy
Dandy

Szia!
Oltasok Kép Dorinanak miert kellett kapnia?Laz Kép Akkor jo ejszakatok lehetett?! Ugy latom Martin szopizik rendesen! Ugye Te irtad regebben,hogy Dorinat nem tudtad sokaig szoptatni? Akkor most minden rendben? Kép
Most mar ok. a tomeg, csak november kozepetol u.ez van...mar nem is indulok el boltba kiscsajjal.
Azon gondolkodtam ma de. ,hogy mondanam el Jazinak ha nagyobb lenne,hogy szanon jon a telapo, mikor 1 deka ho nincs??? Kép Ti,hogy oldjatok meg Dorinanal?
Mennem kell felmosni... :0/
Norka
norkini

Szia!

3 éves korban jár DiPerTe II., ezt kapta most Dorka.
Igen, Martin rendesen szopizikKép), és igen, Dorka csak 3 hétig szopott ill. 6 hetes korig tápi mellett Kép. Martinnak próbáltam tegnap banánt adni, csak kíváncsiságból hogy mit szól hozzá, de kitolta a nyelvével Kép.
Nálunk nem került szóba, hogy szánon jön a télapó, van egy mesekönyvünk a Mikulásról és abban sem szánkózik. És persze úton útfélen találkozunk Mikulással (TV,áruházak) és ott sem szánkóznak.

Dandy
Dandy

Szia!
Borzeztel?
Annyi szep pici rucit lattam! De azert Jazi mereteben is talaltam. Vettem egy overalt 500ert, nagyon szep.

Norka
norkini

Szia!

???
Találkoztunk a Börzén! Kép)
Én semmit nem vettem, sőt még sajna pelus sem volt, úgyhogy még boltba is kellett mennem utána pelusért. Viszont egy csomó ismerőssel találkoztam.

Dandy
Dandy

Szia!
Ugy gondoltam,hogy kiborzezted-e magad? De ezexerint nem, ha semmit nem vettel Kép
De legalabb randihelynek nem rossz! Kép Imolaval is osszefutottam, egesz pecsi topik jelen volt. Kép
Ma voltunk kint a Szekes elott, korusok valtogattak egymast, koncerteztek. Olyan jo hangulat volt!
Vasarnap du. meg elmentunk uszni Szakalyra, az Apponyi kastelyba. Nagyon jo volt! Jazi meg ma is pihente ki a faradalmakat.
Holnap mezescsalacssutest tervezek, remelem osszejon. Te sutottel mar?
Jo ejt!
Norka
norkini

Szia!

Engem is izgat a Dóm előtti hangulat, de nem hiszem, hogy eljutunk. Dorkának még nem múlt el a hasmenése.Kép
Én Imolát nem ismerem arcról.

Tavaly v. tavalyelőtt próbálkoztam, de nem volt az igazi.Kép

Dandy
Dandy

Szia!
Meg en sem jutottam el a mezeskalacsig Kép
Ma megyunk Jazival gasztroakarmilyen rendelesre (nem tudom kiolvasni a beutalon,hogy milyen osztaly Kép ) ha minden igaz meg vervetelre is szamithatunk Kép Jazi persze most aludt be...
Amugy semmi ujdonsag, Apa meg mindig munkatlan :0/
Norka
norkini

Szia!

Miért voltatok gasztroenterológusnál?

Szegény Dorkám nem akar meggyógyulni, tegnap még mindig hasmenése volt, igaz naponta csak 1x. Ma meg újra náthás. És az éjjel meg 2x lábfájásra ébredt, nagyon sírt, úgy sajnáltam.Kép
Martin jól van, még senkitől semmit nem kapott el.Kép

Dandy
Dandy

Szia!
Jazi nem hizott az elmult honapban semmit. Igaz,most tanult meg 4kezlabazni szoval szerintem siman lemozogja amit eszik, de dokinenink elkuldott. Jovo7 szerda-csut. lesz majd vervetel, vizelet ,szeklet.
Dorka Kép
Kismamaujsagban olvastam errol,hogy sokszor ebrednek arra e gyerkocok, hogy faj a labuk, mert nonek. Hallottal rola?
Voltam ma vegre ajandekokat vasarolni. Meg mindig bolondohkaza van a varosban Kép De mindent megvettem Kép Mzeskalacs projekt 7vegere csuszik!
Norka
norkini

Szia!

Nem olvastam a cikket, mert nem szoktam a kismama újságot megvenni. Neked meg van? Esetleg feltudnád tenni a netre?
Hétvégén én is megvettem mindent karácsonyra, már csak csomagolni kell! Ki is fogyott a pénztárcámKép

Dandy
Dandy

Szia!
Ha kuldesz egy emil cimet, mar kuldom is a cikket!

Norka
norkini

Szia!

andy30x@hotmail.com

köszi Dandy
Dandy

Szio!
Elkuldtem, de visszajott. Lehet , hogy tele van a postaladad?

