Sziasztok!
Na, nem is telt el olyan sok idő és már itt is vagyok. Noncsit letettem aludni, remélem,durmol is a kisasszony.
Én ma vagyok 28. éves. Vén szipirtyó.
Szóval bocsi, az előző negatív hozzászólásomért, de pont ma tudtam meg az egyik kivizsgálásom eredményét és sajnos megint antibiotikum kúrára vagyok ítélve.
Kiderült, megint van két "társbérlőm", újabb antibiotikum kúra (múlt héten éppen a mandulagyulladásomra kellett szednem antibiotikumot). De hogy tetézzem ezt is, amire az egyik baci érzékeny, a másik arra rezisztens és fordítva. Úgyhogy most el kell kezdenem ma szedni az egyikre egy bivalyerős antibigyót, mert az okozza a bőrtüneteimet (is), az egy hetes kúra lesz. Aztán utána pár napra rá el kell kezdenem szedni a másik bacira egy másik antibiotikumot újabb egy hétig. Annyira "boldog vagyok"!
Úgyhogy két hétig most tömhetem magamba a kefírt, meg a bifiduszos joghurtokat, hogy a bélflórám azért ne menjen galyra. De próbálom úgy megközelíteni a szitut, hogy lehetne rosszabb is és elvileg ha túl leszek ezen a kéthetes kúrán, rendben leszek. Kop-kop-kop.
Ildi, üdv itt, örülök, hogy "idetaláltál".
Végülis hol sikerült angoltanárt találnod? Lassacskán nekem is aktuális lesz az angoltanulás, vszínű a vizsgaidőszak után én is belevetem magam az angol nyelv rejtelmeibe.
Honnan költöztetek Tárnokra?
Réka, köszi szépen a telefonszámot, asszem ma fel is hívom a lányt, akit ajánlottál.
Nem mondod, hogy már ennyire aktuális a dolog, hogy beépítitek a padlásteret?
Ha még pár hónapot vártok, együtt lehetünk terhesek.
Én olyan február-március környékén szeretnék majd terhes lenni, bár az az igazság, hogy hol így, hol úgy gondolom. Zűrös egy személy vagyok, na.
Óvoda kérdés??? Van vmi friss infód?
Zsuzsi, gratula az első fogacskához!
Hogy álltok Mircsi éjszakai alvásával?
Óvoda: ti tudtommal a Dózsa György úti ovihoz tartoztok. A mázlisták!
Mi bezzeg a falu ovihoz, ahogy a Rékáék is. Nem tudom, mi a fenét csináljak... én vhol azt szeretném, ha a Dózsába járna Noncsi, de nem tudom, mennyi esélyünk lesz rá.
Gondolom, ha megtudják, hogy terhes vagyok, kapásból elutasítanak. Annyira bosszantó ez az egész, miért ilyen kínkeserves ez az egész óvodába beiratás?
Egyébként a falu-ovi játszótere igen szép, én elég sok játékot láttam ott, szép nagy kerttel és normális játékokkal. Csak a gondozónőkről nincsen sok infóm. Ami mondjuk meg van, az nem túl rózsás.
Eri, hova jársz suliba? Most halasztottál akkor? Hát, eléggé elszomorító, amit a Templom utcai oviról írtál, főleg azért, mert nekem pl. a felújított része nagyon szimpi volt, mégha nem is tartozik az ovihoz hatalmas nagy kert. De az óvónők nagyon fontosak, és ha tényleg ilyen dolgok vannak ott, akkor nagyon nem díjazom azt a helyet sem.
Egyébként amikor én tavaly bementem érdeklődni a Dózsa György úti oviba, az egyik ottani dolgozó elég érdekes stílusban közölte velem, hogy arra én ne is számítsak, hogy felveszik a lányomat az oviba, ha én otthon lennék a tesójával. Kösz, azért lehetett volna normálisabban is előadni az egészet, szóval elszomorodtam nagyon. Mert egyébként tetszik az ovi meg minden, örülnék, ha oda járhatna Noémi de sajnos senkit sem ismerek onnan és ugye körzetileg nem is tartozunk oda, szóval nem tudom, hogyan lesz ez még...
Na jól van, szép kis regényt írtam, most megyek, megnézem, elaludt-e már Noémi.
Szép napot mindenkinek!
sziasztok:Ch.