Sziasztok!
Mamámról továbbra sincs semmi jó hír!
Anyukám nagyon fél,hogy már élve nem jön haza!
2 hétig min. bent kell lennie. A lábszárfekély mellett még a vérkeringése se jó! Ordít a fájdalomtól!
Anyukám most egyedül van otthon,rá szakadt a nagy ház egyedüli ellátása! Úgy mennék haza,de Gabikával nem olyan egyszerű! Miért is nem laknak közelebb???
Anyu nem is szilveszterezik,de mi se nagyon szerintem.
Ilyen rossz év végém még nem volt,és senkinek nem kívánom. Amíg bent van,még telefonon se tudok vele beszélni,csak érdeklődni lehet utána! Nagyon bízom benne,hogy tudják stabilizálni az állapotát olyan szintre,hogy otthon is el lehessen látni! És neki élnie kell még sokáig,hiszen Gabikának kistesót tervezzünk 2009-ben!
KARÁCSONY:
24-én délelőtt jött le a párom. Már reggeltől szakadt a hó,így pár év után újra végre gyönyörű szép fehér karácsony volt! 18kor volt karácsonyozás. Először mindenki átadta az ajándékát,utána volt ünnepi vacsora.
Gabika nagyon sok ruhát,mesekönyveket,hintalovat,ugató-autós kiskutyát,kirakót kapott anyuéktól.
Tölünk Fischer Price csigát,kisTv-t,ruhákat,játék fényképezőt és játék távírányítót!
Anyósékhoz vasárnap megyünk,ott akkor kapja meg majd!
Párom is kapott bent a munkahelyén sok italt a kedves vevőktől. Jelenleg 33 üveg van itthon. Ennek több,mint a fele pezsgő.
Gabika is kapott a vevőktől óriás plüss dinót,ruhákat,édességet,pénzt.
Párom fönőkétől óriási ajándékcsomagot kaptunk,amiben többek közt nagyon szép kis ruhák voltak!
Én a páromtól gyönyörű fehérnemüket kaptam,és kindertojásokat sokat,mert imádom!
Anyuéktól téli kabátot,felsőket,nadrágot,fürdőlepedőt,édességet kaptam.
Párom tőlem nadrágot,övet és Csillagászatos könyvet kapott. Anyuéktól fürdőlepedőt,webkamerát,Történelemi könyvet és édességet kapott. Közössen kaptunk még egy aprítógépet a babakajáknak.
Anyukám tölünk kapott szép kardigánt,könyvet,DVD-ket és nyakláncot.
Mamám kapott tölünk szép pulóvert,hagyományos ingás régi órát és sok kávét! Szóval gazdag Jézuska volt,most már csak egészség kellene sok a Mamámnak!!!