Norka
norkini

Szia!

Lehet, bár nem sok minden volt benne. Azért ürítettem még. Megpróbálnád még1x! Köszi!

Dandy
Dandy

Kép

Hatha nagyitva igy is olvashato? Megint visszajott.
Norka
norkini

Szia!

Köszike!
Nem tudom mi lehet a postafiókommal.Kép
Mit írt a gép?
Nehezen, de sikerült elolvasni a cikket! Kép
Érdekes dolgokat ír!
Mégegyszer köszi!

Dandy
Dandy

Szio!
Nem irt ki semmit, csak mail delivery-vel siman visszadobta... de mivel gondoltam, h a cim jo ezert tippeltem,hogy tele van. De ha meg ez se akkor tenyleg passz...
Es gondolod, hogy ez volt Dorkanal is?
Amugy szivesen Kép
Norka
norkini

Szia!

Igen, teljesen ráillenek a leírtak Dorka panaszaira.Kép Pedig sok banánt eszik. Amíg szedtem terhesen a Mg-t addig ő is eszegetteKép, nem is panaszkodott tavasztól őszig.

Dandy
Dandy

Szia!

Lehet, hogy még mindig kevés volt a helyem, de tudja fene.
Volt nálatok olyan, hogy csomós maradt a combja oltás után Jazinak?
Olvastalak a babáknál is. Szerintem nincs okod aggódni, mert nem hízott Jazi. Az én lányom 6 hónapos korától 1 éves koráig nem volt mérve. Úgyhogy lehet, hogy nálunk is volt ilyen, és nem is tudtam. Kép

Dandy
Dandy

Szia!
En nem aggodtom, illetve mar annyit nyomtak az agyam,hogy kicsit... Kép De vegul voltunk doki neninel es hizott a kiscsaj kemeny 6 dekat :D, igy nem kellett elvinnem. Majd januarba meglatjuk a tobbit.
Nem maradt csomo szerencsere nalunk. De babamasszazson azt mondtak lehet masszirozni, ha marad. Martinnal van?
Norka
norkini

Szia!

Igen, Martinnak csomós maradt. Dorkánál sosem volt ilyen. De szerencsére nem fáj neki.
Szerintem, ha jó kedvű Jazi és nem fogy akkor ne foglalkozz vele később se.

Dandy
Dandy

Szia Norka!

Képzeld ma megint voltam a Diana téri turiban, és nem bírtam eljönni üres kézzel.Kép Ugyanis találtam egy játszószőnyeget, 1500 Ft volt, és olyan, mintha nem is használták volna. Kép)

Dandy
Dandy

Szia!
Mi ujsag Martin csomojaval? Remelem mar el is felejtettetek!!!
Nem tudsz felrakni kepet rola, had irigykedjek egy kicsit! Kép
Norka
norkini

Szia!

Csomót nem néztem, nem nézegetem állandóan, attól nem múlik el. Kép
HOlnap csinálok képet és felteszem.
Kicsi Martin szórakozik velem ma este, nem akar aludni, mi meg mennénk a Tescoba.Kép

Dandy
Dandy

Szia!

Az éjszakai Tescozás kiábrándító volt.Kép Alig volt ember, mindenhol dobozok szanaszét, halat csak éjfélig szolgálnak ki.Kép
És itt vannak a képek:
ez az alja: Kép
ez pedig a teteje: Kép

Dandy
Dandy

Szia!
Nagyon tetsziiiik! Kép Jo aron vetted!!!
Tescozasert nem irigyellek. En nem is tudom miota mar csak kintrol szemlelem a hypermarketeket, es igy is boven elegem van beloluk!...
Mit kap Dorka karacsonyra?
Tovabbi jo keszulodest!
Norka
norkini

Szia!

Dorka elég sok mindent kap, a szüleimmel együtt vettünk ill. pénzt adtak. Kap egy építőjátékot, egy ú.n. golyópályát ami zenél és világít is, mesekönyvet, aerobic kazettát, zoknit, pizsamát, poharat. Már nagyon várja a Jézuskát!

Kép

És Jazi mit kap?

Dandy
Dandy

Szia Andi!

Kicsit keson, de Nektek is Kellemes Unnepeket! Kép
Jazi halom jatekot kapott, leginkabb nagyszuloktol. Amit mi szantunk neki, mar elobb odaadtuk,nem volt szivem itt tartogatni, dugdosni. Igy karacsonykor csak 1 konyvet es 1 jatekot kapott, de mivel o folyton a fenyot bamulta, nem ugy tunt mint aki haragszik a keves eglepiert Kép
Remelem nalatok is jol telt az unnep!?
Jazi kozben megbetegedett Kép Csunyan kohog, tegnap ota pedig mar taknyos is.
Norka
norkini

Szia Norka!

Remélem már meggyógyult Jazi.

Mentek valahova bulizni?

Békés boldog új esztendőt kívánunk!

