Sziasztok!
Egy kicsit elhanyagoltalak titeket mostanában, de már kezdem megérteni mit éreznek a macik tél idején. A napom úgy telik, hogy kimászok az ágyból 8-kor, de már aludnék is vissza
Délelött még teszek-veszek, ebédet is elkészítem, bár már a levesek illatát sem tudom elviselni, a húsokét meg pláne, szóval csak az apósom miatt teszem ki magam az émelygésnek
Ebéd után irány az ágy
Ahol elvagyok 4-ig, amikor elkezdem várni a pici párom, bár legyszívesebben még aludnék
Este 8-kor már megint az ágyban vagyok, a párom meg várja, hogy aznap estére éppen mit találok ki
A munkám szempontjából szerencsém van, mert tanár vagyok, így most itthon töltöm az idöet
Ha valakinek gondja van a matekkal csak szóljon
Lassan bármilyen témában megint otthon leszek
Aug. 26-án már megint mehetek
Panka!
Igazán együtt tudok érezni veled
Milyen a doktor bácsid, mert én is azt keresek.
A táblázatba igazán szeretnék bekerülni
24 éves vagyok (ha jól számolom), Miskolcon (remélem már ettöl a hónaptól), tanár, orvos keresöben, babám még nincs, csak játék babáim, azok viszont elég idösek
Anita!
Egyik ismerösöm ajánlotta már a Vasgyárit. Tényleg olyan jó? Gondolom azóta változtak a dolgok, de nem hiszem, hogy sokat
Hardonyi most nem a Semmelweisben dolgozik?
Dodus!
Költözés: ma van a festö nálunk, remélem hamar megoldja, a probléma ott kezdödik, hogy a burkoló csak 22-en tud jönni, igaz csak a fürdöszobát burkolja, de nem hiszem, hogy kellemes lenne ott fetrengeni ilyen állapotban, arról nem is beszélve, hogy még aludni sem tudnék tölük biztosan. Szóval költözés elhalasztva 26-a utánra, mégpedig azért mert 24-én még esküvöre is megyünk, azt meg ugye ki kell pihenni
Végülis a lakáson csak ennyi javitani való van, csak a mestereket nem találtuk meg idöben
Mindegy a lényeg még ebben a hónapban beköltözni.
Neva!
Igazán sajnálom a cukrodat, remélem nem lesz vele semmi nagy gond. Nem tudják beállítani, vagy épp azon vannak most?
Többiek!
Volt már valakinek cisztája terhességkor. Sajna nekem megállapított egyet a doktor bácsi, egy 40 mm-eset, remélem magától elmúlik és nem tesz kárt bennünk
Lassan befejezem, mert a végén meguntok
Jó és esQmentes hétvégét, sajna itt esik, így nem tudok boltba menni, megyek és alszok egyet. PÁ
Marika