Sziasztok Lányok
A szüléstörténetem:
Szept.1re voltam kiírva,de a manó nagyon nem akart kibújni.A dokim szerdán(09.07) reggelre berendelt.Megcsinálta a szülésznő az infuziós tesztet,amire nagyon jól reagáltam.Napközben még volt Uh,meg a főorvos is megvizsgált.Este felnyomtak valami lazító zselét,mert tök zárt voltam.Reggelre 1 ujjnyis lettem.A szülésznő megcsinálta a beöntést,a doki a burokrepesztést,s nyomták belém az infuziót.Még az eljén el is voltam a fájásokkal..de azok egyre erősebbek lettek,én meg fáradtam.Ültem a labdán,beültünk a kádba is,a férjem forró vízzel locsolta a hasam.De ezt is meguntam 10 perc alatt.Visszafeküdtem az ágyra,s szó szerint fetrengtem,sehogy sem volt jó.Anyukám is ott volt velem végig.szorítottam mindenki kezét.1/2 8kor indult az egész,s a doki bejött 1/2 14kor,hogy sajna mütő....én csak annyit mondta,hogy: jóóóó,csak menjünk máááááár.Ja már 1 órája azt hajtogattam,hogy nem bíírom tovább
Betoltak,még volt két fájásom,megkaptam a gerincszurit,(ami megváltás volt nekem)s onnantól kezdve nem éreztem semmit.13:46kor vették ki manót(a szülésznő megmutatta,nekem folytak a könnyeim),összevarrtak,s tök hamar kint is voltam.....hát röviden ennyi.
Jelenleg anyukáméknál vagyunk,ő nagyon sokat segít nekem,mert én nagyon rosszul vagyok.Gyenge,fáradt,s 3 napja lázas
Ma voltam is az ügyeleten.Minden rendben van nálam,nem tudta a doki mitől lehetek lázas...de azért kaptam gyógyszert,remélem segít.Nagy szükségem lenne rá,mert költöznünk kell,meg a manónak is szüksége van rám.
Krisztián baba,nagyon jó baba.nyugis,mint az anyukája.Nem szopizunk,mert én nem eröltetem.Tejem van bőven,azért azt kap,csak fejnem kell.
Hihetetlen jó anyucinak lenni
Delfinke hónap végéig ki kell költöznünk a lakásból...de a házba mi csak 1 hónapon belül tudunk átmenni.
Mennem is kell,hív a fiam
sziasztok
Christinbaba