Dandy és családja
Dandy

Szia Andi!
B.U.E.K. Nektek is! Biztosan olvastad a masik topikban, hogy jol lerobbantunk. Jazi 3 napos lazzal kuzdott, Szilveszterkor voltunk ugyeleten. Azota szerencsere mindharman megggyogyultunk (koppkopp).
Nektek ,hogy telt?
Norka
norkini

Sziasztok,
Öt hónapos kismama vagyok, első babánkat várjuk a párommal.
Olyan anyukák véleménye érdekelne, akik a Megyeiben szültek. (Különösen kíváncsi vagyok azok véleményére, akik kihasználták az alternatív szülőszoba lehetőségeit)
Minden érdekel, ami a Megyeivel és az ottani tapasztalatokkal (orvosok, szülés, gyermekágy, stb.) kapcsolatos, kérlek írjatok a Szülészetek, kórházak/Pécsi szülészetek rovatba. Előre is köszi, üdvözlet mindenkinek: fdm
Névtelen

Szia Norka!

Köszi, jó volt a Szilveszterünk, csak kicsit unalmas. Mi már meggyógyultunk szilveszterre, sőt Martin 30-án még megkapta a 4 hós oltást is.
Örülök, hogy jól vagytok, túl vagytok a 3 napos lázon. Láttalak a szülészetis topikban is. Érdekes volt, mert én úgy emlékeztem, hogy a megyeiben szültél. Pussz: Dandy
Dandy

Szia!
Nem, a klinikan szultem! Kép
Varom mar a tavaszt megkukulok ebben a nedves idoben Kép . A gyerkoceid ,hogy birjak a bezartsagot? Bar gondolom Martint kevesbe zavarja...
Norka
norkini

Sziasztok,
én is ismeretlenül szeretnék segítséget kérni Tőletek:

Pár hónapja költöztünk Pécs környékére, és -sajnos- szükségem lenne egy jó fogorvosra. Ha esetleg ismertek jót, megbízhatót, ajánlanátok?

Előre is köszönöm:

Verus

Kép
verus

Verus,
Dr. Csaba Zsolt a Rákóczi úton rendel, hétfőn és szerdán délután telefonszám: 329 611 (ez a rendelőé). Remélem, még mindig így van, mert már régen voltam nála, de nagyon jó. Alapos, ügyes, kedves, és még pasinak sem rossz Kép

Látod, Dandy, azért csak idetaláltam Kép
Üdv
Kriszi
kriszi

Ja, csak egy a baj, hogy mindig nagyon sokan vannak nála...
Kriszi
kriszi

Kriszi, kösziKépKép

Viszonylag sürgős volt, a pécs.lap.hu-n is találtunk egy rendelőt, majd kiderítettük, hogy egy nagyon helyes kis pécsi doki rendel a szomszéd faluban..így, mire a fenti sorokat írtad, szegény férjem (neki tört el a foga) túl is volt egy szájsebészeti beavatkozáson.

Még egyszer köszi, helló:

verus

Kép
verus

Sziasztok!

Kriszi: örülök, hogy idetaláltál!

Verus: neked is örülünk, kár hogy segíteni nem tudtam. Egy kicsit nem nézek be, és máris zajlik az élet.

Dandy
andy30x

Hahó,
Verus,
örülök, hogy a rendbejött a férjed. "Csabazsoltot" egyébként is inkább neked ajánlom. Kép
Bár igaz, az én férjem rendszeresen hozzá jár (mióta elvittem), és ő is meg van elégedve vele. Lassan én is készülök megint, nem mintha valami gáz lenne, csak pocakosan voltam utoljára, és Cicó lányom már elmúlt egyéves...

Dandy,
aha Kép
kriszi

Sziasztok!

febr.15-én vasárnap börze lesz, ha valaki még nem tudná.

Dandy
dandy

Szia Norka!

Boldog szülinapot Jazinak!!!!
Ari nagy lány lett.

Martin már 5 hónapos múlt, én is kezdek nosztalgiázni. Kép

Dandy
dandy

Szia Dandy! Reg jartam erre....
Koszi nagyon a felkoszontest Kép
Lassan neked is feleves Nagyfiud lesz?Te joooo eg.... harmadik nem jon majd?
Borzet koszi, kivetelesen tudtam rola,veletlen. Biztosan osszefutunk Kép

Norka
norkini

Szia Norka!

Szívesen a felköszöntést és az infot!
Nem lesz 3. baba.Kép
Lehet, hogy összefutunk a börzén, én megyek az biztos, csak még nem tudom mikor.

Dandy
dandy

Sziasztok

Következő börze márc.6-án a Nevelési Központban.

Szilvi
kuschel

Sziasztok!
Dandy
Voltal? Nem futottunk ossze! Kép

Szilvi
Koszi, a helyszinen csak annyit ertettem,hogy marcius.... Ezexerint 6.

Norka
norkini

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?